Vaʻai o le eckerday

Anonim

Meafaigaluega mo Ekotoma: Le timu Mananoa Vaivai o Mauga ma Talafaitino Souse Soufter, masini mo le mauaina ma le teuina faafouina gaioi, microthep

Vaʻai o le eckerday 12646_1

Faʻafefea ona mautinoa le tutoʻatasi o le fale mai le eletise eletise, vevela ma lapisi 'ai, mai le kesi vai ma kesi, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o le siʻosiʻomaga? E mafai ona fai lea, naʻo le faʻaaogaina i mea faʻapitoa.

Vaʻai o le eckerday
O le Schco tele o itu o Rusia i totonu o le tele o afi ona o faalavelave fofogaina o fesoʻotaʻiga e le aunoa o le fofoina o fesoʻotaʻiga, ma e leai se auala mo paketi i totonu o le lotoifale. O tau mo ituaiga uma o le malosi punaoa tuputupu ae tele vave nai lo tupe maua o le faitau aofai o tagata. Talu ai o le matou atunuu o le a auai i le WTO, e le o vave le tau o le kesi mo Rusia tagata faatau, e tusa ma tamaoaiga, o le a faateleina 3 taimi. Afai e te leʻi totoina lou lima ma mafaufau i le lumanaʻi o lau fanau ma fanau a lau fanau, o nei mea e mo oe.

Ua uma ona amata ona matou taʻu atu ia te oe e uiga i le Ekootom (Vaʻai le tusiga "Ecom Reginal Fortress", "Ivad", 2009, Nu. 5). O sea fale e tatau ona ese i le laʻititi vevela leiloa ma le tau maualalo ifo o le poto masani, e ao ona tupu mai le fasioti tagata. O lenei matou te talanoa i ai pe faʻapefea ona faʻaititia ai taunuʻuga o fale faigaluega i le siosiomaga ma le malosi tau, ae ia maua le tapulaʻa sili atu o otaota. E manaʻomia ai le faʻatau atu o mea faʻapitoa. O le a faʻamamaina moli i le lafoaia o otaota o meaola e le fuainumera o meaola e faʻaputuputu suauu ma faʻaputuputu o le isi faʻamaumauga o eletise, aoina ma faʻateʻa ai le timu i mea leaga.

O timuga o le timu ma fufulu

O le faʻaaogaina o le timu i totonu o se leo e le gata mai na faʻateleina lona tutoatasi mai le pipili fesoʻotaʻiga. Sa matou tusia e uiga i le faaaogaina o le tele o le faʻamamaina o le susuga i le malosi o fale sa iai i le Dansh Ecoponk, 2006 ". O a ni aoga o le inu vai i totonu o se soloia? Ona o le leai o le kalisiu ma magnesium i le dhw system, fua e le o fausia. O le alagaʻoa o le fufuluina masini faʻateleina e tusa ma le 5 taimi. E leai se uʻamea i lalo o le vai, o loʻo 'alo ese ai le foliga mai o le paʻu i luga o le paʻu ma faʻaleleia le lelei o le fufuluina, e aunoa ma vailaʻau. O le leai o se chourine e faʻamautinoaina ai le faʻaaloalo o le siosiomaga i le Eco-uo. I le amataga o le alualu i luma o Extomas Extoma e faʻaaoga se isi vaega mo le aoina o le afa afa. Ma le faatoese, e le aoga. Ina ua amata le taʻele, o le faʻamalosi tino o loʻo tapunia mo sina taimi seia o le filo a o loʻo faʻamamaina ai le taua o le manulele ma isi vailaʻau. Ona tatala ai lea o le vasa, ma o loʻo ulufa le vai i le faʻasolosolo pea tapunia, o le ulragata o lo o faʻamamaina ma le minerasi. O le vai na aoina i ai i le tulaga o le Ecology e talafeagai mo le fufuluina ma kuka ma le lelei e le maualalo le fagu

.

