N'usoro na ịdị jụụ

Anonim

Sistem-efesa Sistem: Ihe mejupụtara usoro na atụmatụ ha, nyocha nke akụrụngwa akụrụngwa nke sistemụ, nrụnye n'ụlọ obodo, ọnụ ahịa ikuku

N'usoro na ịdị jụụ 12779_1

Ndị nwe ụlọ obodo, dịka iwu, chọrọ ịkwadebe ha na usoro ihu igwe nke enyi. Ọtụtụ n'ime ha họọrọ ma ewu ewu na mba dị iche iche nke ụwa, gụnyere na US, Italy na France, usoro nke ikuku ikuku "chiller-funkla".

N'usoro na ịdị jụụ
Aermecpo okirikiri nhọrọ mma Chiller-fit yiri mmiri na-ekpo ọkụ na-eji kpo oku. Ma ọrụ ya bụ isi abụghị ikpo ọkụ, ma na-ajụ ụlọ. Oge a na-aga ebe dị anya site na ụlọ ebe obibi na friver bụ chiller, na-ebelata okpomọkụ nke mmiri ruo 6-7c. Site na Chiller na-eji mgbapụta mgbapụta, a na-ezigara iyi dị mma na ọkpọkọ n'ụlọ. N'ebe ahụ, mmiri na-agabiga site na coil coil (nke ọ bụla edobere ya na ikpe ọkụ na akpaaka na njikwa), wee laghachi azụ na chiller. Na-ajụ ụlọ ahụ (site na obere panti ka nnukwu ụlọ na ụlọ nzukọ) n'ihi eziokwu ahụ bụ na ikuku fan na-ejuputa ha ugboro ugboro na-ejupụta ha ugboro ugboro na-ejupụta ha ugboro ugboro na-ejupụta ha ugboro ugboro na-ejupụta ha na-emegharị ha ugboro ugboro.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 1.

"Rusklimat"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 2.

"Autopof"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 3.

"Rusklimat"

Ulo ozuzu okuko coil: rhoss.com (1), 42E) (2) na smart) (3).

N'usoro na ịdị jụụ
Rhossezone atụgharịgharị atụgharị nke chiizrelrs mode na ọnọdụ mgbapụta okpomọkụ. Choga na Fan Coil dị na ogige ahụ adịkwaghị oyi, ma mmiri ọkụ (ruo 55c), ha na-ekpokwa ọkụ ma ọ bụ akụkụ ya. Imirikiti ndị ọzọ na-atụgharị uche nwere ike ịnye ụlọ obibi obodo, ebe ọnọdụ okpomọkụ n'okporo ụzọ anaghị ada n'okpuru 3C. Mana enwere ngwaọrụ na-ejigide arụmọrụ na ntu oyi, na -15 ...- 25с.

Punking nke naanị isi iyi nke oyi na ikpo ọkụ maka ụlọ obibi na-adịgide adịgide n'ụlọ tumadi tumadi na ndịda mpaghara. Avto maka ebe obibi ọkụ na etiti etiti na etiti nke ndịda na ugwu nke ndị ọkachamara na-enweghị atụ maka oge oyi maka ike na-eji vaken na-eji vaịn kwesịrị ekwesị na ndepụta na nloghachi pipeline. Ihe kachasị mma na usoro a na-ekpo ọkụ nwere ike nweta ma ọ bụrụ na etinyere ndị na-atọ ụtọ n'ime ụlọ niile dị ọkụ n'okpuru Windows. Ihe ahụ, ọ bụrụgodị na ọ dị n'azụ polar gburugburu, ọ ga-ekpo ọkụ na ntu oyi ma mgbe agbanyụrụ ndị fan coil Fan.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto nke 4.

Ihe osise kọmputa N.samarina

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 5.

Ihe osise kọmputa N.samarina

N'usoro na ịdị jụụ
Photo 6.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 7.

Daikin.

4. Na usoro ihu igwe "chiller-fan na funky" gụnyere igwe nju oyi (a), n'oge ọkọchị, jụrụ oyi dị ka 6-7c. Ihe mgbapụta ahụ na-anyụ mmiri a na pipes (b) site na ndị na-agbanwe ọkụ nke fan coils (b), nke ikuku na-agbanwe n'ime ụlọ.

5. A na-etinyekarị ụdị ọwa mmiri nke onye ofufe coils maka nrụnye vetikal n'okpuru windo, na niches mechiri na ogwe osisi akọrọ.

6-7.Montamine Channer Fan coils na niche dị mfe igbe Ventilcassa (Aermec).

