Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River

Anonim

O se tasi o galuega taua na tu i luma o le mamanu o lenei tamai potu-potu potu o le fale o le potumoe o le potu malolo o le tele o le vaitafe o Moscow, e tatalaina mai le tele o le vaitafe.

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_1

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River

Malamalama i luga o le osofaʻiga talavou o loʻo auai i faʻatauga ma faʻaalu taimi avanoa i luga o le lalolagi i le lalolagi atoa, fuafua e manava ai le olaga i le 1961. O le fausiaina o le Derbenevskaya o loʻo i luga o le Derbenevskaya o loʻo i ai i le Derbenevskaya e le o le 1961. O loʻo iai le fale o le Dorbenevskaya. Mo se paga malo, sa manaʻomia le faʻatulagaina o le tasi le avanoa o le umukuka-ola potu, ae pe a toe togi le vaega o le potu o le potu.

Umukuka

Umukuka

Ae mo le faʻapotopotoga o le potumoe, o loʻo le fuafuaina e le au faʻatau malosi e faʻaalu ai le tele o le taimi, sa mafai ona fai i le itiiti ifo i le sikuea sikuea mita. I totonu o manaʻoga faʻapitoa - i nofoaga faʻapitoa mo le teuina, e aunoa ma le tietie uila le vaega o le faapaologa, lea na muamua filifilia i le gatete atoatoa ina ia mafai ona aofia ai i le fale o le vaitafe.

Ina ua filifilia meafale mo se fale mautotogi ...

A o le filifilia o meaafale mo se tamai sikuea fale, e taua le fuafua ma le faaeteete uma o itu uma e le mafai ona faalavelave i le gaioiga ma e leai se kilia. O le mea lea, o le tele o mea o le tulaga na faia e faʻatonu ai, e aofia ai kapeneta i lalo o le magoto ma le TV, rapial faʻavaʻa, o se paʻepaʻe fatafata, o se fatafata vaʻaia o auvae

Toe fausia

Totonu o le fale maute, na le faia atoa se suiga, lea na mafai ai ona taʻoto atoa le avanoa ma tuu mai ai le faitauga fou.

Lautele lautele maualuga

Na faalauiloa e sone sone i le tele e mafai ai i le opoina. O talitama nati ma le pupuni o pupuni o le gagase faalua o le ulu o le ulu e le taofia ai le foliga, ae ui i fafo o le otootoina o faamalama o faamalama. I le tulaga o le po e nofo ai i le sofa o loʻo i ai se masini dense

O le faitotoʻa, taʻitaʻi atu i le umukuka, agaʻi atu i le puipui o le latalata ma suia le fugalaʻau tapoleni i luga o le tosoina o le masima faitotoʻa. O lea, faatasi ai ma le tatala faitotoa, na maua le aʻafiaga o le nofo soʻotaga. O faletaele na tuʻufaʻatasia ma faʻateleina le latou vaega o le vaega ona o le vaega o le Intut sone. O le tasi sikuea mita o le carridor na alu ese i lalo o le fausiaina o se niko taga mo le fausiaina-i le koluma ma fufulu masini.

I se mea e te alu i le va o le taele ma le puipui o Ut ...

I se mea leaga i le va o le taele ma le Pa, na ma vaevae ai le fouvalega o vailaau mo le teuina o vailaau, ma uati e tuu ni vaefa mo le solo. Taid moli o le sifi o le faʻata o le faʻata o loʻo faʻaopopo le avanoa loloto, ma ua faʻamama foi ai foʻi le teuteuga o tiʻetiʻe

Lipea

Ina ua faʻataʻitaʻiina vaega, na faʻailoa mai o le fola ma le faʻasaga sa manaʻomia i le taimi o le fausiaina, ae faʻapea foi le alualu i luma o pou. O vasega fou e momoli mai ile poloka pa, ma le faʻamalologa o loʻo faia e le au faʻamalolo mai Mrwall. O le faʻaiuga o le fola o le fale i totonu o le umukuka, auala alavai, palufetuli ma faletaele o Cerearac paleʻe, ma i le potu malolo.

I le itu tauagavale mai le ulufale atu i le fale mautotogi & ...

O le lima agavale mai le ulufale atu i le fale mautotogi e faʻaoʻo atu ai i le spacing spabbe, o loʻo natia i tua o le palu pa. E le gata i fafo atu o fafo, ae o taʻaloga taʻaloga, eseese oloa (mea faigaluega, stroning laupapa, stepladder)

Vailaau suavai ua fuafuaina, mo le faigofie, faʻateʻi i latou i le faletaele mai le ogatotonu o le puipui i lona pito i lalo, ma o le kesi kesi i lalo o le umukuka i lalo o le umukuka. O le nofoaga o le tuai o aso uʻamea uʻamea saina o loʻo aʻafia ai le pamupaka, vali i le lanu o puipui.

