Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama

Anonim

O se fale manaia lua-tulaga fale mautotogi i Moscow e foliga mai o se tioata a le tioata na faia e le tioata, pe a mafai ona matou iloiloina se oloa e le i fafo atu, ae mai totonu. O atigi o puipui e foliga mai e faigofie ona pasia le malamalama ma le agamalu o le ea, o loʻo tuʻua i totonu o le tele o le ea ma le malamalama, ma nai mea o loʻo taofia ai le tino o le vateatea palasitika lipine o le faasitepu.

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_1

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_2
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_3
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_4
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_5
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_6
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_7
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_8
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_9
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_10
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_11
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_12
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_13
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_14
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_15
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_16
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_17
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_18
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_19
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_20
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_21
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_22
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_23
Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_24

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_25

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_26

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_27

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_28

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_29

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_30

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_31

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_32

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_33

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_34

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_35

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_36

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_37

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_38

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_39

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_40

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_41

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_42

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_43

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_44

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_45

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_46

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_47

Arilial slulpture

Potu o le umukuka

O se ulugalii talavou na mauaina se fale mautotogi i le monolithic faʻamalosi sima, na fausia e tusa ma le 10 tausaga talu ai. Mo le mafanafana o le olaga, o se potu malolo avanoa ma se potu-potu-fale, o loʻo mafaia e le potu o le potu, faʻapea foi ma le potu malolo I le ata, tagata faʻatau e fiafia i le Lē o le lauʻeleʻele i le faʻaititia o le laititi.

Arilial slulpture

Potu o le umukuka

Toe fausia

I le uluaʻi pepa, o le faaputuga o le fogafale muamua e pei o le tele o faʻatagata a le tasi i le isi i le tele o faʻaaliga ma sitepu o tuaoi o fafo; Glazing mai le fola i le taualuga o puipui i fafo e fausia ai le moli lona lua i luga o le pito i luga ma ufiufi le tulimanu i luga o le tuaoi i le va o nofoaga. O le loloto o le va o le fola lona lua e itiiti ifo, ma le tulaga foi. O le lua autu autu o le muamua faiga (faʻamoemoe mo le umukuka ma mo le potu) vavaeʻeseina i vaega o le fanauina o puipui - mo lenei le mapuea uma, ae na latou taofia uma lea taualumaga, ae na latou teuina uma lea taualumaga, ae na latou taofia uma lea o taualumaga, ae na latou taofia uma lea o taualumaga, ae na latou taofia uma lea o taualumaga nai lo le ukumoni e lua i luga o latou. I le ulufale atu i le fale mautotogi ua faʻaagaina se tamaʻi alatele mai lea e mafai ona e alu i totonu o se potu vevela ma se faletaele. O le auala e fesoʻotaʻi ai le vaega o loʻo i ai ma le umukuka ma le 'potu' ai; O se vaega o le lua-itula sipela i le fogafale lona lua o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le va o nei lua fou nofoaga, ma luga o le fogafale lona lua e ala i le faletaele.

Arival slulpture

O le pito i luga o le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le potumoe o loʻo i luga o le scricy avanoa ma le faʻaaogaina e ala i le ata o loʻo taofia ai le faʻamalama ma le maualalo o le faʻamalama, malemo i totonu o le faʻamalama. le kiona, po o laau i luga o le lagi.

Lipea

O le fale mautotogi na saisai, na gagau mai itu fou mai le poloka laupepa, o puipui na valiina, vaega o loʻo faʻaputuina ma le faʻapipiʻi piliki o loʻo totoina. I le faletaele ma le ulufale mai o le potu, i luga o le itu o le umukuka, o le tulaga o le umukuka i lalo e nana ai mea tau le mafai i luga o le foloa o le ea. le faapaologa. I le toe vaega o potu malolo, o le maualuga o le taualuga na suia ai le le itiiti ifo, o le au feteenaiga fausaga.

I totonu o le faʻaititia o loʻo i ai ma le faʻasolo vave, o se taʻaloga uliuli ma paʻepaʻe e fausia ai isi gaioiga teuteu.

