9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga

Anonim

Matou te taʻuina o fea le fale mautotogi e mafai ai ona e faʻatulaga se potu laei ma pe faʻafefea ona 'auai i lenei tamai avanoa ma le mafaufau.

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_1

O fea e faʻatulaga ai se potu o loʻo fai

1. I le potumoe

Fausia se potu laʻei i totonu o le potumoe o le sili lea o le talafeagai o le fofo, aemaise lava pe a iai se potu mai le 20 M2. E mafai ona vavaeʻese vaega o le potu e ala i le faʻavasegaina (sili atu ona feuiaiga e sili atu ona malamalama) ma faʻatulaga se nofoaga mo le teuina o le potu e mafua ai.

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_2

Faʻamolemole ia matau o lenei embodim, na matou filifili ai e faʻateleina le foloa avanoa i le taualuga. Talitonuina le Devin!

2. I le fale teu oloa

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_3

Afai e amata le fuafuaina o le fale mautotogi i luga o le potu teuina, e mafai ona toe faia le potu manaia. I lenei fale, na latou faia tonu lava - ma iloa le matagofie ma simiaiina.

3. I tafatafa o le laulau faleuila

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_4

O le talita mai o lenei potu faleuila faʻamaonia o le mea taua e le o se avanoa, ae o se faʻalapotopotoga malosi. O le teuina o le pito i lalo o le alalaloa na fesoasoani ia Carving i fafo le nofoaga, tusa lava ma le laupapa faleuila!

Faʻata ma le tua

Faʻata ma le tua

777.

Faatau

4. Vesthachti

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_6
9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_7
9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_8

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_9

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_10

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_11

O lenei uafu na faatulagaina i le tulimanu i tafatafa o le tuai o Vettathakta. E nana le 'Ua pa puipui, puipui o ia, sa alalaga i totonu - na latou faia le avanoa e vaʻaia ai nisi ma le ea. O le isi o le taliaina

  • 5 Faʻalelei le Fale Faʻalelei mai Faʻailoga Ata

Auala e Faatulaga ai se Falesa

1. Tuu mea o iai

I se tamai potu laei lavalava, e talafeagai le faʻaaogaina o puipui uma i le tapulaʻa. O le mea lena e ofo ai tagata atamamai e ulufale i lenei potu.

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_13

E mafai ona e faia mea i le numera: O lavalava i le tasi itu, seevae i le isi, fatafata fatafata i le iuga. Poʻo le mea lea na tuʻuina atu i latou i le maualuga o puipui uma: mai luga - vaitau mea e le faʻaaogaina mo nei taimi, i le ogatotonu - lavalava ma mea faigaluega, i luga o totini, i lalo, o livi.

2. Fai ni mea i laina e lua

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_14

Afai e tele ni lavalava, e mafai ona faʻailo i luga o tautau i laina e lua: mo se faʻataʻitaʻiga, i luga - cofrs ma ofu-ofuvae. O le a faigofie atu i le uluaʻi e faʻatau mai i mea, ma o le a latou maitauina ma le faaeteete.

3. pala ofu i lanu

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_15

Talia mo mea lelei moni - o mea e le fuafuaina e fesoasoani faigofie ona filifili ai elemene o le teuga. PLUS - O le potu laei lava e foliga aulelei.

4. Fai se mea tatala teuina faiga

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_16

Afai e i ai ni nai nofoaga, matou te fautuaina e aua le faʻatau se faiga sauniuni sauniuni, ae ia fuafua oe lava i ou lava manaʻoga. Fata, folau, osofaʻiga - faʻamatala le tele o mea o loʻo ia te oe ma pe a latou lelei e teu, tusa lava pe faʻafefeteina le potu faʻapitoa o le potu mai nei elemene.

Faalapotopotoga mo ato

Faalapotopotoga mo ato

457.

Faatau

5. Faaaoga matau

9 tamai, ae atoatoa le faatulagaina o le paaga 10239_18

Atonu e foliga mai o matau i luga o le puipui e le o le sili ona talafeagai o le faʻaaogaina o se tamai potu fai lavalava. Ae afai e tatau ona e faia ni seti o lavalava mo se aso (pe mo tagata eseese o le aiga), o matautia o le a aoga tele.

Laupapa laupapa

Laupapa laupapa

111.

Faatau

E mafai foi ona e tautau asoa, pulou, taga ma isi aitema e le maua avanoa i le teuina o faiga.

Faitau atili