Meafaigaluega polokalame o Ecoma:

Vaʻai o le eckerday
Komepiuta ata Alexander Samaria 1-masini vanimonimo;

2-kesi afi;

3-Teuina Tako o le vai vai vai;

4-bioressartor;

5-vevela fesuiaiga;

6-aoina vai vai;

7-pito i lalo o le kesi oloa;

8-vevela vevela toe faaleleia;

9 - Meaola a lua-mea mo le magaala ma "vai efuefu";

10-aafeka;

11-teufaatasiga o vai faapitoa;

12-susu le Gazgolder

Faʻaletonu le faʻamamaina o oloa

O le taufaʻamataʻu o le siʻosiʻomaga o le fale ma lona tutoʻatasi mai le ogatotonu o le atunuʻu e maua ai le tutoʻatasi o biogocter togafitiga. E le filogia le siosiomaga, aveʻesea le manaʻoga e faʻamamaina le cesspool ma mafua ai le tane loli ma se pactal pamu, ma e le gata i lea, o le biogas. O loʻo mafai nei ona faʻatau mai le pogaspassi mataupu mai ni suiga o mea totino o le olaola - o sepeniko e eseʻese ma faia i fale tuufua ". ITesetions ma Aaerobic (Methyenk) ma Aerobic (Aerobenk) o vaega o loʻo faʻaaogaina. Methynk e talafeagai mo le aoina o biogas i se isi itu.

Methentk. O le faʻatanoa mo le tulaga muamua o le ola o le aofaʻi o fuainumera tele o otaota o otaota o otaota e igoa ia Methanfank Aua, ma se vaalele o meaʻai (biogas, o le ea kesi). Seʻia oʻo i- talu ai nei, seʻia oʻo i le lalolagi faʻafitauli tau le soifuaga o le lalolagi, ae faʻatagaina i le vata. O lenei, tusa ai ma le Kyoto Producocl, Methane e le ofi i totonu o le fale malosi o le fale puipui o le kamela e tatau ona faʻatapulaʻa. I le ala, o le methentek e le na o le pau lea o punavai o biogus i totonu o le faʻaoʻo: E i ai isi i se faʻatoʻaga galuega faʻafiafia o le a matou faia atili. Inesl, faʻaaogaina ia latou, e ao ai BioGas, ona sasaa lea i totonu o se teuga o kesi, o le a mafai ona mauaina i totonu o au lava meaʻai meaai i luga o le GVS stady. Aesley ua fausia tupe faasili, e mafai ona latou faʻatinoina i se tau o maketi.

I totonu o le maketi maketi, o na meafaigaluega o le a avea ma "sanitek Maxi" (bioecology, Lusia). O numera e ese lava: 1.3; 2; 3; 4 ma le 5m3. O le tau o le tasi iunite e mai le 35 afe rotabs. O le masini o se fagu o polyester fiberglass. E faʻaogaina e faʻamamaina ai le otaota aiga mai le fale o loʻo soifua ai le aiga o le 2-8. O le pa o loʻo tafe lemu ai le maiaitu, ma faʻamalolo vaega o loʻo nofo ai i le pito i lalo o le Sump. O iina na latou faʻaleagaina ai e aunoa ma le ea avanoa, ma o se IL-maualuga-tulaga-sili fetilaisa ua fausia. E faʻamalosia ai le fetagisi, e iai ato ma se biologically rictically tapenaina i le mereennk. O le atunuu o ni auala, mo se faʻataʻitaʻiga, tamr "(Lumina); Afifiina ma le tele o le 1.5l tau 360 rubles. O le lavelave lea o le aoga o mine microorganisms, faʻatagaina le lafoaia o otaota (e aofia ai i le cesspools), e toe faʻaleleia le alavai, ma faʻasolo i totonu Meaʻai nofo ai ma fale, pito i luga, vao, vao, paʻu - tagata faʻaaloalo). O lenei suʻesuʻega o lenei lava tapenaga e matua faateleina ai le saoasaoa ma le tikeri o le pala o le orgac. Ina ia mafai ona galulue methents i le taumalulu (aemaise lava i le frosts), o nisi na aofia ai ia i latou paipa o le mauaina lea o le vai vevela vevela, ma ua faaopopo i fafo o le tele o fulafula o le vai vevela. O lea, latou te fausia tulaga lelei mo araerobic bactersia (o le vevela o le 52c, sili ona lelei mo le taua gaioiga o nei meaola). Ma e mafai ai ona mautinoa le faʻatinoina lelei o le faʻagaioiga o le faʻamamaina ma le mauaina o methane i le tausaga atoa.

