Melumo ea 'Mino

Anonim

Kitject projeke e nang le sebaka se nang le sebaka sa 10,1 M2 ka foromong ea polokelo ea matlo a mabeli a P-44T le mofuta oa 3-3.

Melumo ea 'Mino 13535_1

Melumo ea 'Mino
Matlo a khale a bophelo a P44T a bokelloa ho likarolo tse tloaelehileng le tse makhulong 'musong oa boqapi' me a bopehile mohatla o bopehileng. Re se re le lesoha le le lesoha, tse peli le tse tharo. Bothusi ba mabota a kantle (likonopo tse tharo tse halikiloeng ka litene) - li-plate tse 300mm tsa konkreite (tse tharol le 180M. Litšitiso tsa plaslite li na le boima ba 80mm, liropo tse matlafalitsoeng tsa konkreite - 140mm. Moea o futhumetseng oa moea oa tlhaho o pholileng, metsi a batang le a chesang a silafalitsoe ho tsoa marang-rang a toropo

Melumo ea 'Mino
Hoa thahasellisa ho sheba mabota a kichineng a khabisitsoeng le setšoantšo sa "Marine pebble" e le mpe ea tsebang Gamma. Sebopeho sa kamore e le 'ngoe e hlile e fetohile kamore e meraro. Kinike e theha sebaka sa ho jella sa mahala. Sebaka sa kichineng ka lebaka la ho hlophisa bocha ha se phetoho, hobane, ka lebaka la ponahalo ea ho bula sethaleng se nang le marako, kamore e ntse e bua le kamore ea ho phomola. Setofo se kenngoa setsing, se fokotsa leloko la thepa ea ka tlung. Sefate sa Leseli la Healds (Pine) o na le sebopeho sa sefate se sa phetoang mme a kopanya 'mala ka mokatong oa stralictic sebakeng sa ho sebetsa. Thepa ea thepa le lisebelisoa tsa ntlo e kentsoeng ka kichineng. Tile e lumellana le meqomo ea parame (walnut e lefifi) ea kou, kamore ea ho phomola le karolo ea kichine. Marako a maratla a tsosolosetsa sebopeho se ntlafalitsoeng sa Mose ea Wasphic.

Melumo ea 'Mino
Morero oa kichineng
Melumo ea 'Mino
Moralo pele ho aha bocha
Melumo ea 'Mino
Moralo kamora ho aha bocha

Baditor ba lemosa hore ho latela khoutu ea matlo, tšebelisano ea mohoeko e entsoeng bocha le ho ba Desubripment ea hlokahala.

Melumo ea 'Mino 13535_7

Artina Mazezhrina Mazezhrina

Shebella matla a maholo

Bala Haholoanyane