Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA

Anonim

Tagata o loʻo manaʻo e maua le Eco-faauo fale, o le mafuaʻaga lea o le tasi-fale gaosi mai le kulimi na fausia mo i latou. E mafai ai ona mānava, faʻapea saunia se mama, paleni atāmeta i totonu o le fa '.

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_1

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA

O le talaʻaga o le fausiaina o se fale--tasi-tusitusiga atunuu, o loʻo faamoemoe mo tumau nofoaga, ese mai le masani atinaʻe o loʻo tatou masani ai. Filifili mo le fausiaina, o a tatou toa o se ulugalii ma ni afafine e toalua o 7 ma 9 tausaga - na latou filifili e faʻafesoʻotaʻi le Kamupani e talafeagai.

I le va o nofoaga tutusa ma

O le telrace ua faʻatulaga i le va o nofoaga tutusa ma falemaʻi. O lona vaega o le faʻaaogaina o se potu eletise eletise, o leisi ua pei o se nofoaga faafiafiaga.

Ina ia auai i tagata taupulepulega, o le mea moni, e leʻi: galue i luga o le fuafuaga na tuʻuina atu i le tolu vaega konekarate - o le tusiata o le vaega laiti o le vaega o Yakko, le mataupu o se tamai potu. A o le ata, na iloa mai ai o le sili ona lelei filifiliga faʻatasi ma sui manaʻomia uma, tumaʻoti ma au tau sone o le a tasi-tala nofoaga. Ae na aumaia lena faletaavale ma foliga o le a tuʻu i totonu o se isi fale. O le tele o le togafiti (o loʻo i ai i le faʻatuai o Rovaniemi, lea i le itu o Finelani) faʻatagaina e le tusi tusi faʻamaonia na maua ai le faʻamaoniga a le tusi tusi a tatou toa.

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_4

Matou te taʻu atu ia te oe sina mea e uiga i foliga o le fuafuaga. I le atinaʻeina o le avanoa ma le tagata mamanu, ma faʻalatalata mai ai le aiga pe o le lisi o tusitusiga, pei o la latou eria, e leʻi faʻalauteleina ai le le manaʻomia. E le gata i lea, ma le ono mafai ona maua se tasi poʻo le isi potu maua ai le tele o mea aoga. O lea, e tusa ai ma le masani a Europetan, o le auala auala na faia ai Nominal - o le metai na na o le 4 M2, ma o le nofoaga e nonofo ai, umulative o le potu na o le 49 mita).

O le faʻataʻitaʻiga lona lua o se soʻotaga talafeagai o sone ma eseese galuega o se potu o le aiga o le 15 M2. I le faʻaopopoga i le soli-landy ma le teuina o faiga, na suʻe ai foʻi faʻatelega nofoaga, faʻaaogaina vave ae leʻi ulufale i le taʻele ma sana. Potu tumaoti, i se isi itu, e sili ona taugofie - o latou nofoaga e sili atu nai lo le 11 M2.

Voluma ma spatial ma

O le lautele ma le spamel ma le fofo o le fale o le cottage e le i manatu o le iai o le potu tele. Ona o lenei, i le ogatotonu o le fausiaina, lea ua tele ai le maualuga o le avanoa, o le taualuga maualuga.

Fausiaina o Fale

Ina ua maeʻa loa le galuega faigaluega i le taimi na mulimuli mai ai le galuega o le Vaega o le Vaega o Vaega o Fono e faʻatatau i le tele o faʻalapotopotoga o falefaafouina lea ma le fausia o fale laupapa. Kuusamo Seal fale kamupani fautuaina le sili ona lelei filifiliga filifiliga i tulaga o tau ma lelei talafeagai. O le faʻavae i lalo o le fale na filifilia e fai ai se laʻau mafanafana o le faʻafilemu, i totonu o le lelei - maualuga le mamafa o le vevela ma le teteʻe i fanua o le eleele.

O le ala o le ala na faamamafaina lava, ma ...

O le ala tele na faamamafaina lava, faʻaaogaina se lanu samasama mo le loʻi o mamanu. O le le lava o se fale i le totoʻa e mafaufau ma le faʻaeteete mafaufau i le taualuga pai. Ina ia sefe le vevela, o le taualuga na fusia ma se fafie afi-faʻavae mea, o lona mafiafia o le 500 mm

Faʻapipiʻiina o le Clatuina o moli ma fetuʻutuʻunaʻi fetuunaiga na fesoasoani e faʻatulaga ai le maualuga o potu ua tele ma le maualuga o le sulugatiti

O se isi mea e manaʻomia ai le lagolago o lenei ituaiga o le mafai ona faʻasaʻoina fesoʻotaʻiga ma le ata faʻapipiʻi ma se laʻau mafanafana mafanafana o le hydralic. I se faʻaopopoga, o le fausiaina o se mafanafana Suetena o loʻo avea ma se taimi itiiti, e tusa ma le masina), ma e aoga i Fine e 10-15%

O mea uma o aoga

Taitasi mea aoga - o se tamai umukuka, o se vaega 'ai, o se potu malolo - o le faʻamaloloina o le a faʻatau

O le ata autu o le umukuka o loʻo faʻatulaga e tusa ai ma le laina laina, o le faʻaopopoga o le motu ma le tele o le galuega.