Aronkek. O nei faʻaputuputu eseese i le mataupu faʻavae o faʻagaioiga (tuʻutuʻuga aafiaga, biofititers ma se malosi ilr.) Ma le fausia o le galuega. Matou te le iloiloina i latou i totonu o le Mataupu Lomisi, talu ai o tagata Arotank e le o ni isi mea e le o ni vaega o punaoa sili. Faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o fomaʻi o le ola o le otaota (Methyenk ma Aerotenk) Listkey e mai le 140 afe o rubles. I le faʻaopopoga i fetilaisa ma le biogas, o le mea lea e maua ai e se mea faigaluega faʻapitoa. E le tatau ona faʻaaoga e le tamaoaiga malosi ma le le talafeagai pe a fai o le vai mamataga o loʻo faʻaaogaina mo vai o loʻo faʻaaoga i meaʻai. A uma mea uma, o le vai lea e mafai ona faʻaleagaina ai le manuia o loʻo galue le aufaifaitaulaga i totonu o le tino ese o fualaʻau ma le tino.

Vaʻai o le eckerday
Ata 1.

Insulatherch

Vaʻai o le eckerday
Ata 2.

Microgen.

Vaʻai o le eckerday
Ata 3.

Selemen.

Vaʻai o le eckerday
Ata 4.

Laua.

1. O le a faʻapipiʻiina ma le Aereckenk i le lua, eli faataamilo i tafatafa o le fale. I le taimi lava e tasi, o le tautua a tautua o loo i luga o le eleele.

2. O le vaega puʻupuʻu o le puipui microthez o loʻo fetaui i le va o umukuka e lua kamukuka.

3. Faateleina Microthep masini.

4. O le malosi o le NZ-R11 ua mamanuina e pamu mai le kesi i totonu o le lapisi lapisi kesi.

Le-volated i le fealofani ma le natura

Biogas ma Pyrolyuis Kacsoble Ose suauu, lea e mafai ona faʻaaogaina e saunia ai meaʻai i luga o le umukuka kesi kasa, gaosia le eletise ma vevela le vai i le DHW system. Ia maua, faʻaaoga ni masini.

Susu Geazgolder. E faia e muamua le aoina o le manava ma le kesi kesi. Gazgolder o se tane tane ma vai o loʻo i ai le pulou o loʻo tu i luga o loʻo tu i luga pe a faʻatumuina i le kesi. Uma le kesi patu o le kesi o loʻo aveʻesea i lalo o le pito i lalo o le pulou ma ua faʻaaogaina i le kesi o le lamepa laina o fai le vaega o le siakiina o alatoto. Afai o so o se auala kasa e le galulue, o le kasa mauaina mai i lalo o le tapulaa maualuga e le mafai ona ausia lenei punavai, talu ai ua faatautau lea e ala i le vai o loo siomia ai le pulou. A maeʻa ona faʻatumu le pulou ma oso aʻe i luga, o le faʻamalosi e amata ona otometi: o le boosts le kesi na aoina i totonu o le pito i lalo o le sami kesi seʻia le malemo. O lea, o le susu susu sa faʻaauau pea ona galue i le uati, seʻia oʻo i le itiiti ifo i le tasi o le punavai o loʻo tuʻufaʻatasia kesi.

Ina ia e sii mai le kesi i se lapisi kesi, e mafai ona e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o nz-r11 comsagges (allagen) ma le malosi o le 10 pa (ort- rubles). Prosomesasia o le mafai ona faʻatau atu le eleele o loʻo teuina i lalo o le kesi kesi (Siamani) ma le agavaʻa o 2,7m3 (mai le 9 afe o rubles).

Susu Geazgolder tumu i kesi (a), ona maliu ai lea o kesi (B)

Vaʻai o le eckerday
Komepiuta ata Alexander Samaria 1-pulou;

2-kesi pamu

3-kesi fafaga;

4-kesi vae;

5-avega;

6 Uaea.

Otaota choppers. O lapisi uma o le tino maliu ae leʻi tuʻuina atu (i le biogenerator poʻo le faiga o le biology digwater togafitiga) e tatau ona suia. Na faia e le togalaʻau lapisi masini e gaosia e lala manifinifi, lala ma laulaau i totonu o le mea e alu i le gaosiga o le faapalaga (e i ai o le ofi i le 40mm). O tagata leoleo e faʻaoʻo atu i se faiga mo supermarn, faʻapea foi ma uili mo le sili atu fetaui gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malosi o le Al-Ko masini (Dynamic Micro, Siamani) o 2.5 KW, o le faʻavavevave o le naifi o le 2800 rpm. Tau - 10-15 afe afe. Vanstole ShredDers pei DJ 2000 (Molinex, France) maua ai se tasi o faifaatoaga. Malosiaga Malosiaga Manaʻomia o le 0.35 kw. Le tele o le pesini na faia o le palasitika - 0.6l. Tau, 1-1.5 le afe afe.

