Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z

Anonim

E le masani ona fai ni paketisi. O le tali sili i lenei mataupu o le faʻaaogaina o se mea masani ona suia mai le sili atu o faʻafitauli o loʻo toe toʻesea. Ina ia maua ai, ua lava le faia o se papupuni o le atunuu i le atunuu. A o matou faamatala i lenei tusitusiga.

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

O le a le Priost Pit

O le faapaologa ua masani ona taʻua o se fausaga lea o loʻo faʻapipiʻiina afitusi. O lenei oloa o le liliuina o otaota o meaola, lea ua manatu o se tasi o le sili fetilaini filifiliga filifiliga. Faapalepale e le gata i le faaleleia o le sosaiete a le sosaiete, ae aoga foi le aoga i lona fausaga. Sandy Ol Faʻafetai ia sili atu le lelei o le susu, ma o le omea e sili atu ona tatalaina, lea e mafai ai e le lalolagi ona faaseʻe ea le ea ma vai.

Pusa mo le faapaologa

Ata: Instagram Agrotehnic

O le faʻavae o le "galuega" o le faaputuga faapaologa o loʻo faigofie tele. O otaota otaota ua folasia i totonu ma fausia tulaga sili ona lelei mo le palaka mo latou, o le mafua mai o le mea e maua ai le pule. Ma o le otaota pala, e manaʻomia le tuʻuina atu i le tau talafeagai o le okesene ma le susu. O le mea lea, o le ata o le lua e tatau ona mautinoa le ventiplation o le tele o le mea na faataatia ai. I se faʻaopopoga, 3-4 taimi i luga o le taumafanafana o le taumafanafana na tuʻimomomo ma soloia e le aunoa ma vai.

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_3
Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_4
Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_5

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_6

Ata: Instagram Pavlova.Laisa

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_7

Ata: Instagram Wandlife.ru

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_8

Ata: Instagram Senana_zazaz

O le mea e aofia ai i vivo tagi i le lua tausaga. Afai e manaʻomia le mauaina vave, o siama faʻapitoa e faʻaopopo tele le faʻavaveina o le faʻauiga o faʻafitauli. E tatau ona e iloa le mea e mafai ona faataatia i le lua paopao, ma le a foi. O le numera numera o loʻo faʻaalia i le laulau.

E mafai ona e taoto Le mafai ona faataatia
Maloloina o laau;

asini, fualaʻau, fualaʻau fualaʻau e aunoa ma faʻailoga o faʻamaʻi poʻo le pala;

vao vao, vaomago;

Ua i ai a paʻu, o laʻau, aa aʻa o laʻau;

fiafiaga fiafia, mago nila;

fasi pepa ma le uliuli ma paʻepaʻe ata;

Falafa Fasi;

Mamafa le muga o manu manu.

Mamana laau ma a latou mea mananaia: lau, fasi, ma isi.;

ivi ma tumau o manu;

mea leaga

Fiafia i le aiga;

Laʻau ma le tele o mea o nirates ma herbicticides.

  • 8 lauiloa sese mea sese pe a galue ma le togavao fetilaisa

Filifili se nofoaga i lalo o le fausiaina

O le nofoaga sili e faʻatulaga ai le faapaʻu o le papupuni o se paolo o se pata poʻo le puipui o le fale o le tamaoaiga. Afai o le la o le la o le a pa'ū saʻo i luga o le lua, o le decompiation gaioiga o le a tuai pe taofi. O le isi itu e tatau ona amanaʻia o se vaʻaiga vaʻaia o se vaʻaiga tele i se manogi faapitoa, ma e manaʻomia e tuʻu se fausaga ese mai nofoaga o foliga o tagata.

E tatau ona faʻavasega i se papupuni, tuʻuina atu le maualuga o le vai o loʻo siitia. E le tatau ona paʻi iai le mea. Ma le isi mea e manaʻomia ai le vaʻaiaina o le mama a le inu vai i le atunuʻu. O lea, pe a iai se faʻatamala poʻo se atunuʻu e latalata atu, e tatau ona i ai le mamao o le 25-30 m. I le taimi e tasi, o le eleele e le tafe mai le vai e le tafe mai le vai i le o se vai inu.