Ntinye nke "chiller-fan na funkla" Sistem na a nwere ike itinye ya na mpaghara versiblessibles. Chiller na peer jikọtara ya na nke ikpeazụ na nke ikpeazụ. Ihe si na ya pụta bụ ikuku ikuku dịka, ọ dị mma ma ọ bụ kpụ ọkụ n'ọnụ ma ọ bụ ígwè ikuku na-abịa ozugbo n'ime ụlọ ma ọ bụ na mgbakwunye ikuku na-abanye na ogige ahụ. Ingfegharị nhazi ọzọ na Fan Coils, na-eme ka ikuku okporo mmiri, a ga-ekesa ya site na ime ụlọ na-eji ihe mmepụta mkpụrụ osisi na-efe efe. Ndị ọzọ ga-enwe ike ịnwụ mmiri oyi bụ ihe na-ajụ ụlọ na-ajụkarị ụlọ na ụlọ mmanya. Somefọdụ chillers ụdị (na iji ọkụ) na-etinye ya na ndị na-agbanwe ngwa ngwa, nke mere na n'oge ọkọchị, ha nwere ike imepụta oge oyi na mmiri ọkụ. A na-ejikwa ndị ikpeazụ agwọ mmiri na ọdọ mmiri, mmiri bu n'obi maka sistemụ GVS, ọ bụ.

Akụkụ abụọ nke metel

E jiri ya tụnyere sistemụ ikuku ikuku (ọkachasị, ọtụtụ ndị otu) Chiller-fan-jụụ nrụnye jụrụ oyi. E kwuwerị, ikpo ọkụ na onye na-ebu oyi na ha abụghị mmiri nkịtị. Ọ bụrụ na mmiri mmiri a dabara n'ime ụlọ, ọ nweghị ihe jọgburu onwe ya ga-eme. AVTY mgbe ụgbọ ala mberede nke nnukwu ego Fonron na ebe obibi obibi, ndị mmadụ nwere ike merụọ site na nnukwu ike osisi. Ọ bụrụ na ọ dịkarịa ala otu mgbe iji kegide ferron Derivatives guzobere n'oge ịkpọ oku ya na ọkụ (dịka ọmụmaatụ, n'ihe ọkụkụ), ọdachi ndị ka njọ ga-ekwe omume.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 8.

Daikin.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 9.

Daikin.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 10.

Ferroli.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 11.

"Rusklimat"

8.Canal models nke onye na-acha uhie uhie na-etinyekarị n'elu ọnụ ụzọ ụlọ ahụ. Maka nke a na-eji oghere n'azụ ọdụ. A na - ewepụ ya na ndọda, na tube jikọọ site na sikwà mmiri.

9-11.chanal fund 12 (daikin) (9), Compat Plus dd (Ferroli) (10), na ngbanwe (11).

N'ikwu eziokwu ọ ga-ekwu na chiller nwekwara ntakịrị nke Fonton (ọtụtụ kilogram), mana fon contours na-abụkarị n'okporo ụzọ ma ọ bụ na ụlọ ọrụ maka ndozi ọrụ gbara gburugburu.

Uru ọzọ nke usoro chiller-cankal bụ isi ike ha. Enwere ike ịhọrọ ọnụ ọgụgụ ụlọ nke ikuku ikuku. Ọ bụrụ na enwere ọtụtụ n'ime ha, chiller dị ike dị ike, yabụ ike na-eweta ọnụego 1kw nke ike eletrik site na 25-35m2 mpaghara ikuku.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 12.

Daikin.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 13.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 14.

Mitsubishi eletriki

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 15.

Daikin.

12-13.ficakes maka akwa ụlọ na-agbanye na efere slab. Ikuku dị jụụ dị mma nke ha na-abanye n'ime ụlọ ahụ site na ikuku ihu ikuku. Mods Fwl03 (Daiikin) (11) na FC OM (Royalclima) (12).

14-15. Nchọpụta Chullers Zubadan Vubadan (Mitsubishi Elew) (A) na Altin) (B) na-ejigide ọrụ dị elu na n'okporo ụzọ ikuku ikuku -15 ... -25c.

N'usoro na ịdị jụụ
Onye na-ahụ maka SH.-Y. Vilkas, O. Urbishte-Vikien

Foto R.Shelomesath kachasi ike na usoro Chiller-conchaluoric ga-emerịrị mgbidi obodo ọ bụla ma ọ bụ nke abụọ, na-ewere ihe dị mma site na ịtọgbọ ). Kpee ikpe ma ọ bụrụ na e wuru ụlọ ahụ na a na-agụ akwụkwọ ozugbo, ma jiri nwayọ, ọ ga-ekwe omume ịmalite akụrụngwa na ọnọdụ ike ezughi ezu. Site na ntopute nke ihe dị larịị nke ọhụrụ iji kwadebe ha na ndị ọzọ na-efe ofufe ọzọ, na-etinye nke ikpeazụ na sistemụ adịlarị. Oghere dị n'etiti chiller na Fancolali dabere naanị na mgbapụta nke nfuli ahụ, nke mere na enwere ike itinye chiller na ụlọ, na saịtị ahụ, narị ise site na ụlọ).