O le sulugatiti o meaʻai, fai mai o le m-65 (i-syink-dorktor, Amerika), o se masini eletise na faʻapipiʻiina i le nofoaga o le umukuka. Muamua aofia ai le vai malulu, ona o le heppect, o loʻo oloina meaʻai e toe faʻatulaga i mea laiti i le 10-15 s e aunoa ma le faʻaaogaina o naifi ma blades. O otaota paʻu i luga o le uʻamea tisiki liligi ma le taimi o le 1450 rpm, ma le malosi o le centrifugatal o loʻo faʻavaveina i latou i puipui o uʻamea "o loʻo tumau" o loʻo taofia "o loʻo tumau ai le au vaʻa. O le tau o le masini o le 9100rub.

Vaʻai o le eckerday
Ata 5.

Atu

Vaʻai o le eckerday
Ata 6.

Pule

Vaʻai o le eckerday
Ata 7.

Pule

5. Fasioti tagata o meaʻai - O le masini faʻapipiʻi i lalo o le magoto i le nofoaga o le tatalaina.

6-7. O le togalaau o le togalaau (6) o loʻo tuʻuina atu i totonu o se koneteina mo le aoina o oloa, faʻaletonu e talafeagai mo le faapaʻusia lelei. Fanua lapisi chobpper (7) leai se koneteina mo le aoina o oloa toe totogi.

Biogenerator. O lenei iunite ua fuafuaina e gaosia ai le biogas ma le suavai fetilaisa mai le oona o otaota. Muamua, e maeʻa ona utaina atoa le E migao BIOGAIRAfitor ma se mea e aofia ai le maʻi o faʻamaʻi ma le suavai, pei o se sauniuniga faʻapitoa, pei o le tammir. O le vaega o 25-522c o loʻo tausia e se Pule o Peogennator; 4 taimi i le aso mo le 15min otometi liliu i luga o le palu fefiloi e talepe le paʻu na fausia i luga e faʻaleleia ai le fiafia.

Ina ua maeʻa le 7-10 aso, o le malosi o le faʻauiga e amata ma le biogas ua faʻaagaga i le susu o Kazagolder e tu mai. O le isi o loʻo faʻaauau pea le faʻaaogaina o suʻesuʻega. O aso taʻitasi, o le maeʻa o suavai o feterikazer ua faʻaalu (o lona aofaʻi o le 10% o le galuega galue o le biogenerator) ma o le mea e toe faʻatumu e tusa ma le mea ua toe faʻatumu. I le taimi lava lea, o le avanoa i aso uma o le biogus e mai le 683 mo le 100 lita o le biomas, e fuafua i le faavae o otaota otaota.

Mea Moni Mea Moni: O le taimi nei, 10 o le 10 aso nei o Bigoyrator fou e faʻagaioia i Rusia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o latou e tu i le Belgorod eria. Matou te faʻaaogaina Waukesha (USA) masini. Lenei faigata faigata e maua ai le eletise, kesi, vai vevela ma vai fetilaisa o 70 malosiaga. Ala i Europa, e aofia ai i atunuu o le Baltic Simi, e maua mai o se taunuuga o le aaerobic raic o faʻamaʻi o meaolafaga, ua leva ona faʻaaogaina. I le mea moni, 60-70% metane ma le 30-40% o Carbon Dioxide, faʻapea foi ma le Hydrogeen Sydrogen SOLFODES, e mafai ona aofia ai i totonu o le biogus.

