Er balkongen i det totale arealet av leiligheten

Anonim

Vi finner ut hvordan man kan telle levende og totalt område av fast eiendom og om du trenger å betale for en balkong for bruksregninger.

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten 8102_1

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten

Det arkitektoniske elementet brukes ofte som et pantry og spesielt oppmerksomhet tiltrekker seg ikke. Nøyaktig til øyeblikket kommer det overvurderte beløpet for verktøy. Hvordan forstå om en balkong er inkludert i det totale arealet av leiligheten? Fortell meg i artikkelen.

Vil balkongen i leiligheten

Hvordan å telle et medlem
  • General og Living: Forskjeller
  • Er en balkong

Hvordan øke plassen

Tips for de som kjøper eiendomsmegling

Regler for private hus

Hva er inkludert i den samlede

Til å begynne med definerer vi hva forskjellen mellom konseptene. En av de viktigste dokumentene som forklaringen skal henvises til - Snip fra 2.08.01-89.

Totale tolkninger er to.

  1. Et innebygd rom med eller uten glass, som ikke er forbundet med boliger og vannforsyning, så vel som uten et varmesystem, er en balkong. Han er ikke hjemme.
  2. Et vedlagt rom med en kombinert elektrisk ledning er en loggia. Ifølge dette dokumentet er det en del av en boligbygging.

Så, hvordan er situasjonen i byggemarkedet i dag. Noen få endringer er gjort i boligkoden, de er i hovedsak relatert til kostnaden for boareal. I dag beregnes leilighetsprisen allerede med hensyn til størrelsen på ekstra meter.

Hva kan dristig tilskrives boliglokaler? Det er naturlig, rom: soverom, stue og så videre. Ekstra lokaler inkluderer lagerrom, omkledningsrom og kjøkken. Det er et annet element kalt prosjektrommet, det inkluderer parametrene til balkongene. Disse tallene tas i betraktning når bygningen er på byggefasen. Det viktigste spørsmålet som bekymrer alle de lykkelige eierne av leiligheter, er det som vil bli inkludert i kontoen for en felles tjeneste?

I praksis er all denne tilleggsmeteriet inkludert i total størrelse og tas i betraktning ved beregning av boliger og verktøystjenester.

Selv om i henhold til loven, hvis forlengelsen ikke er oppvarmet, påvirker ikke den tilstedeværelsen regnskapet. Meget mange skruppelløse utviklere forsømmer kravene til lovgivningen og beregner den endelige kostnaden for boliger på deres allerede eksisterende koeffisient.

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten 8102_3

Forskjeller med boliger og total fast eiendom

Stuen er alle lokalene som brukes til å bli folk, i et enkelt rom. Derfor vil utvidelsen ikke tilskrives det samlede boligområdet i huset. Det er viktig å skille og vurdere når du sjekker målinger. Vær oppmerksom på at badet ikke er inkludert i begrepet boligmålere. Forresten, det samme gjelder for kjøkkenet.

Vær forsiktig - veldig mange selgere forvrenger den virkelige tilstanden, og går inn i stuen bad eller kjøkken i boligområdet.

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten 8102_4

Hvordan er det totale arealet av leiligheten med balkong for dokumenter

For å svare på dette spørsmålet, vil vi håndtere det som er en vanlig metrah ved lov. Denne figuren inkluderer alle størrelser av rom som er inkludert i grensene til leiligheten. Tidligere ble utvidelsene ikke inkludert i denne gruppen, og dermed ble deres dimensjoner ikke tatt i betraktning. Men i dag er situasjonen annerledes. Mange kjøpere foretrekker å omgå lignende nyanser med dimensjoner og beregninger, men faktisk vil disse tallene være svært nyttige i fremtiden, når du vil bli belastet mengden lys, gass og overhaling, basert på det totale arealet.

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten 8102_5

Er det mulig å øke leiligheten på bekostning av balkongen

Du kan, men du må gjøre det riktig. Dine planer kan være gode å ødelegge den harde virkeligheten - nemlig den irrasjonelle bruken av flere meter eller feil koordinering av arbeid i BTI. For de som ønsker å øke boligstørrelsen ved hjelp av en balkong hvis flere anbefalinger, hvordan å gjøre det lovlig.

  1. Bestemme funksjonaliteten. For eksempel kan ekstra plass fra kjøkkenet brukes som spisestue, bod eller en TV-sone. På soverommet kan du utstyre kontoret eller omkledningsrommet.
  2. Husk om reglene. Det er helt forbudt å utføre batterier. Hvis du vil bruke oppvarming - legg et varmt gulv, men bare elektrisk.
  3. Vurder alt arbeid. Hvis du skal rive separeringsveggen, er det nødvendig å koordinere prosjektet på forhånd med BTI og lage en varmeteknikk.

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten 8102_6

Hva å være oppmerksom på kjøpet av en leilighet med balkong

Mange ting er bekymret for spørsmålet: Det totale arealet av leiligheten inkluderer en balkong eller ikke? Før du kjøper boliger, er det nødvendig å avklare utvikleren, da kvadratmeter vurderes i hans innkvartering. Vil de påvirke beregningen av kostnaden for tjenester boliger og kommunale tjenester? Det skal være nøye kjent med dokumentene - hvis utvikleren indikerer den faktiske t-banestasjonen når man beregner verktøy, kommer den ulovlig. Selv om metoden for en forlengelse er inkludert i summen, blir den betalt i henhold til en annen ordning - redusert, med rabatt. Spesifiser, som koeffisienten er området - det skal være 0,5.

Hvis du skal videreselge eiendomsmegling, gjør ombygging eller bare utfør kvadratmeter i eiendommen - det er fornuftig å forstå alle intricacies av tellingen av et mønster. Dette er viktig og når du betaler tjenester. Hvis du ikke vil overpay - sørg for å sjekke alle tallene i salgskontrakten og månedlige kontoer.

Er balkongen i det totale arealet av leiligheten 8102_7

Regler for private hus og hytter

Hvis målet ditt i eiendomsmarkedet ikke er leiligheter, men et stort privat hus, så er størrelsen på balkongene dobbelt viktig. Fordi, først, felles betalinger for huset er helt forskjellige tall, de er mer enn en leilighet. For det andre er størrelsen på de arkitektoniske elementene også større enn den av standard balkongen i Khrusjtsjov.

Alt sammen kan det betydelig endre kostnadene for tjenester av boliger og kommunale tjenester. I tillegg er det svært viktig å korrekt registrere boligparametere, det vil påvirke vurderingen og videre eiendomsmegling. Hvordan sjekke skruppelløse realtors? Pass på at du fjerner målingene og kontroller dokumentene. Nyt støtten til loven og fortsett.

Les mer