N'usoro na ịdị jụụ
Photo 16.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 17.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto nke 18.

"Igwe ihu igwe"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto nke 19.

Foto v.lashov

A na-ejikwa ndị na-ahụ maka fin coil kpọrọ ihe n'ọtụtụ ụlọ. E zochiri ozu ha n'azụ ụlọ akpọchiri emechi, nke dị na slab nke overlap site na 450-500mm. Ngwaọrụ ndị a kesaa ikuku n'akụkụ anọ. Ezi agwa agwa dị iche iche, dịka ọmụmaatụ, kaseti na-eme ka WKW (Wesper) (Malody) (18), GCAF) dị (19).

N'etiti ogbunigwe nke usoro akọwara, anyị rịba ama na ọnụego ya dị elu. Maka ụlọ obodo, ịzụta na arụmọrụ nke nrụnye chiller-fnal-fan dị ma ọ dịkarịa ala 1.5-2 ugboro dị elu karịa mgbe ị na-eji usoro Fon. Na akụkụ nke Fan Coil dị mma karịa usoro nkewa ahụ, nke a na-ahụkarị ma ọ bụrụ na ejiri ngwa rụọ ọrụ maka nrụnye mepere emepe. Dị jụụ (agbanyeghị, dị ka ọkụ) fan coils na-eji nwayọ karịa ikuku ikuku ikuku. N'ikpeazụ, nsogbu ọzọ na-enye ọtụtụ nsogbu, ọkpọkọ nwere ike ijikọ, nke jikọtara ya na chiller na conderchad n'oge jụrụ, ha kwesịrị ịdị na-asụ na mgbidi, nke na-adịghị mma enwere ike n'ebe niile. N'ihi nke a, ọ dị mkpa iji iwulite mkparịta ụka nke usoro iwu ụgha.

Na-esote, anyị na-atụle nkenke atụmatụ nhazi nke chiiz na fan coil jiri na usoro nke njedebe nke ụlọ obodo.

Ngwọta dị njikere maka ụlọ obodo

N'usoro na ịdị jụụ
Daikin.

Usoro alherma (daikin) na-enye kpo oku, ikuku ikuku, yana nkwadebe nke mmiri na-ekpo ọkụ na-enwe ike ịtụgharị nke ọma (5-16 kW), na-emegharị Maka ụlọ obodo nwere mpaghara 50-150m2. Ha nwere ike iji obere netwọkụ nke fan coils rụọ ọrụ, yana ijikwa usoro na-ajụ oyi. Agbanyeghị, ndị na-eweta akụrụngwa na-emesi ike iji rụọ ọrụ dị ka onye na - ebugharị ụlọ (ma naanị ya), na - ekpo ọkụ na - ebu ọkụ na Radiators, yana mmiri maka DHW na ọdọ mmiri.

Yabụ, ụlọ ọrụ ahụ daikin na 2005. Ọ tọhapụrụ Alherma na ahịa Europe. Ihe mejupụtara gụnyere chiller na ọnọdụ mgbanyụ ọkụ na-enwe ikike 7kw (a na-enye ya dị ka compresdor (na-ekpo ọkụ) na ime dịpụrụ adịpụ "fonton / mmiri "na EksWW tank maka mmiri ọkụ (DHW) maka 150, 200 ma ọ bụ 300l. Ngwaọrụ ndị ọzọ, gụnyere akwa na-agbaji, ọkpọkọ ma na-agafe mmiri na-efe efe na sistemụ kpo oku na oyi, na-enye ma daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ daikin na ndị ọzọ Mitsubishi Eletriki na-akwalite ndị na-atụgharị uche na-atụgharị uche na mono- na okpukpu abụọ nke ihe ngọngọ na-agbakwunyere nke dịpụrụ adịpụ nke ime obodo) nke Quubadan mpịakọta nke oyi na ọkụ na-emepụta 5-16 kW. Akụrụngwa achọrọ nke sistemụ ahụ mepụtara na ndabere nke ndị a na-ahụ ọkụ bụ pac-ma ọ bụrụ na pac-ma ọ bụrụ na onye na-ahụ maka ya.

