Faaluaina malulu

Anonim

Ona o ana lagona matagofie, o itu ua i ai-idgeige, na atiae i le Iunaite Setete, e faigata ona tafiina i totonu o le European Market, e aofia ai Luran Market. E toaitiiti laki, manuʻa e faʻamamafaina le avanoa mo se faʻataʻitaʻiga, maua se sili atu le aoga o le mea faigaluega nai lo le masani leoleo.

Faaluaina malulu 12014_1

Faaluaina malulu

Ata: Samsung

O loʻo faʻailoa mai e le au faioloa a le au faioloa a Amerika le olaga a Amerika, lea, o loʻo iai le manaʻoga e teu se numera tele o 'aisa. O masini taʻitasi e faigofie ona fetaui i le lua-vaiaso sapalai o oloa mo se aiga o le toʻafa tagata. I le faʻaopopoga i le agavaʻa (aoga tele i le averesi 500-600 l), o le a maua e tagata faaaoga le tele o faʻavae o galuega, ona o nei tagata gaosi tupe tekonolosi.

Fausaga tetele

Faaluaina malulu

Ata: Samsung

O le masani-itu-o-faʻatasi-faʻatasi pusa afi o loʻo i tafatafa o le pusa puipuia ma le 'aisa, faʻapipiʻi i se tasi mataupu. O faitotoʻa uma i le masini o loʻo taʻe. Ae peitai, talu ai nei, e sili atu ma le tele o tagata gaosi ofoina atu se isi suiga o le masini e igoa o Farani faitotoʻa (Farani faitotoʻa): o le '' aʻai o loʻo nana. O nisi taimi o le mamanu ua uma ona faia e se tuufaatasiga o le potu (fou sone), o lo o tuu i le va o mea pueata. Afai e seasea faʻaaogaina le pusa 'aisa, e aoga le filifilia o se filifiliga ma le tulaga maualalo. Ana fai o oloa faʻaʻaisa a le Slizen semi-ia o le faʻavae o lau 'aiʻa, ona sili ai lea o le filifilia o se faʻataʻitaʻiga o le pusa ese o loʻo maua i tafatafa o le pusaaisa (ona latou te le mafai ona tuleia faʻatasi ai).

Itu-faʻatasi-taʻi-taʻi tasi o tagata leoleo e iloga i le gafatia, ergonomic ma tele numera o galuega.

Fua o mea e sili ona manaia - o le averesi maualuga o le 180 cm, 70 cm loloto, lautele 100 cm. O lea, e taua foi le taua o le nofoaga.

I le tulaga lautele, pe a filifilia se pusaaisa i tafatafa, o le ERGgonomics o lona avanoa o loʻo ia faia se gaioiga faʻapitoa. O le mea lea, aʻo leʻi faatauina, matou te fautua e iloilo lelei lau faʻataʻitaʻiga i totonu o le faleoloa: Aoao uma mea pueata, ia mautinoa e tatau ona e faigofie. Gagau fata, o le avanoa o lo latou suia i le maualuga, vavae mo fagu - o nei foliga e tatau ona mafaufauina pe a faia se filifiliga.

Faaluaina malulu

Ata: Gaggenana. O fale talimalo i totonu o le uila e masani lava ona faia o le tioata le lelei, ma e mafai ona toe faia i le maualuga.

O galuega na o le itu i autafa o le itu

  1. Ice Generator - o se masini mo le faia o le aisa ma inu vai.
  2. O le sone fou (vevela e tusa o le 0 ° C) i le lava faitotoa.
  3. MinIbar ma talafeagai ulufale i meainu suamalie.
  4. Uaina o loʻo tuʻuina atu ma le tasi poʻo le tele o sone vevela.

Faamatalaga aoga

Faaluaina malulu

Ata: Gaggenana. E iai le loloto o nofoaga e iai i totonu o le faitotoʻa, e tele ina latou faia i palasitika ma le uʻamea ma tioata eleelea.

I le faʻaopopo atu i le ala manaia, o le itu a itu o itu e mafai ona mitamita i na filifiliga e le o tuʻuina atu i masini e lua-faitotoʻa: aisa-aisa. Ae muamua mea muamua.

