Paʻi atu i le faapaologa ma le ufiufi ma o latou lava lima: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Anonim

Ina ua maeʻa le pa o le paneta, e masani ona mafaufau le vaega o le patipati o le mea moni o loʻo faʻasau ifo pe taʻitaʻia ai o ia. O le a matou talanoa i le laasaga i le sitepu i le tekonolosi o galuega ma tuuina atu fautuaga i le itu taumatau.

Paʻi atu i le faapaologa ma le ufiufi ma o latou lava lima: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 9987_1

Paʻi atu i le faapaologa ma le ufiufi ma o latou lava lima: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Filifiliga o mea

A o se vai faʻapape a le faapapegaina ma ou lava lima, o le mea muamua o le faia o le vaʻai i le faleoloa fa teuga ma maua uma mea talafeagai lelei. O le faʻauma, taua, ae le o se faaiuga, o le matafaioi e faʻatino e manaʻomia mo foliga vaaia. Ina ia iloa le vaega o totoe o elemene, e tatau ona e amanaia foliga ata.

Ua fetaui lelei le mama

Faatinoina mai le laupapa laupapa po o le palasitika lamellas. E atoatoa fetaui lelei le tasi ma le isi, o lo o tuʻufaʻatasia i luga o le faʻavae o le togalaau-ia.

Wooden Lamella - masani, eco-faauo mea, o loʻo iai se mea manaia, faʻapitoa. Mafaufau i ituaiga eseese o fafie, e sili ona e faia le fiafia i papa ua saisaitia. Vavalalata pe a vevela pe o le tuʻusaʻo o le laʻasaga faʻapitoa e vavae ese e se resin.

Ona o le eseese o le maimoa, na avea ai Melirenia. O ana tulaga masani o le 12x88 mm. I lea tulaga, o le foliga foliga e mafai ona i ai ni ituaiga o faʻamatalaga:

  • Softline;
  • fale poloka;
  • E;
  • Amerika;
  • Mausali.

O le ituaiga o ato laupapa p.

O le agatasi o le ato ato e mafai ai ona e filifilia oloa mo tofo uma ma atotupe

-->

I le tele o ni faaletonu (chips, bitch, etc.) fuafua le lelei o le euro fafine. O loʻo atagia mai i le vasega o oloa:

  • Premium - Aveesea vaaia le faaleagaina o mea. Faaaogaina mo teuteuga Le totonu pe a manaʻomia ni tau faʻapitoa o loʻo faʻaalia i foliga vaaia.
  • A - o le i ai o le bitch e faatagaina. A e manaʻomia e suʻisu le tuʻituʻi ma ou lava lima, e masani ona faʻaaogaina lenei ituaiga.
  • E mafai ona toe teu taga, palu ma isi faaletonu o le lanu. O laʻau faapena e faʻaaogaina, e faʻaputu ai pa poʻo le suʻi sulugatiti, pe a le taua tele foliga.
  • C - e faasino i se ituaiga faapitoa. Ona o le tele o mea taua i luga o ogalaau, e le masani ona faʻaaoga.

PVC panels mafai ona tau le tele o taugofie laupapa. I le taimi lava e tasi, e tele lava avanoa mo le mamanu o le potu. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e iloa ni lanu lanu, aveese le laufanua o le maa faalenatura pe fetaui lelei i luga o le puipui ata.

Plaundsm panels faataʻitaʻi.

Pasitika panels faʻataʻitaʻiina le ata o le masani ai o le pipii, aʻo sili atu le lelei o le vaʻai i le ata

-->

O lea e foliga manaia le ata i luga o le palasitika, e sili atu le tuʻuina atu o mea e manaʻomia e leai se aoga. O le vaʻaia o le faʻailoga e aʻafia ai le tulimanu o le vaʻai ma le malamalama. O lona uiga o le ata, lea na atagia atoatoa i le tulaga o se fefaatauaiga fefaatauaiga, o le a foliga ese mai le malamalama. O lea, pe a filifilia, faʻaaoga se moliuila susulu.

