BIDITT ma ana filifiliga: O le a le mea e filifili?

Anonim

E foliga mai e masalosalo e se tasi le manaʻoga mo se tusi. E le mafai ona i totonu o faletaele taʻitasi ma faleuila, o lenei masini o le a fetaui. Ae e i ai filifiliga filifiliga, talafeagai mo faletaele lautele ma laiti potu.

BIDITT ma ana filifiliga: O le a le mea e filifili? 10597_1

Lua i le tasi

O le faleuila ma Biditts mai le Chrome Collection (Tank ma le faʻapipiʻi module ua faʻatauina ese) (19 980 rubles). Ata: Ravak

I le faʻaopopoga i le masani masani tauofoga, tagata gaosi oloa ofoina e lua o le hybrid eseese, e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o galuega a le faleuila ma le faleuila. I le tasi mataupu, o le taʻavale taʻavale lea e otometi ai ona tuʻufaʻatasia le galuega a le Keit. I le isi, o le faʻaleleia o le masani masani faleuila e mafai ona faʻauʻuina i se nofoa ma foliga ata. Tuʻufaʻatasia masini faʻaosofia e le gata avanoa faʻasaoina, ae faʻapea foi ma se seti o foliga.

Lua i le tasi

Mo le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina pe a iai se nofoaga i le faletaele, o loʻo manaʻomia le faʻa-tufuga a le tu masani i le faleuila: o se faʻaulu a le faleto. Ata: Keararag.

Masani ai bidit

Mo tagata e ona o faletaele faletaele, o le faʻapipiʻiina o se masani masani pei o se faʻafitauli. Afai o loʻo e fuafua e tuʻu le faleuila ma Bidit i potu eseese (faleuila - i totonu o le faleuila, o le ata - i le faletaele), e le manaʻomia le faʻatauina masini i totonu o le pusa. Ae afai e te manaʻo e faʻapipiʻiina i le isi, ona faʻatau ai lea o tagata faigaluega.

Lua i le tasi

Faʻavalo mai le tala mai le memeno aoina (45 38 38 38 rubles). 10. Faʻasalaina pei o le ituaiga o aso o nei aso mai le tele o aoina mo le faletaele o le filemu, faʻauma i le malu malu tapuni tapuni (40 670 rubles). Ata: Villeroy & Boch

E le pei o toleile bowl, e masani ona faʻatau atu le faleʻoi e aunoa ma se tapuni, aua e le o tauaveina le avega o loʻo i ai, ma o se eleelea mama. O le nofoa teine ​​e faʻaatagata ai le tele o taimi. Peitai, e le manaʻomia i lenei mataupu. E le pei o le papala o le faleuila, o loʻo faagasolo pea le vai malulu, o le vai o loʻo faʻaaogaina i totonu o le falelotu, ma o le mea lea e i ai le vevela o le potu. E masani ona faia ni terucets i taimi uma ma swivel faamutaina. O lenei mea e mafai ai ona fetuunai le itu a le vaalele. O le itu o pu uma i totonu o le bidet bowl (i lalo o le paluluga, i lalo o le sili atu ma le pultiin ma le pupuga pu, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina ni fetu faigaluega.

Lua i le tasi

O le Keit, o se tulafono, e ulufale ai i totonu o vaega uma o ni masini e tuʻufaʻatasia e se tasi mamanu: bidit mai le aofaʻiga fou i le vinesa (18 500 rubles - e aunoa ma le tapuni). Ata: roca.

Faleuila

O faʻamaumauga o faleuila e faʻaalia i le maketi a Rusia ma kamupani e pei o Generit, Roca, Laufaen, Shampa, Villaroy, Doucviet, o loʻo iai

Foliga lelei

O le Cramorac Bowl o le masini o loʻo fesoʻotaʻi i le palasitika pe a fai o fesoʻotaʻiga eletise ma vai ua fausia. O le faʻatekinisi faʻapitoa o loʻo maua mai i se faʻamalamalamaga faaletagata na toe foʻi i le faleuila, ma e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le faʻailoaina o le mea faigaluega. I totonu o le tulaga faʻapitoa, o le vai vevela o loʻo faʻapipiʻiina foi (tusa o le 2 lita poʻo le ea), o le ea faʻamautuina o fesoʻotaʻiga) ma le tane mo le faʻaʻaisa i luma o le soʻotaga o le vai.

Lua i le tasi

O le Stinged Footled Wintt Bowl o le New Georter Ancbaut Mera faamafanafana i se tele tele o galuega (tusa o le 300 afe Rullas). Ata: Geberit.

