Faʻafefea ona faʻatulaga se tama aʻoga mo le aʻoga: 7 fesoasoani i matua

Anonim

Matou te faamatalaina o uiga uiga ese o le aʻoga a le fanau mai le manatu o taimi o aso nei: sope le avanoa, sili ona lelei ma siosiomaga agaalofa o totonu.

Faʻafefea ona faʻatulaga se tama aʻoga mo le aʻoga: 7 fesoasoani i matua 10499_1

Leai se taimi e faitau ai se tusitusiga? Vaʻai le matou vitio ma le 5 uluaʻi matua o le aʻoga:

1 Tausia se moe lelei

O mea faaonapo nei e faʻalauiloaina ai le faigofie o tamaiti, aemaise lava i fanau. Lafoai le laʻau sofa i luga o moega ma masani-lelei masani, o le a maʻa o le tamaititi ma o le a galue i le aʻoga sili atu.

Tausi lelei le ata

Ata: Instagram Deskaya_tertaritory

  • Faʻafefea ona saunia se potu mo ni togi muamua: o se taʻiala auiliili mo matua

2 Aua le galo e uiga i le teuina o faiga.

O lavalava, mea faʻaopoopo, tusi ma tusi puʻupuʻu - e manaʻomia le faʻatulagaina lelei ma talafeagai mo le tamaititi. O se manatu lelei mo mea lelei ma tusi - Modular racks, tutusa faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona maua i le tele o le lauiloa Suetena ituaiga. Aisea e faigofie ai? E mafai ona gagau le teuina o le tino o le mea e manaʻomia ai lona manaʻo ma tuʻu i totonu o soʻo se potu.

Ata teuina o ata

Ata: Instagram Maxinonko. Genegngogn

Faʻafefea ona gagau meataʻalo? Faatau ato ma ato malu. O le sili lelei lea fofo ma le faigofie pe a e manaʻomia e vave faʻamamaina le potu. E le gata i lea, o le teuina o taimi nei ato mo le teuina o meafaitino foliga foliga sili ona foliga ma fatufafo.

Faʻafefea ona faʻatulaga se tama aʻoga mo le aʻoga: 7 fesoasoani i matua 10499_5
Faʻafefea ona faʻatulaga se tama aʻoga mo le aʻoga: 7 fesoasoani i matua 10499_6

Faʻafefea ona faʻatulaga se tama aʻoga mo le aʻoga: 7 fesoasoani i matua 10499_7

Ata: H & M fale

Faʻafefea ona faʻatulaga se tama aʻoga mo le aʻoga: 7 fesoasoani i matua 10499_8

Ata: IKA

3 Faʻatau Desktop

E i ai la matou aganuu mai se tamaititi e fai lesona i le laulau - e taua mo le soifua maloloina tumau ma le tele o gauai atu. A o le filifiliga o le laulau - o mea uma e masani. I totonu o se potu tele, e le mafai ona faʻatapulaʻaina oe i le lapoʻa, ma i totonu o tamaʻi vaʻai totoʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻu se laulau gagau pe a fai e te laʻitiiti lava avanoa i le vasega pepe. Pe vaʻai mo mini-faʻataʻitaʻiga ma se vaapiapi laulau pito i luga.

Desktop ata

Ata: Instagram Airgen

4 Saili sui nofoaga desktop

Tulaga faaonapo nei o loʻo taulai atu i le sefeina o avanoa ma tapulaʻa sili atu. O lea, i le pomu e masani ona suia le kesi kesi nai lo le faamalama. Ma e tuʻufaʻatasia i le faʻaputuga faiga. E talafeagai - malamalama masani e taua e suesue ai le tamaititi, ma le avanoa aoga e le o faapea mai.

Fale faigaluega i le ata faamalama

Ata: Instagram Gul4ataika

O le isi manatu o le taimi nei o se avanoa-tuʻufaʻatasiga pe a fausia le laulau pito i luga i le teuina o fata.

Suia o le Desktop Photo

Ata: Instagram Maxinonko. Genegngogn

5 Faatulaga se nofoaga e musuia ai

Aisea e te le aumaia ai lau tama o se auala i fafo atu mo fatufatuga ma fantasy? Ia avea o ia ma ana au "laupapa o manaʻoga" poʻo se nofoaga e faʻamau ai le poto. Pe atonu o le a suia ai o ia o le tusi o le api po o se album mo le ata? Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaopopo ni nai mea i totonu.

Muamua, o le laupapa laupapa. E mafai ona e tautau se laupapa faʻatau poʻo le vali le puipui atoa o le pani ata vali. Po o le puipui o le pa - pei ona e fiafia i ai. O le laupapa, ioe, e itiiti ifo ma le malamalama.

Ata laupapa laupapa

Ata: IKA

Ma lona lua, puipui puipui. E mafai ona faʻapipiʻi ia i latou - mai le ata ma ata i fata ma tusi ma api. Manaia tele le chip mo potu o tamaiti.

Tuu musumusuga ata

Ata: IKA

5 Aua le teʻi ma le faʻatuatua

I totonu o le potu o tamaiti, e pei lava i se isi itu, o le mafanafana e taua. Ae aua le faʻatumuina i se leaga le leaga i lou tofo. Muamua, o se toʻatele o tali ua leva ona umi se talafeagai, ma e lua le manaʻo, o le a faia e le tamaititi. O mea sili ona manaʻomia o ni ie pupuni, vasega o vasega ma atonu o se kapeta. Filifili i se tamaʻi povi, e faigofie ona faʻamamaina, ma faʻaitiitia le tulaga lamatia o aliaʻei.

O le DEMOR i le ata a tamaiti

Ata: IKA

6 galo e uiga i tulaga masani pe a oo mai i le soifua maloloina

E le o mea fou uma e lelei tele e fai ai tagata gaosi faamatala latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, aso nei vanu laumemple lamepa matamata vaʻai vaʻai pe afai e galulue malosi e galulue, e le pei o le tele o le au valea. Mafaufau i nei mea pe a o mai i le faatulagaga a tamaiti.

Ata moli

Ata: Instagram Andreeva1010

7 Faatulaga se tamai tulimanu mo le molia ma le mafanafana

Mafaufau i le aso malolo a le tamaititi mai lesona. E moni lava o le a ia faoa masini, ae i lou mana e ofo atu ai se isi auala. O faiaoga na iloa o le malologa o le malologa ma suia gaioiga. Ole mea lea, o galuega ole mafaufau e tatau ona suia e le tino. O le faia o lenei mea, tuu i totonu o le tamaʻi "swidy" puipui poʻo se nofoaga na te faia ma se lavelave.

Ata faaletino

Ata: Instagram Berdenikova_deco

Faitau atili