Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele i le plum i le lua ma le mulivae ma le usitaia o ni mea taua uma.

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_1

Taele ma laupapa laupapa

Ata: Instagram My_home_Home_scacle

O foliga o le taele fola

O fola i le taele ua fai mai susu. O lona uiga sa faʻaaoga saʻo le vai ile faʻagaioiga o le vaielu. O le mea lea, o se tasi o galuega autu i le faʻatulagaina o loʻo i luga o le pito i fafo o le sopa. Mai lenei, e ala i le tele o le olaga o tautua o le fausiaina atoa ma le ono masani o foliga o lafoga ma le faʻaumatiaina o le fanua o lana fuafuaga e faʻalagolago i ai. O faiga o alavai ma alavai ua masani ona aveese le vai.

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_3
Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_4
Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_5

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_6

Ata: Instagram AdeI_Dizainaikramaso

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_7

Ata: Instagram Andretimashessnto

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_8

Ata: Instagram Inveroidoom

O le vaipuna o le Soup e mafai ona faʻateʻaina i le pusale (o se filifiliga lelei lea, ae seasea faʻaaogaina) pe lafoaʻi i totonu o le alavai. O filifiliga o fuafuaga o loʻo faʻaalia i le laulau.

Alavai Yama Le mamao i le afi
Legiga o fola Ua faʻaalia saʻo mai le lua i lalo ole faleoloa 'ai, o alavai na puna i luga. Poʻo le vai o loʻo potopoto i le pallet ma ua faʻateʻaina i se lua o loʻo latalata i ai. I lalo o le fola o le fale e faʻaaugata i le pamu susu, o loʻo aoina ai fanua ma lafo i le pusa.
Le le mautonu fola E ala i le alavai i le fogaeleele, o fanua ua aoina ma lafoina i le lua. O le fasimoli vai ulufale i le alavai, mai iina i paipa i totonu o le pusa.

Fola o le fola ma alavai

Ina ia iloa le ituaiga o vai mai le taele, e manaʻomia i le tulaga o le nofoaga, aua o le faʻatulagaina o vai susu e mafai na o le taimi o le taʻele. Toe faia le mamanu o le a avea mulimuli ane e matua le fiafia ma taugata. Mafaufau i le sili ona lauiloa metotia o ogalaau.

Tafetogo i le itupa + alavai

Sili tau taugofie ma faigofie le faia o filifiliga. Ua manatu o le alavai e tuu i lalo i lalo o le hasher. O le fasimoli vai e ui atu i le fola tafetotoi ma oso sao i le alavai.

Taua minus mamanuina o le a mafai ai ona faʻaaogaina na o le taumafanafana. I le malulu, o le taele lava o le a vave malulu, aua o fola tafe e le mafai ona uuina le vevela.

Fufuluina potu taele

Ata: Instagram Provitaraara

Fausiaina o fausaga amata i le faavae. E mafai ona avea ma koluma pe faapipii. A uma, o le lua o le 'eli atu i totonu o le faavae, loloto e uiga i le tasi ma le afa mita. O le alavai alavai o le 45-50 cm ua faapupuu i lona pito i lalo. I le pito i lalo, oneone ua tuu i luga o le maa nutimomoia maa po o clayzit. O le faʻaituau e tau atu i le lua ua fausia. Ua faaemuina pe faaauupegaina i le clay cyle.

Ile iuga o nei galuega, o loʻo faʻatinoina le faʻavae ma alu ai ile fausiaina o pa. O le fausiaina o le fola i luga o utupoto o le tumutumu, o loʻo sauni ai taʻaʻalo lea na faʻatulaga ai laupapa le fola o le fola. E i ai 5-7 mm i le va o elemene a le lua. Nai lo le malupuipuia le fola i luga o le gas, e mafai ona e faia ni talita toe lelei, ma tuiina o laupapa i luga o pa. I lea tulaga, o fola e mafai ona avea mo le matutu.

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_10
Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_11
Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_12

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_13

Ata: Instagram Andretimashessnto

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_14

Ata: Instagram xvovaam27

Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le taʻele ma le alavai ma ou lava lima: 2 mafai auala 10703_15

Ata: Instagram xvovaam27

Le ofi o le foloa o le foloa + aveese i le afi

O se sili atu le faigata o mamanu e aofia ai ma le faaumaina. O le mea mulimuli e tapunia ma se malifa e tau atu i le plum. I le va oi latou e masani ona faaputuputu ai le vaega o le tino. Mo teuteuga, o se lelei laupapa lelei po o le faaputuga mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le sima o loʻo tatau. O le mea leaga tele o le sima o le fola o le lagona o le malulu tusa lava pe o le unauina.

Mo lenei mafuaʻaga, o se maʻa mafanafana poʻo se paipa i le vai vevela e masani ona fetaui i totonu o le taʻavale. Galue i le faʻatulagaina o le polokalama e amata i le faʻavasegaina o le faʻavae o le faʻavae. Faaeeina alavai paipa mo le alavai alavai. Ua aveʻesea mai ai i le maualuga i lalo o le lumanaʻi faʻamaea le tauina ile 5 cm. Afai e fuafua se foloa laupapa, ona tapuni ai lea o le avanoa i totonu o le faʻavae.

Moli i lalo o le fao

Ata: Instagram Rost747

O loʻo faʻapipiʻiina pito i luga o le pito i luga, o loʻo fausia ai le ata ata. Mai luga o le tuiina i luga o se tulimanu o tags. Ina ia faia le slope manaoga. I le va o Lats, canutprooting, faʻafefiloi ma se isi mososoromomomomomoy o se palasitika palasitika ua faaputuputu. Ina ua maeʻa lena mea, ua faataatia le fola ma tuʻu le nofoaga o le tinoitaʻo.

Sima fola o le faatulagaga e ese lava. Ua faataatia le suwsela muamua. Ma le isi, o le alavai e mafai ona ave uma uma i le ogatotonu o le fufuluina ma se tasi o ona itu. Fuafua i lenei, o le faʻatonuga o le malifa o loʻo fuafuaina. O lona tau e le tatau ona sili atu ma le 5 ° ina ia talafeagai tagata e feoai solo i le potu. O le isi liligiina o le uliuli naliina, o le le mautonu o loʻo puʻeina ma le isi vaega o le lalagaina. O nei mea uma ma le saʻo ma le faʻamaoni o le mea filifilia.

Ina ua mavae mea uma ua matutu, alu i le teuteuga. A manaʻomia le faapipiiina o se foloa mafanafana o le fola, e faʻatino i lenei tulaga. Sosoo ai faaputuga laupapa. Mo le faʻapipiʻi o ie maʻona, latou te filifilia faʻapitoa susu-totoatusa ma suafa. E masani lava, o laupapa laupapa-laupapa-fola e faʻapipiʻiina mo le faigofie o le fufuluina i luga o le fola mai le ato.

Feoaʻi ma se malifa

Ata: Instagram Rost747

Naʻo le lua o filifiliga e lua mo le faʻapipiʻiina o le fola i le alavai. Aʻo leʻi fausia le taʻele, e aoga ile mafaufau i ni auala eseese e faʻateʻa ai le vaipuna ma filifili le sili mo ona aiaiga. Ma o le taʻele fou o le a umi lava o le a umi ma o le a le tuʻuina atu le pule o le le talafeagai faigata.

Faitau atili