Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia

Anonim

O le fale mautotogi i Moscow LCD "Krylatskaya Hills" na faaauupegaina "ua leva, ma o se ata faʻapitoa o le muamua-fornotypery hoonora o le prototy mo ia.

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_1

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia

O se unies atamai o le ogatotonu-matua (tane - o se loia, ava - musika) manao e faamuamua se aiga faafafofoga i le tele o tausaga, ma faia fale e mafai ona maua ma malu , ae le agaalofa. Aethetictic Callaline o le Victorian Paleni, ae le o loʻo ova atu ma le faʻatulagaina ma fesoʻotaʻi ma tu ma aga a Rusia. O le manatu o le fausiaina o le nofoaga autu ua masani ai ona iai le tagatavaai, o se uiga masani o le potu faatalanoa, ua faamaonia.

Sa manaʻomia ona fausia se fale suesue, se potumoe ma se ofisa, nofoaga faʻatino masini ma teuina nofoaga, e aunoa ma le soona teu potu auvai, lua faletaele. O le lanu paleti na faʻafeiloaʻi, ae aunoa ma ni faʻafitauli.

Aso malolo ma taatele & ...

O le taimi o taimi malolo o loʻo lagolagoina e le tele o mea lelei ma le tuʻufaʻatasiga o ituaiga: o meaaiga i luga o meafaitino e iai se faʻatagata, ae o vaega e lapotopoto. O se taua taua i le le mautonu o se kapeta na faʻapipiʻiina o faʻavae e maeʻa

Toe fausia

A o le i toe faaleleia le auivi o le fale mautotogi ma le tolu i totonu ma le tolu i totonu o Pylon Support, o le faʻauiga o le tusi s, e fa o le faʻamalama o loʻo fetuutuunai i le vaega e fa. Sa lua foʻi na maua le potu lea e lata mai le ofisa, o loʻo iai le potu moe i ona tua, uma potu e latalata i le tolu o loʻo fesoʻotaʻi.

I le tutusa, o faʻamalama i totonu o le puipui i totonu ma le faitotoʻa faitotoʻa sa i ai se faʻasologa o le "ausilali" o le nofoaga o loʻo iai i totonu o le potu le fale teu oloa ma le faletaele. I le mea mulimuli, e mafai ona e maua mai le potumoe e ala i le isi potu, atoa o ao ma le faitotoa lafoa.

I vaega taʻitasi o totonu o le lelei & ...

I vaega taʻitasi o totonu, o lanu ma ata o auiliiliga o auiliiliga ua filifilia ma le faʻaeteete: O lea, i le itu o le potu 'aʻai ma o le vaipuna o loʻo sosoʻo ma le papala , ma le lanu o le mea mulimuli - ma lona tino

I le tulimanu o le potu moe, sa faʻatupu foʻi se vaega laʻitiiti teuina. Vaega i le va o le Kapeneta ma potu nonofo ai na fausia ma taga - Niches mo le fausia-i totonu o chrobbes. E faʻapena ona faʻaaogaina le ulufale e faʻatulaga ai le ala savali ma tambour, faʻapea foi ma umukuka ma le nicho mo le nofoaga faigaluega.

Lipea

Talu ai o le fale mautotogi o loo i ai i se fale fou ma faatau e aunoa ma le palapala, na tatau lava ona ou faʻatumuina. O vaega fou fou na fausiaina mai ni palapala i lalo, na faʻavave ona siʻitia le taualuga, ua suia Willsping i mea fou - ma faʻavao mai fafie, faamalama. Suia i le faʻalauaʻitele e ala i le faʻatulagaina o mata ia i latou. O le mea na filifilia mai le vali mdf, o ofaga mai polysurethane.

O faletaele taitasi sa tuu i luga o le vai vevela. O fola i totonu o le alatele ma le auala, o faletaele ma le faapaologa na ufiufi ma chramic nila, i fale nofo ai ma le ofu meaai - o se potu povi. I totonu o potu e tolu - potu malolo, ofisa ma potumoe - faapipiiina o le ea malulu, o le vaega pito i fafo o le iunite i tafatafa o le faapaologa.