Yabụ, na Septemba 2008 Na mpaghara Leningrad, ụlọ ọrụ ahụ "Isi mmalite" (Russia) ebidola ngwakọta chiller Zubadan (Phz-HrP71VHA ihe nlereanya nke 8-11KE). A na-eji ya kpoo ụlọ nkeonwe ya na mpaghara 72m2 ma na-arụ ọrụ na sistemụ kpo oku radiator jupụtara na proslene glycol. Nrụnye a na-arụ ọrụ na-enweghị nsogbu na -25C (ọkachasị na-enye ọtụtụ ụbọchị na njedebe nke Jenụwarị 2009) - na ogige dị egwu, a na-elekọta okpomọkụ nke 21c. Ọ bụ njirimara mgbe ọ bụ --3 n'okporo ụzọ ...- 8C, usoro nchekwa Zubadan na-eri naanị elekere 1,89 kW 1,89 kW maka 1 ụbọchị. Ihe ngosi di otu a nwere ike iji aka ya mezue oru di elu nke ihe eji eme ihe eji eme ya, nke a na - eji ahihia di elu, nke a na - eji ajị anụ ọhịa Ursa 100mm).

Obi oyi

Chiller, dị ka ezigbo ụgbọ ala, na-abụkarị nke ọma n'okpuru otu onye ahịa. Ya mere, ike ya na akụrụngwa ziri ezi na ọnọdụ arụmọrụ na otu ihe. Ọtụtụ mgbe na gburugburu ebe a na-ewu ewu, ụdị nwere ikuku jụrụ ike na ikike nke 5-80kw. Ha na-amịpụta ọtụtụ narị ụlọ ọrụ. A na-enye ụlọ ọrụ ndị ọrụ Russia dị ka Aermec, igbe na-acha anụnụ anụnụ, Clivet, crane, daikin, mtsin, mifinatishion (Otibili) Idr. Ọnụ ego Chiller bụ ike dị jụụ nke 40kVT- ihe dị ka nde rubles.

A na-ejikarị usoro ụlọ obibi nke obodo na-ejikarị ndị ọzọ ikuku na-ajụ oyi. Nọmba gụnyere, dịka ọmụmaatụ, ihe atụ nke usoro ihe Anl (Aermec), Mini-Y (Rhoss), Alfa / HP 81 (Blue igbe) na ọtụtụ ndị ọzọ. A na-eme ka ndị na-eme achịcha na-eme ihe. Ngwaọrụ ruru 50 KW na-ejikọ na mgbidi, na ikuku dị ike karịa n'elu ụlọ ma ọ bụ n'elu ebe a kanopi, nke dị na ntị ma ọ bụ na ntị chiri nke ubi.

N'usoro na ịdị jụụ
2.

"Rusklimat"

N'usoro na ịdị jụụ
Photo 2.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Photo 22.

Foto v.lashov

20. Mgbidi dị iche iche nke fan coils idrowall (Rhoss) bụ ihe mara mma. Ha na-akwado ha na-ekwu na ha na-ekwupụta na-enye otu nkesa eji eme ihe (na-ekpo ọkụ).

21-22. Ww (Wesper) na sofroli (Ferroli) (22). Jikwaa ha site na ntinye aha ya ma ọ bụ nke dịpụrụ adịpụ.

Site chiller Evapororator arụnyere n'okporo ụzọ, mmiri kwesịrị draided na oyi. Iji mee nke a, ọ dịghị mkpa ime nke a, njikọta abụọ nke sekit nke ọkọchị na-eji azịza nke na-abụghị nke na-anaghị edozi ahụ (propylene glycol) dị ka etiti etiti. Nke ikpeazụ na-eme ka sekit emechiri emechi na evaporator ma tọgbọrọ n'ime nkata na ime ụlọ na-enweghị obi ụtọ n'ụlọ. N'otu oge ahụ, netwọkụ ụlọ ahụ, nke a na-ejikọ ya na mmiri, na mgbanwe ọkụ n'etiti ya na sencoour a rụrụ site na ikpo ọkụ na-ebugharị n'elu ụlọ ọrụ na-ekpo ọkụ.

You nwere ike ịhọrọ chiller na ikuku na-acha uhie uhie, onye na-enịm nke a na-eme n'ime ngalaba dị iche ma etinyere na mpaghara ahụ na-emepụta ihe na ngalaba ahụ nke fon pipes na njikwa njikwa).

