O le 'ava o laʻau i le tautoulu: Faʻafefea ona faʻavavevave le faʻagasologa

Anonim

Faʻasaʻo le tausiga mo laʻau faʻatoʻaga ma vaomatua o se faʻamaoniga o le lelei o le seleselega. O loʻo aofia ai i le lisi o oloa faʻamalosi e aofia ai le taulai paʻepaʻe. Faʻafefea ona faʻavavevave lenei faiga?

O le 'ava o laʻau i le tautoulu: Faʻafefea ona faʻavavevave le faʻagasologa 10411_1

Sauniuni i le Lumalo

Ata: Tapunia / fotodom.ru, Koulesnikovserg / Fodialia.com

O isi au o ni mea e sili ona aoga e puipuia ai le paʻu o le togalaʻau o faʻatoʻaga ma togavao. O le apa manu e tatau ona teteʻe i le fesiitaiga o le vevela o le tamaoaiga, o aʻafiaga o UV Ras, ma matagi malulu ma aisa. E le gata i lea, tele o iniseti taufai e maua ai lona tulaga lelei mo fale ma femalagalaga, ma le vao e mafaufau tele i le vaitau o le vaitau malulu.

Afai o le togalaʻau laʻau ma vaomatua e le itiiti ifo 2 taimi i le tausaga, ona latou afaina ai lea, e sili atu le foliga, ave tele faʻatoʻaga ma ola umi

Faʻafefea ona fai se fofo?

Metotia e saunia ai le tele o fofo faatuina. O faleoloa faʻapitoa o oloa e afifiina ai ma le gaʻo o le paʻu, o le mea e manaʻomia e faʻamamaina ai le vai i se vaega. I ni vaega tuʻufaʻatasiga e le fomaʻi o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai faʻavae e faʻaopoopo ai 'enalper malosi, ma faʻauma, e oʻo lava i le povi.

Peitaʻi, e mafai ona faʻatau mai ua uma ona sauni saunia-o loʻo faia ai vai faʻapitoa, o le tagata gaosi oloa na maua ai le sili ona lelei o vaega ma fefiloi i latou i mea manaʻomia. I totonu o latou o VGT, totini, sili ona lelei, Tex, Yaroslavl vali, papus. Ma e naʻo le latalata i le tiʻetiʻe aso ma vali laau i le togalaau.

Sauniuni i le Lumalo

Valivali mo togalaʻau laʻau ua faʻaaogaina i pulumu, faʻaseʻe, sponge poʻo shrayer. Ae le i faaaogaina, e matua fefiloi. Faʻateleina le vali ese o le tetee, vavaeʻese tufuga e mafai ona toe faʻafoʻi mai le tele o le faʻaʻaisa / 'ai taamilosaga. Ata: Tapunia / fotodom.ru, Koulesnikovserg / Fodialia.com

Tulaga mo galuega

Tulaga talafeagai mo le Plating Lang: Air Vol Veves Luga ma le Faʻatoʻaga ia lava - e le i lalo ifo o le 5 ° C. O le vali e faʻaaogaina i le tasi pe lua vaega, e faʻaalia ai le taimi o le taimi o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. O le ala lea, o se tasi o manatu o tagata togalaau, o loʻo faʻaogaina ni valivali mo laʻau, o le faigofie ona fufulu i le timu. E tusa ma tagata gaosi oloa, e masani ona avea ma taunuuga o le le lelei sauniuniga mo le pisia pe le usitaʻia le galuega galue. O parrel ma lala autu e tatau ona fufuluina o le pefu, palapala, web, oti ma le le lelei o le unala. Faia ma se scraper, o se naifi po o le uamea pulumu. Galue i le taimi o le matagi malosi ma timuga e le fautuaina. O i latou e le i ai se taimi e faʻalautele ai laʻau o le faʻatoʻaga i le Paʻu, matou te fautuaina oe e faia lenei mea ia Fepuari - Mati.

Taua meatotino o vali mo togalaau o le togalaau ma vaomatua

  • Puipuia mai le iniseti pickes fafie ma feeseeseaiga mashom-plashons.
  • Puipuia le paʻu o laʻau mai le la.
  • Faʻateleina le malulu o le fua o fualaʻau 'aina ma le mafai ona feaveaʻi ai le tele o aʻafiaga.
  • Taofia le fausiaina o le tauemu i luga o le pulu.
  • Fausia se auspar-tumau tapi i luga o se laau, e le faalavelave i le natura fesuiaiga o le ea.

Vali mo togalaau

Igoa, Mareko.

"Valivali mo le togalaʻau laʻau faʻapitoa"

"Valivali mo togalaau o le togalaau"

"Pain Gardener pupula"

"Vali mo le faatofa o le taavaletoso"

"Valivali mo le Fanua o le Lek"

"Acrylic vali mo laau"

Tagata gaosi

Tolotolo

Pupu.

"Yoroslavl vali"

"Tex"

"Optimist"

"Vgt"

Taumafaina, talofa / kg

6-10.

6-7

4-8

4-8

6-7

lima

Lanu

lanu paʻepaʻe

lanu paʻepaʻe

lanu paʻepaʻe

lanu paʻepaʻe

lanu paʻepaʻe

lanu paʻepaʻe

Oloa Ola, Masina

12

Aua.

Aua.

sefulu ma le valu

12

sefulu ma le valu

Afifiina, kilomita.

2.7

2. 3. 3. 3. 3.

tau, olo.

82.

95. 171. 124. 118. 143.

Faʻafefea ona aumai paʻepaʻe?

O PONONS e apalai i le vaega o le laau (mai le root ua o le parrel i le muamua lala o le vaega maualalo o le pale o le palealii laau ma togavao. O lenei mafai ona faia i le atoa o tausaga, o tagata poto, e talitonu o tagata atamamai o loo faia i le tuai o le tautoulu, ao leʻi i luma o le tautoulu, ao leʻi aisa. I lea tulaga, o ogalaau o laau o le a le tiga o le la o le toʻotoʻo o le la ia Fepuari - Mati ma le vevela o le vevela mai le minus i le vai. O le mea moni o lena i le leai o le le fiafia o le ogalaau e mafai ona mafanafana ile 11 ° C, ma le tafe o Sinace ua amata i totonu. I le po, ma le leaga o le vevela, o le sua suavai, e faʻatele ai, e mafai ona oʻo ai i le faʻavaeina o le laʻau o le laʻau ma le foliga o paʻu loloto. Mai le aoga tausaga o le fitino, matou te iloa o le vaivai tino o vevela tele ma malosi nai lo le malamalama. O lea, ata vali paʻepaʻe vali ata ma lala tetele o le a vevela ma le po o le a mafai ai ona momoli lelei le aau.

Sauniuni i le Lumalo

Ata: Tapunia / fotodom.ru, Koulesnikovserg / Fodialia.com

Faitau atili