11 le sili "mafanafana" flavors mo le fausiaina o se fale faifaatoaga

Anonim

Ginger, musk, cedar ma cinnamona - faʻailoa i le manogi e aumai ai le fale e faʻamafanafana ai i le vaitau malulu.

11 le sili

11 le sili

Manogi o loʻo aʻafia ai lo tatou malamalamaaga: Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea lava e tasi i le prism o ituaiga eseese e iloa ese. O le potu e manogi ai Jasmine foliga mai o le "mama." O le manogi o citrus faia totonu "sili atu le malosi", ma Cinnamona o "malulu." Ua taʻu mai matou o isi itu ua mafai ona faʻaaoga e fausiaina ai se faʻamafanafanaga o le siosiomaga i totonu o le Maota.

Lisiina i moli i se puʻupuʻu vitio

1 vanila

O lenei suamalie manogi o se tasi o sili ona lauiloa fesoasoani i le faia o le mafanafana. E mafai ona faʻaaoga le solila e faʻaaoga solo. E faigofie foʻi le vaega ona fono i totonu o le faʻavae o salu ma meaʻai suamalie: aisikulimi, kuka ma keke. Vanillin o lo o iai i totonu, ma e vave ona faamafanafanaina le potu.

11 le sili

2 kofe

O le manogi o le kofe e sili atu le malosi ma le tip. E le o le lautele e pei o vanila, ma o iinei e tatau ona e folau faapitoa mo lou lava tofo. Afai o oe o se fale kofe, o le a e ono fuaina le manogi o le fale kofe i le fale.

11 le sili

  • O le a le mea fou e manogi: 7 tofo o le a faʻaopopoina le mama o le fale

3 ylang-ylang

O le mea lea o le Drum Swarma Stima ma le Andental Devity. O le tofo i nota o Ylang-Ilamanga na faʻamafanafanaina le fale e ala i le faʻaopopoina o ituaiga ituaiga. O nisi o lenei manogi o le a foliga mamafa tele. E moni lenei mea: E mafai ona faʻaaogaina i ni tamaʻi gaseti.

11 le sili

4 cinnamona

O le isi vaega mo mea suamalie ma le tao. Cinnamon e sili atu le taumalulu manogi, e le pei o le lautele lautele. E maina o ia, ae e le uma ona tumu le fale i se manogi manogi. Ua mafai ona nonoa fasi fasi fasi mea i totonu ma tuu le fale mautotogi i ipu tioata, ina ia i ai i soo se mea na i ai se manogi manaia.

11 le sili

5 cocea

Mafaufau i tofo ma Cocoa Harma - latou manogi sukalati ma le taeao o le taeao, o lea avatu ai se mala malosi o se lelei lelei. O le manogi o le a pei o le suamalie alofa ma o le a faʻamanatu ia te oe se faʻasalalauga i le faleʻoloa pai.

11 le sili

  • Feoai le kapeneta: 10 manaia auala

6 cedar

MULIMULI MULIMULI FRUGRAL E Atoatoa mo le potumoe. Na ia faʻafilemu, ma e leʻo seisi faʻaosoosoina foi. O le mea e manaʻomia e moe filemu.

11 le sili

7 sandal

O le oneone i le vaega o fale o mea manogi. E suamalie, pei o le manogi o fafie na vevela i le la. E manaia tele lenei mea, eseese manogi. O loʻo avea ma nofoaga i sasaʻe ma faʻaopopoina sina faʻamatalaga puʻupuʻu.

11 le sili

8 peach

Juak ma suamalie Peach Faamanatu i le taumafanafana, fiafia fiafia ma tumu le la. O le manogi o moli na faʻateleina ai le lagona, "fafaguina" totonu, ma i le taimi lava e tasi na malamalama mai i le taumalulu tulai mai. I le taimi lava e tasi, o se manogi leaga ma suamalie o le a le lelei o afiafi o le a faigofie ai.

11 le sili

  • Auala e Filifili ai se Farma mo le Fale: 4 Fesili e te manaʻomia e tali aʻo leʻi faatauina

9 musk

O le manogi ma velvet manogi e atoatoa mo le avanoa e le manaʻo e faʻaopoopo ai le manogi pupula. Mumk o le a aumaia se mafanafana mafanafana i totonu. E talafeagai lelei mo le potumoe, aʻo fesoasoani le malolo ma, e pei ona faia.

11 le sili

10 Iris.

E ui lava i lona suamalie, o le Iris o se matua faigata tele e le fetaui ma tagata uma. O lona paʻu tino e le fefe e aua le matauina: E matua pupula ma magelia. Afai e tofo o ia, ona faʻatumuina lea o le fale i le mafanafana ma le lelei lagona.

11 le sili

11 gines

O lenei manogi e masani ona faʻaaogaina i le mafanafana o taumalulu meainu inu ma pai. Ma faafetai uma i le tofo mumu ma tutusa manogi. Spibiy acite gunger farma o se tasi o sili sili ona lelei maa. Taumafai pe a e alofa i le antiental moffifs.

11 le sili

  • O mea manogi mo le fale e mafai ona faia ma o latou lava lima i le 20 minute (ma vave vave)

Faitau atili