Iloilo o le 'aisa i fale kapeneta ma mafatiaga mo le teuina o le taumafanafana billet

Anonim

O se tasi o auala sili ona lelei e teu ai fualaʻau, fualaau aina ma mush potu e aofia ai le latou anapogi ma loloto malulu. O le faia o lenei, o vaisu o aiga o aiga e talafeagai atoatoa. Tago i mea e te faalogo ai i la latou filifiliga.

Iloilo o le 'aisa i fale kapeneta ma mafatiaga mo le teuina o le taumafanafana billet 10796_1

Frosty pantry

Tuʻufaʻatasiga o le fausia-i le pusa afi ma le freezer, prio faʻasologa o le 400 (gaggenaau). Ata: Gaggenana.

Frosty pantry

Fausia-i Freezer Eux2245APAX Electrolux, tele o 20 togitogiga, saoasaoa frost galuega (156 990 gi.). Ata: Electrolux

Ua leva ona talisapaia e le lalolagi penefiti e aoga o meaai aisa aisa. Alu i soʻo se supamaketi - o iina o le a e mauaina ai le teʻena o mea o loʻo faʻaʻaisa o meaʻai, mai aano o manu ma iʻa i fualaʻau, fualaʻau ma nini. I lenei setete, e mafai ona teuina mo masina, e aunoa ma le faʻatauina o a latou aoga, pe oʻo i tulaga masani o le tofo ma manu. O le mea lea, e leai se mea e faʻateʻia ai le tele o le atunuʻu o atunuʻu nofoaga e pei o se manaʻoga e faʻasaoina isi meaalofa eseese o le natura i lenei auala. Ae o le a manaʻomia ai lenei faʻalavelave tele.

Frosty pantry

Freezer-kapeneta fv105d4aw1 puipuia, voluma o 81 l (13 990 rubles). Ata: puipui.

O le faʻaputuputu o faletusi i ni tagata faʻatauga e masani ona le mafai ona faʻatulagaina mo le tele o teuina, ae o le agavaʻa o latou e seasea sili atu nai lo le 120 lita. Mo le aso nei o loʻo i ai nei ma le faʻasologa o taimi (lua-potu, lautele 60 cm) o le tuʻuga o se faʻasologa o le 150-170 laina o le 150-170 livi. O le mea lea, e teu ai ata tetele o avanoa, e aoga le mauaina o se 'pusa ese. E sili atu le talafeagai (o oloa i aso uma e le leiloa i totonu o le teutupe mo le taumalulu), ma i nisi tulaga, sili atu aoga - mo 10-15 afe. E mafai ona faʻatau se masini ma le aoga aoga o le 200-250 l; E faapena foi itulagi itulagi e masani ona tau o le a tau o le 50-60 afe o rubles.

Frosty pantry

O pusaaisa ma le mafai e tusa ma le 100 lita o nisi taimi e avanoa mo longes i lalo o le laulau pito i luga. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le a le ituaiga masini e fetaui ma oe?

Frosty pantry

CTU 540FH É: Volume 92 lita (13 afe Rullas). Ata: Casyy.

O 'aisa e gaosia e ni ituaiga fausaga. E masani lava, o isi tuʻutuʻuga tuʻusaʻo poʻo le kapeneta 60 cm lautele ma maualuga mai le 100 i le 190 cm. E masani lava ona e mauaina ni metotia ma le faʻavae o le faitotoʻa. O ni faʻataʻitaʻiga ua sapasapaia mafai ona tuʻuina latalata ane, ma o le a vaʻaia i latou o se tasi itu-lapoʻa tele-tele pusaaila. E i ai paga o le ASEMSE AEG, BOSCH, Electo, Hansa, Puipuiga, Tufa, Smeg, Aai. E le gata i lea, o le mamanu e mafai ona ese - mai le faʻataʻitaʻiga i le 1950s style (o loʻo avanoa tutusa (Goldren, SMEG) o oloa i le itu i nei. E i ai foi le fausiaina-i filifiliga mo fefaʻasoaaʻi, e mafai foi ona toe filifilia e se pusa teu oloa.

Frosty pantry

Freezer-stall indest lua lua malulu, e oo i le 36 itula o le malulu faaola. Ata: Itupai.

Frosty pantry

Freezers-Lari: Faʻataʻitaʻiga CCFRO 100/1 VESEY (12 900 rubles.). Ata: Casyy.