Na mgbakwunye, ndị na-ajụkarị ndị na-eme ka ikuku na-ajụkwa ikuku. Ha tinyere ha na okpuru ulo ma ọ bụ na ndọtị gaa n'ụlọ (ọ na-abụkarị ngwaọrụ ndị yiri ya na vibraoporas iji belata mgbidi na mgbidi nke ụlọ). A na-ewere ikuku maka ikewa ụdị nchekwa ndị dị otú ahụ n'okporo ụzọ, wee laghachi azụ na ikuku ikuku. Ihe omuma atu nke akụrụngwa dị otú ahụ - a kwadebere na pollur Model ylcc 42-152 (York), ngalaba 30a 021 (Carrier). Ka ịkwaga ikuku, ndị na-egwu egwu Centrifugal nwere nrụgide dị elu, na-emeri na-egbochi nguzogide ikuku 5m na ihe ndị ọzọ.

N'usoro na ịdị jụụ
Photo 23.

"Rusklimat"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 24.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 25.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 26.

Foto v.lashov

N'usoro na ịdị jụụ
Foto).

Daikin.

N'usoro na ịdị jụụ
2.

York.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 29.

"Igwe ihu igwe"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 30.

Daikin.

23-25. Typedị obere ike na ikuku na-acha odo odo na usoro Axy (Rhoss) (24) na MQL (Wesmec) (25) na-etinye na brackets Fastade nke ụlọ (dị ka ihe mgbochi n'Obi na mpụga).

26-27 A na-etinyekarị ụdị ndị a na ntọala dị n'ogige ma ọ bụ n'ogige nke ihu igwe n'ụlọ, n'okpuru ndị a na-eme.

28-29. Ngwa ngwa ngwa ngwa na-agbanwe agbanwe na-arịa ọrịa ikuku na-acha uhie uhie nke ycaa model (York) (28) na 30 RA (29).

30. Ike Chiller na ikuku oyi na-enye ikuku euwa40-120kbx (ma ọ bụ na-enye ya oyi (ma ọ bụ ọkụ) na mmiri n'otu n'otu ụlọ obodo.

Uru dị mkpa nke ngwa ọrụ centrifugal na Centrifugal fan bụ nrụnye zoro ezo (ebe a ga-arụ ọrụ na-enweghị atụ), a na-arụ ọrụ na ọnọdụ dị jụụ kwa afọ (ọnọdụ a na-achọ , mgbe ndị na-acha mmanya na-acha uhie uhie na friji na-ejikọ na chiller). Agbanyeghị, maka mpaghara ndị ọzọ n'okpuru igwe na-arụ ọrụ maka igwe friji na owuwu nke Ventssitieti ga-akwụ ụgwọ dị ukwuu.

Iji maaba mmiri iji gbasaa na chiller na azụ, ị ga-achọ hydraulicodicala ihe mgbapụta, mmụba na ngwaọrụ na nchekwa. Ọtụtụ mgbe, hydromodes bụ ihe na-enye gị ohere ịnọgide na-enwe okpomọkụ mgbe niile na-eweta Fancoal nke mmiri na-amalite na Compresdor na-amalite. Maka sistemụ arụmọrụ dị elu, a na-azụkarị hydromodul mgbe niile ka akụrụngwa dị iche iche. Averot aven na obere ngwaọrụ ike (ọ na-abụkarị 50-70 kW) Ọ na-abụkarị akụkụ nke atụmatụ ha. Chillers nwere hydraulicel nwere onye nwe ụlọ ahụ kpam kpam maka - mgbe ị wụnye ya, ọ dị mkpa ijikọ pipelines maka ọkụ na oyi na-enye ike ọkọnọ.

Metụtara ihe

N'usoro na ịdị jụụ
Photo v. Belashlovavyo Danochy, onye ọrụ ya pere mpe na 8-15, na-ajụ ma ọ bụ na-ekpo ọkụ n'ime ụlọ nwere ike ịbụ onye na-eme ụlọ nwere ike ịbụ onye na-eme ihe n'ime afọ 40-45. Oge ndụ dị otú ahụ bụ n'ihi ndị egwuregwu dị na ngwaọrụ ndị a. Mana maka arụmọrụ nke sistemụ na-arụ ọrụ na-emegide ndị na-eche ihu, enweghịkwa igwe flaflation - Ntanetị dị elu dịkwa mkpa. Ikuku nke ikuku na-esite na ikuku na-esite na ya na-aga n'ihu, na-apụta site na nozzles dị n'ime ụlọ ha, na-agba ọsọ na nke abụọ (abanye n'ime ụlọ). Nke ikpeazụ na-abanye na ndị na-eme mkpọtụ n'etiti ndị na-agba akwụkwọ na efere, nke a bụ ihe mere o ji dị mma n'oge ọkọchị, na n'oge oyi. Mgbe ahụ ngwakọta nke ikuku mbụ na nke abụọ site na grall gụsịrị akwụkwọ. Ndị na-edebe akwụkwọ wepụtara StifAb Farx (Sweden), "bi na", "- nke Russia" (nke Russia) IDR.