O puipui i fafo o le tasi-faleoloa fale na aofia ai o se pini o le proned palu pa ma o se koluse vaega o 230 × 220 mm. I le tele o le aoga o lenei fausiaina mea - sili atu, nai lo le mautu palu, mama, sili, malosi, malosi malosi.

Ia faateleina le aoga i

Ina ia faʻateleina le aoga o le umukuka, ua maua ai se taga mo masini i totonu o aiga.

O puipui i totonu ma o loʻo fausia e tusa ai ma le Framework Technore - O le taʻavale na tuʻuina i luga o le "auivi", faʻaputuputu mai le pa o le 39 × 66 mm. Ina ia faʻateleina le vevela ma le le mautonu o le vaega o loʻo maua ai le puipui puipui, na tumu le faʻavaʻa i le 50 mm mafiafia minerale i luga o papatusi, pe a fai o mea e lua o loʻo teuteuina ai i luga o papala.

Lamolemole, le manaʻomia o le faʻaititia o tapenaga i lalo o le faʻamaeaina o le glc luga o le glc luga o le mea sili ona lelei o le sili ona lelei o mea o loʻo i ai, o le perstrie

I le va o le lua o tamaiti

I le va o tamaiti e toʻalua o loʻo faʻatulagaina ma le avanoa mai potu taʻitasi

Heating system

O le faavae o le faiga o se geothermal le pamu pamu. Vevela, nono mai fafo i le eleele, o loʻo sapalaiina masini o le ituaiga o le "eleele-vai" i totonu o le maualalo-vevela o le conlatory ua saunia i potu uma.

Faʻapea foʻi i le fale o loʻo iai isi punavai o le vevela. O le muamua o le laupapa fafie na faʻapipiʻiina i le nofoaga o totoe (ma le taualuga maualuga o luga i le 5.3 m), o le lona lua o le sapalaiina o le stripration. O le mea mulimuli e sili ona afaina ai le auala tele o le auala i totonu o le potu i le aluga o le vevela o le filifiliga mai le potu aveese.

O le afi afi o se carc

O le magalafu o le skeleton mamanu - o le uamea uamea o le a ufiufi i glcs, o le faʻailoga o le cassette ua tuu i totonu

Faauma mea

Mo Finelani, o le fale mai le kulimi pa, lea na tuʻua e aunoa ma le faʻaaogaina lelei, e le masani ai. Ae o le tagata tusiata na fesoasoani e a matou toa na tauanau lava. Sa ufitia le pule i Naalti Arctis Parl Azure (Tukkurut) faavae i luga o le suauu masani. O le tufuga na fausia ai le aafiaga o le laufanua ua ufitia, ma e le gata i lea, o le lumber hygroscoctity faʻaititia ma puipuia mai le UV SIVE.

Mea lilo o puipui i le tele

Teuteuga o Plywood - Asthetically Needrat ma i le taimi lava e tasi o le siʻosiʻomaga faauo ua avea ma mea o le fale o le puipuia o le puipui.

Mo le teuteuina o le totonu o le ogalaau o laupepa, na masani ona feoaʻi le malosi o le vai, peitaʻi o le isi, na toetoe atoa le malamalama i le fafie.

I le matua fiafia o le a leai se g & ...

I le matua fiafia o le potu o loʻo iai se ofu taʻalo poʻo se ofu o le fale, o le teuina o faiga o loʻo faʻatinoina i totonu o potu lata ane

I fafo atu o fafo atu i le fale nofomau ma ausilali nofoaga o loʻo faia ai oloa tetele o poletivin rocebres, o loʻo faʻaputu ma le faʻaititia o le sima

Manulau mea

Tele o le Kapeneta Meafale (umukuka seti ma motu, Modidony i le faletaele, tamaiti ma matua moega, o Ottomanka) na faia e oka i se tasi o kamupani. Teuina o Faiga ma Mea Faʻatasi, E aofia ai ma Sofa, nofoa, fale gaosi ma tusitusi laupapa, e aofia ai ma aʻu iska. I le lautele, meaafale i totonu o le fale o sina tala - O le tagata ofisa e taumafai e le soona fai o le avanoa e le mafai ona suia.

Matua le masani a symmetric

E matua mamao lava le potu o le Symmetric Gymetric i le mamanuina ma meaafale

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o le ola ai i le fale ma le atoa o le 113 M, tutusa ma le *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega

Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele

seti

69 250.

Oneone lapisi masini i lalo o le faavae

seti

4600.

Masini o MonolithIc faʻavae vaega mafolafola o papatusi ma le gaosia o le faʻamalosia o le faʻamalosia o le faʻamalosi ma faʻapipiʻi o galuega faʻatino

seti

107 850.

Faatosinaina faavae faavae

seti

11 300.

