Faʻafefea ona fai se potu galue

Anonim

O le suia o le aofaʻi ma le nofoaga o puipui, o tagata mamanu e sui ai le tamaʻi onapo nei i totonu o le potu faaonapo nei ma umukuka, potu malolo, potu potu ma potumoe. I totonu o le Camggia Loggidia, ua uma ona faatulaga se falefaigaluega. Mamanu style - o aso nei, ma upusii mai le LOFT ma Eco-Beiesthetics.

Faʻafefea ona fai se potu galue 10900_1

Latalata i se isi vaega

Fale-Ola

Latalata i se isi vaega

Logisia

O le toe faʻaleleia, lea e tuʻuina atu e se ulugalii talavou ma tamaiti e leai ni tino, e faʻaaoga e tagata mamanuina e amata i le faʻatamaina o pa maualuluga masani. E tatau ona tuʻufaʻatasia faitotoʻa, ae ia e alu ai i le nofoaga e tasi ma ia tutusa tuaoi na fuafuaina e le Peraimeri pepa o le Peraimeri. Sefe le tulaga muamua ma le kuka. I le lumanaʻi, o nei talitonuga o le a faʻafaigofie ai le soʻoga o se fou fou-spatial fofo.

O isi tagata uma o le a suia le metar ma le fetuunaiga. Ona o le fou vasega, fausia luga o le lautele i le puipui, e tapunia ai le faletaele, o le potu o le a maua ai se m-foliga foliga. O le pou ma le kapeneta mo le i fafo o le a aliali mai i luga o le puipui ma le faitotoʻa faitotoʻa, faafeagai o se faʻata ma punou. O fale o le umukuka ma fale nofomau o loʻo vaʻavaʻaia. Mai le tusi fou, tuʻufaʻatasia, i le vaega ua taʻua talu ai nei, o le a avea ma Sina, i le ogatotonu o le potu - o se vaega '' O loʻo taulaʻi atu i moli o moli ma kapeta). I le faafeagai o le sofa, o loʻo tusia ai le ova o le a tusia ai le TV o se faʻailoga manaia.

O le mea manaia, o le mataupu ma le faʻatulagaina o le potumoe o le potu o le a foʻia. E faʻatulagaina ma le fesoasoani o le faʻaliliuina o meafale. I le taimi o le ao, o le moega o le a siʻitia ai le 180 ° ona o le fola - o lona pito i lalo o le a tasi le faʻavae ma le teuina o faiga. I le po, o le moega e tatau ona aveesea, aʻo faʻagaioi le taulaga 'ai e le tatau ona.

Latalata i se isi vaega

Potumoe

Umukuka

Mafaufau i le umi o le umukuka pito (sili atu i le 3 m) ma, e tutusa lava, lona agavaʻa, manatu o tagata mamanuina e lafoai faʻapipiʻi ma pou. O le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le kapeti i fafo o le a vaʻaia e faʻafaigofie ai le "tele" o meaafale ma faʻafaigofie lona tuʻufaʻatasia i totonu o le potu avanoa.

Vaega

Latalata i se isi vaega

Faletaele

O fafo o loʻo i fafo atu o le tasi mo soʻo se sone uma, seʻi vagana le faletaele, e sao i se vaʻaiga vaʻaia i le avanoa. O le galuega lava e tasi o le a foʻia ma le isi moliaga o loʻo talia o laupapa laupapa, o loʻo agai mai i le taualuga i luga o puipui.

Latalata i se isi vaega

Vaega

Potutuo

O le saua o le tino o le maota autu o puipui ma le foloa - decoverative plaket i lalo o le sima o le a faaaogaina mo le plywood polaina o le plyhold enamel, efuefu efuefu.

Latalata i se isi vaega

Potutuo

Logisia

O faʻamaumauga o lologa, faʻaaogaina ma ni eletise eletise ma se fola mafanafana, fuafuaina faʻapena foi i le fale mautotogi, o loʻo faʻaaogaina i le fale mautotogi. O ofu moe o le a faʻamautuina i se lautele lautele, i le ogatotonu pito i luga - o se faʻaigoaina o nofoa-Busack. I le pito o le potu o le taumafanafana, o le fale faigaluega ma le teuina o le a faia.

O le a tuua e le Parumacial Greazing e aunoa ma le masani ai o le mamanu - e faʻatonutonu le malosi o le moli ma vaʻaia o le a faʻatagaina ai le tauaso na lagona i le Loggia.

Latalata i se isi vaega

Logisia

Faletaele

Faʻaleleia le aoga o se tamaʻi potu o le a fesoasoani i mea e le masani ai e le masani ai mea faigaluega ma mea faigaluega i aiga. O le talu le pito o le taele o loʻo tuu i lalo o le umi o le galuega ma le overthethophean, o le puʻupuʻu faʻapipiʻi o le fufuluina masini o le a manogi i luga o le faleuila.

O le le lava o le taualuga manumalo taui mo le tusiata. Ma, o le tauevalu o le a siitia mai le fola i luga o le puipui ma le taualuga, lua mea eseese o le a tuʻufaʻatasia i totonu o le puipui tino.

Latalata i se isi vaega

Faletaele

Manuia le atoatoa

O le 'auʻaunaga o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i se vaʻaiga vaʻaia i le vateatea.

O le faataatiaga e manaʻomia ai.
O nofoaga umukuka, potu malolo, potu moe o loo faaputu. I totonu o le umukuka, tatala i totonu o fale nofomau, o le o le a manaʻomia se vaega o le a manaʻomia.
Faateleina le aoga o le alatele o le alatele ma faletaele. Ona o le mafanafana o le Loggia, e tatau ona latou faia ni malosiaga malosi o le fale mautotogi atoa.
Nofoaga e teu ai. O le ogatotonu o le tamolea tele ua suia e se eletise eletise eletise, e tele ai tau o tau.
O loʻo faʻateleina le vaega o le potu.
Logginia ua tuufaatasiga ma faaauupegaina o se ofisa-ofisa ma faafiafiaga.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻafefea ona fai se potu galue 10900_10

Designer: Julia Klyuev

Tusiata: yuri gritsenkoo

Vaeliʻili: Yuri GRITSENKO

Matamata i luga

Faitau atili