O se tasi o le sili ona taua parameters o PVC Lamellae - Malosi. O le tele o Jumpers e te vaʻai i le vaega i le satauro vaega, o le malosi o le oloa. E le tatau ona tuleia e le lima. A leai, o le a faaleagaina o le a vave aliali mai i luga o le palasitika.

Afai e te manaʻo e lagolago i totonu ...

Afai e te manaʻo e lagolago se mataupu i totonu, e mafai ona e faʻaogaina se faʻasologa o se faʻasologa ma se mamanu.

-->

Faʻavaʻa mo le faʻapolopolo

E masani lava, o ato laupapa e faʻaaoga o ni taʻiala. Mo le latile loggia, o se vaega ua lava 20x40 mm. Afai e te manaʻo e faʻauma O le laualuga ma le tuʻuina atu o le faʻamalosi, o le lapoʻa o le totoa e mafaufau i lona mafiafia.

A e manaʻomia le mauga o le Calmage Thain 60 MM, o le Crate ua tuu i le lua vaega o loʻo masani ai le tasi i le isi. O lenei faʻaititia le eseʻesega o le gaioiga vevela ma aveese le "malulu malulu". Faʻamolemole matau le laina muamua o le brusev i lenei tulaga o loʻo faʻapipiʻiina i le itu e tasi o le faʻauma i le taina.

Faʻatele taimi mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa e faʻaaoga ai faʻailoga uamea e faʻapipiʻi ai ni ie mama. O latou e sili atu ona taugata. Ma ina ua avea le mafanafana o pa o le malaia ua malulu uaea.

Afai e le o fuafua le tagata e fuafua lelei & ...

Afai e le fuafuaina le faapaleniina o le faapaologa, o le lagolago o le lagolago ave ese le maualalo o le avanoa

-->

Mea mo le Faʻaliliuga o Tapunia

Uma pa o le fale, e aofia ai luga o le Logigia, ona tatau lea ona manava - pasia le ea. Minera Wool papatusi e sili ona taliina e lenei manaʻoga. Ae ina ia mafai ona maua le mafanafana vevela, latou te manaʻomia e faʻapipiʻi se vaega o le 100-150 mm.

O le sili atu le tamaoaiga o le filifiliga o se mea alofa (paepae). Na faaluaina le "mafanafana" minvati ma e itiiti avanoa. E maua ai le ausa i le poloso.

O nisi taimi o le amo o le polystyrene o loʻo faʻaaogaina o le teʻena. O ia o le sili sili ona lelei malosi. Ae o papatusi e naʻo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i totonu o se siosiomaga susu: faavae, tumutumu o le muamua fola, ma isi Latou te le misia le ea i luga o le ea ma faia se "dermomos aafiaga". I se malosi malulu, e tumu i luga.

E mafai lava le faʻamautu saʻo o le mafiafia o fasimoli, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le faʻaopoopoga i le SP 50.13330.2012. Afai e te filifili e faʻapipiʻi se vaega o le faʻavasegaina e itiiti ifo nai lo le fuafuaina poʻo le faʻaaogaina o fulufulu fulufulu, e tatau ona e puipuia mea o le steadumroof mai le mea e mafai ona i luga o le sulugatiti. Mo Loggisia o se totonu vaega. Ona o lenei, o le faamaualuga o le vai i le faifai e le aofia ai.

Suiga i Foung Seia

Isi i le Foush Flat, Spoutted Polyarethane Finam

-->

Fusi mo le faʻapipiʻiina o panels ma faʻavaʻa

A maeʻa le potu ma le ufiufi, tele filifiliga mo lona faʻapogai. O le ae manaʻomia:

  • fao;
  • lava-lipping scw;
  • Kikiers.

