Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Anonim

Na aliali mai le tuto i Rusia i Rusia i le 2016, ae ua matou manumalo i le alofa o tagata faatau. O le a le uiga o lenei mea ma o fea o taualuga o loʻo fuafuaina - matou te malamalama i le ulu o le faʻatonuga "o le ogatasi ma maualalo-tultikiol ralgevev.

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu 10510_1

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Ata: Tehtusefulu

Ua maeʻa ona maua e le taualuga o le talafatu le mea fou le talitonuina o le lalolagi tuai. O le poto o Europa e matua talisapaiaina le sili ona lelei paleni o le lelei, athertis ma le lelei o lenei oloa. O aso nei, o fale o loʻo paʻu i totonu o olo tetele e mafai ona maua, mo se faataʻitaʻiga, i luga o auala o Siamani. Mea e ofo ai, ae o le mea moni! E mafai lava le taualuga o nei fale Siamani na saoga ai le mea na gaosia i Rusia. I mea uma, o le inisinia faʻapotopotoga e le naʻo le faʻateleina o le teufaafaigaluegaina tekinolosi, ae faʻaopopo foi le titania e auina atu ai le titania a lenei mea. Le tausisia o lona uiga o lona uiga o le Europa na faʻamaonia ai le faʻamaonia o le tusi tusi faamaonia.

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Ata: Tehtusefulu

"Tekhnonokil ropepol pilepela e le na o le faʻamalieina o le maketi a Rusia, ae mafai foʻi ona faia se tauvaga agavaa ma mea i Sisifo. Ua uma ona matou faʻatau atu se oloa i Siamani, o le a le o vave ona lafoina i Initia, "o le tala lea a Gegeny AVEYV.

Faʻafefea ona e maua ni papaʻe

O loʻo faigofie lava ona faʻaaoga laupapa laupapa, ae i luga o le maualuga-tekonolosi mea i le gaosiga. E aofia ai le tele o faaputuga, taitasi lea e faatino ai ana galuega.

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Ata: Tehtusefulu

O le faʻavae o le fulafula o loʻo tetee e tetee i aʻafiaga o le vailaau o le vailaau o le aufaasālalau ma faʻataʻamilomilo le koluse-ulaula. E maualuga le faʻatapulaʻaina o uiga, o lea o le paʻu lea o le paʻu i se faʻavae e mafai ona tatalia tele avega ma Desictions.

O se tagata e tetee atu i le vevela ma le malosi o mea mai fafo o Bittumen-Polymer Sounder e talosaga i le Slack-ulaula. E maua ai le tele o le suavai mama meatotino ma fai le teteʻe i le faʻatafunaga o fuʻa.

Tele-vaega o le tino mea basalt spared. O mea e mafai ona faia ai se tasi o le sili ona fiafia i luga o papa e tumau - le igoa o le basilt. O le uiga ese o le igoa "Talipupuni" puipuia le mea mai le afaina o le afaina mo se palu o bitsumen o ultraviolet radiolecles. Ia, e moni lava, o se mea tonu o lenei vaega o le talepe o le tale e faamalosia i se tasi foliga manaia. I tua o mea uma, o le gaosiga o le tekonolosi faʻatagaina e te tuʻuina atu le faʻavae o loʻo tuʻu i luga o se paolo ma fausia aidestitic mamanu.

O le lelei faʻapitoa o le laina pito i lalo o loʻo tuʻuina atu le maualalo o le tagata lava ia, e faʻafaigofie ai ma vave faʻaleleia le mea e aunoa ma ni mea faʻapitoa. O loʻo ufiufi i se puipuiga faʻapitoa agaʻi i le palapala palapala ma le ta le pefu, lea e faʻasoasoaga pe a faʻapipiʻi.

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Ata: Tehtusefulu

Faaeteete filifiliga o vaega ma le silafia faapitoa - Faʻafefea i totonu o vaega taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i taua tele mea totino, faʻatuatuaina ma leʻaga.