O le isi ituaiga o miszers o Lari. Latou te maualalo (e oo i le 120 cm) ma lautele (e oo i le 150-170 cm). E le faigofie faʻataʻitaʻiga e faia ia faʻataʻitaʻiga i le masani ai o le taulaga ona o le latou tele, ae i totonu o le fale i le atunuʻu e faigofie ai ona laʻei le nofoaga. Freezer-Laria e iloga e se mama o le Utilitarian Design - leai ni ituaiga, maualalo mamanu, ae ae lelei lelei i le tau feololo. Tatou fai mai, o le freezer-stall "borysuyaya" 455cke 150 cm lautele e i ai le malosi o le 450 lita i le tau o le 18-20 E foliga mai e mafai ona e mauaina se pusa 'apamemea, ma se aoga o le sili atu ma le 300 lita, o le tau i lalo ifo o le 40 afe rubles.

Freezers-Laria ei ai se aoga lelei: O lo latou faitotoa e masani ona tapunia lelei ma fetaui lelei ona o lo latou lava mamafa, ae le aumaia le ea mafanafana e ulufale ai i totonu.

Auala e Filifili ai se Loloto Lalolagi Loloto

Frosty pantry

Faʻataʻitaʻiga os b 200 2 H Indisit (18 990 Cub.). Ata: Itupai.

O le sili ona taua uiga o soʻo se freezer o le sili atu le taunuʻuga o le vevela i totonu. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o le paʻu maualalo vevela mafai ona -12, -18 ma -24 ° i, ma le maualalo - sili atu. Ina ia faʻasaoina le tofo ma le malosi o oloa 'aisa, e taua foʻi le iai o le filifiliga o le vave aisa. O le a taimi e liliu ai, o le vevela i totonu o le potu ua ufiufi i se mea maualalo, ma o le oloa e ufitia i le ea malulu. O le pito i lalo o le vevela i le potu, o le sili atu o oloa ua sefe. Sei o tatou fai, i le -18 ° C Beef ona teuina 8-12 masina, ma I -24 ° C - mai le 1.5 i le 2 tausaga.

Mai isi auiliiliga faapitoa, uaeia i mea nei.

Mautuina o le mana

Frosty pantry

Tuʻufaʻatasiga o le pusa 'aisa, pusa afi ma electrolux uaina uaina. Ata: Electrolux

Faaalia pe fia ni kilomita o oloa e mafai ona 'aisa i le aso. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻailoga o le 10-20 kiloka / aso, ae e sili atu le malosi. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata laititi Mfz 16 Freezer (30 kilomita), faʻaʻaisa) Ma o le faʻamaumauga o loʻo taofia le aso o le Passwerr Gtp 4656 Stoll, mafai ona faʻaliliuina i le 38 kg o oloa i le aso.

Malulu sefe taimi

Frosty pantry

Vavaeese tufuga ese mai le aoina "style 50s". Smeg. Ata: Maua.

Faaalia pe fia le taimi i le pusa 'aisa o le a mulimuli ai le leaga o le vevela pe a motusia le eletise. Mo le tele o tagata miszers, o lenei faʻailoga o le 10-15 itula, matou te matauina le hansa fs200.3 con (taofi le malulu i le 30 h) E matua manaia lava le fiafia mai lole: o le latou CCFE 300/1 Rard e mafai ona malulu i le 60 itula!

Frosty pantry

O le faʻaʻaisa o loʻo i ai le lua o le faʻafilemu o le malu Ata: Itupai.

Auala e Filifili ai se Free Freezer

Frosty pantry

Freezer RF376R6RANIX kegg. Ata: Maua.

Filifiliga o se 'aisa poʻo ni fale, faʻafetaia le faigofie o le latou mamanu. Faʻasino i le kapoti, vaʻai i le a faigofie le faitotoʻa o loʻo fuafuaina, pe faigofie ona tatalaina. I ni sioa faʻa-onapo nei, e le masani ona faʻapipiʻi, uaʻi atu i ai. E manaʻomia le laualuga e faʻaitiitia ai le avanoa e pipii ai i le tulaga faʻapopoleina o lavalava. E le tatau ona pupula se faitotoʻa puipui, ae toe faʻamoemoe foi. Mo le teuina o oloa, o le pusa 'aisa e mafai ona faʻauʻuina i fata, tutusa e pei o le pusaaisa. E manaʻomia ona toe tuʻufaʻatasia i le maualuga pe ua toso ese mai i fafo (a, faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e tuʻu se pusa lapoʻa). Mo le teuina umi, i totonu o o tatou manatu, draders sili ona talafeagai. E mafai ona latou eseese tulaga: mai le 5-6 i le 15-30 lita. O le a le mea e sili atu le talafeagai - faʻalagolago i le malosi o le faʻaaogaina o pusa. E le faigofie ona tulei i tua pusa tetele Ia, pe a fai latou te faʻaogaina i le toe faʻatulagaina o atigi faʻapitoa e faʻailoa ai le faʻaaogaina.