Ua faʻapipiʻi ni taʻiala i puipui o loʻo faʻaaoga ai le toese ma le lapoa o le 6 mm. O le umi e filifilia e fuafua ile vaega o le koluse o pa. I le taimi lava e tasi, e tatau ona ulufale le falelotu i le loloto o le itiiti ifo o le 30 mm.

Na faataga e Kleamers le tele

Na faʻatagaina oe e Kleamory e te matua faʻaititia le taimi o le faʻapipiʻi

-->

Mativa

A o le i faʻapipiʻi uma elemene o le laʻau manaʻomia lelei Faʻagasologa i le uluaʻi vaʻai. O le a le faʻatagaina le feʻe i le taimi o le susu.

O nisi faʻaletonu e tuʻuina atu ai mea o se lapoʻa pe lanupaʻu. O le mea lea, e taua le filifilia o le lanu e leai se lanu.

Mo le maeʻa o le peleue, o loʻo faʻaaoga le DYES mo galuega mai fafo. Afai e tatau ona e faʻatumauina le vaega o le natura o le laʻau, o le sili sili ona lelei e talafeagai pe faʻaaoga lacquer.

  • Faapipiiina o le fetuutuunai i luga o le taualuga: Fautuaga i le filifiliga o mea ma teuteu

Tripping Parkson ma le laina: Ata ma Faatonuga mo Vaega taitasi

A o le faʻamalosi, e manaʻomia e le faapauʻai le IP & ...

A o le faʻaaogaina o le faapaologa, e tatau ona e faʻateʻaina uma nofoaga o mea faʻalavelave

-->

Sauniuniga o le Potu

A o le i amataina le faʻapipiʻiina, oe manaʻomia le faʻatinoina o le tele o sauniuni galuega:

  • aveese uma mea le aoga;
  • aveese mai luga o le pito i tua o vali ma le sima;
  • Aveese le faamalama o le paluvai, i le ava, pe a iai - fafaga;
  • tolopo le malifa;
  • O faʻamaufaʻailogaina uma avanoa ma paʻu i fale pasi.

Afai e te manaʻo e faʻamafanafanaina le potu, e tatau ona e aveese le vevela leiloa e ala i le faʻamalama matala: Faʻaofi le lua-potu faʻamalama nai lo le tasi-potu.

Pe a fai o loʻo agavaʻa, e tatau ona e amanaia & ...

A maeʻa ona faʻaleleia, e manaʻomia le amanaia e le gata i fesoʻotaʻiga o le faapaologa, ae o potu lata ane, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatulaga mai ai le ea malulu alavai

-->

I luga o loggis ma se uʻamea pa, e manaʻomia le faia o se auala o le feaveaʻi mo le mulimuli ane faʻapipiʻi o le tipi. Fuafua i luga o le mamanu foliga e mafai ona avea ma laupapa laupapa po o le pengogashoslicate Wall ma le mafiafia o le 100 mm. O le mea mulimuli e faʻamalosia ai le faʻamalosia o le pito i luga o le masini poʻo le masini e faʻailoga ma faʻapipiʻi i totonu o puipui.

E taua le faʻaaogaina o mea malamalama. O le tuʻuga o le piliki o Blerac Brick na te faʻatupuina se tele avega i luga o le ogaumu ma mafai ona oʻo atu i lona pa'ū.

I le faaiuga, o le vaega sauniuni o loʻo faʻafesoʻotaʻi atu i eletise eletise, faʻataʻape ai fafo, ma moli ma ki.

O le Loggiac screen e puipuia e aunoa ma le solia.

O le Loggiac screen ua faʻalavelaveina e aunoa ma le faʻalavelaveina le le atoatoa o ana abraer elemene

-->

O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e teuteu ai le faapaologa

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o pa, e taua le fuafuaina o le itu o le uma faʻamaea auala. O nisi taimi, ona o uiga o le tele o le loggi, umi-umi le umi o tumau pea. Ina ia faʻaititia le numera o otaota, latou te faia le faʻasesega faʻapipiʻi. O lea la, i nofoaga o le fesuiaiga Saunia fausaga fesoasoani. O le tusi o loʻo iai le faʻatapulaʻaina o le faʻatonutonuina o le faʻatonuga o le tipiina. O le tuusaunoaga o le stigonal faapipiiina.