Kesi afi. O lenei masini ua fuafuaina e maua ai le kesi kesi. O le kesi afi o loʻo aoga e faʻaaoga e sikoa ma faʻaputuputu gvs vis, ona tautua ai lea mo vai o lo o felelei ai. O le Kayrolyiss Kasa ua fausia o se mafuaʻaga o le le atoatoa o le suauu o suauu (aukū, tao, paʻoa, collet o le ea talafeagai (28-35%

O le avanoa i totonu o le masini faigaluega e vaevaeina i le fa sone. O le pito i luga o le drossing buniker (vevela o le 150-200 ° C). O le ogatotonu o le matutu o le matutu o le mea leaga (vevela o le 300-500C). O le kesi e aunoa ma le ala i luga o le ea, e faʻatonutonuina, e iai le asi ma isi oloa o le matutu mataʻutia. O le Burnen sone o loʻo i ai i le fusi fula (vevela - 1100-1300C ma luga). E oʻo mai lea e sau le faʻafitauli o le au faʻatau ma mago o oloa ma i le i ai o le okesene o le okesene, sapalaiina le ea e ala i le vaʻa, o loʻo susunuina le kesi (combi) ma carbon monoxide (carbon monoxide. O le toe faaleleia sone e tu i le va o le afi mumu ma le grate grid. E lua maea pasese i luga o kapeta vevela ma, e fesoʻotaʻi ma carbon fasipepa, laupepa co. O le avanoa e maua ai le potu avanoa o le Generator Barget palu o le Gase: Carbon Monoxide, Methane (Ch4), C HORDROGE) Ua maalili le vai o le kesi, mamafa vai i le faʻaputuga tane, ma ua faamamaina o fatu faʻamalolo o le afa ma le pefu, mai apogitic apogiti, mai le ascedic acictic. O masini e latalata i le mamanu i le mea na faʻamatala, maua ai le malosi "aʻoga o lana pisinisi" (Ukraine), o le tau e tusa ma le 100 afe o le tusa o le 100 afe o le latalata i le 100 afe o le latalata i le 100 afe e tusa ma le 100 afe o le latalata e tusa ma le 100 afe o le latalata i le 100 afe o le latalata i le 100 afe o le latalata i le 100 afe e tusa ma le 100 afe o le aofai pe tusa o le 100 afe o le tau.

O le suluia o le kesi o le afi afi o loʻo faʻaaogaina ai le kapeta kesi poʻo le biogas o le suauu, o le siosiomaga mama. O le osnene numera o le tele o le fusu o le 110-140. Motors faia i luga o le bio poʻo le gevives kesi, sili atu nai lo penisini poʻo le tiʻetiʻe. I le taumalulu, i le faʻaititia o le vevela, o le kesi o le kesi o gaioiga lelei, talu ai o le kamuta kasa palumea e sili atu ona tumu i le afi o afi eletise.

Vaʻai o le eckerday

Vaʻai o le eckerday
Ata 9.

Komepiuta ata Alexander Samaria

Vaʻai o le eckerday
Ata 10.

Komepiuta ata Alexander Samaria

8. O le tuʻufaʻatasia o le eletise eletise ma le malosi o le malosi (DHW).

9. Barhem Bioretotor: 1-utaina Bunker; 2-fua o biogas.

10.SEMEH KALIE FOLAFOLAGA: 1-near fausia o le masini; 2-caumlalation tane tane; 3-vevela vevela.

Cogeneration ma le tuʻufaʻatasia o isi mea

O le tuʻufaʻatasia o le gaosiga o le eletise ma le malosi o le vevela ma se afi vevela ma se eletise eletise e taʻua o le cogeneration. Vevelage Sprision, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le vevela o le vai o loʻo tupu mai (o loʻo aofia ai se vevela vevela vevela (e aofia ai se vevela vevela ma le afi o loʻo malulu o le afi o le afi. I le 5 tausaga talu ai, o le Ecopower (USA) faʻatau atu i Europa, e tusa ma le UK, e tusa o le 5 afe microthep i luga o le faʻavae o le tasi-kiloka. O le tau o Microthec e mai le 220 afe rubles. Vevela o le vevela o le vai vevela - 12kw. O le faʻaputuputu o le vevela o fetufaʻi e masani ona aoga, ia saunia le vevela o le vai o le suavai e le sili atu i le 40-50c. O le mea lea, tagata gaosi oloa e faʻaaoga ai le microthez faʻatasi ma vai mafanafana vai nai lo le faʻapopoleina masani. Le faiga, e aofia ai le Nuʻu, Taʻau Teusia o le 1 afe ma folanu mafanafana o le 200M2, tau mai le 1.8 miliona tafa mai 1.8 miliona tafavao.