Aoga

O fale gaosi uma e i ai ona lava vinea. Ma o filifiliga e ono sili atu pe itiiti: galu-pei o le fufuluina, malamalama moli, alavai ma le gatete, ocillang (borctings (etc. Ae o le mataupu faavae o le au faifaatoaga e tutusa. I le oomiina o le faʻamau, o le sprayer sapalaiina le vai vaalele o le faʻaaogaina o le malosi ma le vevela. O le sprayer ua faʻaauupegaina ma ni auupega, fufulu vaega vavalalata o le tino, i luma ma tua. O le aofaʻi o faʻatonuga ma filifiliga, faʻapea foi ma ni faʻailoga o le suavai faʻamalosi fetuʻutuʻunaʻi, vevela ono eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Gaibering masini, fitu leo ​​o loʻo tuʻuina atu i lona faʻatautaia auala (i tulaga taʻitasi o loʻo faʻamalosia ai le unis o le het, e pei o le lima vevela o le solo taele.

Ina ua uma ona taofi le sapalai vai, o le sprayer otometi toe foi mai i lona faamoega i totonu o le pesini o le faleuila. O le faʻamamaina o le sploay o loʻo tupu ai foi le telefoni otometi: o le vai mama - aʻo leʻi maeʻa le soʻotaga ma pe a maeʻa mea uma. I Geberit, o se vailaʻau talimalo o loʻo aofia ai ma le faleuila, lea e faʻaaoga tasi i le tausaga e faamama ai ni auupega mai le fua. O loʻo iai foʻi mea faigaluega lautele, pei o le falaoamata mama mo le sipuni o le pasi - st. Ina ua maeʻa le pito o le vai taualumaga, o loʻo tuu le ea o loʻo tuu i luga, o le ea mafanafana o le laʻei lemu le paʻu. O le mago le vevela e mafai foi ona faia muamua.

Lua i le tasi

V-Tausi o se augatupulaga o faleuila o fulufulu faleuila o loʻo tuʻufaʻatasia le galuega o le faleuila ma le agavaʻa o le pasi. O le masini ua faaauupegaina i le tele o foliga o loʻo vaʻai atu e faʻaaoga ai le le mamao. E aofia ai ma le 'auvaʻa, e aofia ai le' au, e aofia ai mai le 'au. O le afifi e aofia ai se nofoa ma le mimiti ma le faʻamafanafana, lapoa (shr × c) - 38 × 80 × 3.5 cuts module e manaʻomia). Ata: Vitra.

Faʻaopopo i le faʻavae o galuega, o le faletaele o le faletaele e mafai ona avea ma filifiliga faaopoopo, pei o le tapuni ma le nofoa ma se nofoa maualuga, o le ultactive togafitiga, o lea e le sailia ai le taʻaloga, ma isi. Asiasia tagata gaosi tagata ua siitia ai lenei masini ua avea i le fufuluina o vavega robot.

Puleaina

O sauniuniga uma ma filifiliga e faia i luga o le Pusa o loʻo i luga o le mea e te maua ai le ipu, i lalo o le tapuni, ina ia mafai ona e faʻapipiʻiina pe paʻi i le ki. E mafai ona e faʻatonutonu le masini e faʻaaoga ai le felauaiga o le mamao.

I le alualu i luma faleuila o loʻo iai le filifiliga "Otometi sefeina o le fou tulaga faʻaaogaina". O le a faʻatagaina oe e faʻamalolosi ma sefe le faʻamanatuina o se poto masini masini faʻapitoa mo tagata taʻitasi o le aiga.

Tau

Otometi faleuila o le Bailet - O le fiafia e taugata. O le tau e amata pe tusa o le 70-80 afe rubles. Tele taimi e sili atu ai sili atu nai lo le selau afe. Peitaʻi o le faʻamafanafanaga, lea e tuʻuina mai ai nei mea, e tau ai ia i latou nei tupe faʻaalu.

O le iʻuga o le tuʻufaʻatasia o le faleuila ma bidit, e te maua ai le "vailaau faasaina" ma se lavelave o galuega ma polokalame polokalame e le o avanoa i le tulaga o le pili.

Faamanuiaga o Boidet Warkince

  1. O le sefeina o nofoaga - nai lo le lua masini na o oe. Mo potu laiti, faamafanafana e talafeagai ai, o loʻo i ai ni mea e i ai ni filifiliga mo le puʻupuʻu o le tele - 420 × 615 mm (Sh × (Sh.
  2. O le tagata faʻaaoga e le tatau ona faʻaliliu mai le tasi masini i le isi e faia ai le faʻamalie. E sili ona fetaui lelei i tagata o le matua ma e iai manaʻoga faʻapitoa.
  3. Faʻamafanafana pe a faʻaaoga - faʻatonutonuina le faʻaaogaina o faʻamau poʻo luga o le vaega o loʻo iai i luga o le mea e mafai ai ona fesoʻotaʻi.

