Hvordan og hvor du skal lagre produkter for rengjøring: 8 Praktiske og funksjonelle ideer

Anonim

Vi viser lagringsalternativene for husholdnings kjemikalier, samt inventar: mopp, filler og skudd med bryst.

Hvordan og hvor du skal lagre produkter for rengjøring: 8 Praktiske og funksjonelle ideer 1840_1

Videoen viste lagringsalternativer og rengjøringsanlegg

Og nå forteller vi mer og viser flere ideer.

1 i et eget skap

Ideell hvis det viser seg å være tildelt for alle måter og beholdning et separat oppbevaringsrom. Der vil det være mulig å plassere alle husholdnings kjemikalier, og en støvsuger med en mopp og en bøtte, og en rekke forbruksvarer som svamper og filler.

For å lagre mellomrom

For å spare plass, er det tilrådelig å tenke på innholdet i et slikt skap selv, det vil si å velge mengden hyller, deres høyde. Mops kan squealing på partisjoner eller rammer, og legg støvsugeren. I en slik business bod, vil det også være praktisk å lagre verktøy eller rester av byggematerialer.

  • Hvordan og hvor å lagre poteter i leiligheten, slik at den ikke er bortskjemt: 5 ideer og regler

2 under vasken

Kanskje det vanligste stedet å lagre husholdningskemikalier er i skapet under vasken på badet eller på kjøkkenet. Det er viktig å ta hensyn til noen få øyeblikk.

Først, sikkerhet. Hvis k ...

Først, sikkerhet. Hvis du har små barn og dyr, og kabinettet ikke er låst opp, er det bedre å forlate denne ideen og fjerne husholdningenes kjemikalier høyere, hvor de kan få bare voksne. For det andre vil bare små inventar passe i skapet under vasken, og de høye mops eller støvsugere må lagres andre steder.

  • 11 elementer som vil bidra til å organisere oppbevaring under vask og kjøkkenvask

3 Over vaskemaskinen

Sted for vaskemaskin i ...

Sted for vaskemaskin på badet, hvis den ikke er bygget under vasken, må du ta med fordel. For eksempel monterte noen hyller som vil forekomme for rengjøring, håndklær og annen virksomhet trivia.

  • Hvor å sette en Klesvask Basket: 5 Seter, bortsett fra badet

4 på veggen

Hvis du har en tom vegg, som ikke er synlig, for eksempel bak døren - henger hyllene på den og distribuerer alle midler for rengjøring.

I nærheten kan du legge ved kroker og ...

I nærheten kan du feste kroker for lagring av mop eller brooms. En slik tom del på veggen kan bli funnet i oppbevaringsrommet eller i hjørnet, hvor du har en vaskemaskin. Det er tilrådelig å finne et slikt sted slik at det ikke er synlig.

  • Baderomslagring: 7 Devil Beslutninger Løsninger

5 på døren

Lagring av rengjøringsanlegg kan organiseres på kjøkkenskapsdøren eller et skap på badet, eller på den indre døren, som fører til samme oppbevaringsrom eller garderobeøkonomisk enhet.

På den lille døren plassert

På en liten dør, noe lite og enkelt, bør fulle flasker med husholdnings kjemikalier ikke plasseres på en slik måte at døren lukkes lett og ikke flyr av løkkene.

Men på innsiden av den indre døren eller døren i oppbevaringsrommet kan du plassere beholdningen: børster, mop.

Her, for eksempel for dette produktet ...

Her, for eksempel, for dette, tenkte vi ut et metallnett med kroker, som alle objekter er festet til.

6 på en mobil vogn

Mobile Trolley er praktisk, TA & ...

Mobile Trolley er praktisk, som du kan bære den med deg i leiligheten i prosessen med rengjøring og umiddelbart holde alt for hånden. Og på dager når rengjøring ikke er nødvendig, legg inn en tom vinkel. Slike vogner er enkle å finne i IKEA, for eksempel den kjente modellen til Roskug.

  • Slik folder du håndklær i skapet vakkert og kompakt: 5 måter og nyttige tips

7 i skapet med en vaskerom

Årsaken til å tenke gjennom en egen (om enn veldig liten) De økonomiske lokaler må også være fordi det er praktisk å plassere vaskemaskin og tørkeapparat. Den andre er ofte forsømt, selv om det løser mange problemer med store tørketrommel og forenkler livet.

Forresten, vask og tørking ...

Forresten kan vaskemaskinen og tørkeapparatet i henhold til reglene installeres i korridoren. Og i nærheten - Plasser skapet for alle midler for rengjøring, enda smal vertikal. I en slik flaske og mops, hvis du tenker på hyllens høyde.

  • 7 ideelle oppbevaringsrom som vil bli gledet av bestillingsvennene

8 i en bærbar boks

Hvis du ikke er en fan av en rekke ...

Hvis du ikke er en fan av forskjellige verktøy for rengjøring og hold bare de mest nødvendige enhetene, trenger du ikke et stort skap. Men boksen der den er praktisk å kaste alt du trenger, det vil være nyttig. Det er også praktisk å bære med meg i prosessen med rengjøring.

  • Hva er en boks for småbiter og hvordan det vil bidra til å lette liv og rengjøring

Foto på dekselet: Shutterstock

Les mer