Mo le feololo o le tele o aloiafi

Mo le faʻamamaina o siaki tetele, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaleleia atili le faʻamalologa mo le faʻapipiʻiina GLC

-->

Sitepu Mafaufau i le faasologa o galuega:

  1. Muamua o mea uma, i tulaga o le maualuga, tatou o le mauga o pa malosi. Ma se mea faʻataʻamilosaga - i le pito i luga ma lalo. Afai o Europa Alu faalava - i itu. Aua le uma ona tuu i le tulimanu. E mafai ona e solomuli mai le foliga o le 3-10 cm. E ogatasi le vaalele i le va o taiala ma le puipui, matou te faʻapipiʻiina le laupapa laupapa. Ina ia aveese se auala tele, e faʻatagaina ona faʻaaogaina le faʻaleleia atili o le faʻamalieina mo GLC.
  2. E tusa ai ma le muamua racks, faʻaloaloa le maea i le tolu togi: faʻatasi ai ma pito ma i le ogatotonu. E ala i le mamao mai le pito i luga o le sima i luga, siaki le leai o le bugs e ono faalavelave i isi galuega. Afai e tatau, tuʻituʻi i latou pe faʻaseʻe le nofoaafi mai le puipui.
  3. Tuu nofoaga o le nonoa o pa uma. I le va oi latou e tatau ona o se mamao o le 50-60 cm.
  4. Ae e leʻi i ai ni palota o le lipine i ou lava lima, matou te mafaufau e ofiina. O taiala mo le faʻapipiʻiina ma se sitepu e tutusa ma le lautele o le faʻaʻaisa. Lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻatupuina ma le faʻatagata.
  5. I luga o fata pito i lalo o le maea, matou te faʻaofi le ofua o le mafiafia tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga 5 pe 10 mm. Faʻaalia le lagolago faʻapotopotoga, mafaufau i ai.
  6. Pu i totonu o le puipui toso i totonu o le pa o le enaena enaena. Tuu se faletalimalo. Ina ua maeʻa tulaga i le vaalele, o le mea e faʻapipiʻi ai i latou i le iʻuga.

Mo le manino, matou te fautua atu e vaai le polokalama vitio.

O le tekonolosi o le nanaina o vaega o totoe o loʻo faia e tusa ma le pito i luga-ala-laasaga faʻatonuga. Afai e lamolemole pa o pa ma e te le o faʻaaogaina, e le mafai ona tapuni le pa o loʻo i le tino ma se matagaluega e tasi. Tuu le ventipelation gaps i le va o latou i le tele o pasene.

A faʻapipiʻiina le faʻamau, e le manaʻomia se isi saoasaoa o le faʻavasegaina i le pu. Ae, afai e mafua mai o faʻafitauli o le fa o mea na fausia, o avanoa na fausiaina, e manaʻomia ona faʻatumuina i le Mauga o le Mamoe.

O le faasee i lalo o le paʻu e le o le tau & ...

O le faʻalumaina i lalo o le faʻailoga e le manaʻomia faʻaopopo

-->Afai e manaʻomia le puipuia o faʻamaʻi mai le susu mai le ulufale atu, pe a uma ona styling, o le tombraipe membrane ua faʻapipiʻiina. Matou te faʻaloaloa i luga o le faʻaputuga uma ma fetaomi le counccripese - 20 mm mafiafia potu. Latou te faia le Ventiplation Gapi.