Fesoasoani Fesoasoani

Le Mana Suʻesuʻega o le Uilatototo Ototo-Keidet, Mo se Faataʻitaʻiga, Geberit o 850 W. Malosiaga o le taumafaina i le faʻavae faiga ma se taimi o taimi uma o loʻo galue i taimi uma boiler - mai le 1 i le 9 w, Ip4x puipuiga tikeri. Rated voltage - 230 v Ac. Vai taumafaina o le galuega a le bideat 2.1-5.5 l / min. O le vai vevela e mafai ona faʻagaioia i le lua auala: E masani ona ki i luga (o le vai o loʻo lagolagoina i le vevela ma sauni e faʻaaoga i soʻo se taimi), e vevela le tagata i le faleuila (vai minute). Lea e mafai ai ona sefe le eletise.

Lua i le tasi

Faleuila i lalo ma se multifunclement Pid Whitet GL 2.0 (118 800 prollas). Ata: Toto.

Lautele nofoa nofoa

O le isi mea aoga e faʻataʻitaʻi ai le faʻasologa o le classic rait o se nofoa muamua (a leai o se mea e sili ona taugofie ai le bidit bobaper. E faʻapipiʻiina toetoe lava o soʻo se faleuila i onapo nei nai lo le nofoa, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina ma pe a maeʻa ona fesoʻotaʻi i le malulu vai ma le eletise. E le pei o le faleuila, o le kuki o le kupota o se nofoaga ese ma tutoʻatasi meafaigaluega e fetuutuunai i le faleuila muamua faleuila. Ma le mea mulimuli, suia le faleuila o le tele o tupe teu tupe (faapea foi ma le toe faaleleia galuega) o le a le.

O tagata gaosi e ofoina atu faʻataʻitaʻiga eseese o bidet exvers. O le mea e sili ona faigofie ma gafataulimaina o le unaʻiga o loʻo aofia ai se fefiloi faʻapipiʻi i lona pito i tua, latalata i le tane faleuila, ma le le pupuni lelei, pei o se pesini o Toʻila.

Lua i le tasi

Faʻataʻitaʻiga aofia-Aidit TCF4731. Ata: Toto.

Otometi iunite i a latou gaioiga o loʻo agaʻi atu i le faleuila. Ua uma ona faʻauʻuina i se vaega faʻafanua, o se elemene e vevela i lalo o le suavai vai ma o loʻo i lalo o le tapuni, o lea e masani ai ma le masani ai.

Afai o le a e faʻapipiʻiina se faleuila i lalo o le faleuila, aʻoaʻo le auvai i tafatafa o le faleuila o le falevae. Ua mafai ona tuʻuina le uaea na faʻalilolilo, faʻapea foi ona matala i le cable channel.

Lua i le tasi

O le team faamafanafana le tele o le tele o le BIDITT BURDE: MULIMULI FOLAFOLAINA (MILAFIAGA FAAFETAI, OFF LE FAAFETAI SNELLY SHECKED, ANDURLS SHAND SCEL, Anetioma gaoioi o le telefoni. Ata: Geberit.

Tau

Otometi Bidit e aofia ai fugalaʻau, o Toshiba, Snanonic, Geyonic, Douravit, Roca, Iakopo, Jayc. Spelt Swars o le a tau e tusa ma le 7 afe o le a le tau e tusa ma le 7 afe, o le yobles. O le tau o le otometi tapuni-bidue amata mai le 20-50 afe rotabs.

Aoga o se bidtung ufiufi

  1. Faigofie fetuʻutuʻu i le muamua faʻapipiʻi faleuila, e aunoa ma le manaʻomia o soʻo se mea matuia i le faletaele.
  2. E le pei o le faleuila o loʻo i totonu o le faleuila, e faigofie ai le faʻapopoleina (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e fealuaʻi ai i se isi fale).
  3. E i ai foi a latou lava lelei e pei o le faleuila taulai, ae e taugofie tele.

Tuutuuga o le tuʻufaʻatasia

Fuafua pe o le faʻailoga o le tapuni e talafeagai mo lou faleuila, e mafai ona e lua tapulaʻa. Muamua o le faʻatekiki faʻapisinisi: pe o loʻo tutusa o ia ma le faʻamau o mea o loʻo i totonu o le faleuila (o se tulafono, o le tulaga masani). E mafai ona maua le fetaui i se laulau faʻapitoa e faʻapipiʻi i le tapuni ata. O loʻo iai le tele o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le maketi a Rusia. O le lona lua o se tuʻufaʻatasiga vaaia: Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona tuu se tapuni lapotopoto i luga o le sikuea faleuila: ma e foliga mai e le aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le mafai ona aulelei, ma e le faitio ai. O nisi o kamupani na maua mai tui, pei o le Byorit, villeroy & Boch, Rocha, e ofoina atu latou i le tataina o le faleuila.

