Dobbelt kulde

Anonim

På grunn av hans imponerende dimensjoner, er side-by-side kjøleskap, utviklet i USA, knapt presset inn i det europeiske markedet, inkludert russisk. Få heldige, som risikerer å markere plassen for en slik modell, få en mer funksjonell enhet enn det vanlige kjøleskapet.

Dobbelt kulde 12014_1

Dobbelt kulde

Foto: Samsung.

Side-by-side kjøleskap personifiserer seg en amerikansk livsstil, som spesielt innebærer behovet for å lagre et stort antall frosne halvfabrikata. Hver enhet vil enkelt passe en to-ukers forsyning av produkter for en familie på fire personer. I tillegg til kapasiteten (nyttig volum i gjennomsnitt 500-600 L) vil brukerne motta det mest moderne settet av funksjoner, fordi i disse kjøleskapsprodusentene implementerer den nyeste teknologiske utviklingen.

Store strukturer

Dobbelt kulde

Foto: Samsung.

Det klassiske Side-by-side kjøleskapet ligger i nærheten av kjøling og fryser, vedlagt i ett enkelt tilfelle. Begge dørene i apparatet svinger. Imidlertid tilbyr flere og flere produsenter en annen modifikasjon av enheten som kalles fransk dør (franske dører): Fryseren er på bunnen, og fra ovenfor, bak to svingdører, er et kjølehus skjult. Noen ganger er designet supplert med et uttrekkbart rom (friskhetssone), som er plassert mellom kameraer. Hvis fryseren sjelden brukes, er det verdt å velge et alternativ med det nedre stedet. Hvis de frosne halvfabrikatene er grunnlaget for kostholdet ditt, er det bedre å velge en modell som fryseren ligger ved siden av kjøleskapet (da trenger de ikke å bøye seg ofte).

Siden ved side kjøleskap er preget av kapasitet, ergonomisk og stort antall funksjoner.

Dimensjoner på enhetene er imponerende - en gjennomsnittlig høyde på 180 cm, 70 cm dybde, bredde 100 cm. Derfor er det viktig ikke bare å markere stedet for enheten, men sørg også for at den vil passere i døråpningen.

Generelt, når du velger en side ved side kjøleskap, spiller ergonomien av plassen en avgjørende rolle. Derfor, før du kjøper, anbefaler vi at du vurderer favorittmodellen din i butikken: Lær alle kameraene, sørg for at du vil være praktisk å plassere produkter. Folding hyller, muligheten for deres transformasjon i høyde, separasjon for flasker - disse funksjonene bør vurderes når man tar en beslutning.

Dobbelt kulde

Foto: Gaggenau. Hovedhyllene i kjøleskapene er vanligvis laget av herdet glass, og de kan omorganiseres i høyden.

Fungerer bare på side-by-side-modellene

  1. Isgenerator - en enhet for å lage is og drikkevann.
  2. Fersk sone (temperatur ca. 0 ° C) med egen dør.
  3. Minibar med praktisk tilgang til kule drinker.
  4. Vinkammer med en eller flere temperatursoner.

Nyttige detaljer

Dobbelt kulde

Foto: Gaggenau. Dørrom kan ha forskjellige dybder, oftest de er laget av plast med metall og glasselementer.

I tillegg til det imponerende volumet kan side-by-side-enhetene skryte av slike alternativer som ikke er tilveiebrakt i to-dørs enheter: isgenerator, minibar og til og med vinkammer. Men første ting først.

Siden ved side kjøleskap er praktiske: Mange mini-rom er gitt på døren for små produkter

Isgeneratoren (isfordelingssystem og avkjølt vann) er vanligvis bygget inn i kjøleskapet. Takket være ham kan du få is i form av kuber (ca. 1 kg per dag, selv om det er flere produktive enheter - ca 4 kg), så vel som iskrem og avkjølt vann. Videre trenger du ikke å åpne døren til isen for å få tilgang til isen: Det er et spesielt rom på utsiden. For å betjene isgeneratoren er kjøleskapet koblet til vannforsyningssystemet. Derfra strømmer vann i rørene inn i kjøleskapet, passerer gjennom et filter for rengjøring og går inn i fryseskapet, i et skjema for kuber hvor den er frossen. Ferdige kuber er deponert i en spesiell bunker. I noen modeller kan du lage en iscrumb: i dette tilfellet svulmer kubene den innebygde møllen.

En minibar, en liten dør som er bygd inn i døren til kjøleskapet, gir rask tilgang til avkjølte drikker. En slik løsning er ikke bare praktisk, men også økonomisk: Kulden forlater ikke hovedkammeret.

Vinrommet er et ekte vinskap som er bygget inn i kjøleskapet. Det vil sikkert sette pris på elskere av vin, fordi det nødvendige mikroklimaet for en edel drink er opprettet her.

I noen kjøleskap, side ved side (som regel med franske dører), er friskhetssonen et autonomt kamera, som åpnes separat fra resten. Den opprettholder en temperatur på ca. 0 ° C, optimal for grønnsaker, frukt, grønne, fisk og kjøtt.

Dobbelt kulde

Foto: Samsung.

Viktige funksjoner i kjøleskap side ved side

fordeler Ulemper

En stor kapasitet (i gjennomsnitt 500-600 l).

Forbedrede dimensjoner.

Brukervennlighet: Alle slags hyller.

Økt strømforbruk.

Tilleggsfunksjoner.

Høy pris.

Dobbelt kulde 12014_7
Dobbelt kulde 12014_8
Dobbelt kulde 12014_9
Dobbelt kulde 12014_10
Dobbelt kulde 12014_11
Dobbelt kulde 12014_12
Dobbelt kulde 12014_13
Dobbelt kulde 12014_14

Dobbelt kulde 12014_15

Foto: Samsung. Folding hyller i RF24HSESBSR (Samsung) -modellene vil tillate plassering av emballasje og flasker med forskjellige høyder (160 tusen rubler)

Dobbelt kulde 12014_16

Foto: Bosch. I fryseren kan589a55 (Bosch) er det en funksjon "Super Cooling" (140 tusen rubler)

Dobbelt kulde 12014_17

Foto: Miele. Noen ganger er kjøleskap og frysere kombinert i side-by-side-modellen, for eksempel KFN 14827 SDE og K 14827 SD (Miele) (Set 500 tusen rubler)

Dobbelt kulde 12014_18

Foto: Samsung. RF905QBlaxw (Samsung) med et volum på 900 liter med en antibakteriell ioniserings- og lasergravering på metalldører (250 tusen rubler)

Dobbelt kulde 12014_19

Foto: Hotpoint. Modell 4DX (Hotpoint) med antibakterielt belegg på kjøleskapets indre vegger (65 tusen rubler)

Dobbelt kulde 12014_20

Foto: LG. Dørdører »GR-D24FBGLB (LG) Modeller gir rask og enkel tilgang til ofte brukte produkter

Dobbelt kulde 12014_21

Foto: Siemens. Ved å trykke bare én tast på isgeneratoren til KA58NA75-modellen (Siemens), kan du få is i kuber og børsting, samt drikkevann (140 tusen rubler)

Dobbelt kulde 12014_22

Foto: Electrolux. Fullt innebygd ENX 4596 AOX kjøleskap (Electrolux) med intensiv frysemodus Actionfreeze (200 tusen rubler)

Les mer