7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa

Anonim

O pa puipui na faia o ni paʻu paʻu toetoe lava a le faʻaseʻe ma le manaʻomia ni faʻailoga. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai se fale fou e iai se vaomatua, ma ua fiafia i puipui i le faʻalenatura mau o le laʻau. Ae o nisi taimi e fau ai e le au faipule ma mea sese - matou te taʻu mai ai le autu ma fautua mai faʻafefea ona aloese mai ia i latou.

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_1

Malo atoatoa

Ata: manaia fafie

E le o ni kamupani uma na te ofoina atu fale mai le Glue Bar ei ai tagata agavaa. O le iʻuga, o nisi taimi e le saʻo ai e tagata faʻatau filifiliga, ma o le faʻapipiʻi e faʻaaoga ai tekinolosi. I le tusiga tusi, tatou te lisiina mea sese a le au paketi ma faʻailoa faʻaiuga saʻo.

1. E leai se filifiliga o laupapa

Kamupani ofo atu vaega o le 100 × 100, 150 × 100, 150 × 150, ma o nisi taimi 150 × 200d Ia mautinoa le faʻamalieina faʻamalieina i le ogatotonu o le pito o Rusia, e manaʻomia pa puipui ma le mafiafia o le 150 mm, ae o le tau o le faʻamafanafana o le a matua tele. Ina ia latalata i le faatinoga o manaʻoga soʻotaga 50.13330.22012 O le anoanoai o fale ", o loʻo manaʻomia i latou puipui ma le mafiafia o le 200-250 mm. E le faia se taimi o nei vaega e le seanoa e soʻo se kamupani uma, i le tulaga sili ona maalofia, ma e faʻapena foi ona faʻaalu le fale.

O le mafiafia (i luga) le pa, o le talatala o puipui puipui foliga, o le mea lea e faʻaaogaina e le vaega ma le kolosi vaega o le 1000 × Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le taʻele poʻo se fale o loʻo soifua ai, o se faʻaiuga na faʻamaonia atoatoa oe lava.

2. Tausiga le timu o se pale o le pale

E masani lava, o le laupapa ua na ona tuu i totonu o se vaega o le lelei faavalea le susu. E le lava lenei o le pale e amata ona suia, ma mulimuli ane o le a mafai ona suia, ma o se gaioiga faigata lea ma taugata. Le itiiti ifo ma le lua vaega o le toe faasalaga le fiberglass faʻaoʻo mai lea o le susu e manaʻomia, ma e tatau ona faʻaaoga uma vaega o le pa mastic (taufaʻafefe le taugofie, e masani ona faʻavaivaia pe o isi faʻataʻavaleina mea leaga). O se isi mea e sili atu lona aoga, o loʻo faʻamoemoe i le faateteleina o le olaga tautua o le fausiaina, o le gaosiga o se pale o le paolo (pe lua-tolu-lua paleti.

Malo atoatoa

E mafai le faʻalautele o le tautua olaga o le pito i lalo i le tuʻuina o le pito i lalo mai i le aftiseppitic laupapa i lalo. Ata: Izba de Luxe

3. Faʻaaoga o se faʻamaufaʻailoga o fesoʻotaʻiga o polythylene poʻo ni mea faapena e pei o se faʻamaufaʻailoga

I le taimi o timuga mamafa ma le matagi, a o le kiona ua liusuavai pe umi le tau, o puipui o le fale e matua maofa ai. Afai o le fibrous mea e tuʻu i le va o le pale ma le tele o lanu matala, o le vevela faigofie ona faʻaleleia. Lelei ma pa puipui e aunoa ma le faʻamaufaʻailoga o le fuʻa (mai le pa ma se sikuea-pue lakapi). E le misia e Poynetynetynetyy ma Steam, o lona iʻuga, o le pa e mafai ona faʻaleleia.

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_4
7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_5

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_6

Synthence fibron faʻailoga e le manaʻomia le fenumiai ma fusi polythylene. Muamua ua lelei ona tuʻuina atu i le susu ma e le pala, tuu le le lava le gaoia o le auala ma le umi o le olaga o puipui. Ata: lanumeamata lanumeamata

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_7

E le manaʻomia e le Selu le umi o le patuvai. Ata: V. Grigorieva

4. Boonding le pale e ala i le faʻamalosia pini poʻo le saʻo filifiliga o le lapoa o le yapillates

O le laupapa i totonu o le puipui o loʻo faʻamalamalamaina ma potu ma tuʻu faʻatasi ma laupapa laupapa. Afai e te faʻaogaina le faʻamalosia o le malosi poʻo le taumafaiga tele e sikoa, o pale, aemaise le maualalo-utaina, o le a le mafai ona faʻaputuputu ma slots.

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_8
7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_9

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_10

O loʻo tatau ona aofia ai tagata tali atu i pu i taumafaiga, ae le o se fufusi foʻi ma leai se mea e mafua ai le foliga mai o le foliga. Ata: V. Grigorieva

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_11

E tatau ona faʻaogaina uma racks i le sikulu paʻu paʻu. Ata: V. Grigorieva

5. Gasket o fesoʻotaʻiga, faapipiiina o koluma ma fata, faʻapea foi ma faamalama, faitotoʻa ma tupe faʻaalu e aunoa ma le alu i totonu o puipui

O puipui na faia o pa o pa e ave ai se solomuli o 2-3% o le maualuga. Faʻatusatusa i se mau o vailaʻau suamalie, e matua tele lava i le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se paipa faigata e faʻapipiʻi i le fola ma le puipui. Afai e lavea le laufanua le faitotoʻa poʻo le pusa faamalama, o puipui ma ata e mafai. O lea, i avanoa, o le a mautinoa lava o mimilo i le moa ma avanoa avanoa, o fata e faʻaautuina i le sikuga (i le faletaele e faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga. Telefoni feaveaʻi.

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_12
7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_13

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_14

Itulau e tatau ona faia i le taua o le au o rosaster - mokesi pa o pae o lo o mimita pusa. Ata: Izba de Luxe

7 mea sese i le fausiaina o se fale mai le kisi pa 10812_15

Cinema i lalo o laupepa o laupepa o lo o faʻatumauina le faʻaaogaina o sifi puipui. Ata: Izba de Luxe

6. Faʻapipiʻiina o le uatia ua natia i le pvc lima lima

Aus, o se mea masani tele lenei. I le taimi nei, e tusa ai ma le tau, i totonu o le fale laupapa, o le uaea e manaʻomia ona tuʻuina i totonu o le paʻu paʻu poʻo se auala matala.

Malo atoatoa

Mo fale laupapa, ma le-igoa o Rero-Warly-uaea o loʻo faʻamamaina i le ala matala e lelei atoatoa. Ata: Salvador

7. Valivali Suiga i le le lelei

O le tuʻuina atu poʻo le tiga e le tatau ona filifilia lelei tele, o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona maua ai ni fafie i le atoaga atoa. O pito o le pa e fetaui ma le malosi e puipuia ai ma le stip wax - o lea e itiiti ifo.

Malo atoatoa

O le fale tele na fausia e manaia tele, ma toatele latou te le mananaʻo e fesuiaʻi ona foliga vaaia. O loʻo faʻaaoga pea le puipuiga ma le faʻatonutonuina o le puipuiga ma le faʻatonutonuina e te manaʻomia i se taimi vave. Ata: Izba de Luxe

  • Penefiti ma le le fiafia o fale mai le pa

Faitau atili