Faʻafefea e le Faʻaleleʻeleʻele o Pologa ma ou lava lima: Aoga aoga ma taʻiala faʻavae i luga o mea

Anonim

O le faʻatulagaina o le faapaologa faipule, e pei o lenei potu, tusa lava pe ui i lea pupula faʻafitauli, e masani ona aofia ai i aʻafiaga o le siosiomaga. Matou te faamatalaina poʻo a mea o loʻo faʻaaogaina ma pe faʻafefea ona e galue faʻatasi ma latou.

Faʻafefea e le Faʻaleleʻeleʻele o Pologa ma ou lava lima: Aoga aoga ma taʻiala faʻavae i luga o mea 10729_1

faletalimalo

Ata: Instagram Bai_balkoon

Afai o le a le alu e faʻasaʻo falaoa vevela i luga o le faapaologa pe faʻapipiʻi maa, e te manaʻomia se faʻailoga o le a toe faia le vevela ma le vevela vevela.

Ma le isi, o mea e tatau ona faʻaosoina i le aʻafiaga o le unaʻivaio, tumau ma faigofie ona tausi. O ana meatotino a le upega tafailagi e taua, ona o le alafau o se isi potu i totonu o le fale maupuʻepuʻe, lea e masani ona faʻaaogaina o se potu mafanafana, o lea aso ma lea potu.

Mo teuteuga e masani ona faaaoga:

  • laina
  • Mdf panels,
  • Palasitika panels,
  • Mosture-tetee o le palakalafa pito i luga (o le faavae mo nisi pepelo),
  • Sanuisi oneone,
  • Sisi ai,
  • o le papa teuteu.

Sauniuniga mo le Faauma

I lalo o lisi uma ua lisiina, faʻaopopo i le mea mulimuli, ua manaʻomia se suisui. Ae muamua, e manaʻomia le aveeseina o le ogatusi tuai mai le puipui, ma faʻamamaina lelei laʻu pepese ma sima mortar poʻo le amataga. Afai o pa o puipui, e mafai ona pipii ma ua gatasi.

Le isi, matou te faʻaaogaina faʻailoga: Blacks e uliuli i se mamao o le 50-70 cm. Oti le tele o pa o ofu laupapa, faauma ma puipui ma le affatufiti, ona ma le tasi lea o le 15 cm malosi i le kikiina o pu. I le faʻaaogaina o ni ie mama ma fao, faʻaseʻe alavai i puipui ma le taualuga, pe a fai latou te manatu e tolopoina.

Oeekhet

Ata: Instagram Wood_art_belyAeff_stidio

Uamea Fitu Manaomia mo Drywall. E mafai foʻi ona faʻaalu ile tutoʻatasi aʻo tuʻuina atu le suʻesuʻeina o le vitio.

O mea o loʻo faʻaumaina e le au FatCyy

Laina

Masalo o lenei "veteran" i le faʻaumaina o mea mo le faapalaga, o loʻo iai le aoga: siʻosiʻomaga alofa, e le mafai ona faʻapipiʻiina, talu ai e mafai ona faʻapipiʻiina le tino poʻo le pe a maeʻa le tino.

Laina

Ata: Instagram Okna_Balkyy_chelny

Faʻamau le LING i luga o le tusi poʻo fao poʻo ni vaega faʻapitoa - vaega faʻapitoa i foliga o le puipui. O le filifiliga lona lua e sili atu, ona e mafai ai ona e nana le nofoaga o le fusi ma le faaleagaina le mea.

Muamua, tasi faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina i luga o le puipui, ona faʻapipiʻi lea o se isi sivine. Ma i luga o le itu atoa o le potu. Afai e tatau, e mafai ona tipi le laupapa ma se lala sogikon.

Laina

Ata: Instagram Wood_art_belyaeff_stidio

  • 5 mea sili mo fafo atu o fafo

Mdf panels

O le mataupu faavae o le galulue ma i latou e ese mai i vevesi ma le kopepoa: Ua faʻapipiʻiina foi i kimemer ma faʻaofi i leo. I lalo o le "MDFKI" e le gata i le fafie, ae o se uʻamea pupuʻu, ma le omea, e sili atu le faʻatinoina - i le faʻataʻitaʻiga ".

Mdf panels

Ata: Instagram totekalu

Palasitika panels

Faataitaiga foi i se spike-groove system. E le o latou uma e fiafia i ai i le vaivai ma le afioaga o le PVC i le vaega o loʻo iai, ae o loʻo iai pea o nei faaputuga. Tausiga: O lanu lautele, lelei le tetee atu i le susu (e mafai ona e fufuluina, tele le tau ma le vai), o le tau maualalo e toetoe lava o le taugofie.

