9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi

Anonim

O mataupu i totonu o le aiga e mafai ona foʻia sili faigofie ma vave, pe a fai e te maua se vaitaele o potu eletise. Matou te taʻuina atu le mea e mafai ai ona faʻavasegaina e le au faitoga i onaponei.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_1

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi

1 Robot Voboom mama

Afai e te leʻi vaʻai i le faigofie o le robot o le robot slaoum mama, ia mautinoa e vaʻai i lenei Gadget: Maea uma, e mafai ona faʻatumauina le mama i totonu o le fale ma toetoe a leai se auai. I le taimi lava e tasi, e iai faʻataʻitaʻiga mo le lautele tele o manaʻoga: O nisi e mafai ona avea atoa ma le faʻamamaina o le matutu ma susu, o isi ua faia faʻapitoa mo O le faʻamamaina o le faʻamamaina (o ia faʻataʻitaʻiga e masani lava, le le mafai ona mana, ae o le a fiafia le tau).

  • 20 CRAP HOMSHASHAM MO ECO-THE CHANDS e aunoa ma Chemistry

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_4

E tele faʻataʻitaʻiga i le maketi o onapo nei - filifili, taulaʻi i luga o galuega e sili ona e taua tele. O nisi robots e iloa pe faʻafefea ona "pasi" ma pulumu faʻapitoa i tulimanu ma luga o le Aʻai; O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona "mama", e toe foi mai i le nofoaga o le dicking ma togi le au lapisi lapisi; E i ai le avanoa o mea e feololo e lagolagoina le puleaina o le telefoni. O le mea moni, o le tau o le maualuga o le aoga galuega filifiliga o le a maualuga atu, ma o le ropota faigofie o le a taugofie.

Lautele faʻamamaina o le masini, mea e le sui, ae e faʻafaigofie tele le faʻatumauina o oe mai le manaʻoga i taimi uma le puipui o le fola i totonu o le fale.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_5

  • Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

2 fufulu masini

Fufulu pupuni, mamago - ma vave o le tautau i tua? Faigofie! Ia tuʻu i le Poka i le Poloaiga, ua ufiufi meafale, fala ma ala e aunoa ma le faʻatali, taimi mulimuli, o le a matutu mea uma? Tonu!

Ua iloa e le itu i Sisifo le faigofie tele ma le vave e mafai ai ona fufulu ona o le masini mo le mago o le ie lino. Aua le taʻua le mea moni e aveese ai oe mai le manaʻoga e tautau ni lavalava susu, maua se togi mama ma saili mo se nofoaga mo le faʻapipiʻi ma teuina.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_7
9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_8

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_9

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_10

  • Paketi faʻamamaina: 8 oloa ma Aliexpress i luga 300 rubles

3 steam mama

Fufulu uma fasi mago, Shurted nei, gaʻo - ma galuega uma, e aunoa ma le tele o taumafaiga ma vailaʻau leaga. E foliga e pei o le tala fatu? Peitai, ma le povi povi povi, o lenei vavega o le a avea ma mea moni.

  • Faigofie ironing: Auala e Filifili ai se Suafa mo lavalava e Faaaoga le Maota

PLUS: O Fesoasoani a le Fale Fesoasoani a le Fale E fetaui ma nozzers Attuzles o le a fetaui e tusa ma Faamamaina o Mea Mautinoa ma Matafaga. Minus: E le mafai ona faʻaaogaina le masini i luga o luga o le mea e te fefe ai i le Steam.

Vaʻai lenei faʻasalalauga i le Instagram

Lomiga mai le faʻamamaina o faleoloa Sochi (@uborka_cleanking_sochi) 13 Oketopa 2018 i le 12:48 pdt

  • 12 malulu masini mo le umukuka e le mafai ona e iloa

4 Steam Mop

Mo i latou e i ai se lapopoa steam mama i soo se mea, ma feteʻenaʻiga o loʻo maua i luga o le fola i luga o le foloa luga, o le a fetaui ma le lauʻeleʻele lea o le a fetaui ai le fola. O le faʻamamaina o le faʻamamaina ma lana fesoasoani e mafai ona vave faia vave, agafetuli agalelei, ae e uiga i le lavelave faʻapipiʻi ma soʻona galo. Ma leai ni teteʻaga ma taga i le vai!

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_14

  • 6 Tulafono mo le faʻamamaina mo i latou e lelava i le galuega

5 robot - manumalo

Sporkling Windows, faʻata ma le faletaele faitotoʻa faitotoʻa, ma e afua mai e aunoa ma lou auai? E moni lenei, pe a e faʻatau se tamaʻi fesoasoani o le aiga - o se robot-hash o Windows. O le masini o le a faia uma mea palapala galuega mo oe, e aunoa ma le tuua o le pefu po o tetea.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_16

  • Faamamaina o le umukuka i le minute: 17 mataupu e mafai ona e faia ao pipii le teapot

6 o le fale o le aiga

Na fausia i totonu o le pupuʻu pu o le umukuka goto, otaota aiga - o se mea moni mauaina mo soʻo se teine! Ua le toe manaʻomia le faamamaina o papatusi ae leʻi fufuluina ma popole i ao: ni nai sekone - ma le le manaʻo o meaʻai (e pei o le moa - pei o moa) ua olopalaina.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_18
9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_19

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_20

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_21

  • 7 masini fou e faafaigofie ai le faamamaina

7 Tusi Lesona Vitio Manu Malamalama

O le mea e maua ai le paʻu e aunoa ma le uaea ma le hose, e aunoa ma le ofuina o le curummentant iunite faʻataʻamilomilo i le fale ma vaʻai mo se avanoa manaia mo le teuina? Aisea e le o ai: tagata gaosi itu o ona po nei ofo atu le fetaui, e le o mamafa tele ma lava sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o le tusi lesona o loʻo tamoʻe mai le maa. O le mea taua e le o le galo e totogi i le taimi (pe toe foi i le charging decticce state).

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_23

  • 10 Dispotts mo le faʻamamaina o mea faigaluega a le aiga e te leʻi iloa tonu lava

8 le ea ea

O le fufuluina o le ea - o se masini na fuafuaina muamua e fausia ma tausia se maloloina maloloina microlite i totonu o le fale. Ae peitai, o le tali lelei e faamanatu ma le fiafia: ma lona foliga mai i le fale solo efuefu mai luga o fata, kapeneta ma isi meafale manaomia tele, e manaomia e le iunite i fafo o le ea.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_25

  • 8 mea faigaluega i le fale, o le a tutusa pe o le afu i totonu o le kapoti

9 Miti-Volutum mama mo le keyboard

O se tamai Gadget mo i latou e masani ona galue i se komepiuta po o se komepiuta,. E i ai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻagaioia mai le fesoʻotaʻiga pe mai le USB Connector.

9 Gadgets, e matua faʻaititia ai le faʻamamaina o le taimi 10259_27

  • Eco-faamama: 10 saogalemu faatauga ma le tagata lava ia-faia o lona uiga

Faitau atili