Faʻataʻitaʻiga poloketi: Scandinavian Odnushka i pastel lanu

Anonim

O le Scandinavia o le ata o loʻo avea ma faigofie ma le manino o faʻaiuga, ona faʻataunuʻuina ai lea o elemene o le tagata i totonu o Amerika.

Faʻataʻitaʻiga poloketi: Scandinavian Odnushka i pastel lanu 10114_1

Faʻataʻitaʻiga poloketi: Scandinavian Odnushka i pastel lanu

E tusa ai ma le mamanu o le tagata mamanu, o le tagata talavou talavou o se tasi-potu potu o le potu e tatala ai lona pastry cafe. E tele ma faʻaalu tele le aso o le tele o le aso i fafo atu o le fale, o lea e manaʻomia ai se tamai potu malolo, malolo malolo malolo ma le puʻupuʻu potu. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo tatau ona mafanafana le isi itu o totonu, e le gata ile faʻaaliga e le lelei, ae le gata e faʻaosofia ai le tupuaga o manatu fou.

O faʻailoga taua o lenei poloketi na taofiofi ma faigofie o le ata, faʻafilemu le 'afafano, mea moni. I le potu nofofua, tolu sone aoga sa tufatufa - mo faʻafiafiaga (sofa ma televise), moe (moega (laulau ma fata (

O le iʻuga, o le vaega o nofoaga faʻapitoa na faʻalauteleina atili ona o le vaega o le ala savali, ma na faʻateleina foi le umukuka. I le ala savali, na i ai se nich mo se pupunia loloto o 70 cm, ma mai le itu o le potu malolo, sa i ai se ulufale atu i le potu manaia.

O le sili ona lelei o le pa

E le afaina le togiola i le va o le potu i le va o le potu malolo ma le umukuka. Ina ia sefeina le avanoa, o le potu malolo na faʻaaogaina ma faitotoʻa faitotoʻa ma se lotoa o le auala e mafai ai ona faʻaalia foi ma le potu malolo o Panako o le a faʻaalia. O le faʻavae tutusa na faʻaogaina i le faʻatulagaina o le faletaele: O le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o loʻo ufiufi i peni, e ufiufi i laupepa, ma o le a le polokaina le faitotoʻa.

Potu moe potu

O se ata o se mea e maua ai le avanoa o le Banking Zoning Spaces e pei o le lauiloa o le skaniki igoa. O le autu o le "Kerisimasi laʻau" o loʻo taʻuga i le faʻamutaina o se inisinia le aufaʻaiga, vaitaimi o ata vali ma aluga. O le seti o meataʻo i luga o mea tau tupe laiti: Sofa, moega, rack, fatafata ma kesi i le faʻamalama.

I le avea ai o le vaega autu o le pastel bifferod paolo, tuufaatasi ma ie lino ma plum lanu.

Puipui ma meaafale o le fetaui lelei & ...

O le mamanu i luga o le puipui e faia o le skel ma aofia ai le fa lanu.

Potumoe

O le potumoe ua teuteuina i le tutusa pastel lanu pastel pei o le nofoaga faafiafia. Laina moega fale moe, maualalo pusa o ata, o loʻo i ai (ulu o le ulu ma le faʻamalama) moe, o loʻo lelei.

Faʻataʻitaʻiga poloketi: Scandinavian Odnushka i pastel lanu 10114_5

Tuʻu faʻatasi ma le natura, toʻafilemu, ae faʻaali lanu o Gamut, mea moni - ki i totonu

Vaega

Faʻapauiloa, ae fuafuaina faʻapitoa avanoa i le tasi itu o loʻo faʻaesea, ma o le isi, o faitotoʻa faitotoʻa ma potu eseese ma potu malolo ua tuʻufaʻatasia. Ina ia faʻaleleia le aafiaga, o le tasi puipui o le auala na valivali ai i le lanu tutusa e pei o i puipui o le potu; Schedral mai le uamea valaauliaina o le lalagaina o vaega. O le fola o le ala savali o loʻo teuteuina i le moli moli, o puipui o loʻo ufitia i le susu o le vali vali.

Fa lua e sau i le alatele

E fa faitotoa o loʻo o mai i le alatele, paepae lanu e faʻapipiʻiina ai le tele o le tapoleni

O le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu moe o le a tatalaina ina nei malamalama faʻatele i taimi ua tupu ai. Ina ia aua nei e faʻavaivaia le avanoa i faitotoʻa faitotoʻa potu, na latou filifili e faʻaaoga le ata puʻe. O Le Laʻau Maualuga o Taʻiala taʻitasi o le 60 CM, Maualuga O 200 Cm.

Avanoa o le tamai, tusisolo

O le avanoa e laititi, o lea ua nana ai nofoaga e teu ai: o fai i totonu o le potu alavai, laʻei le potu i totonu o le potu

Umukuka

O se tamaʻi umukuka e matua aoga lava: tusa lava pe o se tulimanu na aofia ai se faʻatiga ma le lua o le Kapeneta, o se isi galuega e mafai ona faʻaaogaina mo le tautua. O le laina autu autu o loʻo fausia i totonu o le nich, o loʻo nana ai fata i tua o le auala. Bar hack "vaega-taimi" faia ia galuega o le motu.

O ata vaaia

Faletaele

Ina ua uma le auai ma le faleuila, na liliu le faletaele i se faletaele tele, lea e maua ai le mafanafana eletise.

Puipui i luga o le fogafale

O le puipui i luga o foreta e faʻateleina ma mosaika ma faʻateleina i le taʻitaʻiina o lipine

O le taualuga na tuu i lalo e 12 cm ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi laamps. O le faʻauma na faʻaaoga e sili ona lelei 3D paʻu.

Faitotoʻa o le suʻega luca

O le faitotoʻa o le suʻega o le suʻega e faʻamatalaina i lalo o le vaega o onapo nei

Logisia

Mo le mamanu o potu uma, aofia ai se maʻa asginia, lea ua avea ma ecautospace mo le malologa, o le fetuutuunai o le scandinavian o loʻo filifilia.

I luga o le pa mafiafia

I luga o le mafiafia o le le fiafia o le loggia o lo o faaeeina se tamai faamalama sill

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi

Ua faateleina le vaega o totoe.

O le fufuluina masini o loʻo i totonu o le umukuka, e leai se mafuaʻaga.
Faʻafetai i le Activery Swordtion, na mafai e le potu ona tuʻu uma le moega atoa ma se sofa. E vaevaeina le potu e se vasega, ae le o le faʻalavelave e le mafai ona suia le faʻatulagaina o meaafale.
O le maualuga o le maualuga o le taualuga.
O le ulufale atu i le ofu o le ofu o loʻo faʻatulaga mai le potu, lea e mafai ai ona faʻateleina ai le aoga o le nofoaga ma faia e aunoa ma se suauʻu kapeneta.
E i ai le umukuka tele i luma ma le tulimanu o le mafaufau.
Lelei i totonu o le auala.
O faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo i ai ma le le atoatoa ma sefe le avanoa.
Loggiia ua tuʻufaʻatasia, e faʻaoʻo ai i se nofoaga e malolo ai.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻataʻitaʻiga poloketi: Scandinavian Odnushka i pastel lanu 10114_12

Designer: Anna Clark

Matamata i luga

Faitau atili