Itu-e-o-itu e mafai ona faigofie: E tele le vaega o Mini o loʻo tuʻuina atu i luga o le faitotoʻa mo oloa laiti

O le Ice Beacrator (Ice Communivetion system ma cooled vai) e masani ona fausia i totonu o le faitotoa o le pusaaisa. Faafetai ia te ia, e mafai ona e maua le aisa i le ituaiga o kupita (e tusa o le 1 kg i le aso, e ui lava e tele ni mea e aoga ai - e tusa ma le aisa aisa. E le gata i lea, e te le tau tatalaina le faitotoʻa i le aisa e ulufale ai i le aisa: O loʻo iai se vaega faʻapitoa i luga o lona tua. Ia faʻagaioia le 'Faifeʻau o le IOE, o loʻo fesoʻotaʻi le pusaaisa i le vai sapalai. Mai ia iina, o vai, na tafe atu i paipa i le pusaaisa, ua pasi atu i se faamama mo faamamaina ma ulufale i le pusa taavale vai, i se faiga e aisa ai. Ua maeʻa CUBES i totonu o se meaʻai faʻapitoa. I nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona e kuka se aisa kulimi: I le tulaga lea, na faoa e le poloka le fausia-i le milli.

O le tauofoga, o se tamaʻi faitotoʻa e fausia i totonu o le faitotoʻa o le pusaaisa, e maua ai vave se avanoa i meaʻai mama. O sea tali e le gata e talafeagai, ae o le tamaoaiga lava: o le malulu e le tuua le potu tele.

Uaina uaina o le ua ua uaina o le kapeneta ua uaina fausia i totonu o le pusaaisa. E mautinoa lava o le a talisapaia e le au alofa i le uaina, ona o le mea e tatau ai microculite mo se mea leaga na faia iinei.

I nisi pusaaisa, itu-i-itu (o se tulafono (pei o se tulafono, ma tagata Farani), o le fou o le mea pueata, e tatala ese mai le isi. E faʻatumauina le vevela o le 0 ° C, sili atu mo fualaʻau, fualaʻau, lanumeamata, iʻa ma aano o manu.

Faaluaina malulu

Ata: Samsung

Taua foliga o tagata redrigeators itu-i-itu

Manuia le atoatoa

Se malosi tele (i le averesi 500-600 l).

Faaleleia fua.

Faigofie o le faʻaaogaina: ituaiga uma o fata.

Faateleina le mataituina o le mataituina.

Galuega faaopoopo.

Maualuga tau.

Faaluaina malulu 12014_7
Faaluaina malulu 12014_8
Faaluaina malulu 12014_9
Faaluaina malulu 12014_10
Faaluaina malulu 12014_11
Faaluaina malulu 12014_12
Faaluaina malulu 12014_13
Faaluaina malulu 12014_14

Faaluaina malulu 12014_15

Ata: Samsung. Gagau solo solo i le RF24HSBRBR (samsung) faʻataʻitaʻiga o le a faʻatagaina le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma fagu o eseese maualuga (160 afe rubles)

Faaluaina malulu 12014_16

Ata: Bosch. I le Freezer Kan58a55 (BOSCH) E i ai se galuega "Super Cologeling" (140 afe o Ruble)

Faaluaina malulu 12014_17

Ata: Miele. O nisi taimi o tagata mumu ma le 'aisa o loʻo tuʻufaʻatasia i le itu o itu-itu, mo se faʻataʻitaʻiga kfn 14827 SD (Detinon)

Faaluaina malulu 12014_18

Ata: Samsung. Rf905qlaxw (Samsung) ma le vaega o le 900 lita ma se antibacterlial i ai iona ma le laser eli i totonu o uamea faitotoa (250 afe rubles)

Faaluaina malulu 12014_19

Ata: Volpoint. Faʻataʻitaʻiga 4DX (Hardippoint) ma le antibacteriacial o loʻo faʻamamaina i totonu o le pusa i totonu o le pusaaisa (65 afe rubles)

Faaluaina malulu 12014_20

Ata: lg. Faitotoʻa-faitotoʻa »g2-d24fBGLB (LG) faʻataʻitaʻiga maua vave ma faigofie avanoa i le masani ona faʻaaogaina oloa

Faaluaina malulu 12014_21

Ata: Firemems. E ala i le oomiina naʻo le tasi le ki i luga o le Ice Generator o le KA58NA75 (SIEMENS), e mafai ona e maua le aisa (140 afe o le aisa)

Faaluaina malulu 12014_22

Ata: Electrolux. Atoa fausia-i le Enx 4596 AOX SHORREGERATER (Electrolux) ma le tele o le fua faatatau o le auala gaioiga (200 afe Rubles)

Faitau atili