Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian

Anonim

E mere ụlọ na-eme ụlọ na ụlọ ọhụrụ a na-ahụkarị maka nwa okorobịa. Na usoro, a na-eji ngbanwe dị mfe: A na-esekarị na-acha ọcha, ịchọ mma n'okpuru brick, cucco ọka, dị elu.

Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian 9849_1

Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian

Nwa okorobịa ahụ enwetara ụlọ - Studio na ụlọ ọhụrụ 17-ụlọ ahịa (ụdị a na-ahụkarị na 155μs) na Dosodeddovo. Ọ na-ahọrọ ndị na-enwu gbaa, na-arụ ọrụ na ndị ọzọ. Ọzọkwa n'etiti ọchịchọ onye nwe ya - hapụ kichin ma chọta ebe snowboard na skateard nwere ike zoo. Site na akwa na ebe ọrụ zuru oke, ọ dịla njikere ịjụ - na tebụl na-eri nri zuru oke. N'otu oge ahụ, ndị na-emepụta ihe kwesịrị inwete na obere ego.

  • Ndụ na Studio: Etu esite na mbara ihu zonate na ihe ị ga-eburu n'uche mgbe ị na-arụzi

Ndị ode akwụkwọ na-egosi izochi ebe a na-ahụkarị ihe dị na mmefu ụlọ. Maka imebe ime ụlọ, a họọrọ ụdị ụdị a na-ewu ewu, yabụ obere ụlọ yiri ka ọ na-enwu gbaa ma saa mbara.

A na-edozi naanị ụlọ ...

A na-edozi naanị ụlọ na agba ọcha site na agba nke agba nke anụ ụlọ, ihe mejupụtara osisi na ihe dịgasị iche na usoro. Iji maa atụ, otu n'ime mgbidi a na-eji blọk dị ka ajị e mere ka a mara mma, ahọpụtara ala ahụ na bọọdụ na-acha ọcha na ụdị osisi Krismas. Ka ọ dị nso na-enweghị monotonous, paseeji na ụlọ ịsa ahụ "(Atụmatụ agba agba agba. Halllọ Nzukọ Spageway na-ese na-acha anụnụ anụnụ na-acha anụnụ anụnụ - ọ dị ka ha na-alaghachi, iche na ihe ndị ọcha: a na-edebe ya, enyo enyo. Turn Turnquoise olu na-achị na ime ụlọ ịwụ ahụ.

Gara aga

N'ime imewe enweghị nkọwa dị obere, nke bụ njirimara nke "nwoke". A na-enyere aka ị na-eme ihe na mpaghara na-esi nri, na tebụl kichining. Nnukwu sọlfọ na Highs na "brik" na-eweta agba akụkọ ihe mere eme ahụ.

Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian 9849_5

Kichin

Akwa a na-ahụ anya na-adịghị ahụkebe, nke na-eme ka ihe dị mma na-apụta ìhè, bụ curly chalkboard, mere n'ụdị silhouette nke ehi. Ihe a abụghị naanị ịchọ mma, kamakwa ọ nwere ike ịhapụ ndetu na bọọdụ ma ọ bụ ndetu maka ebe nchekwa.

Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian 9849_6

Ime ụlọ erimeri

Mpaghara nri nwere okpokoro na-acha uhie uhie maka mmadụ isii. Maka ndị ọbịa, otu ụzọ oche mpịakọta, enwere ike idobe ya na nko n'etiti sofa na friji.

Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian 9849_7

Tensishionu

Enweghị nkwụghachi pantry

Enweghị panter na-akwụ ụgwọ maka ụlọ mkpuchi sara mbara, nke na-eme ka mgbidi ahụ dum si n'ala gaa n'uwe ukwu. Tinyere ihe ndị ọzọ, enwere ike ịchekwa ya na mbadamba snow na skateboard. Na mgbakwunye na kabinet nke okirikiri, a na-enye ha ihe dị ka alaka osisi. A na-ejikwa ọnụ ụzọ mbata ahụ rụọ ọrụ - oke nke ụzọ, nke na-enye ime ụlọ nke obere nhazi ụlọ na nke ọma.

Maka usoro nke mgbidi, ọnụ dị mfe, ma ọnụ na nke enweghị atụ na-ahọrọ - na-enwu gbaa

Batruum

A na-eji ụlọ ahụ chọọ ụlọ ahụ

A na-achọ ụlọ ahụ mma na mmụọ nsọ. Pcmụaka nke oge a bụ otu akụkụ nke ụlọ ebe obibi, ụdị retro: Nnukwu eaves, elu plnth; Mgbidi na-esote ime ụlọ ịwụ ahụ na-asa ahụ na taịl nile n'okpuru brik ("ala ala")). A na-eji agba na-ese n'elu mgbidi ahụ na-ese n'elu mmiri na-eji mmiri na-eme mmiri mmiri, nke na-enye ime ụlọ ihe mere eme. Na niche dị n'elu nrụnye nke ụlọ mposi dabara na shelves.

Ike nke oru ngo a

Adịghị ike nke ọrụ ahụ

A na-eme ihe niile nke onye ahịa.

N'ihi akara nke mma mma, ọ ga-eji agba na acrylic ndabere (ịsacha).
A na-enye mpaghara ndị dị mkpa.

Na studio ị ga-agbasa sofa kwa ụbọchị ma debe ụlọ ahụ n'ụzọ zuru oke.

Na niche nke paseeji na-eji akwa mkpuchi.
Chebere ịdị elu nke ụlọ ahụ.
Theseway mara nke ọma n'ekele a na-emeghe na Studio.
Ndị editọ na-adọ aka na ntị na koodu ụlọ nke Russian Federation, Nchịkọta nke Nchịkwa Ọchịchị na Mgbapụta Edozi.

Ọ dịghị ihe na-enweghị atụ: usoro mmefu ego na ụdị Scandinavian 9849_10

Onye Okike: Olga Zhugina

Onye okike: Vyacheslav Zhugin

Watchpower

GỤKWUO