Ikuku ikuku na-efe efe

A na-akpọkwa ndị na-ahụ maka fan (hazie ndị ofufe) na-emegharị ọnọdụ okpomọkụ n'ime ụlọ ma sachapụ ikuku site na nnukwu ájá, fluff ya.p. Otu ụlọ ọrụ na-arụpụta ha site na otu ụlọ ọrụ. Maka kilok ọ bụla, ike jụrụ oyi nke Fin Coil ga-akwụ ụgwọ 10-25 rubles. Mana anyị na-akwado mgbe ịzụrụ ịhọrọ ike kachasị mma na igwe ahụ, nke ga-ịnagide ibu dị ọkụ na ọsọ na-adịghị mma. Nke a ga - eme ka mkpọtụ mkpọtụ dị na ụlọ ahụ.

Maka ntinye mepere emepe n'okpuru windo kachasị ejikarị ụdị ụlọ nke fan coils. Ha na-anọchite anya igbe akụkụ anọ dị warara, nke na-agbada n'ala, ma ọ bụ na-ekwu na mgbidi. E nwere ike itinyenye ụfọdụ ụdị nke ụdị a na n'okpuru ụlọ. A na-acha ọcha nke ọma, ọlaọcha ma ọ bụ ọdụ. Dịka ọmụmaatụ, Romass Evolushọn (Rhoss) nwere ike inwe ihuenyo n'ihu ọ bụla na agba ọ bụla dị ka nke a na-akpọ ya "Grenade Metal", "eserese nke Black" idr. Omuma ugbua nke ugbua bu ezigbo ngwaahịa omnia hl (Aermec).

Versionzọ ọzọ a na-ahụkarị maka ntinye mpụga - ụdị siri ike iji mata ọdịiche dị n'etiti ha site na ngọngọ nke ụdị mgbidi dị n'ime. Gburugburu ha na mgbidi ime ụlọ ahụ na elu nke 2.2-2.5m. Ọ bụrụ na ime ụlọ ahụ nwere ebe a na-akpọtụ (akpopụta "armstrong"), ọ dịkarịa ala, ọ dịkarịa ala 450-500mm na-arụ ọrụ dị elu ma ọ bụ igwe kwụ ọtọ . Ọ ga-ekesa ikuku dị mma ma ọ bụ na-eto eto n'akụkụ akụkụ anọ.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto nke 31.

Ebu.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 32.

Ebu.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto nke 33.

Ebu.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 34.

"Igwe ihu igwe"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 35.

Rehahu.

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 36.

Rehahu.

31-33. Aquasmart (31) na-eji njikwa nke Creatized na-arụ ọrụ nke chiller (32), hydraulic modul na fan coils (33).

Enwere ike iji njikwa dịpụrụ adịpụ nke Fan Coan

Ụzarị.

35-36.cum (35) na ngalaba njikwa akpaaka (36) (Rehaau).

Ma na ụlọ obodo ka na-eji ụdị ọwa mmiri nke fan coils, bu n'obi maka ntinye zoro ezo (a na-akpọ ụdị zoro ezo). Usoro ndị a na-enye ndị ụgbọ mmiri, daikin, York Idr. Ngwaọrụ ndị a na-ezukọ na vetikal ọnọdụ - n'okpuru windo ma ọ bụ na mgbidi, maka akụkụ adịgboroja site na nkụ, ma ọ bụ kechie (na mbara ihu. Ime ụlọ ndị ọzọ, a na-ejikọ fonlois na-ejikọ ya site na ime ụlọ ndị a na-ejikọ ma ọ bụ mkpụmkpụ ikuku na-agbanwe agbanwe, na-ewetara ya na-emechi ya na ụdị nke agba. Ọ bụ iji ọwa ọwa (site na ijiji na-agwakọta na inlet ọnụ na mbata), ikuku dị mma site na ntinye nke ụlọ ndị ahụ nri.

