Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga

Anonim

Faʻaaoga le masini laupapa, mea taua o suauʻu poʻo le vineta fofo - faʻasoa mea lilo le auala e tumau ai le mama i totonu o le paketa o lapisi.

Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga 10116_1

Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga

O se manogi manaia i totonu o le fale o se vaega taua o le le fiafia. A e alu i le umukuka ma lagona le manogi le lelei mai le pakete ma lapisi, soʻo se tasi, e sili ona matagofie, o le a taofi faʻamolemole. E aveese le faʻafitauli, e taua le masani ona faʻaumatia lapisi. Ae afai ua misia le taimi ma le manogi le lelei ua uma ona faʻaalia, e tele auala e faʻaleagaina ai.

1 Pulu mo fata

O fagafao e mafai ona e nonoina se tamai laupapa laupapa mo le paketa lapisi. E manaʻomia le lafoai ese lapisi, ona fufulu lelei ai lea o le pakete pe fufulu lelei pe a fai o le manogi ua i ai iina. Ona matu atoa lea o le tane ma le moe i le laupapa laupapa i le pito i lalo. Mai luga, e mafai ona e faʻatupeina se afifi mo lapisi. I le mea na tupu ai le faʻalavelave mai otaota e mulimuli i mea o loʻo sosoʻo ai, ma e leai se manogi leaga.

Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga 10116_3

  • Lea e faʻatulaga ai le aoina o le fale o lapisi: 12 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi

2 taua mea taua

Faafefiloi lau cotton disc po o le pepa sololo ma le tele o mataua o le uror armatic suauu ma moega i lalo o le pakete. O lenei auala e lelei foi e aveese ai le manogi le fiafia. Ae afai o le vai mai le afifi e maua, o le solosolo e toe faʻatumu ma o le a mou atu le aʻafiaga. E tatau ona tatou fufuluina le paketa ma toe fai le taualumaga.

3 nusipepa

O lenei suiga ua leva ona iloa. Muamua, pe a leʻi i ai ato lapisi, i le pito i lalo sa lelei ma se nusipepa poʻo se pepa. Na ia faʻaaogaina le vai ma manogi, ma na aveʻesea le pakete ina ua maeʻa ona uma le nusipepa. Afai e te faʻaogaina le lapisi lapisi, o loʻo sosoʻo pea le pito i lalo o le pepa. O le a fesoasoani le ala e tausi le mama ma tausi se manogi le lelei.

Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga 10116_5

4 Vianeta fofo po o le Citric Acid

Afai e aliali mai le manogi, o le paketi e mafai ona sasaa mai le Vuitia Sport ma alu ese mo sina taimi mo le galueaina. O le fofo sa saunia mai i le Vaega o 1: 1, o le tasi itu o le vineta po o se tasi vaega o le vai ua faaaoga. I le maeʻa ai o le "Obobolul" pakete, naʻo le sasaa o le vai ma alu i totonu o puipui ma le pulumu. Nai lo le vinega, le tali a le Lek Acid.

  • Faʻafefea ona fufulu ou lima mai vali, manogi iʻa ma isi 6 mea le fiafia

5 Meaʻai soʻoga

O manu o le soda o se lelei manogi manaia. E mafai ona e faʻaogaina i auala eseese e faʻamamaina ai le paleti mama. Mo se faʻataʻitaʻiga, moe i le pito i lalo o le tane ina ia leai se manogi. Ma afai e te le manaʻo e fufulu foʻi le packes mai le soda, ona oso ai lea o lapisi i totonu o le afifi. E mafai foʻi ona fai se paneta o le soda ma lona mapu, ona faʻamamaina lea o le pakete. O lea e te aveese le manogi ma le palapala.

Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga 10116_7

6 "Paʻepaʻe"

Auala lelei e fufulu ai lapisi lapisi mai palapala - sasaa "paʻepaʻe". E mafai ona faʻateʻa le vai meafaigaluega poʻo le faʻaaogaina i le foliga mama. Tuu se pakete ma le "paʻepaʻe" mo sina taimi, ona sasaa ai lea o le vai ma fufulu le tane ma vai mama. O le pakete o le a mama ma fou.

7 faamamaina o lona uiga

Ma mulimuli ane, e mafai ona e faʻaaogaina le itu o le tui faʻamamaina o aiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le chloerine-o loʻo i ai "tagata fai meaʻai" poʻo isi auala o le a faʻafetaui le palapala ma aveese manogi.

Faʻafefea ona fufulu lapisi lapisi i totonu o le umukuka ma sefe mai le manogi: 7 o le manaʻomia fautuaga 10116_8

  • Faʻafefea ona fufulu puipui: 7 tupe ma aoga fesoasoani e fesoasoani ai

O le a se isi mea e mafai ona faia e tausia le mama

  • Amataga o lapisi. O le sili ona faʻaaloalogia ma faʻamaonia le auala e faʻateʻa ai le palapala ma puipuia le foliga mai o manogi le fiafia. Maua le masani o le faia o se afifi ma lapisi i aso uma.
  • Lafo le vai. Aua e te lafoaʻia otaota e iai le vai, faʻavaivai ai i totonu o le faleuila. Afai e leai se susu i le pito i lalo o le pakete, aveese le i ai i le taimi nei seia maua se manogi le manaia.
  • Faaaoga manogi. E i ai le faʻapitoa afifi ma sina manogi o fualaʻau ma lanu. O le a latou le foʻia le faʻafitauli i le lalolagi, ae o sina fesoasoani i le tofo o se pakete.
  • Aua le faia se pakete i le vevela. Ia o le otaota e le paʻia ma le le mafai ona gagau le manogi le lelei, aua le teuina se pakete ma lapisi i nofoaga ma le vevela vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, aloese mai avanoa i tafatafa o le umukuka o loʻo teuina, o se maʻa poʻo ogaumu.
  • Gagau susu susu i se isi afifi. O lapisi e mafai ona manogi leaga pe tuʻuina atu le susu, e aoga le tuʻu i totonu o se isi afifi pe afifi i luga o pepa.

Faitau atili