Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili?

Anonim

O le Sealant Faʻatumu solosolo i luga o atigi ma ofu taele, o le laina o le faʻafesoʻotaʻiga fausia fausia-i le fufuluina o le ea ma vai sapalai. Matou te taʻuina atu, o fea o suafa e sili ona talafeagai mo nofoaga susu.

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_1

Susu susu

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Susu susu

Silcone Silkone Silkone Swverver (Sodal) (1 Up. 100 ML - 315 Cir.). Ata: SuadAL

O le mau e tusa ai ma le fausaga o se homogenous paste-foliga tutusa e faavae i luga o polyers. E faʻaaogaina e faʻatumuina ai ma faʻamalu faʻafilemu o le faʻamaufaʻailoga, tautau, fusi ma fesoʻotaʻiga e puipuia ai le efuefu, palapala, vai ma le ea i totonu. Faʻalagolago i le mea o polymer o loʻo faʻaaoga o se faʻavae, sa vaeluaina o le tele o ituaiga: acrylic, Iqylic, bicone, sili, ma isi. Taʻitasi lava lona lava lautele. O le a matou talanoa e uiga i le sili ona lauiloa - tumama.

O lenei, o se tulafono, tuʻufaʻatasiga e faavae i luga o le bictone paʻu, lea e sili ona aoga i totonu o faletaele, faleuila, umukuka, o loʻo faʻaalu ai le vevela ma meaola. I se faʻaopopoga, o sone o susu e tatau ona usitaia ai le sili ona lelei mafuaʻaga manaʻoga. O lea la, o le filifiliga o le vaipai e tatau ona nafa ma le falepuipui e tatau ona faalatalata atili mai.

I le maketi maketi, o lenei oloa o loʻo sui ai le tele o tagata gaosi oloa, o le "Hoobby Spermark), AE KIDELD, o Sytan Town (Feitarmarks Corrit, Makroflex, "Taimi").

Susu susu

A faʻatino galuega i le faʻamaufaʻailogaina ma le vaitaimi o le faʻamalosia o le acidic kalama (e le i lalo ifo o le aso), lava galueala e tatau ona maua i totonu o le potu. Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • O le a le faʻaaogaina o le vaituloto mo faletaele, umukuka ma isi luga o luga: auiliiliina taʻiala

Acad ma neutral

Susu susu

O lona uiga mo le aveeseina o siko-fou-fou o le sili-fou anicon seara liva (hg). Aofia ai pulumu mo le faʻaaogaina ma spatlala mo le aveesea (1 afifi. 100 ml - 655 olo.). Ata: HG.

I le faʻaopopo atu i le sikauko paʻu, e iai ni vailaʻau o loʻo maua ai le malosi ma le mafiafia o le mautane (ona o le faʻavasegaina mulimuli e le tafe i luga o le masani ai Le toe gaosia o fungi ma guld i luga o le pito i luga o le stam), pipili ma dyes.

Susu susu

O lona uiga mo le aveeseina o siti-fasioti silika (le braven braven) (1 afifi. 100 ml - 314 Rullas.). Ata: Den Braven

Ina ua uma ona tatalaina le tele mai le faagaau, ua amata ai le tali a le nuu. E tupu i le auai o le susu o loʻo i totonu o le ea. Fuafua i le ituaiga o tuufaatasiga o tuufaatasiga, o le sami siliva siliva ua vavaeeseina i ni vaega tetele se lua: ACID ma le le mautonu. I le uluaʻi mea, aʻo talaʻi ACECID e iloga i le taimi e iloa ai, lea e mafai ona malamalama i ai i le manogi lelei, i le lua - e leai se leaga ava.

O mau o ituaiga taʻitasi e i ai lo latou lelei ma le faaletonu. Acidic o loʻo i luga o le sili ona lelei le faiga ma tau le taugofie. Peitaʻi, e le mafai ona faʻaaogaina i ni mea e tali atu ai ma acictic acid ma amata ona malepe ai. E aofia ai le le mautu i faʻafitauli faʻafomaʻi, faʻata ma se manifinifi manifinifi o o uʻameas, maa masani (e aofia ai ma le maamora, maasiasi), sima. O le iʻuga, o faʻafitauli o loʻo faʻamamaina, o le faʻapogisaina ua faapoufofoga ma ufitia i latou

O luga, e le mafai ona fetaui lelei ma acidic aʻiaʻi, e atoatoa ona fealofani ma le faʻaituau sili ona faʻaaogaina. O la latou meatotino iloga o le vailaau o le le lelei ma, au, maualuga le tau. O nei tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e faʻamaufaʻailoga ai luga o le pVc ma le aleclic, e aofia ai ma le tau taele.

Salent Seceacone Caunipers e sili le faʻamalosia o ituaiga uma o Chile Cereafie, Saina, faʻalogo, tioata, faʻaputuputu alu i luga e aunoa ma le faʻaaogaina o le eleele.

Acad Sigcone Sealants

Igoa, Mareko. Silkoton filtant Tytan polofesa

Umukuka, taele

Cerestit cs 15.

O le le moni o le le lelei

Silkoton filtant s25

Isols s205.