Paʻi atu i le faapaologa e ala i le clappobboard i luga o taʻiala

E tele auala e fai ai le LAMelLede. I le lofituina o le tele o mataupu, o le muamua rake ua faʻapipiʻiina i le tulimanu ma ogatasi i le tulaga. I le tulimanu o vaega o loʻo faʻaalu ina ia aua neʻi fautua i le lumanaʻi o le lumanaʻi. I le taimi lava lea, o le 'eleʻele e pupuni ai le faʻauma i le mamao e mafai ai mai le pito. Amata ona sasaina ma se samala, ma i le pito i luga o le stap spacer. E mafai ai ona e aloese mai chips.

Afai e leai se mea e tupu i se galuega ma se laʻau, e sili le faʻaaogaina o kukimer. Latou faʻatagaina oe e sikoa sikoa i totonu o le taiala ma aloese mai le tuputupu aʻe o se manifinifi o pou o pou laupapa.

O moli mulimuli ane e mulimuli ane faʻapipiʻiina faʻapipiʻi i totonu o le loka ma ua mautu i le metotia na faʻamatala i luga. Afai latou te palapala, e mafai ona e faʻaaogaina le CYAS.

E taua le lulu o le Loggia o Martiam Wood. A leai, pe a maeʻa le faʻamago, vaʻa poʻo ni faʻatiga e ono foliga mai.

O le tip Ril ua tipiina. O lea e le o le mea faigaluega, amanaia le vaega lea e alu i le togavao.

Ma le saʻo faʻapipiʻi o Klyai

Faatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻiina o kikirs, faʻaleagaina o loʻo le aofia ai

-->O le faʻavae o le faʻapipiʻiina o PVC Ponels e leai se ese. Mo o latou faʻavae, o le manifinifi manifinifi poʻo le faʻaaogaina o le tagata e faʻaaogaina e faʻaaoga Faaaoga le vaega e le fautuaina. E faʻamamaina le palasitika, ma o le a lava le faʻagaioiga o faʻagaioiga e amata ona alu ese mai le faʻavaʻa.

Faauma uma

O le faʻapipiʻiina o suiga ma mea uma o mea lelei uma. E masani lava, o le latalata i le faamalama ua tapunia e se tasi nofoaafi o Euroovag. Afai e le lava, e lua faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, o mea uma e lua o loʻo faʻateʻaina e ave ai puipui o le lautele tutusa. Faafetai i lenei mea, o le pape foliga manaia ma matagofie.

I tulimanu ma luga o suiga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai tulimanu tulimanu. I luga o le tulaga lautele i le faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa ma faitotoʻa faitotoʻa - Nashcholniki. Latou te tumau ma fao vaivai. Ona o lenei, e leai ni faʻailoga o faʻamau i le pito i luma. I le faʻaiuga, laupapa laupapa e tatau ona togafitia ma vali ma eseese mea.

Tusa lava pe iai sau Khrushchev, ae le o le fale puipui e faʻavavau o le aiga pe a uma ona fausia se potu lelei lelei.

Ina ua uma ona lafoina le faapaologa

I le maeʻa ai o le pamu o le faapaologa, tusa lava pe i le khrshechev, o se isi potu malu o loʻo aliali mai

-->

Mo le toʻatele o tagata nonofo, o le tau e avea ma mea taua aʻo leʻi amataina le toe faaleleia. E le mafai ona tali mautinoa le tele o le faapaologa o le ufiufi. E manaʻomia le fuafua o mea e faʻavae i luga o foliga o le fale mautotogi. Tasi le mea e mafai ona fai atu mo le mautinoa - O lenei metotia o le avanoa avanoa mo taʻitasi ma faʻatagaina oe e faʻatino manatu eseese. I le mamao o oloa o onapo sosoo ai o loʻo iai oloa mo soʻo se atotupe, faʻasolo mai le paketi pauna, o loʻo faʻaiʻu i le vasega o le vasega.

  • Na faʻamaeʻaina e le Falamy PVC Panels: Faaupuga faigofie mo oe lava faʻapipiʻi

Faitau atili