Faʻafefea ona fufulu se ie puipui: faʻatonuga ma aoga aoga

Anonim

Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili, faʻafefea ona fufulu i totonu o le fufuluina masini masini mai le-ofe, fulufulu ma fulufulu.

Faʻafefea ona fufulu se ie puipui: faʻatonuga ma aoga aoga 7867_1

Faʻafefea ona fufulu se ie puipui: faʻatonuga ma aoga aoga

O faʻamatalaga fale e manaʻomia le faʻamamaina o taimi vave ma fufulu. Ina ia faigofie ona moe lelei e togafitia ai le na o latou foliga mai, manogi manogi, peitai o mea e masani ai, na o le luluina o le mea e le lava. Ae ui i lea, o faigata e tutupu mai i oloa tetele ma mamafa. Tatou te sailia pe mafai e fufulu le ie mama i totonu o le masini fufulu.

Fufulu le palanikeke

Faʻatonuga mo le fufuluina o ituaiga taʻitasi ituaiga

Fautuaga

Faʻafefea ona fufulu le palanikeke: faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

Faʻatonuga, pe faʻapefea ona fufuluina se palanikeke, e mafai ona maua i luga o le suʻisuʻi i le igoa o le oloa, poʻo luga o le laina i le afifi. I luga o igoa, o se tasi o le tolu ono ituaiga o le faamamaina e masani ona faʻaalia:

  • Mamago mama
  • Tamaloa
  • Masini fufulu

Ae ui i lea, o le lua muamua e le masani ai i totonu & ...

Peitaʻi, e le mafai ona sili taugata le lua muamua, talu ai e taugata tele le mama, ma o le a faigata tele ona fufulu ou lima ona o lona mamafa. O le mea lea, matou fautua atu e te filifilia se masini fufulu. Ma o le tapenaina o le fale o le a le faigata.

-->

Peitai, e ui i lea, e mafai ona faʻasaʻoina ou moega ma le faʻamafanafana i totonu o le masini fufulu. O le mea taua o le iloa uma o mea mataina ma foliga o le faiga.

  • 11 mea e sili atu le fufuluina i le fufuluina masini

Synheton

E manatu o le sili ona le agavaa i le tausiga. Ae o loʻo mulimuli atu pea i se faʻapitoa axioma.

Tulafono o le fufuluina

  • Taofi le vevela e le sili atu nai lo 40 tikeri
  • Tutusa e tufa ai le ie i le talipalau
  • O le Spin e le afaina ai le mea, o lea e mafai ona e setiina e uiga i le 800 suiga
  • Powder e sili atu le faʻaaogaina o vai, ae afai e leai, o mea mo mea a tamaiti e talafeagai pe mo le faʻamamaina

A maeʻa ona maeʻa le masini, o le ae manaʻomia le faʻaaluina o le oloa ma lulu i ni nai taimi i le taimi o mago.

  • 5 mea e mafai ona fufulu moni i se masini fufulu (ma leai se taufaʻamataʻu!)

Poh

Pooh Defiler sili atu le fiafia nai lo sythetics. Afai o e faia se mea sese pe a fufulu, e talia, e le alualu i luma ma maua se raw le manogi manaia.

Tulafono o le fufuluina

  • Taofi le vevela e le sili atu nai lo le 30 tikeri.
  • Efuefu na o le suavai.
  • Faamama auala e tatau ona maasiasi.

E tatau ona faia le mafaufau lelei ma le & ...

E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻamago o mea. Faasalalau atu i luga o le sima luga ma tuʻu le solo poʻo le isi apu e faʻapipiʻi ai. I le taimi atoa o le faʻamagoina, moega e tatau ona faliu i luga, lulu ma toʻotuli. A maeʻa le oloa, ona toe faʻamaonia ai le anotusi o sela taʻitasi. Le aofia ai le la susulu.

-->

  • Le tele o taimi e te manaʻomia e fufulu ai lavalava ma fale i le fale: Fautuaga mo 8 mea

Kamela o kamela

E mafai le fufuluina o se palanikeke mai kamela fulufulu? Manatu e ese. Mo se amataga, vaʻai i le igoa faʻapipiʻi i le oloa. Afai o le masini masini fufulu e le aofia ai, o le mea o le a sili atu le lelei e alu i le mama faamamaina. A leai, ona e tatau lea ona e tausisi i nisi tulafono.

Tulafono o le fufuluina

  • O le vai vevela e le sili atu i le 30 tikeri
  • O le faʻamamaina o auala e sili atu le filifilia faʻapitoa mo fulufulu. Ma le leai o se toesea, faʻaaliga manino.
  • E sili atu le leai o le laʻau, aua o mea mai le Warl La o le mamafa tele, ma e te manaʻomia tele le tele o le taʻavale.

O le isi o le mea taua o le faʻamamaina, o fea o le tasi o faigata autu o se milo. Aua le tatalaina le oloa ina ia mafai ai ona e faaleagaina ona fiber.

Uu i luga le pato ma faʻatali seʻia oʻo i le vai. Mo lenei, e mafai foi ona tuu i totonu o le taele mo sina taimi. Ma, mai luga i le pito i lalo, fetaomi atu i le malamalama. A maeʻa lena mea, e tatau ona tuʻuina i luga o le pito i luga o loʻo i totonu o le ea fou. O le mea taua e le o le le lelei ae le punou, pei o le a taitaiina atu ai le leiloa o foliga.

