6 Intaili Faatatau mea e le tatau ona avatua

Anonim

E tele faʻailoga ma tulafono a le amioletonu o le faʻaaogaina o oe e te mafaia ma e te le mafai ona avatua. Ae o le a tatou taulai atu i lenei mea. E sili atu ona taua ona malamalama i mea e le aoga le meaalofa a le a le aoga, ma o le mea e talafeagai ai.

6 Intaili Faatatau mea e le tatau ona avatua 10070_1

O le a le mea e le tatau ona e avatua

1. O

O faʻata e mafai ona mafai ona tumau i soʻo se tagata nofoʻaga, ae o latou faʻavaʻa, e pei o le tulafono, ma le tele. Lautele lace Framemes e talafeagai mo le masani sitaili, o le la o le la - o le doco ma vale. Soʻo se faʻavaʻa, ioe o se mea e mafai ona faʻateʻese pe a manaʻomia le meaalofa o le a leiloa lona uiga muamua ma e aliali mai o loʻo e le aoga.

Faʻata i se lapoʻa tele ...

O le faʻata i se tulaga tele o le a fetaui i totonu o le masani i totonu

2. E le lelei starettes

O faʻatusa, atonu, o le a maua i totonu o fale uma, tusa lava pe taumafai le tagata vaʻavaʻai mo sinasina. Ae o faʻaupuga e le mafai foʻi ona faʻatinoina i totonu o le sitaili o loʻo filifilia o le totonu, faʻapea foʻi latou mo latou e manaʻomia e siʻitia le nofoaga i le fata poʻo le fiafia tele latou te le aumaia. E le manaʻomia le tuʻuina atu o se 'pule leai se uiga, o ni teuteuga talafeagai, naʻo pe a fai latou faʻatino (faʻataʻitaʻiga, e faʻatatau i latou ia faʻatinoina aia a se tagata, ma isi ..)

O mea na foliga lelei i ...

Mea na foliga lelei i ata i Instagram, ae mafaufau pe iai se tagata lelei se nofoaga e fai ai foi ma matagofie?

3. Fausiaina o aluga

E teuteu ma latou potu malolo poʻo le potumoe, e tatau ona e aoina se seti, ma aua le faʻatauina ni aluga i le tasi. O lenei mea e le aoga e moe ai, moe i luga o se aluga o le a le aoga (e laʻititi tele), aisea faʻaopopo ai lapisi faʻaopoopo?

Masalo o au uo o le a talisapaia le ...

Masalo o lau uo o le a talisapaia sea meaalofa ... ae atonu e leai.

4. Soʻo se mea ma le "faʻailoga o le tausaga"

E leai se aoga aoga, lita ma faʻaitiitia ai le tau o le avanoa. O se tuusaunoaga e mafai ona avea ma mea e mafai ona faʻaaogaina o le sologa i totonu, ma o le a le leiloa le aoga i ni nai tausaga - mo se faʻataʻitaʻiga, o se keypedian i le ituaiga o le sikamaina i le scandinavan sty.

Masalo o se faailoga o le tausaga e mafai ...

Masalo o se faʻailoga o le tausaga e mafai ona talafeagai i le fanau

5. lio

O se meaalofa ua uma ona faia leaga ona o lona manava ma le le talafeagai. I le taimi nei, o ipu o loʻo masani ai e fai ni paluga e faʻatau ai ki, ma e le o le laulaufaiva 10 eseese mug ma igoa ma shoft photoppers. Peitai, aʻo leʻi faʻatauina foi se fausaga sitaʻimu a Mugutu, e taua le mafaufauina o latou lava pe o le a latou faʻaaogaina na o loʻo e aumaia ia i latou. Masalo o lenei aiga ua uma ona i ai ni seti na faʻaaogaina lelei.

O le a inu mai lenei lio, cook ...

O le a iai se vai inu i lenei mug pe a o le Tausaga Fou o le a iai?

6. Asiasi meaalofa

Tuu atu ie piniki ma le puaʻi mea i fafine (pe a latou le ole atu mo) - I le seneturi ua leva, ma e faigofie ai ona e faitioina se meaalofa. E le o fafine uma e fiafia i piniki, teddy bearch ma kuka, faapea foi, pei ona alofa uma i tamaloloa fagota, pia ma lakapi. Aloese mai ia na mauaina le le talafeagai.

Foliga manaia, meaalofa & ...

E foliga manaia, o se meaalofa e manino lava le taugofie. Ae e taua le iloatino i luga pe o se tagata e faaaofia le ava malosi, ma alofa ia wis wiski.

Ae o le lisi o mea e mafai ona faia. Ma o le mafuaaga lena: E mafai ona aveese pea i totonu o le teuina faiga ma aumai pe a talafeagai; O loʻo iai le fesoʻotaʻiga, lautele ma filifili i latou i luga ma le tagata e sili atu faigofie.

O fea o le i totonu o le totonuga o le mea e mafai ona avatua filemu?

1. Moli moligao

E mafai ona latou ave ma i latou i le ofisa pe ave na o ni uiga fiafia. Moligao, o se tulafono, e le o se tulafono, ina ia faʻamalamalamaina ai le potu e aunoa ma le poto malamalama, o le a manaʻomia o latou i le tele.

Moligao manogi i se tioata

Moligao manogi i se tioata

399.

Faatau

2. Plandes

O le tulaga e tutusa: O le fanua e mafai ona ave i le tafaoga, ma e mafai ona e faʻaaogaina o se isi ie puipui mo malo pe pei o le pefu. O le filifilia o se taotoga, manatua pea le potu lea e nofo ai le tagata, ma togi foi i lona tofo i ofutau - o le a fesoasoani ia te oe e le faia se mea sese i le lanu.

Le mautonu o lo o mimiti ma se moli malamalama

Le mautonu o lo o mimiti ma se moli malamalama

3700.

Faatau

3. stackers i lalo o mata tioata, po o le oti o le oti

O le mataupu o loʻo aofia ai i le lautele faʻaaogaina o fale i le tausaga talu ai. Ole auala lelei lea ma le sitaili e puipuia ai meafale ma ni tamaitusi mai le le fiafia i mataua mai tioata ma mugs. O nei lagolago i aso nei e faia mai le ituaiga eseese o mea - mai pepa ma viritil i fafie masani ma maa tele. Ioe, e aoga le vainaina ole itiiti ifo ile 2 le tasi, ae le o le tasi.

Tu i lalo o le mug o agate, 2 pc.

Tu i lalo o le mug o agate, 2 pc.

1086.

Faatau

4. File laulau mo le 'aiga o le taeao ma le ti inu

O mea faapena e masani ona leai se fale. Ae ui i lea, e sili atu le mautinoa le mautinoa o le tagata e mauaina e leai se laulau.

Tita gaugau laulau mai le Eucalyptus

Tita gaugau laulau mai le Eucalyptus

1499.

Faatau

  • Aua le togi ese: 9 mea le talafeagai o le a teuteu ai le totonu.

Faitau atili