Faapipiiina ma sootaga

E le pei o le masani ai o faleuila, i le pau lea o le vai ma alavai ma alavai i totonu, o se masini otometi o loʻo maua ai le faʻatonutonuina taualumaga i le uaea. I le taimi lava lea e tasi, o kamupani lea e ao ona maitauina: faʻamavae, puipui, vaseaʻese mai soʻo se lala o le eletise. O le vaalele a le vaalele o le vaalele o loʻo faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma le masani ai o le fale o lenei ituaiga, faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa faʻapipiʻiina module vaega.

Lua i le tasi

Faatasi ai ma le fesoasoani mo le mafai ona o le suavai mafai, e mafai ona fufulu lelei le faleuila. Ata: Grohe.

O agaga tumama

O le mea sili ona taugofie ma gafatia filifiliga e sui ai le bidet o se taʻele faʻapitoa ma se moli moli i luga o le strepfable hose i luga o le puipui i autafa o le puipui. Fefiloi mo le alaga e mafai ona fausia-i ituaiga ma fafo. O le fefiloi mo le magoto, fesoʻotaʻi i le solo solo, pei o se palu masani, ae o loʻo iai se isi vaega tolu o le vai fefiloi.

I le faʻagasologa o le faʻagaioiga o le solo solo, oe muamua tatalaina le paluy, ona kiliki ai lea i le Leko alatoto. Ina ua maeʻa le itulagi i le itu, aua neʻi galo le soʻona faʻaalu o le vai i totonu o le palu palu. Ma se le magalemu o le palu i totonu o le taʻele o le fale ma o se vai e mafai ona tumau, e iai le lamatiaga i le le atoatoa o le vai ma le taʻele umi ma taimi umi.

Lua i le tasi

O le fesuiaʻi o le vai o loʻo faia i le oʻomiina o le ki. Ata: Bossini.

O le solomuli o le faʻamamaina o le taʻele o se laʻau laiti, o le mea lea e mafai ona tuʻuina atu i se faleuila e oʻo lava i le tamaʻi faletaele. O le a fesoasoani foʻi o ia i le taʻitaʻiga a totonu o lenei potu.

Lua i le tasi

Musuia-i-fufulu - otometi faleuila o le faleuila, o le pito mamao o le mea e faʻapipiʻi ai (87 391 rubble). Ata: roca.

Lua i le tasi

O le faʻamalolo le faʻataʻitaʻiga o le masani tusi pese a apota (14,897 rubles). Ata: Keararag.

Lua i le tasi

O le mamanu o peimeni masani, pei o isi masini, e eseese: lautele mamanu - Carina (4799 crub.). Ata: Ceanit.

Lua i le tasi

Geometric Miti-paʻu - Terrace Bidit (30 560 Rullas). Ata: James Teteli

Lua i le tasi

Hinged bidet chrome (20 800 olo.). Ata: Ravak

Lua i le tasi

O le ata o le faʻataʻitaʻiga o.novo, le vaega o le ovava, o le maualuga o le pesini o le 31 cm, lapoa (shra) (× 56 cm. Ata: Villeroy & Boch

Lua i le tasi

Faʻapipiʻiina o le BIDET i le ituaiga o aso o nei o loʻo i ai mai le tele o le aoina o le faletaele, atoa ma le malu faletaele nofoa (40 670 rubles). Ata: James Teteli

Lua i le tasi

O fuaitau o pu i totonu o le ipu ua tuʻufaʻatasia, e mafai ai ona e filifilia se palu siʻosiʻomaga (ma romanm e le faʻamalulu). Ata: tusiata.

Lua i le tasi

Faatoeletonikaina o Bidet Tuma Classic (Doruroplast) Maea ma le faleuila recovad Nonmium Nu.1 (124,468 Rubles). Ata: Geberit.

Lua i le tasi

E ala i le nofoa o le nofoa (polyproppylene) ma se galuega a le teine, ma se fale-i le faʻatonutonuina o faiga ma le faʻamamaina o le faʻamamaina, ma le micron). Ata: James Teteli

Lua i le tasi

O le solomuli o le taʻele o le taʻele-02, hse umi 1000 mm. Ata: vali.

Lua i le tasi

O le solomuli o le taʻele 1jet, ma se tagata e umia ma se hose 125 cm (5070 rubles). Ata: Hansgroe.

Lua i le tasi

O le Windea-F Trigger Spiray Hygiene Free Sweet (ma le tasi Jet Mode, lima taele ulavas, siliva Ata: Grohe.

Lua i le tasi

PresMade seti ela (1900 olo.). Ata: James Teteli

Faitau atili