Afai o loʻo e popole e uiga i le shockproof, faʻaalu se faʻataʻitaʻiga ae e te leʻi faatauina: malosi tulei le faʻasologa ma ou tamatamailima. O le a tumau pea le ie i luga o le ie mativa-lelei oloa. O lona uiga o ni nai pili o le maamoraina i totonu.

I lalo o laupepa PVC, e le mafai ona e faia le pusa tusi, ae ia faʻasaʻoina i latou ma le fesoasoani a Keluse. Ae e tatau ona e mautinoa mautinoa e lamuina puipui. Peitaʻi, i lenei auala faʻaiʻuina, e le mafai ona suia fasiʻaiga ua faʻaleagaina, ma faʻamatalaina le fetaui ma le isi toe faaleleia o le a faigata.

Tekonolosi Faʻapipiʻiina o fetu i luga o le faʻavaʻa:

  1. I le tulimanu, o le amataga o le talaaga o loʻo tuʻuina atu;
  2. O le tasi itu o le vaega o loʻo faʻaofi i totonu, ma o loʻo iai le isi mea i luga o le puipui ma tusi faʻamaumau pe faʻapipiʻi;
  3. O soʻotaga i luga o papalagi o loʻo ufiufi i se fesoʻotaʻiga talaaga ina ia leai ni paʻu;
  4. Fafo tulimanu teuteuina ma se vaega o le tulimanu.

Laupapa

Ata: Instagram Mr_balkonov

Mosture-tetee atu

E mafai ona faʻaaogaina pe a e fuafua e vali puipui, faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi poʻo le vai puipui.

O laupepa o loʻo tipi i le tele ma teisi teisi i luga o le pito mo le faigofie le puni. O le elemene muamua e faʻapipiʻi latalata i le tulimanu ma i se mamao o le 20 cm ua fetaui ma tagata taʻitoʻatasi-ata mai ai. Le isi, o le fao o loʻo faʻaseʻe i le tusa o le 15 cm i le faʻateleina. Ma, o le digwall o loʻo faʻaseʻe i luga o le laʻau ma pa. I le faaiuga o le eleele tele ma palu.

faletalimalo

Ata: Instagram As_INTRITOR_DSING

Sanuisi potu sanuisi

O latou vaega oloo aofia ai uʻamea, ma faʻasoesaina, e pei o minerane o aʻa. E leai se mea moni, o le mataʻita faʻalelei mea e le ova tele le faapaologa, e maualuga le vevela ma le pisa. E le manaʻomia le maeʻa o le maeʻa.

O le mea muamua o le mea muamua e faʻatuina ai ni faʻapipiʻi faʻapitoa - fafo ma totonu tulimanu. O le panels latou te fesoʻotaʻi e le spike-groove system ma le piko i le tagata lava ia-ata, fao pe kelu. I le pito o le pito o le pito o loʻo e ofuina ai luʻitau.

Laupapa

Ata: Instagram Mskecocube

Sivisi

Ua faʻateleina lona teteʻe i tulaga faigata, aua o lenei mea o loʻo masani ona faʻaaogaina mo feeʻi. E ui i lea, o loʻo faʻaaogaina mo galuega i totonu.

Fai mai faʻamatalaga o loʻo tumau i le faʻailoga. O le muamua pepa o le sivine o le sivine "pauna" i le tulimanu ma faʻalelei ma le sikulu. I lalo o loʻo tuuina mai ai le laulaufaiva o le isi laupepa ma faʻaaoga foi. I luga o pito e tuu ai le plug.

sivisi

Ata: Instagram Sivid.uplast.mogilev

Fasioti lanu

O le lelei o lona aoga, i le faʻaopopoina o foliga, o le avanoa o le toʻilalo o le laualuga i luga, pei ona nana e le maʻa. Ae o loʻo faafaigofieina pea le galuega o le puipui e sili atu ona ogatasi, ma muamua.

O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻaaogaina ma se vaega o le tusa o le 5 mm, na faʻamalosia le ofu taele i ai ma taofi mo sina taimi. Ua aveese le tele o kelu. Afai e te faʻatonutonu le Pa i le mea o iai le faitotoʻa, e sili le amata galue mai le jam. I isi tulaga - mai le tulimanu.

se papa

Ata: Instagram MBR_EMONT

Faitau atili