Otu esi eme studio arụ ọrụ

Anonim

Inggbanwe ọnụọgụ na ọnọdụ nke mgbidi, ndị na-emepụta ihe na-atụgharị odnushku n'ime ndị otu a na kichin, ebe obibi, n'ime ụlọ. Na loggia na-ekpo ọkụ, a na-ahazi ebe ọrụ. Stylezọ imewe - ọgbara ọhụrụ, na-edetu site na ụlọ ebe a na-enwe ọfụma na eco-becestetics.

Otu esi eme studio arụ ọrụ 10900_1

Dị nso akụkụ dị iche

Ime ụlọ na-eri nri

Dị nso akụkụ dị iche

Loggia

Ntọlite, nke otu di na nwunye na ụmụaka na-enweghị ụmụ n'enweghị ụmụ, ndị na-ese ihe na-eme atụmatụ ịmalite site na ịgbasa mgbidi ahụ niile. A ga-ejikọ ụlọ obibi ịpịkọ, mana ịpụ n'otu ebe na otu ókèala kpebiri site na akwụkwọ mbụ. Chekwaa ebe mbu na ebe isi nri. N'ọdịnihu, echiche ndị a ga-eme ka nhazi ihe ngwọta nke ọhụụ.

Ogwuregwu ndị ọzọ niile ga-agbanwe Metrar na nhazi. N'ihi nkebi ọhụrụ ahụ, a wuru ya na mgbidi, na-ekpuchi ụlọ ịsa ahụ, ụlọ nzukọ ahụ ga-enweta ụdị yiri. Otu pouf na kabinet ga-apụta na mgbidi ọnụ ụzọ, na-agbaso ya bụ enyo gbara gburugburu ma guzoro n'elu. A na-enyocha kichin na ebe obibi. Site na nke ọhụrụ, ejikọtara ọnụ nke edeburu, ga-abụ sofa, n'etiti Studio - otu na-eri nri na-enwute ọkụ na kapeeti). Na nke na-abụghị nke Sofa, ihe overhaul ga-edekọ TV nke diagonal na-adọrọ adọrọ.

Ọ dị mma ịmara na esemokwu ahụ na nhazi nke mpaghara ime ụlọ. A haziri ya site na enyemaka nke arịa ụlọ. N'ime ụbọchị, akwa ahụ ga-azụlite onye ikwu 180 ° 180 n'ala - ala ya ga-abụ otu ihe eji emepụta ya na usoro nchekwa, nke edobere n'ogologo. N'abalị, a ga-ahapụ akwa ahụ, mgbe ị na-akpụga ebe nri agaghị.

Dị nso akụkụ dị iche

Ime ulo

Kichin

Ideringtụle ogologo nke e tinzite (ihe karịrị 3 m) na, ike ya, ndị na-ese ihe na-enye ịhapụ mgbakwunye na ogidi. Ojiji nke ụlọikwuu n'èzí ga-eme ka "" "" "ọnụ" arịa ụlọ ma mee ka njikọta ya dị mfe.

Tensishionu

Dị nso akụkụ dị iche

Batruum

Ibe mkpuchi dị n'èzí bụ otu maka mpaghara niile, ma e wezụga ụlọ ịsa ahụ, nke na-enye aka ịbawanye mmụba na mbara. A ga-edozi otu ọrụ ahụ na nnabata ndị ọzọ eji achọ mma bụ slats osisi, na-aga site na uko ụlọ dị na mgbidi.

Dị nso akụkụ dị iche

Tensishionu

Gara aga

Obi ọjọọ nke akụkụ nke mgbidi na ala - plasta dị n'okpuru mmiri ma ọ bụ ihe osise nke ụlọ a na-eme ka ọ dị elu: veneer nke osisi, matte ọcha Enamel, velor awọ.

Dị nso akụkụ dị iche

Gara aga

Loggia

A na-eji loggiated loggia, nwere ihe ndị na - eme ka eletriki na ebe a na - ekpo ọkụ, nke a na - ejikarị ya eme ihe, ha na - ahazi ebe ntụrụndụ. A ga-echepụta shelves akwụkwọ na ezigbo ihe njupụta, na elu ụlọ elu - oche nkwụsị. Na nsọtụ nke oge ọkọchị, a ga-etinye usoro ọrụ na usoro nchekwa.

Panoramic glazing ga-ahapụ n'enweghị arụ ọrụ - iji dozie ike ọkụ na visility na ọhụhụ ga-ekwe ka ndị ìsì nke chere na ọ ga-eme.

Dị nso akụkụ dị iche

Loggia

Batruum

Meziwanye arụmọrụ nke obere ụlọ ga-enyere akụrụngwa plọ nsị na-enweghị atụ na ngwa ụlọ. A na-etinye ihu mmiri nke ịsa ahụ n'okpuru ogologo ọrụ na-acha uhie uhie, mgbakwunye nke igwe na-asa ahụ ga-enwetara ya n'elu mposi.

Enweghị elu ụlọ dị elu na-akwụ ụgwọ maka nkuchi. Yabụ, mkpuchi ahụ ga-esi n'ala na mgbidi, ụlọ akwụkwọ abụọ dị iche iche ga-ejikọta ya na mma mma.

Dị nso akụkụ dị iche

Batruum

Uru ọghọf

Ịdị n'otu nke imewe na-enye aka na mbara igwe na mbara igwe.

Okirikiri nhọrọ ukwuu.
Mpaghara kichin, ụlọ ebe obibi, a na-eme ka ụlọ obibi pụta. Na kichin, mepee ya na ebe obibi, a ga-achọ ihe dị ike.
Na-abawanye arụmọrụ nke paseeji na ime ụlọ ịwụ. N'ihi na-ekpo ọkụ nke loggia, ha ga-eme ka ikuku dị iche iche.
Ebe nchekwa zuru ezu. A na-eji okpomoku na-ekpo ọkụ na etiti na-anọchi anya site na ala na-ekpo ọkụ, nke na-eme ka ọnụego eletrik na-abawanye.
Ikpukpu nke Studio na-abawanye.
Loggia a na-ama ama ma dịkwa ogologo ma ọ bụ obere ụlọ ọrụ na ebe ntụrụndụ.
Ndị editọ na-adọ aka na ntị na koodu ụlọ nke Russian Federation, Nchịkọta nke Nchịkwa Ọchịchị na Mgbapụta Edozi.

Otu esi eme studio arụ ọrụ 10900_10

Onye mmebe: Julia Klyyuev

Architect: yri gringnko

Visuals: Yuri Gritshenko

Watchpower

GỤKWUO