A na-emejupụta ndị na-asọ oyi, dị ka chiiz, a na-ahọrọ ya maka otu usoro, na-eburu n'uche chọrọ ihe onye nwe ụlọ ahụ. A na-etinye ụlọ obibi obodo na-enwekarị otu mmiri na-enwe mmiri (ngwakọta mkpuchi maka sistemụ pọpu abụọ). A na-ejikọ ngwaọrụ ndị a na Prillel na ndepụta ma tụgharịa na ọnọdụ okpomọkụ "n'ime mmiri oyi ma ọ bụ mmiri na-ekpo ọkụ na-adabere na ọnọdụ okpomọkụ". Can nwere ike inyefe frocoils na electrotan, na-enye ohere ikpo ọkụ n'ime ụlọ n'agbanyeghị oge. Ihe nzacha dị iche: Na mgbakwunye na ntupu, electostic elecciatic na unyi (dị ka nhọrọ ma ọ bụ dị ka akụkụ nke nhazi ọkọlọtọ) na-enweta. Aermec na-emekwa nke ọma nzacha na fit coils (dịka ọmụmaatụ, FCX P) na ọnya ọnya (fhx).

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 37.

"Rusklimat"

N'usoro na ịdị jụụ
Photo 38.

"Rusklimat"

N'usoro na ịdị jụụ
Foto 39.

"Rusklimat"

37-38.bencendant chiller Tcerrer (Rhoss) (37) a na-etinye na mmezi ụlọ, dịka ọmụmaatụ na okpuru ulo. Jiri ọla kọpa mee ihe (pernopal pipes) Jikọọ CCAM (38), etinye ya n'ogige ma ọ bụ n'ogige.

39.Ileleler na ikuku dị mma na centrifugal Fan Tcce (Rhoss).

Ntufe oyi na nke okpomoku nke Fan Coils na-achịkwa, na-agbanwe ugboro ole mgbanwe ha (na ọtụtụ mgbanwe dị ka ngbanwe nke kachasị mma iji hụ na nkasi obi ). Enwere ike ịhọrọ imebe ihe dịpụrụ adịpụ, yana "nri" ya, dabere na ọrụ akọwapụtara, dịka ọmụmaatụ, na-enye usoro mmega ahụ na nyocha nke ngwaọrụ. A kwụrụ na njikwa na can coil (na ụdị ala) ma ọ bụ na mgbidi. Ọ ga - ekwe omume ịkwadebe francoils site na ndị na - anabata ihe ndị na - enweta ihe mgbaàmà, ndị ọrụ ga - enwe ike ijikwa ihu igwe na - eji njikwa dịpụrụ adịpụ.

Nkasi obi elu

N'usoro na ịdị jụụ
Enwere ike iji obere ụlọ na-ekpo ọkụ na-acha uhie uhie na-acha uhie uhie ma ọ bụ mmiri dị jụụ dị n'okpuru oghere dị n'ihu mgbidi, okike na uko ụlọ. Nke a bụ ihe ọzọ na Fancoal. Jụrụ oyi na kpo oku na-apụta kpamkpam. A na-ahụkarị isi mmalite na ịdị jụụ.

Mgbe "mgbochi mmiri", usoro itinye nke ọkpọkọ n'ụdị figs dị elu ma ọ bụ nke a na-etinye akwa akwa. Apri "Dee" Dee "na-etinye naanị na ntọala dị mma) Jiri emechara ogwe na-etinyelarị n'ime ọkpọkọ. Na-ajụ oyi na-aga mmiri mmiri na ihe dị ka 18C (iji gbochie ịkwadebe usoro na mmebi ahụ), na mgbe kpo oku dị ka 30-40c.

N'usoro na ịdị jụụ
Nhazi nke akụrụngwa maka sistemụ kpo oku (jụrụ) na-ebugharị, dịka ọmụmaatụ, Rehu (Germany (Germany). Yana ogwe osisi na akụrụngwa nke iwu akpaka, ọ na-enye thillers 5-35kw, gụnyere ụdị reresible. Chillers maka sistemụ oyi na-ezo na-ezo bụkwa na Aermec, Rhoss IDre.

Whonye Ga-agwọta?

Naanị ndị ọkachamara chọrọ iji chekwaa ma bulie ha elu sistemụ arụmọrụ a na-enye ikikere ọrụ maka nrụnye ụdị ọrụ ahụ. Ego A na-eme ihe ziri ezi iji kwụọ ụgwọ naanị ngwa ọrụ na asambodo Asambodo na Asambodo Courncy na Metrology (bụ onye bụbu Goos Goiller na Frilsent nzukọ euro.

Data mbu.