O le vevela o le faavae o le faavae

seti

22 900.

Isi Galuega

seti

10 800.
Atoa

226 700.

Apalai mea i luga o le vaega

Oneone mo galuega fausiaina

seti

117.

Mamafafo fofo, faamalosia

seti

217 1008.

Suavai Membrane

seti

34 450.

Polystyrene Fom (200 MM)

seti

55 800.

Isi mea

seti

15 950.

Atoa

334 650.

Pa, o vaega, overlap, taualuga

O le masini o puipui fafo mai le faʻasoefu o le kulipue gluue bar, o puipui i totonu - mai le glc i luga o le faʻavaʻa o le paʻu paʻu i le paʻu o mineral fulufulu

seti

555 500.

Avetaavale taualuga fetuutuunai taualuga

seti

260 400.

Faʻapipiʻi le faʻamalama ma le faitotoʻa o poloka ma le faʻauma

seti

117 650.

Isi Galuega

seti

46 700.

Atoa

980 250.

Apalai mea i luga o le vaega

Faʻatupuina Glue taimi o le taimi 230 × 220 mm (Pine), GLC, tipinam vaega 390 mm, o le paʻepaʻe o fulufulu (50 mm mafiafia), tiklela vali

seti

454 500.

O le vaega o le vaega o le vaega, o le tulaga masani, o le tulaga masani e faʻavaeina i luga o laupapa fiber ekovilla (mafiafia 500 mm), waltal membrane

seti

281 400.

Fafie lua-faʻavaʻa Piklas Windows, Kaskipu o faitotoʻa (ulufale), pappaboy (pa puipui)

seti

545 900.

Isi mea

seti

64 100.

Atoa

1 345 900.

Inisinia faiga

O le Storm faʻapipiʻi galuega

seti

102 500.

Faapipiiina o le vevela ma le ventipelation system

seti

537 850.

Taofia galuega

seti

65 050.

Atoa

705 400.

Apalai mea i luga o le vaega

Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila

seti

120 400.

Meafaigaluega ma Mea mo Faʻapipiʻiina o le Suavai Seace ma le Sweage System

seti

169 100.

Se seti o meafaigaluega ma mea mo le nanaina o le vevela ma le ventipration system (o le pamu o le ituaiga o le ituaiga "vai" vai mafanafana ma le vevela revedcol ma vevela toe faaleleia)

seti

691 000
Atoa

980 500.

Faauma galuega

Fetufaautia o pa ma poulafula; Masini o fola o fola mai i laupapa faifaatoaga; Cdidding gaioi; Vali ma isi galuega

seti

487 050.
Atoa

487 050.

Apalai mea i luga o le vaega

Suavai View Daitt Tikkurula, Porcelain Codeware, Ceramic Tile, LILING (Pine), isi mea

seti

357 900.
Atoa

357 900.

Atoa

5 418 350.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faamalamalamaga: 1. Hallway 4 M2 2. Sone K ...

Faʻaiuga: 1. Hallway 4 m2 2. O le Fale o le Ola 27 M2 3. UECHAN RANE 9.. FOCA 4.3 M2 9.3 M2 9.3 M2, o tamaiti Potu 15 M2 10. O le taʻele 4.6 M2 11. Sauna 4.1 M2. TRACE.RRAC.7 M2

Faamatalaga faʻatekinisi

O le vaega atoa o le fale o le 113 M2 (e le aofia ai le vaega o le terrace ma le faletaavale)

Mamanu

Fale i le ituaiga: Booden Brous

Faavae: Faamalosia Searete Stoneve, Storprooting - Storeprooting Helmbrane, Faʻaeteete - Faʻasao o Polystyrey (mafiafia 200 mm)

Oti i fafo o puipui: faʻauiga Glue taimi o le taimi 230 × 220 mm (Pine), o le DIKUCID DICED

Totonu puipui: gkk i luga o se laupapa laupapa o le pa ma le kolosi o le vaega 39 × 66 mm, faʻafefeteina ma le faʻalumaina o le tele (50 mm mafiafia)

Taualuga: Aotelega o le fola mai le laupapa laupapa laupapa, Steam parder ata, faasee o Ekovilla (mafiafia 500 MM), mafanafana o le colix

Pupuni: Fale laupapa lua-faavaa piklas

Doors: Kaskipu (ulufale), pappaboy (potu potu)

I le tino pule

I le taimi o le suʻega o le suʻega, o se vaega o inisinia fesoʻotaʻiga na faataatia

Toe Lagolagoina o le olaga

Suavai: tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: O le vai vai-vai vevela pamu, mafanafana vai mafanafana i le Ethylene Glycol o se Colant

Ventiplation: sapalai-o loʻo i ai ma le vevela o le toe faʻaleleia o nibe

Polokalama Faaopoopo: Fafie Afi Soulplace, eletise eletise

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_16
Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_17
Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_18
Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_19

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_20

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_21

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_22

Cottage i Fineland: Eco-in-totonu ma meaafale mai le IKA 10248_23

Faitau atili