Tagata gaosi

Selena

Faafuasei

Henkel

Penisione

Pupu.

Iso chemical.

O Le Taimi o Ata Tifaga Faafanua, I 23 ° C ma 50% Rel. Susu, min.

5-40

7.

10-35

10-25

10 25.

Faʻamanuiaga o fua i le loloto i le 23 ° C ma 50% Rel. susu, mm / aso

2. 2. 2. 3.

1-2

Vevela tetee, ° c

-40 ... + 100

-60 ... + 180

-40 ... + 150

-40 ... + 100

-25 ... + 120

-40 ... + 150

Oloa Ola, Masina

sefulu ma le valu 12 sefulu ma le valu sefulu ma le valu Aua. Aua.

Afifiina, ml

310. 300.

280.

310. 310. 280.

tau, olo.

232.

239.

180. 202.

256.

220.

Sealants mo UTMS

Susu susu

O Sealants mo Aquariums: aquarium Silkone (Pepeil) Black, lanu, (1 luga. Ata: Pesoa.

O Sealants e masani ona faʻaaogaina mo le autasi ma le lautele e oʻo i le 30 mm. Aua o le lautele, o le Mamalu Ese e sili atu, talu ai e le gata i faʻamaʻi ma le faamauga, e faia se mea faʻatumuina galuega. Ae ui i lea, o le sami e mafai ona faʻaaogaina i le tagofi o soʻo se lautele, pe a fai o e mulimuli i le tulafono faʻailo o lua: O le lautele o le faʻailoga e le tatau ona sili atu nai lo le faaluaina. E ao ona maitauina ma se faʻaopopoga o le loloto o le siamo, o le taimi o le faʻaʻaisa ua siʻitia ai le sami. I tulaga o le aiga, o sui o le manaia tele. Ae peitai, ina ia le tau taugata le faamaufaʻailoga i lenei tulaga (pe a maeʻa, o suavai mumu, e le o le vaega teleʻaiga o le fale tele, ma o loʻo faʻaaoga le polethylene.

Sauniuniga mo le Faamauina

Susu susu

Sealant (SoudAL) lanu (1 afifi. 300 ml - 349 rubles.). Ata: SuadAL

O luga o luga o luga e tatau ona faʻamamaina ma le faaeteete mai mea tuai, paketi palapala, pefu ma pauna. Ma faia sili i le aso o lo faamauina. Ae le i faʻaaogaina le Ogko o le sami ma masima e le gata ua faʻamamaʻia, ae ua mago foi. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le fasimoli vai poʻo ni vaiunoa mo lenei, aua e ono faia e o latou toega fatuga. O maualuga tuai ma isi vailaʻau ua aveʻesea mai le sima ma maa i luga o pulumu e mafai, ma, pe a tatau ai, faʻaaoga faʻapitoa foi le fofo ma fufulu. Uamea, tioata ma palasitika o loʻo sosolo ma le ava malosi-o loʻo i ai le suavai poʻo le sosolo, o ai o tagata o loʻo totoe o le mago ma se solomu. Ina ia mafai ona puipuia vaega lata ane i le faamaufaailoga o mau uila, faaaoga le mea faapipii. Na aveesea o ia i le taimi lava na maeʻa ai le faʻaiuga o le galuega.

Susu susu

Tyttan Tomai Faapitoa (Selena) uliuli, le lanu (1 pack. 310 ml - 380 cru.). Ata: selena

O le faiga o gaioiga e le tatau ona malulu pe vevela. O le sili ona lelei vevela o le 5-40 ° C. Tuba ma le Sealant e fautuaina e vevela ile potu vevela. O le metotia o le le mautonu e faalagolago i le ituaiga o afifiina. O le tele o loʻo aliali mai i le tipiina o le pito i luga o le faʻamalosiina o se paipa poʻo le faʻaaogaina o se skeleton faʻapitoa-pei fana, faanatinati atu i le tapu. Ia manatua: O le averesi o le tele o le fua faatatau o loʻo faʻaalia i luga o le afifi e aoga mo le averesi vevela (tusa ma le 20 ° C) ma le le fiafia (50%). O le siʻitagaina poʻo le faʻaititia o nei tulaga taua e tau atu i le faʻavavevave poʻo le faʻagesegese i lalo o le faʻagasologa. Talu ai o le taligalu ua faʻamalosia ma le auai o le susu mai le ea, e le fautuaina le galuega i nofoaga leaga.

Tulafono mo le filifilia o le sami mo nofoaga susu

Filifili saʻo le taligalu mo potu susu e faigofie. Muamua lava, suʻe le poloketi a le tagata gaosi oloa i luga o le afifiina. E tatau ona latou faʻailoa mai o lenei oloa ua fuafuaina mo le faʻamaufaʻailogaina o fusi ma potu i potu ma le maualuga heady o le a le mafai ona taugofie oloa: e le mafai ona maua e le sili ona taugofie maualuga uiga. A maeʻa uma, oloa gaosia e masani ona maua le paʻu maualalo, faʻalauiloaina laina ma fasi laau toso i totonu o le taligalu, lea e faʻamalosia ai ana meatotino. I se faʻaopopoga, ua aoga le faʻatauina o oloa o le lauiloa ma le gaosia. O faʻamatalaga e uiga ia i latou e faigofie ona maua i luga o fale gaosi i luga o le Initaneti.

