9 mea e te le tau pipii i le microwave

Anonim

E masani ona taʻitaʻia uma i tatou i le faigofie mataupu "e le ofuina i totonu o le aofia ai Microwave ipu i lalo o ipu auro, ae matou te momoe filemu. Vevela ma sauniuni i le Microwave O mea uma, ma mafaufau pe aisea na mou atu ai le kapeti i luga o le sikaula afifi. O le ae faailoa atu oe i mea autu e le tatau ona fesoʻotaʻi ma le microwave.

9 mea e te le tau pipii i le microwave 10216_1

1 palasitika pusa

E sili le mafanafana o meaʻai i tioata poʻo le puaa ipu. O lona uiga, o le afiafi o le fafaga, E sili atu le fesuiaiga o le faʻatau pe teuina i le pusa puipui i se ipu, ona tuʻu lea i le microwave. O nisi mea faʻapipiʻi e mafai lava ona faʻaaogaina e faʻamalolo ai, ae e te manaʻomia le mautinoa o loʻo faʻaalia i luga o le afifi, pe sili atu foi o loʻo i ai le mea oona).

9 mea e te le tau pipii i le microwave 10216_2

  • 8 mea e le mafai ona faʻamafanafana i le microwave (pe a e le manaʻo e faʻaleaga)

2 fuamoa

E mafai ona latou pa. E le gata i le mea na mataga, ae o fuamoa foi e sili atu le mafanafana i le microwave. Afai na e tuʻu le faʻapopoleina ma na mafai ona malulu le fuamoa i totonu o le atigi i le microwave, masalo e leai se mea e tupu. Ae e mafai ona pa pe a uma ona e taumafai e aveese le atigi mai le vao uamea. Ina ia mautinoa e le tatau ona e taumafai e kuka le fuamoa fuamoa i le microwave, vaʻai i lenei vitio (i le iʻuga):

3 suavai ma maualuga maualuga

O lona uiga, e le manino le malamalama malamalama ma Tea, ae, mo se faataʻitaʻiga, pimane paste ma oatmeal, gaʻo o popo e sili atu le vevela i le mafutaga. O nei oloa e mafai ona fausia lapopoa lapoʻa pe a faʻafefeteina ma maualuga spicks uumi i luga o puipui o lau masini pulou, lea o le a faigata tele e mama.

4 vine, raissins

E le manaʻo e masani ona ia taumafai e mafanafana, ae na faʻafuaseʻi ona 'ai e se tasi vine nai lo le pusaaisa. I lea tulaga, e sili le afaina ai ma le vai inu mafanafana. I le microwave e mafai foi ona ia pa.

9 mea e te le tau pipii i le microwave 10216_4

5 apu ma pirs

O le mataupu faavae e tutusa lelei ma vine. I lalo o le paʻu mafiafia o loʻo i ai le suavai. I le taimi o le faʻaalia, o le fua o paso, le paʻu na pa, ma suamalie o le sua o le sua o le sua i itu uma. Nai lo le 'ai o se mea manaia o apu ma meli, o le a e mauaina le afa itula o le magalemu o pa ma le faitotoa.

O apu tao e tatau ona tapenaina na o le umu, ma e le o taumafai e faia tutusa i le microwave.

6 pateta

Ioe, o se soa po o le valivali. E tele pateta e mafai ona taumafai e kuka i le microwave, ae ia e mautinoa e tuleia uma fusi mo le tui i le tele o nofoaga.

7 tagata leaga ma le ipu

Afai o latou mai le palasitika - ia mautinoa o loʻo tusia i luga o le afifi e mafai ona faʻamafanafana i latou i le microwave. Afai ei ai uʻamea elemene i totonu, e le faʻataʻitaʻi foʻi i latou ile mimiti!

Uamea ma nini

Uamea ma lin mug e le mafai ona tuu i totonu o le galuega a le microwaves!

8 tapuni tapuni ipu

E oʻo lava i ipu tioata e le mafai ona latalata tele, e tatau ona e tuʻua se slot e alu ese ai O le faʻamalosiʻau ma le faʻaupuga o le faʻaupuga i lalo o le tapuni e mafai ona faʻaosofia ai se faʻalavelave.

9 Eria

E moni ua uma ona uma ona e iloa lenei mea, ae o le mikrow na le mafai ona tuua gaogao ma galue. A leai se mea i totonu, o le a faʻaputu ai galu, o le a maua i latou i le masini ia lava, e iʻu ai i le afi.

9 mea e te le tau pipii i le microwave 10216_6

Faitau atili