8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei)

Anonim

Tette gardiner, mesh på vinduene og et stativ under våte sko - vi forteller, med hvilket tilbehør for å overleve den kule og rå perioden blir lettere.

8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei) 2393_1

8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei)

Høstens offensiv for mange måter håndra og lengter etter avgangsvarmen. Hvis du tenker på deg på forhånd, kan du prøve å hindre tristhet og apati. Hjelpe noen ting.

En gang leser? Se videoen!

1 varmeapparat

Varmeapparat eller klimaanlegg med varmefunksjon er nødvendig for en stund til oppvarming er gitt i leiligheten. Siden vanligvis er batteriene bare etter 5 dager, hvor temperaturen holdes under 8 ° C. Men opp til dette punktet kan været endres flere ganger i uken, så huset er oftest kult.

Det er mest praktisk å bruke en bærbar varmeapparat: Du kan bære den rundt leiligheten der du ikke ville flytte. Men hvis du allerede har aircondition med en varmefunksjon, vil det være i stand til å hjelpe det.

2 varmt sengetøy

Den mest kule tiden på dagen er natten. Derfor, i løpet av søvn, kan du fryse sterkere. For å unngå dette, plukk opp varme sengetøy fra et mer tett materiale enn det vanlige, for eksempel fra flanell eller fleece.

8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei) 2393_3

3 varmt teppe

I en tandem med oppvarming sengetøy vil et varmt teppe definitivt ikke la deg fryse om natten. Den enkleste måten å komme straks vinter, med et fyllstoff fra et syntettkort, fluff, penn, svanull, også det kan gjøres fra kamelull.

4 tette gardiner

Mange får gardinene blackout slik at sollyset ikke kommer inn i rommet. Men de har en annen nyttig funksjon: På grunn av tettheten er gardinene forsinket i utkast, så leiligheten blir litt varmere. Også beskytte mot kulde kan gardiner fra fløyel, Venels, ull og Damaskus.

8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei) 2393_4

5 Thermopot.

Enheten er i stand til å opprettholde vann i den varme tilstanden alltid. Det er praktisk hvis du hele tiden fryser hjemme: te eller annen drikke kan tilberedes ved hjelp av allerede oppvarmet vann innen få minutter.

6 grids er ikke vinduer

Mange tror at vinduene for Windows er nødvendig bare i sommeren når insekter er aktivt liv. Men med begynnelsen av høsten begynner de å lete etter et bortgjemt varmt hjørne hvor det er mulig å skjule og vente på kulde. Åpent for å ventilere vinduet - et sittende sted for insekter, hvor de vil se etter ly. For å advare invasjonen av fluer i hjemmet ditt, vil det hjelpe gridene på vinduene - de trenger ikke inn i insektet gjennom dem.

8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei) 2393_5

  • 9 Viktige gjenstander for rengjøring av høy kvalitet (Sjekk hva du ikke har)

7 stå under paraplyer

Det er ikke alltid lett å finne et sted å tørke paraplyen. Mange legger det i den åpne tilstanden i et stort rom eller bad, men det viser seg ikke alltid å være komfortabel. Hvis det er et sted i gangen, kjøp en støtte til paraplyer. Det er praktisk ikke bare å lagre paraplyer, men også å tørke dem. Sett det ved siden av inngangsdøren, legg paraplyen der, hendene dine vil bli utgitt umiddelbart. Tips: Noen modeller er for paraplyer for paraplyer, hvis du bruker folding, så se etter et stativ som lar deg henge en slik modell for å tørke på sløyfen festet til håndtaket.

8 Stå for sko

Dette tilbehøret vil hjelpe deg i regnet og slush. Sett stativet i nærheten av inngangen. Når du går inn i hjemmet, legg sko på den med vann og gjørme med den. Dermed spilder det ikke noe annet enn stativet. Og så snart skoene tørker, kan det omorganiseres til et annet sted.

8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei) 2393_7

Les mer