I le faaiuga o le 3 tausaga i Europa ma le faʻamatalaga faʻapipiʻi, musumusu mai le Microthen's Microthec (New Zealand Ua uma ona faatau atu i le 8 afe. Sea masini. VG.Tolos (Spotine) fausia se vaega faʻapitoa, o le a laiseneina e maua ai le 30 afe. Microthep musumusu i le tausaga. Eletise eletise - 1kw, o le faletalimalo - 5.5 kw. O le tau o nei microthesis e maualuga tele (mai le 350 afe o Rubles), ae o tagata faʻatau e tosina ai latou e le mafai ona manatua.

Lelei o le microtc ma le afi afi:

gugu. O le leo leo i se mamao o le 2m mai le galuega ecopower o 56db, ma i lalo o tulaga tutusa e le sili atu nai lo le 3 DB. Ole mea lea e mafai ai ona faʻapipiʻi lau musumusu i le umukuka (tuga masani o le pa puipui o le kesi i le Europa fale);

O le sili ona lelei mo le ogatotonu o le fale i Sasaʻe o le numera o le vevela vevela gaosia. I le taumafanafana e te le tau mafaufau i mea e fai ma lona faasoesa;

Fetaui lelei ma faigofie. Le tele o le faʻapipiʻiina, faʻataʻitaʻiga, musumusu le musumusu (VSshd) o le 650500450mm, man-137kg. I le ala e tutusa ai le nofoaga. Mo le faʻatusatusaina: o le itu o le American Microthez (FDAs) - 1280980700mm, tele - 400kg; 400kg;

Le lava o le tausiga (Proption Program - e oʻo atu i le 40 afe.): E leai se suauʻu i totonu o le maamane, leai ni faʻamama ma le sunī o alatele ma le faʻafanua. Avan faapipiiina ma DVs pe a maeʻa le 8 afe, toe faʻaleleia e manaʻomia;

Fuel "OCnory". O le afi afi e mafai ona faʻaaogaina le tele o ituaiga o kulupu, suavai ma manogi malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e aoga i Hydrogen, o loʻo maʻimau e leai se tasi (faʻatau uma oloa liliu i totonu o le vai vevela i totonu o le vevela vevela. O lenei mea, vevela e le alu i fafo, ma le lelei e maua le sili atu ma le 100%. Afai o le kesi o le kesi o se suauu, o le manava o loʻo i ai i le 15-20% o vai anufe, na faaputuputu ma le malosi o le leaga o le siʻosiʻomaga. Talu ai o le "SHED SIM" O le faamaualuga o le vaipuna o vai e lafoina i le vai malu vevela, o le masini faʻapipiʻi e sau i le 95%. O se isi mataupu i le taimi: pe a susunuina, e toetoe lava o le le fausia ni vai aupa, ma o lona faʻavae e aofia ai Sulfiur. Sulfirtic Ahydride i le taimi lava e tasi e le mafai ona faʻaaogaina e le faʻamalosi (o le mea mulimuli e le aliali mai) ma, faʻafesoʻotaʻi ma timuga mamafa. Pe a galue i luga o le tulimanu i totonu o le siosiomaga, o le maualuga o le CO2 e tuiina ma e tele le vevela e le maua ma le mafiafia o le manava e le sili atu ile 85%.

B2008G. Scrogen (kamupani faavaomalo ma laumua i le UK) na faia se ata tele-tele. I le itu o Netherlands, na faʻapipiʻiina le Misui BisheGen i le itu o Netherlands, na atiaʻe i le Brign Pan Pansars Manturs Manturs Manturs Malaina Coulers Colers i sisifo o le laupapa laupapa.

E oo lava i le masini i totonu o nei fou microthez vaʻaia foliga foliga o le mamanu o se pa puipui o le pa puipui o le ponaivi e mafua ai le sili ona lelei o le birst ma vevela vevela o le fou ma vevela vevela o le fou ma vevela vevela o le fou ma vevela fetuutuunaiga o le lata mai ma le vevela o le billest. O le eseʻesega o loʻo i lalo o le vevela vevela, o le vevesi o le kapeteni-genrator ua faʻamaloloina i luga o vaipuna.