Umukuka tuufaatasiga teuteuina

O le umukuka o le umukuka ua teuteuina i le sili ona le mautonu o le vanimonimo, e aunoa ma le tosina mai o le feteʻenaʻiga, ina ia avea le vaega o totonu o le totonu ma le fesoʻotaʻiga

O le faapaologa sa filifili e aua le musuia ma faʻaaoga o se ituaiga o le taumafanafana potu malolo. O le faitotoʻa na faia faʻalua, i le fola, aveʻesea le poloka poloka.

O puipui o le kapeneta na valiina i le loloto

O puipui o le Kapeneta ua valiina i se loloto lanumoana, i potu tuaoi e malamalama ai i latou o lanu paie, o lea na fatufafa eseese. I le '' ai o le tino, o le le mautonu i luga o le axis o symmetry afiladers - o se faʻata tele, e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le fuafuaga fuafuaina

Fausaga

O mataupu faavae e tatau ona faʻatulagaina o le atunuʻu e faʻatulagaina soʻo e eseese tele. Matou te maitauina le Fuafuaga Autu o le fofo - O se mea moni o le mataupu autu o loʻo iai i totonu o mea faʻapitoa i totonu o le latou faʻailoga faʻapitoa. E le masani ai i totonu o lenei fale mautotogi e le lua koluse-tipiina o se vaega otooto.

Aflades ma kapeneta

Totoga lanu o puipui i totonu o le ulutala

O le toto malosi o puipui i le alatele ma le sone i luma o le faletaele e faʻamamaina ma se taʻele o le pamu ma le fola i totonu o le potu. I le taimi lava e tasi, o le isi itu o ni tulaga faapaiaina, togitogia-deseyporation ma le filogia o le mamafa o le loloto o le loloto o le loloto ma le manatu o le vali. Tapunia se faasologa o ata o loʻo avea ma simror i se stylized faʻataʻoto i luga o le faletaele puipui

Mo affiladers e fesoʻotaʻi ma potu autu, sa ia te filifilia le au faifeʻau faifaimea ma tioata faʻapipiʻi ma cout coutls: I totonu o faitotoa o le potu malolo ua faamaea e le pupuni.

Sa faataunuu le tulaga o le teuina o meafale teu i le ofisa o le simelati i le lagolagoina o le manatu fuafuaina. A o le afi atoa o le fa - e fiafia i ai le tagata e ona e faitau, ma e le gata i lea i le teuina o tusitusiga, sa i ai le nofoaga mo se lapoa tele ma le tele o musika). O le au Kalong Kapeneta e faʻafeagai ai le ulufafo o le potu malolo e tolu vaega: lalo ifo o lalo o le taualuga tapunia vaega, i le ogatotonu - faʻatasi ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - faʻatasi ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu - ma le ogatotonu-ma le ogatotonu. O le tuʻufaʻatasiga ma se laulau tusi e faʻaoʻo atu agai i le potu, e mafai ona e vaʻai i le ulufale mai o le potu i le potu malolo.

I totonu o totonu o le Afala - O Se Tatala Tele: E te manaʻomia se nofoaga taua e faʻatino ai se faʻaiuga, faʻapea foʻi ma le auala e aunoa ma le meaafale, o loʻo faʻaititia le nofoaga aoga.

O le lanu samasama lanu o pa o le eseese. Jicy Cranberry-Mumu seti le lagona, molia le tusi i le ala savali. I totonu o le potu faʻafiafia ma le potumoe o puipui o loʻo valiina i le le mautonu lanu efuefu - e aoina uma sone i totonugalemu o avanoa ma tuʻutuʻuga o mea e fetaui lelei ma le le mautonu o le Victoria). I se faʻaopopoga, o lenei lanu "faʻalauteleina" tuaoi. "O le" potu "potu - Kapeneta - na foia i lanu moana ma lanumeamata lanumeamata.

I le potumoe, pei o le ofisa, leai

I totonu o le potumoe mo le tofi, e leai ni meaaoga na fausia i le taua, ae tele malamalama malamalama o loʻo i totonu o le lotoifale, o le moli moli. O le filemu ma le malulu o Gamma e pule ai, faʻatusatusaina o le numera o loʻo tusia ai, uliuli alalauti faia faʻataʻitaʻi.