Ae ui i lea, ua matou fautuaina oe e faʻaoga faʻamamaina faamamaina, e faigofie ona faia ma faʻapitoa vailaʻau o loʻo feagai ma le fefinaua. E faʻaaogaina i le au moe uma ma ua uma ona aveʻesea ma le pulumu. Faʻafetai i lenei metotia, e te le tau mafaufau pe faʻapefea ona fufulu le ie puipui i le solo solo, o le masini, ma i le taimi e tasi lamatia o le oloa.

Siliki

O sea lagolagoneta na fufuluina i se tagata trickhaterte, ona e mafai ona mativa. Afai e te maua se pisia i mea, ona taumafai lea e aveese ma fasimoli fofo ma osam. A leai, faʻafesoʻotaʻi le faʻamamaina mama.

A iai se avanoa faʻapena, ona faʻatumuina lea o le sili o le sili, ona faʻamamāina le ufiufi, ona toe foʻi lea o le faʻamau.

Ofe

Fufulu le bamboo plaket pei ...

Fufulu se ricpoo o le oona, pei o le agasala, ua faigofie lava. O le fibre o ia mea o loʻo i ai ma le le mautonu le milo ma faʻaalia i le paʻu. Peitai, aua le faaalia se vevela maualuga - 30 tikeri o le a lava lea.

-->

Ina ua maeʻa faʻamamaina, tuu i luga o le pito i luga ma faʻamatuʻu mai ia te aʻu. Ma o lenei mataupu, o le faʻagaioiga i se masini faʻapitoa e faʻatagaina.

Vaita.

E aoga le maitauina o le a tusi mai e mafai ona e fufuluina lau palanikeke i le fale, pei o fulufulu, faigata tele. O le mea e iai ma utts o le a le sili ona ogaoga, ae potopoto ai foʻi i totonu o lumesa, o le a toetoe a le mafai ona faʻasaʻo.

Tulafono o le fufuluina

  • Saunia le fasimoli, faʻaitiitia sina vaega o le paʻu i le vai.
  • I le faaiuga o le fofo, Soda le nofoaga o le filogia.
  • Ina ua maeʻa, o se amoina poʻo se pulumu, aoina le mea e mafua ai ona
  • Sili atu vai aveesea ma se matutu mago.
  • Afai e tetele le oloa, mama i le itu.

E manaʻomia le faʻamamaina o le mea i luga o le sifi i lalo o le la, aʻo taimi e sosoʻo ai ma le faʻavaivaia le pepa. Faʻamolemole ia manatua o aʻafiaga o le vevela mai le maa o le a afaina ai le lelei o le mea.

  • Faʻafefea ona fufulu alu aʻe i se masini fufulu ae le faʻaleagaina i latou

Uila toso

Mea lelei faigofie nofoaga

O mea faapena e faigofie ona tuu i le masini. O le mea autu o le filifilia o le itu taumatau. Ina ia faia lenei mea, tagaʻi i le igoa lea o loʻo faʻaalia ai le fua o fulufulu ma isi vaega. O mea e sili ona masani ai, o le sili atu ona iloga e tatau ona i ai se faiga.

-->

O le sili ona fautuaina e masani lava e le sili atu i le 40 tikeri, ma lafo le mea laititi o milo. Aua neʻi galo e uiga i le ea malulu, o le a tuʻuina atu ai le mea faʻapitoa ma le manogi faʻapitoa ma le manogi manaia. Afai e faigata le ie ie, ona sili atu lea e faʻaaoga muamua ai.

  • Faʻafefea ona fufulu tulle ae le faʻaleagaina: aoga fesoasoani mo le tusi lesona ma masini fufulu

Fautuaga Aoga

E ui i le mea moni o nisi o ...

E ui lava i le mea moni o nisi pepa faʻapipiʻi e matua le faʻaaloalo, i le taimi pe a uma ona e feagai ma ni faʻafitauli.

-->
  • Ina ia aloese mai le foliga vaaia o tetete pe a uma le faʻamamaina o le faʻamamaina, matou te fautuaina oe e muaʻi oti le mea.
  • E sili foʻi le faia o le mama faʻamamaina ma le fesoasoani mo faʻaaoga faʻapitoa na mafai nei ona faʻatau i soʻo se faleoloa.
  • A maeʻa le faʻamago mai le mea na amata ai ona faʻaauau se manogi le lelei, o le mea e tatau ona suia le mea. E le taumate, o le faʻamau e le o mago i le faʻaiuga ma faʻaputuputu vailaʻau na amata ona oximize. E mafai foi ona tupu fua, ma e ono afaina tele ai le soifua maloloina o tagata uma o le aiga.
  • Aua le faʻaalia mai luga o le sili atu 800 faʻafitauli. E mafai ona afaina ai mea.
  • Mafaufau i le taimi e susu ai le oloa e faaluaina le tele. Muai-pipii pe vaai le mamafa i luga o le igoa. Afai e mamafa le moega i kilokalama, ma o le masini tafita na o le lima, ona le talafeagai ai lea o se auala lelei mo oe.
  • Aua le faʻaaogaina uma ituaiga o shampoos ma vailaau mo le fufuluina o ipu nai lo le vai paʻu. Latou te le o faamoemoeina mo tekinolosi.

  • 32 O mea e leʻi fuafuaina e mafai ona e faʻamamaina i le ipu ipu

Faitau atili