O le faʻaalia o le faʻagaioiga o nei Ecroth e le gata na faʻamauina i taimi uma na faʻamauina ai le faʻaopoopoga o mea faigaluega, ae faʻapea foi ona suia foʻi le mamanu, ma atiaʻe foi le isi mea e mafai ona maua ai ni isi mea ma le masini. E oʻo i le upu "tuʻufaʻatasia o isi mea" ua aliali mai.

Faʻavasegaina nofoaga o loʻo avea ma nofoaga malulu. Ua fuafuaina e faʻaitiitia ai le sili atu o le vevela vevela o le vai vevela i le taumafanafana ma maua ai le malulu mo le ea o le ea faʻatulagaina ma teuina meaʻai. Congeneterment, faʻaopoopoina e ala i le tatalaina o le malulu, e taʻua o le tuʻufaaamiga. E ui lava e naʻo le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. E mafai ona faigofie ona matou faʻatau ni mea taufaʻamataʻu taufaʻamataʻu taavale taʻavale, tuli e le soifua maloloina o le galue malosi o le bropane. Peitai, o nei masini e le mafai ona tautua o ni tamaʻi moa, o se vaifofo faʻapitoa o Amolia e le aoga e pei ona faʻaaogaina ia i latou o le colant. Faʻaaogaina i le lata mai i le lumanaʻi, o le a le mafai ona siʻitia le malosi o le Braller e faʻaopopoina le eletise eletise o le microthec e aunoa ma faʻafitauli i le vai vevela.

Vreumum ninii ma se laʻasaga la le lugā o le vevela ma le eletise. E le o nonofo i taimi uma tagata e ana fale. Systens i se fale le masani ai ma se masini eletise, e tatau ona e tausisia le maualalo manaʻomia o le vevela (4-6C) O loʻo puipuia le vai mai le faʻalavelave. O tagata faʻaputuputu faʻaputuputu ma ni pupleric panels fofo le faʻafitauli.

Tulaga Tulaga Muamua o le taulealea o le galuega pueina e matua maualalo lava, ae lava ua lava ia mautinoa le aʻafia o pamu o loʻo lagolagoina mai avanoa a le GVOS vevela. Alet, a o le Sour Photovlic Ponels faʻagaioia ma le sili le lelei o le eletise, e mafai ona faʻatapulaʻaina le taotoga o le microthep. Lenei o le a ono le mafai ona gaosia le tele o vai vevela, sefe le suauu povi ma sefe le afi afi afi.

O le kesi faʻapitoa o le kesi o se isi auala o le vevela i le microthep i aso malulu. Na faʻaalia e le poto masani le poto sese i le tau malulu, o le faʻapipiʻi e maua ai le tele o vai vevela, lea e le lava mo le mafanafana nofo i totonu o le fale. O le mea lea, o le Bargeen Adpictisists o loʻo faʻapipiʻiina i luga o a latou microthec se isi kesi loli. O loʻo fuafuaina mo naʻo le siʻitia o le vai i Stuzh.

Pinlelets sui fou afi mo microthep. Chermannia, Ausetalia ma isi atunuu o le Iuni a Europa, faʻapea foʻi ma Lusia, o le gaosiga o pulu pille ua faʻateleina. Ua uma ona i ai, latou o le tapaa e Europa tagata faʻatau mai i le 30% o le kesi masani, ma e faʻamoemoe o le lumanaʻi o le a faʻateʻaina. VNUNBEG SWARDE SWEMACHINE (Siamani) amata ona gaosia le Cogeneration Microthep ma le eletise eletise o 3 kw ma se afi afi o manu felelei i luga o piniki.

Suia o le vai vevela vevela. A o le afi eletise, gaosia le eletise, i le taimi mafanafana ua tupu ai le tele o vai vevela. O le fesili e tulaʻi: O fea e faia ai? I totonu o alamanuia mo le faʻamamaina vai malulu, o olo mama ua fausia, o le a le mamao le vevela i le siosiomaga.

O le tagamea faʻapipiʻi ae le o nei nofoaga e le teuteuina le laufanua ma nofoia se vaega aoga, vevela lanumeamata mo le gaosiga o le biogas ma feola. O le mea taua o se laina, o le atinaʻeina o faʻavaʻa o faʻafitauli e mafua ai le siitia o le faʻatuatuaina o le malosi o le eletise e ala i sauniga i totonu o le falemaʻi, ma lona tele.

