Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style

Anonim

O potu fai fale i se nofoaga masani o le fale ua fuafuaina mo se alii talavou. I le faʻataʻitaʻiga, o fofo faigofie o loʻo faʻaaogaina: o le tele o loʻo vali ai i le paepae, teuteuga i lalo o le piliki, stacco cornition, maualuga pronthes.

Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style 9849_1

Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style

Na mauaina e le alii talavou se fale mautotogi - potu i totonu o le 17-fogafale fou fale (masani faasologa ma-155μs) i domidovo. E fiafia i le pupula, aoga ma le le masani ai. O loʻo iai foʻi le manaʻo o le e ona - tuu le umukuka ma saili se nofoaga o le snowboard ma skateboard mafai ona nana. Mai le moega atoa ma fale faigaluega, ua sauni e musu - o le pepelo lava pepelo ma le 'ai laulau. I le taimi lava e tasi, o mamanu e manaʻomia ona faʻamalieina ai le paketi.

  • Olaga i le potu aʻoga: faʻafefea ona agavaa zorite avanoa ma mea e tatau ona amanaia pe a toe faʻafou

O tusitala na fautua atu i ai le Stodio Space i le tupe alu o meaafale. Mo le ata faʻatino, o se faʻailoga lauiloa scandinavian na filifilia, e oʻo lava i ni potu laiti e foliga mai o loʻo pupula ma lautele.

Na o le pau le potu e foia ...

Na o le pau le potu e foia i le paʻepaʻe lanu ma lanu o pastel, o le ata na faʻatumuina ai le laʻau ma mea ma le fausaga ma fausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o puipui ua faʻataoto i ipu kuka tuai, ma ua filifilia le foloa i le fola paʻepaʻe laupapa ma se igoa i foliga o le Kerisimasi. Ina ia foliga mai o le totonu o le atunuʻu, o le alatele ma le faletaele na tuʻuina atu i le "lototele" (malulu) lanu lanu. O le Halls o le alatele o loʻo valivali i se mauoa lanumoana - e foliga mai o loʻo latou solomuli, feteʻenaʻiga ma paʻepaʻe elemene: o le ie puipui, faitotoʻa. O le Juciy Tricouse Tyne e puleaina i le faletaele.

Potutuo

I le mamanu, e leai ni auiliiliga o auiliiliga, o se uiga taua o "tane" totonu. O luga o le papala, umukuka i luga o le laulau ma le fatafata, foloa i totonu o le kuka, stotching o skucks wee stole, lea e fesoasoani e faamuta ai le paepae o le potu. Lautele EAves ma maualuga o le tuʻufaʻatasia i le tuʻufaʻatasia ma le "piliki" puipui e aumaia le lanu faʻasolopito i totonu.

Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style 9849_5

Umukuka

Se faʻafeiloaʻiga uiga ese, o loʻo mafai ona faʻavasega le faʻaupuga, o se mea mataʻituina laupapa, faia i foliga o se ata o le povi. O lenei mea e le na o le teuteuga, ae mafai foi ona aoga - e mafai foi ona e tuʻuina atu tusi i luga o le laupapa poʻo ni tusitusiga mo le manatua.

Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style 9849_6

Potu malolo

O le '' ai o le '' ai e iai se laulau gau mo le ono tagata. Mo Sesearlys, o se paga pipiʻi nofoa, e mafai na teuina i matau i le va o le sāʻi i le va o le stania ma le pusaaisa.

Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style 9849_7

Vaega

Le lava o le tauemuga taui

O le leai o se tagata fana e taui atu mo se leoleo vao, o loo nofoia atoa atoa o le alatele o le alatele mai le fola i le folasaga; I totonu o isi mea, e mafai ona teuina i le Snowboarding Boards ma Skateboard. I le faaopoopo atu i le Kapeneta mo le alafereta, o se tautau i se foliga o se lala laau. O le faitotoʻa ulufale ua faʻaleaogaina ma le tele o portal - le vaega o le faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tamaʻi fale mautotogi ma le atoatoa.

Mo le mamanuina o puipui, faigofie, taugofie ma e sili ona tau le aoga ua filifilia - musuia tagata fai pisinisi

Faletaele

Ua teuteuina le potu i le puupuu

Ua teuteuina le potu i se agaga le fiafia. O loʻo lata ane le pipili i le potu e pei o le potu malolo, retro style: tele o o o o eaves, maualuga prey; O loo i tafatafa o le faletaele ma le taele ma le atopau i luga o le piliki ("Cabbake"). Saʻoloto mai le nonoa o puipui o puipui o loʻo valiina ma le susu-tetee tino vali, lea e maua ai foi le totonu o tala faʻasolopito. I le NICHER Luga o le faʻapipiʻiina o le faleuila ma le manuia faʻalelei ia fata.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

O manaoga uma o le tagata faatau.

Ona o le ituaiga o le puipui puipui, o le a tatau ona faʻaaoga le vali i luga o le acrylic faʻavae (fufulu).
O loʻo tuʻuina atu sone manaʻomia.

I totonu o le potu o le a manaʻomia ona e salalau le sofa i aso uma ma taofi le potu i se faʻasologa atoatoa.

I le Nicho o le alatele o le taimi nei o loʻo faʻaogaina ma se pusa.
Faasaoina le maualuga o le potu.
O le alatele e lelei tele le faʻafetai i le tatala i le potu.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Leai se mea e sili atu: Pay Swords Studio i Scandinavian style 9849_10

Designer: Olga Zhugina

Taʻitaʻi Destigner: Vaysheslav Zhugan

Matamata i luga

Faitau atili