5 aoga faʻamamaina fale e faigofie ona fai

Anonim

Aua le manaʻo e faʻaalu tupe i luga o le 'ava chemistry? Mai tupe e i totonu o soʻo se fale, e mafai ona e faia ni mea teuteu faʻalelei. Matou te faasoa atu le sili ona lelei fua!

5 aoga faʻamamaina fale e faigofie ona fai 10562_1

1 Lautele flavored mama

fufulu

Ata: Pxxabay.

E aumai ai pisia mai lavalava, kapeta poʻo le uʻuaaa, faʻaaoga le ie tofo fua o le alcecic. E sili le teuina i totonu o se fagu ma se fasioti tagata ma faʻaaoga pe a manaʻomia. I fale mautotogi lea e i ai ni tamaiti laiti, e masani ona faʻailoa mai.

Mo le tapenaina o le fofo e te manaʻomia e faʻafefiloi 1 vaega o le paʻepaʻe vinega ma 1 vaega o le vai ma le faʻaopopo o citrir crusts. O le numera o mea mulimuli e lua o loʻo tumau pea i lau pule - nai lo latou sili atu, o le sili ona manogi o lona uiga.

  • Paketi faʻamamaina: 8 oloa ma Aliexpress i luga 300 rubles

2 Detorator

pusaaisa

Ata: Pxxabay.

Soda o se sili ona manaia manogi fana. A e manaʻomia le feagai ma nisi meaola le fiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pusaaisa, faʻaaoga. Na o le fefiloi 4 sipuni o soda ma 1 lita o le vai mafanafana ma solo luga o le lalagaina i lenei fofo ma le rag. PLUS - Soda e leai se leaga o fuataga ma stainless steel, ina ia mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamamaina o latou.

  • Eco-faamama: 10 saogalemu faatauga ma le tagata lava ia-faia o lona uiga

3 o lona uiga mo le aveeseina o auala mai le vai

Ala mai le Vai

Ata: Instagram theedelly

Faʻailoga e masani ona tumau i meaʻai susu, faigofie ona aveese. Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi le masani paʻepaʻe nifo nifo (e le gel) ma le soda i le vaega 1: 1. Faʻaaogaina o se susu susu, faʻaopopo le iʻuga o le mama i luga o le pisia ma solo ai. Ona fufulu lea o le laualuga i se ie mago.

Alas, faʻaaoga lenei mea i luga o laupapa ma sa masani ai luga o le tele o masani e masani ona aʻafia i paʻepaʻe nofoaga, e le mafai.

  • O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai

4 uamea le faamamaina o lona uiga

fufulu faamalama

Ata: Instagram ampeprikoon

E masani lava ona faʻaogaina le Suna Aquimen Sporgar mo le fufuluina o faʻamalama, ona e le tuua teteʻa. Pau lava le faʻafitauli o le manogi o le vinega e le manaia. Na matou mauaina le faaleleia o le fua faatatau.

Faafefiloi 2 ipu vai o le vai, afa le ipu o le apu vinegaka ma le kuata o le ipu ava (e mafai ona e faʻaaogaina le afa o le pla o vodka). Faaopopo se ulugalii o le paʻu o le suauu taua taua i le paluga. Volade - o le manogi o lona uiga mo le fufuluina o Windows ua sauni.

Mo se manuia manuia, vili mai e le gata i luga o le tioata, peitai o le solo solo lea o le a soloiesea.

  • 20 CRAP HOMSHASHAM MO ECO-THE CHANDS e aunoa ma Chemistry

5 Meafaigaluega mo le fufuluina o ipu

ipu

Ata: Pxxabay.

Mai le totoa e matua faigofie lava ona faia se auala o le a fesoasoani e taʻalo ma le gaʻo gaʻo. Mo lana sauniuniga e tatau ona e vevela i se lita o le a le lita o le vai, faaopoopo 2 sipuni o le efuefu o le sinapi i ai ma faaoso le fofo i luma o le faavaega o foam. I ai, e tatau ona e fufuluina palapala ipu palapala, ona e fufulu lea - i lalo ole vai tafe.

  • Faʻafefea ona sefe i luga o le faʻamamaina o nofoaga: 7 aoga aoga o le a tele naua

Afai e te manaʻo e taulimaina i latou na paʻu, faʻafefiloi le ipu vai vevela ma 1 sipuni o le moli moli ma sasa le tina. Ona faʻaopopo lea i le paluga i le soda ina ia mafai ai ona amata le tinoitupe. O lenei meafaigaluega o le a iai se aoga sili atu le lelei.

  • Melaming sponge: Matou te malamalama i le penefiti ma le afaina i le lauiloa faamama le sooupu

Faitau atili