Arilial slulpture

I lalo o le ata mamanu ma le pulaupapa pupuʻu o buglets pipii moli i le ofisa o tamaiti: fausia-i lamepa e pei o moli manifinifi

Talu ona faʻapipiʻiina le faʻaupu tuai ma lo latou uiga na tuua e manaʻo i le sili sili ona lelei, na suia Windows. Na fausia faʻatasi ma felauaiga i fola ia e faʻatumauina ai le matagofie o manatu o ituaiga. Mo le mafuaaga lava lea, i potu uma, i le taimi atoʻa ma le moega, na filifilia e le ua faʻamaloloina e le faʻamutaina palaso tauaso. Na faia mai se fola o le tino mai le polesini ma autafa o taimi ma inisinia, ma le ato na siminite ma kuka ai o ia i le leo. O puipui na valiina pe tuueseeseina e le taʻele i lalo o le piliki ma se pepa teuteu o loʻo i totonu o le tele o faʻafitauli, i totonu o faletaele lapoʻa (12 cm).

Arival slulpture

Maualuga, seia oo i le taualuga, o le ofu o le faitotoʻa i le faletaele e pei o le faletaele foliga pei o se faʻauiga o le faʻatulagaina, feteʻenaʻi ma le puipui atoa

Fausaga

White ma Chilging Booge Touras o ni mea taua o le avanoa - le tele o le ola malamalama, malamalama ma le le lelei ma le le lelei o le ea, o le ipu o le ea "Faʻafiti", e le pei o le nofoaga ua fuafuaina e le kamupani ma Windows, na avea ai ma tutotonu o le tuʻufaʻatasia o le faʻavae. O le taʻaloga o tusitusiga ma pito i luga o loʻo aʻafia ai monochrome luga.

Arival slulpture

O le fusipaʻu o le fusipaʻu na faia mai luga o oak, ma le pa puipui o le pa lea mai le paʻu o le trasurant triplex. Na ia aumaia le faʻamalosi faʻaopoopo i le atoaga o le ata ma ua tipiina i le fola ma e ofi mai le uʻamea. I le va o le vaega o le fola o le fola o le lua tula nana hir o faʻamau o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga

O se tamai ulufale o le fale ma le papaʻu (45 cm ae le o le faʻavae 60 cm) i totonu o le shortroe, o se ata mataina i fafo, ma le potu malolo atigi, toetoe ae le faamalosia ai ni tautalaga. O loʻo faʻafaigofie foi foi i metotia tuʻufaʻatasia - o mea atomene ua matua itiiti, ma e mafai lava i totonu o pa, ma faʻataʻitaʻiga o mea faitino o loʻo latou: misia tele le malamalama o le 'eseʻese. Mo le faigofie o le gaioiga i lalo o le faasitepu, o le tulimanu o le umukuka o loʻo tipiina i lenei nofoaga, pei o le faʻamamaina o le fofo. Manatua o le tele o meaafale na faia i le maopoopo, aemaise ai, tusa lava poʻo le 'ai laulau, faia "manino" Smite Fitu mo se ata tusi. Ina ia faamamafa atu le maualuga o le taualuga, tasi tamai laupapa na faasili tele, toetoe o le lautele o puipui atoa. I le tuʻufaʻatasiga ma vaipuna "utupoto" na latou tosoina ai ni vaega o potu.

Arilial slulpture

Vaega o le umukuka o le umukuka (o se poloka i le avanoa i lalo o le sitepu), tolopoina ma fufulu ma le lauila. O le pito i lalo o le 'oloa na vavaeʻese e le tutusa mea mai le chatetrip sa faia - E tele atu aoga ma faʻamaeaina le ata o puipui umukuka.