"O le Tekhnikol Rourt Tile o le a mautinoa mo le 20 tausaga, - Manatu Evageny Antideev. - E le gata i lea, e le gata e uiga i le faʻasaolotoina o le agavaʻa e puipui ai le fale mai le va o le siosiomaga vave ma isi siosiomaga aʻafiaga, ae foʻi le mafaufau o le siʻosiʻomaga. E tusa ai ma le tekonolosi, o le DYe ua faʻaopopo i le tulaga o loʻo gaosia ai le fatu ma avea ma se vaega o latou fausaga, i le tele o tausaga o le lanu pupula e le o leiloa. Moʻeloina, ua lava lea e oʻo atu i le ogatotonu o le taualuga, tuʻu le vai o le vai. "

O tulaga lelei o laina

O le aso, o le lisi o le laupapa Tekhnonool ua sili ona lauiloa i le fausiaina o hypertimaketi ma faleoloa i luga ole laiga. E le faigata ona e mauaina ma tutoʻatasi. O le tagata lava ia o le tagata lava ia e matua faigofie ma faʻapipiʻi i luga, ma le lapoʻa umi o le lisi (8 mita) faʻatagaina oe e faʻaitiitia le numera o soʻoga. O loʻo lelei foi solo i le faiga o le faʻapipiʻi i le faiga o lona faʻapipiʻi, o otaota e le o fausia - soʻo se vaega e mafai ona faʻaaogaina. O lea, o le faʻaaluina o mea ua faʻaititia.

I le faʻaopopoina o le faigofie o le faʻatinoina, tele le faʻaeteeteina i le atinaʻeina o le oloa o le faʻatauga o le laina o le faleoloa, o le atigi manatu ua laiseneina. O le tofo ma le lanu, e pei ona e iloa, e leai ni koloka. Se tasi i le agaga o le taualuga o le faʻavasegaina "sikuea" e faʻamalieina e se tasi se lanu enaena "piliki o le papeta o le" i le tulaga o se pulupulu o le bindollow, o le tagata faatau e maua mai i le mea e filifili ai. O le gaosi oloa e faʻaaoga ai ni au aoina e amanaia le tele o mea e manaʻomia: "talanoaga" (tutusa ma le uʻamea lio "ma le" bobhrowt

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Ata: Tehtusefulu

"A oʻotia le aoina o le Clicle Tili, sa matou taumafai e faʻateleina ai mea e fiafia i ai le faleoloa faʻatau atu. O lenei ua mafai e tagata uma ona filifilia le oloa i le tofo, "o le tala lea a Dengin Awadeev. - mea moni lava o ia lava o loʻo avea ma lautele o mea i ata tifaga ma e matua feiloaʻi ma le manatu o le "dyy". Ina ua maeʻa le faʻamatalaga auiliili a le tagata gaosi, o se tagata lava lea, o le autu tele o gaioiga o loʻo afaina ai o le fausiaina, e aofia ai faʻapipiʻiina o le faʻasologa. "

Mini rourt tile

Roll Tile - o mea lautele lautele mo le taualuga o le taualuga. E mafai ona filifili saogalemu uma mo se atunuʻu fale o nofoaga tumau o nofoaga tumau ma mo le foaʻi. Ona o lona tamaoaiga ma aulelei foliga, o le oloa na lauiloa e matua lauiloa, aofia ai ma le masini o galuega, o se fogafale, lima, etc. I le tali atu i sea talosaga a tagata faʻatau, o le gaosi oloa na tuʻuina mai ai se oloa na mamanuina faʻapitoa mo le "Malamalama" O NOFOAGA MILOL. Laititi lisi lapoa (0,5 mita le lautele) ma se tamaʻi metara (2.5 sq.m. / roll) faia o le oloa talafeagai mo felauaiga, ma otaota voluma sili ona lelei. O lenei o le filifiliga o le tagata faʻatau na aumaia ni solo se lima o le mini o loʻo mimilo - enaena, lanu mumu, lanumeamata, lanumoana, lanumoana. Faatasi ai ma lenei oloa, sa mauaina e le tagata pule o le fale se avanoa fou e faʻatino ai mea lelei e faʻatino ai faʻaiuga i luga o lona aiga. Ma - mo sina tupe.

Rourt Tile: Tulaga autu, lelei ma le sili atu

Ata: Tehtusefulu

Faitau atili