E le i suia uma faamalama i le fale mautotogi, pe a uma ona lafo atu le ua malilie o le fagu vaega mo le faʻatulagaina o se avanoa i le faapaologa grazed faitotoʻa. Ua tumu uma le potu o le taumafanafana, ae le mafanafana, tuu le leiloa le malamalama o le malamalama.

O malamalama tonu e malamalama, i totonu

E faapena foi moli moli, o totonu o le potumoe o loʻo aofia ai i laina taʻimua i le taualuga, laupapa - i le laupapa. O le mafuaʻaga na atagia mai i le faʻaaliga o le faʻataʻitaʻiga o le sipeti. Ma le pupuni o le au puipui - ua filifilia le au uliuli i le lanu o puipui, pe a tatau ai, fausia le aafiaga o le umi o le taimi

Fausaga

O le filifiliga o mea uma e maeʻa ai mea e mafua mai i le faiga o totonu - o se fefiloi o aso nei ma scandinavia faʻatonuga. O le vaega muamua e tutusa ma pa i lalo o le valiina o le valiina o le valiina o le valiina, o le malamalama, le tele o se laʻau poʻo le faʻataʻoto i luga o vae ma geometric vaega.

O le faamalama i le potu malolo suia

O le faʻamalama i totonu o le potu malolo na suia e le slab karagaka i lalo o le suauʻu, o le a faia le galuega o le laulau 'ai. O le Asymmetric Taxtop foliga na faʻatonutonuina e le pito o loʻo aʻafia i le itu o le umukuka o le a faʻatagaina oe e faʻaoʻo ai le kuka. Ma o le umukuka o le umukuka na faia i le papa o le lanu i le lanu o le laulau ma e aunoa ma se vevesi, ia sili atu ona ulufale i le meafale manulauti (6 ²)

Valivali Fofo

Tagata faʻatau mai le amataga muamua faʻaalia le alofa i le lanumoana, efuefu ma le lanu o le natura o le laʻau natura. Ae i le faʻagasologa o le atiaʻeina o le manatu, na sau le tagata tusitusi i mata o totonu o le totonugalemu o le totonugalemu ma le lanu enaena, o loʻo ia filifili ai le leʻe o le efuefu-enaena. O mea faigaluega a le aiga e maua ai le vaʻai vaʻaia o le umukuka ma le potu malolo, ma o le Tile i totonu o le Interne sone lagolago uma o totonu.

Auiliiliga o le uʻamea uliuli, mamanuina e faʻamamafa ai le scandinavia o le totonu o le totonu - o le faʻavaʻa o le fata i luga aʻe o le sofa, framericts

Na maua e le potumoe le faʻaaogaina o le efuefu-lanumoana vali, mai lea na latou o ese ai i nofoaga faitele. O faletaele na filifili e faia le sili ona malamalama i le vave faaopoopo avanoa. I le taimi lava e tasi, o le faaputuga paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo auai i le Geometric moffifs i totonu o potu malolo.

O le numera o le fausia-i moli malamalama ua fuafuaina, faʻavae i luga o le sikuea nofoaga ma le faʻatonutonu tatau ona moli. Faafiafiaina a latou natia diode susulu ma sconce

Designer Natania Andrianova:

Designer Natania Andrianova:

I le amataga o galuega, tagata faʻatau na faʻaalia ai le totonuga o le mea latou te fiafia tele i ai. Sa matou tilotilo ia te ia ma le loto tatalo, ma talanoaina, ma o foliga vaaia na fananau mo o latou fale. O lenei poloketi o le pito o le tino fetuutuunai o mafutaga, ma agavaʻa faʻamaoni i tagata, ma galuega fua i le fausiaina o le 'au. Masalo o le mea sili ona faigata o le unaʻia o tagata faigaluega i le faʻatasia o fusi i totonu o le faletaele, pei o le fola e faigata, e manaʻomia le saʻo ma uamea o neura. Ona o le malifa, o le fasimoli o le pito i luga na tatau ona toe teuteu le siitia o le taualuga. Sa matou taumafai e faʻaaoga le Greamwall laʻititi (Citeteted ma le maualalo maualalo - 2.6 m), o le atumau na fuafuaina, faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻapitoa o le fausiaina o le fausia-o Lumeinares. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le moega i totonu o le potumoe, o faʻamaumauga mo le pasiaina o le utupoto, ma faʻaititia taua o nei elemene. Vaega o le faalavasega o le faalava.

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_11
Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_12
Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_13
Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_14
Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_15

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_16

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_17

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_18

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_19

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_20
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Scandinavian Odnushka Onologole mai Moscow River 10166_21

Matamata i luga

Faitau atili