Pusa komipiuta

Ata: Instagram Teplici_voyaya

Faatulaga o le pule malosi

Ina ia mauaina se faapalepale, e lua ituaiga o fale o loʻo faʻaaogaina. E mafai ona avea ma lua po o se pusa faapitoa. Mafaufau i filifiliga uma i auiliiliga.

Fausia Pit mo le faapalaga

Aʻo le i amataina galuega, e taua le tonu i lona loloto. E mafai ona lelei, o le a faigofie ona fefiloi le vaega o le faaputuga ma o le a le mea e mafai ona toe maua vave. O le ata sili e lelei aua e sili atu ona nana mea. I le taimi lava e tasi, e sili atu le faigata o le a faʻavaeina o le galu. O le sili ona lelei o le loloto o le 40-50 cm. O le faʻatulagaina o le lua o loʻo faia i se faʻasologa:

  1. Ua eli le lua.
  2. Ua faaauupegaina i le pusa laupapa. Mo lenei, 20 cm mai puipui i le pito i lalo o tulimanu, o ie o loʻo tutuli i le pito i lalo o tulimanu, i isi mamao o laupapa.
  3. O le iʻuga o le pusa e vaevaeina i ni iʻa e lua ma se talie laupapa.
  4. O le pito i lalo o le fausaga o loʻo faaputuputu ma se alavai alavai o le 10-15 cm maualuga. Atonu e paʻu poʻo lala o laʻau, vai, ma isi

Ia e mafai ona e maaa otaota. E tumu mea a mata. Ma o le a mafai ona sui e masani ai le sifi i le paluga o le tasi vaega o le lua i le isi e faia ai le ea.

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_11
Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_12
Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_13

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_14

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_15

Ata: Instagram Yrojai

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z 10712_16

Ata: Instagram Yrojai

Faatulagaina o se pusa tusitala

O lenei mamanu e mafai ona fausia ma lou lava lima poʻo le faʻatau ua sauni-faia i totonu o le faleoloa. I le mataupu mulimuli, o le a avea ma fulufulu mata lapoa pauna, o le a na ona faʻapipiʻiina i le nofoaga manaʻomia.

Mo le lagolago lava, e masani lava ona faʻaaogaina se laʻau. Faʻavaʻa e fausia mai i pa, lea, i se taimi puʻupuʻu, tuʻu ese atu. E manaʻomia lenei mea e faʻatino ai le tele o mea.

Fausia mo Tapulaa

Ata: Instagram Yrojai

Ia e mautinoa e faia se tasi puipui e tasi le puipui pe tuʻuina atu se faavaa - o le a faigofie ona faʻafefiloi mea o loʻo i totonu o le kapeti pe a tatau ai. O isi mea, o le tasi puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia i se faitotoʻa tapunia lelei. Mo le faigofie, o sea pusa ua faʻapipiʻiina i luga o se sima. E mafai ona lelei le lelei i le lalolagi ma puipui ni mea mautu i luga o. Ae le i faapaʻu i lalo le mea e fai ai le pito i lalo o le pusa na tuʻuina mai le alavai, tutusa tutusa ma le pu o loʻo iai.

Ina ia maua se fetilaisa lelei, faʻatumu le lua poʻo le pusa ua manaʻomia i le tausisia o ni tulafono. O le mea sili ona taua o le sui lea "lanu enaena" ma le "lanumeamata" fanua ma ia mautinoa o latou voluma e tutusa lava. Lalo o mea lanu enaena, na malamalama ai tagata fai togalaau malamalama mamago mago, i lalo o le lanumeamata - mutia fou, etc. O le sui o soʻotaga ma faigata ma faʻamalosi, o le a mafai ona e aloese mai faʻamaufaʻailoga mau.

PASMS CHODS

Ata: Instagram Dachniydekor

O le faʻaaogaina lelei o le vaega o le a maua ai se atunuʻu e maua ai se atunuʻu ma le sili ona lelei fetilaisa ma o le a fesoasoani i le penefiti o le lafoaia o otaota lapisi.

O le faʻagasologa o le fatuina o se mea oona oona o loʻo faʻaalia manino i lenei vitio.

Faitau atili