O le faʻataʻitaʻiga o microgen na faʻaalia ai le fale microthep ua togi i totonu o le siosiomaga e le sili atu i le 190 g o le carbon dooxide mo le 1 KWH na gaosia le eletise. Faatasi ai ma vaega autu mo le faʻatupuina o le eletise eletise ma vevela i totonu o le nofoaga siomia, le itiiti ifo 400g / (kwh) CO2 e faia. Ina ia atiaʻe 2500 kwh, microthez faʻaalu 275m3 kasa masani i le tausaga (ma le ogatotonu sapalai, ia 550M3). Uma le aluga o le 1, o se fale nofomau ma se vaega o le 200m2, faʻaaogaina i le Microthec, ejecs 1 afe Kg e le tusa ma le eletise.

Vaʻai o le eckerday
Musumusu atu. Microthep musumusu:

1- faʻatupuvilivilivilivilivilivilivili;

2- vevela fesuiaiga o manava loloto;

3- vevela fesuiaiga o le faiga malupuipuia;

4 - eletise eletise.

Vaʻai o le eckerday
Ecopower Microthec Ecopower:

1--luga le mamana;

2- vevela fesuiaiga o manava loloto;

3-fatu afi afi;

4 - Manumalo afi;

5- Faʻaitivaina le manuia o le manuia.

Vaʻai o le eckerday
Komepiuta ata Alexander Samaria Polokalame o le Belfative Pallet Microtetz:

1-Pellet Bckner;

2- Tugeso braiy shoventsonder;

3-Pellet Baunker.

Pellet Microthec Sunmachine

(Ituaiga mai fafo, vaega o vaega):

Vaʻai o le eckerday
O le gogotakine 1- faatu le afi.

2-coctones Changber;

3 pellet bunker;

4- Tipi le tagata

5-Pellet Bckner;

O le 6- o le pili vevela vevela;

7-Pellets.

Matou te aumaia ni faaiuga

Talu ai o le lalolagi atoa o le lalolagi tamaoaiga, tele alamanuia laiti tausisi i taulaga tetele ua tapunia. Tagata siitia mai le tulai mai i le itumalo. O i latou e manaʻo e taʻitaʻia se olaga gaogao ma na filifili e faatelenuu aoga o le faʻamalosia o le toe faʻatulagaina, e naʻo le lagona o le saolotoga ma tutoʻatasi e naʻo le foaʻi a latou lava Eco.

E le o Ucoomidom i Decodia, ae o se vaega o le olaga a matou fanau ma a latou fanau a fanau. Na o se e nonofo atoatoa e ogatasi ma le faʻavae o le faʻaauau pea atinaʻeina o le atinaʻeina, ia, i le itu e tasi, e le afaina ai le mea e le faʻafouina e tagata. o le latou uso. E faapena foi le fale e mafai ona fauina i soʻo se mea, ona e le faalagolago i le malosi. O lenei fale e fetaui lelei i le laufanua ma, pei o se tagata ola, e ese le faʻaolaina o le taumafanafana, ma o loo i ai i le Zimbamesa faʻafetai ia te ia. O se tagata e sili atu i le 50% o le taimi na te tuʻuina atu ai ia te ia faʻaalu i totonu o se fale, ma o se nofoaga lelei i totonu o Ecomad o loʻo iai se tulaga aoga i lona soifua maloloina. Ecode olaga ona o le toe faʻaleleia o le malosi o le malosi: fanua, la, matagi ma micromas (otaota o faʻatoʻaga ma fafie). O sea fale e le faasea. Afai o le laupapa faʻapipiʻi o le faʻaloaloa ma le 'a tatou le valiina, aua matou te malilie e le faʻaaogaina vailaʻau!), E tumau, o le a tumau pea i le 20 ma le 50 tausaga. Na ia mauaina ona foliga faalenatura. O tagata o lenei fale e saʻoloto mai i le iloaina lea o latou mea latou te le faʻaleaga ai i latou lava ma le siʻosiʻomaga.

Maua Biogas (Pyrolysis kesi) mai otaota

Otaota eseese o faʻamaʻi (maso - 1kg) Biogas fua, m3
Uaua 0.06.
Beetrophic tops 0.4.
Fou mutia 0.5.
Lololo 1,3
Firewood susunuina i le kesi afi 0,6
Oa soifuaga o le tagata (i le aso) 0.05

Faitau atili