9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter

Anonim

Vi spurte proffene, hvorfra designteknikker de ville nekte, og de anbefaler dem å erstatte dem. Det viste seg informativt!

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_1

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter

Trender endrer seg kontinuerlig. Det er de som forblir i lang tid, andre har blitt glemt etter noen måneder. Hvordan relaterer designere til trender? Hva er legemliggjort, og hva ikke? Lær personlig.

1 eventuelle kortsiktige trender

Hvert år i verden av interiøret er det vakre, men raskt forbi trender. I dag i mote kan en stor sitrongul stol, og om et år vil det håpløst oppsøke og vil bli erstattet av en lilla sofa.

Designer Tatyana Zaitseva:

Designer Tatyana Zaitseva:

I stedet ville jeg skape et rolig interiør, med høyeste kvalitet etterbehandling materialer, møbler og inventar.

  • 9 hemmeligheter arbeider med farge fra forfatterne av lyse interiør

2 fasjonable palett

Siden reparasjonen vanligvis oppdateres sjeldent, er det ingen mening å kopiere den trendy fargepaletten. Tatyana Zaitseva anbefaler å overholde en universell base og bringe lyse farger med enkelt erstattet elementer: tekstiler, innredning og malerier. Og hvis du vil ha eksperimenter og vanlige oppdateringer, velg en kontrastvegg, og repaint det en gang i året.

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_5
9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_6

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_7

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_8

  • 5 populære interiørtrender, hvorav det er på tide å nekte

3 Mange glans

"I 2021 vil ulike strålende teksturer bli inkludert i trends liste," advart Galina og Igor Berezkin. Speil, polert metall, metalliserte tekstiler må brukes svært nøye: det er viktig å ikke overbelaste plassen med spektakulære detaljer.

Designere Galina og Igor Berez & ...

Designere Galina og Igor Berezkin:

Når du plasserer aksentteksturer, er det nødvendig å ta hensyn til de generelle dimensjonene, takhøyden og balansen mellom deler i interiøret. Det er også viktig å ikke glemme at disse flatene kreves i omsorg og vil se fordelaktig bare i tilfelle hyppig og grundig rengjøring.

  • Så det var mulig? 6 Ikke-standardløsninger for interiør fra nye designprosjekter

4 grove former og linjer

"En urban stil med geometriske strenge linjer og former, blandingen av brutale teksturer er den nåværende trenden, men ikke alle kommer ut," Galina og Igor Berezkin er sikker. Hvis hovedoppgaven til interiøret er følelsen av komfort og rolig, er det bedre å forlate vinklet og skarpe kontraster. I stedet, bruk en rolig fargegruppe og elegante respektable teksturer.

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_12
9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_13

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_14

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_15

  • 6 Dekorative løsninger i interiøret som vil gjøre rengjøring hjemme med mareritt

5 imitasjon av naturlige materialer

Selvfølgelig er det ikke alltid mulig å bruke i mål, bare naturlige etterbehandlingsmaterialer, hovedsakelig på grunn av deres høye pris. Men det er bedre å planlegge et budsjett for å erstatte en del av kunstige materialer for nærliggende naturlige analoger.

"I stedet for laminat, er det bedre å bruke et parkettbrett, erstatte akryloverflater på en naturlig stein. Hvis du kan tillate deg å gjøre noe i huset i naturlig og økologisk, gjør det, sier Tatyana Zaitseva.

  • Nye Antitrands: 11 Teknikker, hvorfra designere anbefaler å nekte i 2021

"Laminat i stedet for et brett, billig maling, sponplater Møbler i stedet for MDF eller array er en engangsbesparelse (lagret på reparasjonstidspunktet, da det var mye utgifter, men etter en tid jeg angret). I vår store opplevelse kan jeg si at kundene en gang en stund de vanligvis angrer hva de reddet, sier Alexander Gartthke.

  • 7 nøkkeltrender i interiørdesignet på 2021

6 separat bad

I glatte magasiner og blogger kan du finne et stort antall bilder med eget bad. Som regel er det oppfylt i en interessant form, og hele interiøret er bygget rundt det. Det ser ut til at dette er en veldig vakker og estetisk beslutning, men designerne er klare til å argumentere med det.

Designer Marina Karakina:

Designer Marina Karakina:

Hvis du har et lite bad i leiligheten, og plasser der i tillegg til badet, er dusjkabinen umulig, så et vakkert bilde, spesielt hvis det er barn, blir til en større hodepine og evige fighters.

7 stort antall planter

Hjemplanter fyller rommet med vitalitet og oppdaterer interiøret. Men Galina og Igor Berezkina anbefaler å forlate krevende farger i omsorg for blomster, i hvis liv, mange forretningsreiser, lange turer eller bare en veldig tett arbeidsplan: "Hvis plantene er fratatt oppmerksomhet, vil de begynne å følge og følge Få en trist eller til og med en plan utsikt som ikke vil gå til fordel for ditt design. "

  • Hvorfor i soverommet ubehagelig: 9 grunner som kalles designere

8 Offentlig lagring

"Vi snakker om en gang og soverom. Åpne kleshengere og kroker med jakker på veggene ser ryddig ut. Nå kombinerer de ofte gangen fra stuen og kjøkkenet, og denne innredningen vil ikke være den beste løsningen. Men i omkledningsrommet er åpen lagring ganske hensiktsmessig, "Alexander Gartke designer aksjer.

Også, ifølge designeren, handler det om soverommet - det er bedre å sette lukkede skap i det eller med mørkede glassfasader.

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_21
9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_22

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_23

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_24

  • 5 trender i utformingen av kjøkkenet, som vil være relevant i 2021

9 sammenleggbare møbler

Alexander Gartthke designer anbefaler ikke å bli involvert i folding og multifunksjonelle møbler.

Designer Alexandra Garthke:

Designer Alexandra Garthke:

Folding sofaen kan settes i gjestesoverommet eller kontoret, men det er bedre å velge elegante, komfortable og myke modeller for stuen. Alltid si at interiøret må være design for deg selv, ikke gjester.

Det er heller ikke verdt å bruke en sammenleggbar sofa som et drømmrom hvis det er i det minste noen mulighet til å sette en seng. Det er fare for som et resultat av å få et ubehagelig soveplass, og et mislykket mykt område av rekreasjon. Denne avgjørelsen kan fortsatt forstås i gjestesoverommet eller kontoret, men i stuen - nei.

I tillegg anbefaler designeren ikke å sette sammenleggbare tabeller: "Det er ekstremt vanskelig å finne en elegant foldemodell. Tabeller med en tynn bordplate og ben ser mer elegant ut, men kommer sjelden med en sammenleggbar mekanisme. "

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_27
9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_28

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_29

9 interiørtrender som designere ikke ville implementere i sine prosjekter 1387_30

  • 9 innvendige teknikker, hvorfra du ikke bør nekte (selv om de ble til kliché)

Les mer