Ugbua mgbe emechara ụlọ na imecha ụlọ obodo n'otu n'ime obodo ebe a mara mma nke ụmụ nwanyị abụọ) achọpụtala na ohere nke usoro kpo oku maka ụlọ ezughi oke. Oge ọkọchị n'ime ụlọ ahụ, ebe okpomọkụ na-edobe n'ọkwa 30s n'abalị, na ụbọchị oyi na-apụ, ụlọ ahụ jụrụ oyi, ọ ghọkwara ahụ, ma ọ tọgbọkwara ya ozugbo. Na mgbakwunye, mgbe mgbe, isi na-enye obi ụtọ malitere ịbanye n'akụkụ okporo ụzọ ndị ahụ n'ebe obibi ahụ, ha ga-emechi windo ahụ ike, nke ahụ mere enweghị ikuku dị mma. E kpebiri na ya na-ahụ maka ahụ erughị ala site na enyemaka nke ngwa agha maka ikuku ikuku na ikuku.

Mkpebi.

Maka ime ụlọ nke ikuku, a họọrọ usoro chiller-funkyyla dabere na akụrụngwa nke akụrụngwa na akụrụngwa Aquasmart Sistem. Onye nwe ebe obibi a họọrọ mkpebi a, na-eduzi ya site na nchekwa gburugburu ebe obibi (enweghị Fun Pipelines na ogige), yana n'ihi ịdị mfe nke ijikwa usoro ahụ. Maka nkwadebe na inye ikuku ikuku dị mma n'ụlọ ahụ, a na-eji ventirietivalitor ikuku, ma wepụ ikuku mkpofu na mpụga ụlọ, ndị na-eji ostberg ike Fans Kit (Sweden). Chepụta, akụrụngwa na ntinye nke sistemụ ihu igwe na obodo ahụ rụrụ ụlọ ọrụ prima ihu igwe (Russia).

Components usoro Nọmba nke
Ntugharị rerarication igwe 30 rh 040 (Carrier) na ikike nke 38KW na hydrojodele na obere ọnọdụ okpomọkụ 1 pc.
Onye njikwa sistem Aquasmart Aquasmart ruo 32 TFCU 99QM-803xx-051-EE njikwa 1 pc.
Onye na-ahụ maka njikwa ụgbọ mmiri na-ebu Aquasmart Aquasmart Aquasmart Aquasmart na Setrared Onye Na-enweta Ihe Mgbaàmà (33 NTC-Hr + 33) 6 PC.
Channen coils 42 nf33hfk (onye na-ebu), 2,5kw (nwa, ime ụlọ, kabinet) 4 ihe.
Ọwa CHIL COL 42 NF43HFKC (Onye na-ebu), 3,5KW (ụlọ ime ụlọ) 1 pc.
Chan cool 42 dw012k (onye na-ebu), na-arụ ọrụ na skothone na palọb na ebe a na-ere ọkụ) 1 pc.
Ntinye windo 39sq 04.04 (Carrier) na ikike 2500m3 / h na nrụgide 300 PA 1 pc.
Otu akpaaka na ntinye na ogwe njikwa (dabere na njikwa Akwa Akwa (Carrier)) 1 pc.
Okpomoku eji eme ihe eji eme ulo 5 iberibe.
Mkposa mmiri maka mmiri site na mmiri a na-eweta ntinye Willo (Germany) 1 pc.
Ikike mkpokọta ikike (Germany) iji chebe site na mbido usoro 1 pc.
Mpempe akwụkwọ na-emeghe Alfa Laval (Sweden) na mgbapụta glycolic iji chebe site na ịnyefe ngalaba nke ngalaba na-eweta ọkụ eletrik 1 pc.
Nchịkọta "Arktos" (Russia) maka nrụnye 1 pc.
Ebumnuche na-eme ka ọ dị elu (Sweden) nha 600600mm (maka ikuku oriri na mmiri na ụgbọ mmiri na ikuku ikuku) 12 PC.
Udiri akwa na-eme ka ọ dị elu 450450mm 16 PC.
Ígwè ikuku ikuku na mpaghara (elu ala) 180m2.
Ígwè mgbochi na-enweghị ntu (ala elu) 120m2.
Forningdị ostberg Fans dị ala na obere suggo (ụlọ mmiri, nchekwa, nchekwa, ebe a na-adọba, sauna, ụlọ ịsa ahụ) 5 iberibe.
Akụrụngwa ndị ọzọ set
Egosiputara ọnụ ahịa * 8400 rubles
* Akwụ ụgwọ nke njedebe nke 1m2 mpaghara ụlọ obodo (na-eburu n'uche ọnụ ahịa nke imewe, nrụnye na inye ọrụ akụrụngwa).

Ndị isi nchịkọta ozi dị n'otu, mcquay, Rusnklimat, Prime ihu igwe, daikin, armec, Aamec, Reau maka inyere ịgbapụ agbapụ na ihe eji eme ihe.

GỤKWUO