O le taumalulu taumalulu ie na faʻamafanafana ai oe ma totonu

Anonim

A puʻupuʻu aso, ae malulu le matagi, ma vaʻai le la, i le fale ma faʻafiafiaina le fale ma ia maua ai se taua faapitoa. O tagata gaosi oloa faʻapitoa e sauniuni mo le Autumn aoina, fesoasoani e faʻagalo ai le taumalulu. Na saunia lelei e tagata ma tagata mo le malulu.

O le taumalulu taumalulu ie na faʻamafanafana ai oe ma totonu 10029_1

Velvet mo taimi uma

Vaivai, fufusi ie, agamalu ma le malie tele - I le mea moni velveti mea laei ma na avanoa le aupela i le taimi e mafai ai e se tagata ona afifiina ai le tau malulu.

O tagata mamanuina e ofo mai le velove velvet i lanu mafanafana ma se carved geometric henacling, o loʻo avanoa i le tele o le taumafanafana, o loʻo avanoa i le 12 lanu, , ae o le a!).

O le taumalulu taumalulu ie na faʻamafanafana ai oe ma totonu 10029_2
O le taumalulu taumalulu ie na faʻamafanafana ai oe ma totonu 10029_3

O le taumalulu taumalulu ie na faʻamafanafana ai oe ma totonu 10029_4

Chandigarh Fabrics, sui o le fatufatu

O le taumalulu taumalulu ie na faʻamafanafana ai oe ma totonu 10029_5

Varese Littya Fabric Horbric, Suiga gugu

Maze Velvets ma Conway Velvet mai Zeffiny foliga le faaleagaina, ae o le Aristocratic taofiofi i le tele o le agaga.

Maze velvets ie ma le auala o le vaneina, zeffiny

O ai e fuafua e malaga i se mea i totonu o le tele o atunuu i le taumalulu, o le a mautinoa tele amdore velvet, o se mea fou mai le colefax & fwler. O tagata mamanu e faʻaaoga mea teuteu o le masani o Kashmir Shalee - na avea ma e le masani ai ma matua paie, ou te manaʻo e vaʻai i le vela, pei o le showl prototype.

Fabric ampore velvet, coleFax & fowler

Fabric ampore velvet, coleFax & fowler

-->

Matua tuai ma sili atu

O le fao o le vaitau - fulufulu ma le paluga ma le paleti i luga. E matua laeilaʻau, lelei tele ma, leai se faʻapaʻiaina o velulu, e talafeagai i soʻo se mea. O le manumalo-manumalo filifilia, aemaise le malulu i le taumalulu.

O le aoina fou o Wusualton Wool mai i tagata mamanuina o le tau i soo se tauvaga o le a ave muamua le tulaga muamua. O lenei lagona o le melangle frabric o le toesea, biodegrad, e faigofie ona solomuli ma e le manaʻomia faʻaopopo faʻagaioiga. Gaosia i le 23 lanu.

Fabric melton woltton wool, tagata mamanuina groild

Lagona le UNC Wool Lang, lea na maeʻa ai Bryson Woo Faʻamalolo mai Faʻailoga, o le a atoatoa le filifiliga mo le taunuu, lea. O le palette o 42 paolo o le a faʻatagaina oe e maua lau lelei e oʻo ia i latou na maliliu o le "Fan" Pantone.

Fabric Byror Wool Lang, Bryon Matao, Sandersson

Fabric Byror Wool Lang, Bryon Matao, Sandersson

-->

Banyan mai Zeffiny - mo i latou e pei o foliga matagofie. O le ie i le "laʻau Kerisimasi" e talituaiga ma mea e manaʻomia Igilisi, ae e tele sona sao i le totini, e mafai ona faʻaogaina foʻi i se faleʻaiga poʻo faleʻaiga.

Banyan Fabric, zoffany

Banyan Fabric, zoffany

-->

Faaopopo le taumalulu lanu!

Jacquard pe lolomi - e le afaina. O le mea autu o le Faafiafia le mata. I le taumalulu, e le lava le la ma le lanu, o le mafuaʻaga lea o le malamalama o loʻo i totonu e talafeagai.

Mo le Elysian Aoina, Detotirs Sanders Soundson ma Fantansson e le salamo. O nei vaaiga matagofie o loʻo iai ile faʻavaʻa ma tautau i luga o le puipui, ona sosoo ai lea ma ni ata.

Elysian Fabric, sanders

Elysian Fabric, sanders

-->

Anjolie de Novo mai Zeffany, fou faʻaopopo i le Darnley aoina, liliu le potu i se togalaau fugalaau. E oʻo lava i le "aisa timu" afifi i luga o le ie lino.

Anjolie de novo ie mai zeffiny, darnley

Anjolie de novo ie mai zeffiny, darnley

-->

Na faʻaopopoina e le ColeFal & Forwarr i le taumalulu o le taumalulu na faʻaopopoina i le monononous fn sen stages, o lanu atoa o le fen chid's check O loʻo iai nei le malae i le tumutumu o faiga (ae ui i lea, e leʻi alu ese ai lava), ma lanu malamalama e pei o ofutino mafanafana. O le ula ma le mafanafana o aʻu - aua neʻi galo e suia le nofoa!

Fabric Fen Plaid, ColeFax & Fowler

Fabric Fen Plaid, ColeFax & Fowler

-->

Faitau atili