Frosty pantry

O le pusa 'aisa e mafai ona faʻaoʻo atu i se pusaaisa ma se uaina le kapeti i se tasi mamanu. Ata: Maua.

O totonu o le avanoa o le fale malulu e tatau ona faigofie ona mafaufauina. Lelei o mea uma, ioe, afai e faʻaoʻo atu i se osofaʻiga silisili aʻe i tua atu, gaggeenau, manogi. Iloilo le faigofie o le mamanu ma mo le faʻamamaina. Ia, o lea e leai se faigata-i-i-i-i-auala 'olo, aua o le colins chanter e tatau ona faaleagaina ma fufulu. O le tulaga e sefe ai le leai o se mea leaga o le mea e puipuia ai le aisa i luga o puipui o le pusaaisa. Ose foliga sili lea ona aoga, faʻafetai i le mea e leai se mea e manaʻomia mo le tusi lesona le tumau. Ae mai le faʻamamaina masani (1-2 taimi i le tausaga) o lenei galuega a le tagata e ona le faʻaopoʻa e leʻi tuusaunoaina.

Frosty pantry

Tapēina le '' '' '' 'MELELE MILELECOLO F 1811. Ata: faʻa-teine

Iloilo le tau-aoga ma le leo leo o le 'aisa. E fuafuaina le lelei i le vasega o le malosi o le malosi (mataitusi Latina c, B, a, A +, a +, o le mea sili ona tamaoaiga o se ++, o le mea sili ona tamaoaiga o le aso atoa o le +++ o le +++ o le ++, o le sili ona tamaoaiga o le aso atoa o le +++ o le ++, o le sili ona tamaoaiga o le aso atoa o le +++ o le +++ o le +++ o le +++ o le ++, o aso sili ona tamaoaiga o le aso atoa o le ++, o aso sili ona tamaoaiga o le aso atoa o le +++ o le ++, o le sili ona tamaoaiga o le aso o le ani O le leo o le tele o faʻataʻitaʻiga e le sili atu i le 40 DB, ae e i ai le taua ma foliga o leo, mo se faʻataʻitaʻiga, o kiliki e le o ni eletise eletise. E sili le faʻalogo i le 'aisa o le galuega ma iloilo, e pisapisao pe leai.

Ma le faʻasino i le pusa 'aisa e mafai ona maua ai ni fesoasoani tutusa. Faʻalogo i le faigofie o le mamanu ma le mauaina o tulimanu uma o le 'aisa. E le gata i lea, e faigofie le speed geubll, e le masani ona leai se mea maʻai, ma e tatau ona faʻalavelave i tagata lava ia.

Aisea e taua ai le saoasaoa o le aisa

Frosty pantry

Freezer-stolling 11704435 hansa, 98 l, 30 h o le malulu teuina. Ata: Hansa.

O le tele o oloa o laau ma manu na maua ai le sela fausaga. A faʻaitiitia le vevela i lalo o le leai i totonu o sela, aisa kulimi ua fausia, e mafai ona faʻaleagaina ai le telefoni telefoni. A maeʻa ona le mautonu, o le leaga o sela e le mafai ona taofia le vai inu, o le oloa (aano o manu (aano o manu) "tafe ai ma mago. O mea le lelei e mafai ona faʻaititia pe a faʻaʻaisa oloa i se taimi vave - o le saoasaoa o le suavai o le faʻaʻaisa, o le laʻititi o loʻo maua ai ma, e le faʻaititia ai le tele o le Crambranes.

5 tulafono lelei le faʻaʻaisa

  1. Vaevae oloa i ni mea laiti o le sili atu ma le 2-3 cm mafiafia.
  2. Inu fualaau suamalie ma fualaau 'aina pe a uma ona fufulu. O tamai vai i luga o latou, sili atu.
  3. Berries olopalaina i luga o le vaalele ma le mafolafola vaega ina ia e pipii i ai i le tasi paluga tasi.
  4. Mea manaia oloa i le + 2 ... + 4 ° C i le pusa pepa.
  5. E leai se mea e le faʻatagaina ai le faʻaleagaina ma le toe foʻi i luga. Vaelua oloa muamua mo le manaia vaega.

Faitau atili