A o le i faʻatauina se vaʻa, faʻalogo i lona lanu. Afai e te taumafai e vali le vaega faigata o silig-o le a sau. E na ona faia i le gaosiga. I le susu o nofoaga e susu, manino ma paepae ma paʻepaʻe faʻapitoa e sili ona lauiloa, e fetaui ma le lanu lauiloa o le tumama o le tumama. Teisi itiiti ifo i le manaʻo uliuli, lanu efuefu, lanu enaena, ma lautele, o le lanu samasama o lenei oloa e oʻo i le 100 papa.

Susu susu

Ina ia faʻatumu le soʻoga o puipui ma fola i potu susu, o le vailaʻau oona o loʻo lavea ese mai le paipa ma le saoasaoa avanoa, e aunoa ma le saoasaoa avanoa ma le vevela. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Sealant mo le aquarium

I le faamaufaailoga o le gaosi oloa gaosi oloa maua faapitoa aisa. O i latou nei e le mautonu sili. A faʻaputuputu tupe, o tagata o fausaga ma isi ata o ni ata, latou te fatuina ma tausi potu, tetee i vai mautu, i le faʻamaloloina o vaipuna ma le vevela. A maeʻa le onosaʻi, o le a saogalemu tele mo iʻa, fautuga ma isi manu feoa. E leai se mea e le faʻaaogaina se acid cradent o le vailaʻau oona mo le faʻagasologa o aquarium. FangnicIbal (Anetiongal) E aofia ai i lona faʻavae, i le vai tu e mafai ona mafua ai ni oti pepelo.

Faʻafefea ona faʻaaoga ma sui le sami

O le vaega o Igcone Aikupito o le "New" e le faia ni mea e fai i le "tuai". O le mea lena, o le pito fānauga fou o Ituaiga sili e mafai ona faʻatu i luga o le "tuai silicone", ae o le a pipii sese, lea o le a aʻafia ai le hermime agavaʻa. Afai e tatau ona e toe faʻaleleia, o le sami e tatau ona aveese atoatoa ma suia. O lenei mafai ona faia i se masini auala poʻo le faʻaaogaina o mea teuteu faʻapitoa.

Aveese le mea manogi sili ona manaia ma se laupapa laupapa po o le palasitika spatala, o le a le mafai ona faʻaleagaina le itu o loʻo iai. Afai e tatau ai, o le faiga e toe fai.

Suia o le magela i le puipui o le puipui ma le o le taele taele

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_12
Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_13
Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_14
Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_15

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_16

Ina ia faʻamaufaʻailoga le puipui o le puipui ma le taʻele o le taʻele, faʻaaogaina le le mautonu silika sipeleni. Muamua, ma se mea lilo mai le Seam, o se vaega tuai o le taligalu e aveese mai le Seam. Ata: SuadAL

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_17

Afai o le taligalu e matua mautu, o le faʻavae o le sili sili ona lelei (sodal) o loʻo faʻaaogaina e faʻaseʻe ai

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_18

Ina ua maeʻa faʻamamaina, o le avanoa o loʻo iai, o le faʻaleagaina o le faʻamamago ma mago. I luga o le puipui ma taele i luga o pito o le avanoa o le vasa ua faapipiiina le gaʻo lipine

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_19

A o le i alu i le faamauga, o le tafe o le 'taele i le afa faʻatumu i le vai ina ia mautinoa i le faʻavaʻa, ma le lautele o le faletaele ma ua tupu le puipui. O le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaaogaina i ia tulaga i le lumanaʻi o le a le solia i lalo o le gaioiga o le uta mai le vai i le itu o le taʻele. Ina ua uma ona faʻatumuina le avanoa o le sami ma le faʻaitiitia o le vaega, o le valiina vali ua aveese vave

Faamau le soʻoga o le puipui ma atigi

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_20
Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_21
Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_22

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_23

Ua aveese le vaega o le sami tuai. Ata: SuadAL

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_24

O le lauʻeleʻele o le avanoa o loʻo iai, manogi ma mago. O le pa ma le atigi i luga o pito o le avanoa o le mea leaga o le gaʻo lipine ma le sami e faʻaaoga ma se tamaʻi manava ma le fesoasoani a le faitotoʻa

Notentant Steant: faʻafefea ona filifili le sili? 10616_25

O le Seam Luga o le Smoothed ma fefaʻasoaʻi e le Spimacula faʻapitoa, Faʻamalosi i le fasimoli fofo, e aunoa ma le faʻatali mo le faʻavaeina o le ata tifaga (mo le 3-5 minute). O mea faapena o le a maua fua fua vai fua ma o le a puipuia ai le faaputuga o palapala ma foliga foliga. Ina ua maeʻa le smoothing le Scotch Scotch Aveese ma faʻatali mo se faʻamaufaʻailoga atoatoa

Faitau atili