5 sitaili carpets mai mea masani o le a mafanafana lou fale

Anonim

Na amata ona matou tapenaina le malosi mo le taumalulu: Tau atu ia te oe le auala e ola ai ma le maualuga maualuga - ina ia mafanafana, ma lagomane, ma i le taimi e tasi na foliga mai nei. Ma o mea faiaga o le a fesoasoani ia matou i totonu o lenei tulaga.

5 sitaili carpets mai mea masani o le a mafanafana lou fale 10223_1

5 sitaili carpets mai mea masani o le a mafanafana lou fale

Lapotopoto kapeta mai le jute

Jite - Paleni Paleni mea, na muamua faʻaaogaina mo na o le gaosiga o maea ma laʻau tamaiti, ae na amata mulimuli ane ona faʻaaoga mo le afifiina o meaalofa ma ni puao i le fale. Jute Carpets manaia i le paʻi: E matagofie le laa, lagona o vae o moli malamalama. Thick Carpet e mafai ona faoa i le ogatotonu o le potu malolo, ona avea ai lea o se nofoaga pupula o le potu, ma lona foliga o le a faaopoopoina le mafanafana ma lona avanoa mafanafana.

Kapeta i le aftas aftas, o le mis. 100 cm, lanu: natura, aftas

Kapeta i le aftas aftas, o le mis. 100 cm, lanu: natura, aftas

Faatau

COTTON REDTN REDTNUNUNR

Nai lo le fafine Jute, e mafai ona e mauaina se ala cotton e tali tutusa ma lea. O Cotton o se mea masani ai, o lona uiga o le a sili ona lelei e tumau ai le mafanafana. E mafai ona faoa i luma o le laulau kofe pe latalata i le moega.

RUG Arloni.

RUG Arloni.

894.

Faatau

E te iloa le auala e lasi ai? Musuia la matou vitio e uiga i le lalagaina o le palaka:

Tatou toe foi i le fala.

WoL kapeta ma scuff

Leiloa - o le taimi nei i totonu o le taimi nei e le alu i se mea. O se teuteuga e taua tele i le LOFT ma avanoa na teuteuina i lalo o loft. E ui o lenei faʻataʻitaʻiga, e pei ona mafai ona vaʻaia i le ata, sa tuʻuina atu o ia i vaipalai mai onapo nei ma elemene o mekasini ma a atunuʻu.

Carpet Woon lua-lanu eberling blue / efuefu

Carpet Woon lua-lanu eberling blue / efuefu

14339.

Faatau

Carped Carpet ma le ata

Tuʻu i luga o le tasi i le tasi i le isi - tasi uiga ese faʻapitoa e talu ai nei ma matou. E ui lava, a o le faʻapitoa o le faʻaulufale mai ia i latou le avanoa faapena, aisea e le faʻaaoga ai? O le a tatou momotu mai.

Kapeta ma le aligrette viscose viscose

Kapeta ma le aligrette viscose viscose

7199.

Faatau

Geometric cotton kapeta

E mautinoa ua uma ona e feiloai i le tele o ata ata i totonu o loʻo maua ai ni suka uila ma paʻepaʻe paʻepaʻe, e mafai ona faʻaalia i le tele o malo o le lalolagi. Pe atonu o se aluga o se aluga ua i ai i totonu o lau totonu. Oo i le taimi e te maua ai se isi tusitusiga ia te ia i lalo o foliga! O se filifiliga lelei e faʻaopopo ai le potu o se nostalgia e fesoʻotaʻi ma le manatua o tamaiti e uiga i mea e ala ai.

Vintage cotton kapeta

Vintage cotton kapeta

1021.

Faatau

Faitau atili