Ae a pe a fai o le fale mautotogi na lolovaia i tuaoi: faʻatonuga mai se loia

Anonim

O le mea e fai muamua pe a fai o le fale mautotogi na lipotia mai le faʻaleagaina o le faʻaleagaina ma faʻamaonia e maua ai taui. O le loia Margarita Cheryavskaya na taʻu mai e uiga i le saʻo faʻasologa o gaioiga o le IVD.R.

Ae a pe a fai o le fale mautotogi na lolovaia i tuaoi: faʻatonuga mai se loia 10564_1

crane

Ata: le le mafai.

O loʻo tupu le numera o fale mauto, ma na faʻateleina ai le numera o tupe i totonu o fale mautotogi. A oʻo mai i totonu o le fale, e le faigata tele, ae e tatau ona manatua o taimi taimi ma aoga o le a fesoasoani e alu ese mai le tulaga maʻi i le tele o tulaga masei. Sei o tatou fuafuaina le sao algorithm.

Mea e tatau ona e faia muamua

A maua le faga i le fale mautotogi, muamua, e tatau ona e fesoʻotaʻi e uiga i le pulega o pulega na tupu i le auaunaga faaletagata na tupu. E tatau ona ia tali atu ma aveese le punavai o le faga i totonu o le lua itula. I totonu o le 12 itula, e tatau i le Kamupani ona faatulaga se komisi i totonu o le falepalau o lologa e mafai ona faʻamautuina le mea moni o le faga, fai o le gaioiga talafeagai.

pepa aloaia

Ata: le le mafai.

Pe a tusia se gaoioiga o mea, e tatau i tuaoi ona i ai, mai le mea na taunuu mai ai le vai i totonu o le fale mautotogi, ia e mautinoa ai le faifai pea le kamupani e uiga i le Komisi. I le lumanaʻi, o le a faʻamalieina ai oe mai faʻafitauli, mo faʻataʻitaʻiga, pe a mananaʻo tuaoi e luʻiina le gaioiga.

E lelei tele le faʻalogo i le mea o le Tulafono: Mautinoa o aʻafiaga o le Bay Pen e pei ona faʻaalia saʻo: Faʻaletonu le toe faʻaleleia, o mea faigaluega a le aiga ma isi mea. O lenei tusitusiga aloaia o le a avea ma au faʻamaoniga sili ona taua pe afai e sau i le faʻamasinoga.

Margarita Cheryavskaya

Le loia o le Kamupani Pule "" Constanta "

O le Tulafono e tatau foʻi ona tusia faʻaumaliga o faʻailoga o le faga o le faga, o le, mo se faʻataʻitaʻiga, ua galo ai ona faʻataunuʻuina le pulega faʻatautaia lelei.

  • Faʻafefea ona o le lolo atu o ou tuaoi: 8 faletaele toe faʻaleleia

Faʻafefea ona iloiloina le faʻaleagaina

Po o ai lava o se tagata solitulafono o le lolo ae leʻi faia se talosaga ia te ia, e manaʻomia le fuafuaina o le aofaʻi o mea leaga e mafai ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatulagaina se suʻesuʻega tutoʻatasi o le a talisapaiaina le tele o toe faʻafouina. O le aofaʻi lea o le a mulimuli mai mulimuli mai le "faʻauiga" faʻa -nāve.

Matou te lafoina se tagi

A maeʻa ona iloiloina le mea leaga, e tatau ona e tusia se faʻamasinoga lata mai o le tali mai o foliga. I totonu, e tatau ona e valaʻaulia tupe mo faʻaleagaina i totonu o se vaitaimi.

feagaiga

Ata: le le mafai.

Afai o le tagata solitulafono o le fagaloa o le iloa lona taʻusalaina ma ua malie e toe faafoi mai uma tupe teu i le tutoatasi, matou te fautuaina oe e faamautu se maliega ma ia. E tatau foʻi ona faʻaalia ma le aofaʻi o faʻamaʻi ma le vaitaimi o lona taui na taua i luga.

Afai e nafa le talosaga o faamasinoga e nafa ma le musu pe o le a e le faʻatali mo se tali mai le tagata solitulafono, e mafai ona e saunia saogalemu se faʻamatalaga o le tagi ma se tuaoi ma se tuaoi.

Faatatau i le faamasinoga

E le aoga le fefe i le faamasinoga. Afai na e usitaia le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i luga ma maua se gaioiga o Bay ma o se manatu sili ona manatu i le aofaʻi o mea leaga, o le a mautinoa lava le mea moni. A maeʻa mea uma, le Mataupu Nu.164 o le Civil Code of the Chines Federean Federeation faʻaalia: "O le afaina na mafua mai i le tagata o le loia, e noatia i le mea totino o le tulafono tumu i le tagata na mafua ai le afaina. "

Afai o le faalapotopotoga o le pulega o le a faailoaina o le tagata solitulafono o le Bay, o le Tulafono "i luga o le puipuiga o tagata faʻatau aia tatau", mo le toe totogi e totogi ai se tulaga le lelei

E le gata i lea, mai le faapalepale o le Ba aso o le a motusia i lau aufaigaluega tau - o le tau o le suʻega tutoatasi ma auaunaga faaletulafono tau pulega.

O tagata faatonu o loʻo faʻamoemoe i le kamupani loia "Controsa" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili