8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea)

Anonim

Salu ie pupuni i luga o pupuni ma tu i lalo o seevae susu - matou te talosia, ma mea e mafai ona sili atu ona lelei.

8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea) 2393_1

8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea)

Autumn's le fiafia mo le tele o lona uiga o le amo ma moomoo mo le vevela o le vevela. Afai e te mafaufau ia te oe muamua, e mafai ona e taumafai e puipuia le faʻanoanoa ma le agamuli. Fesoasoani i ni nai mea.

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 sipuni

O le vevela poʻo le ea malulu ma le vevela o le galuega e manaʻomia mo sina taimi seʻia oʻo ina tau atu le faʻamafanafana i le fale mautotogi. Talu ona masani ai o maa e aofia ai naʻo le 5 aso, i le taimi o le vevela o loʻo tausisia lalo 8 ° C. Ae oʻo mai i le taimi lea, o le tau e mafai ona suia mo le tele o taimi i le vaiaso, lea o le fale e masani ona manaia.

E sili ona talafeagai le faʻaaogaina o se mea e mafai ona feaveaʻi: E mafai ona e aveina i totonu o le fale mautotogi e te le alu ai. Peitaʻi, afai ua i ai sau ea le ea ma se galuega faʻafaigofie, o le a mafai ona fesoasoani ai.

2 mafanafana moega ie lino

O le sili sili ona manaia taimi o le aso o le po. O lea la, i le taimi o le moe, e mafai ai ona e faʻaumatia malosi. Ina ia aloese mai lenei, ave i luga limumumu mafanafana mai sili atu le mafiafia o mea nai lo le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai fāega poʻo fāega.

8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea) 2393_3

3 mafanafana ie palanikeke

I le fula ma le mafanafana o le moega ie linou, o se mafanafana mafanafana o le a mautinoa e le faatagaina oe e misi i le po. O le faigofie auala e vave ona taumalulu, ma se mea e matala mai i se pou laupapa, staff, peni, pa, o le a faia mai i kamela.

4 mafiafia ie pupuni

Tele e maua ai pupuni uliuli ina ia aua le ulufale le la i totonu o le potu. Ae o loʻo i ai seisi a latou foliga aoga: ona o le matamuli, o pupuni ua tuai, ona avea lea o le fale mautofia. E puipuia foi le malulu o le vanu, o pupuni pupuni, venela, fulufulu ma samascus.

8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea) 2393_4

5 thermopot

E mafai e le masini ona faʻatumauina le vai i le tulaga vevela i taimi uma. E faigofie pe a e le fiafia i le fale: o le tea poʻo se isi mea inu e mafai ona saunia ma le fesoasoani o le ua uma ona faʻamaufaʻailoga i totonu o nai minute.

E le o faamalama 6

E toʻatele tagata e manatu o faʻamalama mo faʻamalama e manaʻomia i le taimi o le taumafanafana i le taimi o iniseti o ni olaga malosi. Ae o le amataga o le tautoulu, ua amata ona latou sailia se tulimanu mafanafana i le mea e mafai ai ona nana ma faatali mo le malulu. Tatala mo le veli le faamalama - o se nofoaga nofo mo iniseti, i le mea o le a latou sailia ai malu. Ina ia lapataia le osofaʻiga o lago i lou fale o le a fesoasoani i luga o le faʻamalama - latou te le ulufale i le iniseti e ala ia i latou.

8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea) 2393_5

  • 9 mea taua mo le maualuga-lelei faamamaina (siaki le mea e te le o iai)

7 tu i lalo o le faamalu

E le faigofie i taimi uma ona maua se nofoaga e faʻamama ai le faʻamago. E toʻatele na te tatalaina i le tulaga o le potu i totonu o se potu tele poʻo se faletaele, ae e le masani ona tupu i taimi uma. Afai o iai se nofoaga i lau alatele, faʻatau se lagolago mo faʻamalu. E talafeagai le pau o le teuina o umbullas, ae e matutu foi. Tuu i tafatafa o le faitotoa o le ulufale atu, tuu le faamalu iina, o le a tatalaina vave ou lima. Fautuaga: O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo mo faamalu mo faamalu, afai e te faʻaaogaina gaugau, ona suʻe lea o se mea e mafai ai ona e tautau ai se faʻataʻitaʻiga i luga o le 'ie.

8 Tutu mo seevae

O lenei fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe i le timu ma le fufuluina. Tuu le tulaga latalata i le ulufale. A e ulufale i le fale, tuu seevae i luga ma le vai ma palapala ma ia. O lea, e le o fua se mea vagana le tulaga. Ma o le taimi lava e mulimu ai seevae, e mafai ona faʻaluaina o se isi nofoaga.

8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea) 2393_7

Faitau atili