I totonu o totonu, tele o faitotoʻa faitotoʻa: i le potu malolo ma i totonu o le potumoe, i le potu faʻafefe; I le faletaele i le fogafale lona lua, e teuteuina le faitotoa e le mafai ona vaaia. O lamepa liliu mai i se teisi o le "stakkato" o tamaʻi utupoto i luga o le utupoto, pe i totonu o le vaivai o le mea e le mafai ona paʻu i fafo atu o le lautele. I luga o le 'aiga' ai, o le ogaumu o le siliva e fesoʻotaʻi i le "network» i luga o le moega i totonu o le potumoe, uumi "ma vaapiapi" ma vaaputia "

Totonu taʻitasi, o le ata faʻataʻitaʻiina o le faʻaumaina o loʻo amatalia e le uila. I totonu o le potumoe, O lipine taʻitaʻi na taulaʻi lea o se niche i le puipui, agaʻi atu i le taualuga.

Arilial slulpture

O le siʻosiʻo i le lautele o le lautele ma le maualuga o le potu moe pei o se tino teuteu teuteu o le vaega, i le lanu e masani ai i le moega. O mea manifinifi manifinifi i luga o faitotoʻa faitotoʻa ua faigofie ona faigofie le mogafa. I le pito i luga o le Kapeneta Fuafuaga Faʻatulagaina Faʻamamaina o le Waynel Air Pargation

O le faʻapipiʻiina o le au fai, ae le faʻalavelaveina le lote o le lotoa ma i le taimi lava e tasi na oʻo atu ia te ia le alofa mutimutivale o le fale, e faʻaopopoina ai le vevela o le tagata. O lala o togalaau, pe o latou ata lafoia slide i luga o le pito i luga o puipui. I totonu o le potu malolo i luga o le sofa - o se lapoa tele o le vaega ma le faigata ona lanu lanu.

Arival slulpture

O lamepa laiti e faʻapipiʻi i le "feaveaʻi" utupoto, faʻapipiʻi lamepa, ma i sone o potu tuʻutuʻuga, latou faia le matafaioi o faʻapipiʻi faitotoʻa

"Uamea" Utupoto

O le ata o le LOFT o loʻo faʻaalia ai le tatalaina o le auai o vaega eseese o loʻo faia ai se vaega o le "faʻamaoni" asthetics o lenei sitaili. O totonu o le fola muamua na fuafua e vavaeʻese "utupoto", o le savali ma faamalama ma saisaitia ma le faʻaauau la latou mataupu. I se faʻaopopoga, o faʻatiga e le maualuga, ma e leʻi manaʻo e faʻaititia le latou tulaga e fatu ai se masani moli uila, lea na faʻaulu ai le uamea. O lea, ua masae le tu matotogi ma le mafanafana "omotu" mai Plywood. Ua ufitia i latou i le teuteuga o le lanu uliuli lanu enaena, faʻataʻitaʻiga uamea (e agai i le faʻamalama o boos), i totonu o le uliuli.

Arival slulpture

O faamalama uila e faia mai le tusi Aluminim, o faamalama uma e faaauupegaina ma laupapa laupapa i luga o le eletise eletise. I le vaega 'ai, o se laulau ma se tioata faʻapipiʻi ua filifilia e lagolago le lagona o le upu tomua ma le malamalama

Aʻo le i amataina le galuega i luga o le galuega, e leʻi fanau se tamaititi - na ia faʻaalia i le faiga o le toe faaleleia, ma le ofisa na avea ma pepe pepe, ma le tamaititi Ua lava. O le faʻagasologa o le faʻatulagaina na auai i le talita, ma o se mataupu na seasea pe a faʻamaonia manino e le tagata le galuega faʻapitoa, ina ia mafai ai le galuega i luga o le poloketi. Ata o lala i luga o puipui o le fogafale lua na matou faia ma usuina i le auala o le tele o le lanu lanu. Mo le faletaele, na faatonu mai ai le magoto ifo i le tagasolo: E leʻi tele naua mea na totogi ai oloa, ae o faʻafitauli na aoga. Na faʻapipiʻi le masini fufulu i totonu o le kapoti i lalo o le fufulu fufulu i le faletaele.

Tatyana Ossetskaya, Alexander Salov

Tusiata, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻaitini Afft ma le taʻaloga malamalama 10722_58

Tusiata: Tatyana Ossetskaya

Tusiata: Alexander Salov

Tusiata: Tatyana Yudina

Matamata i luga

Faitau atili