Miskulism umukuka

Anonim

O le galuega o le tusiata o le faʻaaogaina i se tasi avanoa avanoa o le potu malolo ma le potu umukuka.

Miskulism umukuka 11688_1

Miskulism umukuka

Plinths filifili e "malemo" i le puipui. Mo lea faʻamoemoe, o puipui o le puipui na o le tuʻuina atu i le nofoaga o le ili. Sa faʻapipiʻi saʻo i le puipui puipui.

O tagata e ona o le fale mautotogi o le fiafia o le mimilo, o lea ua avea ma tagata Monochrome Gamma ma lanu susulu O le umukuka e vaevaeina i ni vaega se lua: o le tele ua mamanuina e teu ai nofoaga homemade ma e sili ona tapunia kamuta e tutusa ma le fale meafale.

O le auai i le umukuka na maua na o le na fausia-i mea faigaluega - o le ogaumu ma le utiuve ma le umumu uane. Showerator ma le Desshwasher o loʻo nana i tua atu o meafale. Sa fai se mea e fai ai se nofoaga kuka. Ia o le tulimanu o faigaluega e le solia ai le foliga manaia o le avanoa avanoa, na natia ai i tua o se vasega mai le ata mata.

O le maa, lea na fausia e se tamai laulau, nofoa malulu e pei o suo sati pei o le fola ma se moli e tasi pei o le potu malolo.

Miskulism umukuka

Ata o le 'aiga' ai

O se tele-faʻatulagaina o le tino ua filifilia poprivin o loʻo filifilia o se taʻotoga i fafo. O le mea e mafai ai ona taʻoto le o loʻo taʻoto i le mea e maua ai le tau maeʻa o le sili atu o le sili atu. I lalo o le faiga o feutagaiga o le fola o le fola o le stuting system. O le faʻapipiʻi o le umukuka headset sa ia foia ai se galuega le masani ai galuega. O le mea moni o le pa i fafo o le fale lea o loʻo maua ai le fale mautotogi, e iai se tamaʻi tito. O le ata tusiata tali na fesoasoani e tuʻuina atu i le fausiaina o le fausiaina o se matapogia foliga, ae o se gaogao nikā fausia i potu i le va o le kapeneta ma le faʻamalama. O le mea lea, sa tago i ai ma le mamago i pupuu ma umukuka. Mo se potu umukuka-o le potu malolo, e le o le nonoa le nonoa i le atoaga o le siosiomaga: tele sofhs i luga o le umukuka ulu ma le fola i le ogatotonu o le ulu.

Nadezhda Zhilankouva, Victoria Cotkalolo

Tusiata

Fuafuaga o le fola

Miskulism umukuka

Faamalamalamaga: 1. Tipiina Vaega 2. Shoregorator 3. SOKERS 4. UIGA VAEGA

Faitau atili