O loʻo malamalamaina le au lauola: Lua faamalama i le potu, o le moli o loʻo tui i le ala savali, o le faʻaluaina o le ofisa e tupu ai le malosi. Ua uma ona fausia fale mea fai i le Kapeneta e tusa ai ma le tusiata ata, na tusia i le nich o le fufuluina ma pa ma tuu. Kapeneta-faʻaali atu ma faʻata e faʻamalosia le aʻafiaga o le malamalama ma le malamalama.

O mea faigata i totonu o le potu o loʻo tuʻufaʻatasia i se lavelave mamanuina o le polyphicnic e ala tele i le valivaliina ma feteʻenaʻi i le va o le laititi ma le aʻoaʻoina lelei.

O pupuni, kapeta, lamepa, o fai ma sui o le vali o loʻo i ai le mauoa o le soʻotaga autu ", storey".

Valivali leitmotaf ulufale ...

O le lanu e iloa ai foi le vaega o le mea sa i ai i le faletaele, ae na o le ituaiga o lanu lanu i luga o puipui. O le vaega e lua vaega o le pule o puipui e le gata e aoga, ae e maua ai foi totonu o se nofoaga e nofo ai, aemaise i le tuʻufaʻatasiga ma ata faʻataʻitaʻi i le faʻavaʻa. O le faʻata o le faʻafeagai o le faitotoʻa e atagia mai ai le Afilad seʻia oʻo i le faletaele tapunia i le isi itu

Masini teuteu

Maualuga-uiga masani craplation gephis (tele o le listhougraphy) ua avea ma le atoatoa teuteuga o mea taua uma. E malamalama gofie la latou fagatua sa fuafua muamua, aua o le ata poʻo se mataʻupu e mafai ona sui i le natura o le potu ma lona faʻatatauina, faʻatupulaʻia tele le vaega. Aemaise lava pe afai o loʻo i ai le tele o latou, pei o lenei: faʻataʻitaʻiga, i le ofisa e fitu galuega faʻataʻitaʻi.

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_10

Eseese manatu o manatu na faʻaalia: o lea, ma le le mautonu faʻamaeʻaina, aloalo i le potumoe na avea ma laufanua o loʻo i luga o le laupapa. I luga o le piano, na ou manaʻo e vaʻai i se ata i se sili atu taofiofi - na avea o se lanu uliuli ma paʻepaʻe ma le toeititi lava o le ata.

Designer Irina Krasheninikov

Demigner Irina Krasheninikova:

O nei tagata pule na pule mo se taimi umi na nonofo faʻatasi (o se afafine matutua e galue ma atiaʻe Initorao), o lea na matua tele ai le faʻatulagaina o se fuafuaga, ia tausi mo le fuafuaga, ia saunia mo le fuafuaga, ia saunia mo le fuafuaga, ia tausi mo le fuafuaga, talafeagai mo le faʻamoemoe, Tagata faʻatau faia se auai faʻamalositino ma le e maua i le talanoaga o le poloketi ma ana auiliiliga, ma iloa ai le taua o le mulimuli. Ua uma ona latou mauaina se tuʻufaʻatasiga o galuega a le tusiata, lea na matou faʻamaeʻaina i le faʻagasologa o le faʻatulagaina. Le filifilia o le faʻapitoa tagata filifiliga e manaʻomia le tele o taugofie, ae le gata i le faʻamau fatugafa. O lea, o le fola i totonu o potu ma le ofu o le ofu o loʻo faʻamauina ma se or o le laupapa laupapa i lalo o le suauʻu - o le mea mulimuli e itiiti tele nai lo tagata e ana mea, ma paʻi i le laʻau i lalo o le pata e sili atu le manaia.

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_12
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_13
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_14
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_15
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_16
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_17
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_18
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_19
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_20
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_21
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_22
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_23
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_24
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_25
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_26
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_27
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_28
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_29
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_30
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_31
Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_32

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_33

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_34

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_35

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_36

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_37

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_38

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_39

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_40

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_41

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_42

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_43

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_44

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_45

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_46

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_47

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_48

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_49

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_50

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_51

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_52

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_53
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Sulu Moscow Disjc, Faʻaauutiʻe i luga o le Mataupu o le pule Rusia 10243_54

Matamata i luga

Faitau atili