Faʻafefea ona faʻaaoga se uila tuai mo le dacha decor: 18 manatu o le a ofo ai oe

Anonim

O lenei e masani ona faia le ola lona lua i mea tuai ma faʻaaoga e avea ma teuteuga o se atunuʻu fale. Matou te faʻaali mai pe faʻapefea ona e muamua ma matagofie ulufale i le muamua uila afi ma ona vaega taʻitasi i totonu o le fale o le fale.

Faʻafefea ona faʻaaoga se uila tuai mo le dacha decor: 18 manatu o le a ofo ai oe 10805_1

Uila-klummba

O le faigofie o le valiina o le tasi pe lua uila i lau lanu e te fiafia i ai (e mafai ma i lanu eseese), faʻapipiʻi pusa laupapa, lalagaina poʻo fugalaʻau fugalaʻau ma toto fugalaʻau iina.

Ata: Instagram Best_handmade_Dstian "Rel =" NoMallow Nooperer Notarferer ">

Faʻafefea ona faʻaaoga se uila tuai mo le dacha decor: 18 manatu o le a ofo ai oe 10805_2

Faʻafefea ona faʻaaoga se uila tuai mo le dacha decor: 18 manatu o le a ofo ai oe 10805_3

Ata: Instagram Best_handmade_Dstign

O sea faapipiiina atonu na o le pau lea o le togalaau o le togalaau. E ui lava, afai e te tuuina i totonu o moega ma faʻalautele mea, e le mafai ona vaʻaia le leiloa. O nisi mea sili ona faʻaletonu i le mamanu o le a faʻaalia le faʻamafanafanaga i lenei tulimanu o le fanua.

uila

Ata: Instagram Arpebike.Moscow

  • 10 mea e mafai ona toe suia i totonu

Uila o se pa puipui

E mafai foʻi le uila ona avea ma teuteuga manaia o le i fafo o le fale. E fiafia lava se tasi ma le faʻatamala, o le a faʻamamaluina le matua o le mea ma le faʻamoemoe o le tulaga - i lenei faʻamasinoga, e le mafai ona e pau i le tulaga atoatoa. O le uila e lelei lava e fufulu ai, faʻalelei i luga o le puipui, ona faʻaopopo lea o le Droor i lou tofo: Luminous Garland, fugalaʻau ma curly laau ...

uila

Ata: PoppyGall.com.

O le tuʻufaʻatasiga o le a avea ma sili atu le masani ai pe a fai o le uila e tautau uili i luga. Ae e taua le matauina o le fua - fausia se tulaga le mautonu ma aveese mea uma o le a mafai ona tosina mai ai le au. E mafai ona e tuua se tasi, maualuga le lua o mea e lua.

uila

Ata: Instagram Naalia_krapivina_Dstiagn

Ina ia le misia se uo a le uili-seevae e lua e aunoa ma se mataupu, e mafai ona tautau lona tauau i luga o le faavaa. Afai o se fausaga faapena ona tuʻuina i luga o le pa i totonu o le fale, e aliali mai le uluaʻi alafau, ma afai o le matutu o fafo atu o fafo.

uila

Ata: StyLete.faapafo.o.

BICYCE BUN

O nisi o 'au a le aiga o le fale o le fausiaina atoa pa mai le uila e lafoai. Peitai, e le mafai e tagata uma ona fausia se pa lelei: E aunoa ma le tomai o le Olders ma le mea e mafai ona fai e le meafaigaluega.

Uila

Ata: Pixabay.com.

Ae o nisi taimi o le pa e manaʻomia ai se faʻailo mama, na o le faʻatatauina o le tuʻufaʻatasiga o le upega tafailagi. Ma o lea e mafai ona tuʻu ai le uila i le faʻailo ia i ni ato masani ma fugalaʻau. O solofanua uʻamea e mafai ona tutusa uma ma eseese - i ai e oʻo i le taʻele.

uila

Ata: o loʻo avea ma tagata na ō

O le filifiliga manaia o le fausiaina o se uila i totonu o le malaia ma vali i le tutusa lanu. E aliali mai e le masani ai ma le le masani ai ma le tagata lava ia i luga o le pa o le vaega o totoe o le ulufale ulufale i le fanua e tatau ona tumau.

uila

Ata: dudecraft.com.

Pusa mo mea laiti

O le mea taua e te le manaʻo ai? Uila, peiseai pe a pasi (pe pasi) i le puipui. E moni lava, o le a vaʻaia ai e, ma o loʻo iai se tomai faʻapitoa i luga o le puipui e aunoa ma se va e tasi - ina ia leai se masalosalo: o lenei taʻavale e auai i Coppetfield. Ato mo le teuina o mea laiti faʻapipiʻi (mo i latou e fiafia e faʻaaoga le avanoa.

uila

Ata: Amazon.com.

O le tietie uila uili

I le aotelega, mai itu taʻitoʻatasi o le uila, e mafai ona e faia se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, maualalo, ae o se laulau potu i luga o uili e fa. E ui lava i le sauaina o mea sa faʻaaogaina, o le oloa o le a sili ona matagofie ma talafeagai mo le tautua i soʻo se taimi, ma le mamalu.

uila

Ata: Instagram Arpebike.Moscow

O le tietie uila uili e le mafai ona toe maua. O ai na manatu na latou talafeagai foi mo le fausiaina o se pa? Lelei, pe itiiti ifo o le pa mo le togalaau. E ono liliu atu e sili atu, malosi, ae i le taimi e tasi "le mamafa" - e le poloka le laufanua.

BIKYCE uili

Ata: faatonuina.com

O le fatufatu o loʻo taumafai i le tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma gaioiga e fetaui ma uili o loʻo avea o moega faʻapipiʻi poʻo ni tamaʻi moega. Ma e manaʻomia le tuʻuina atu ia i latou - o le faʻatinoina o nisi o manatu e aulelei matagofie.

Manatua, na matou ofoina atu le faʻaaogaina o se uila atoa e pei o le link toʻai? Ma i luga o le uili e mafai ona tautau ni pou, pu, ata. Ia iloa le manatu, o le a e manaʻomia se naʻo le faʻatauina o matau mo alavai. Ma le asthetic, ma le le masani ai.

uila

Ata: Fort House Rebab Blog

Mai le uili e mafai ona e faia ni mea teuteu mo le togalaau. O lea, faʻatasi ai ma le tele o inu i le tele o matatioata, o le a matou mauaina se faʻamalama faitau lelei. E mafai ona sili atu ona faigofie - afifi ni ie o ie ie. Ma afai e te ofuina lenei uili i le eleele i luga o se uila uila, ona ma le matagi malosi e mafai ona viliina, fausiaina se matagofie kaleidoscope aafiaga matagofie.

uila

Ata: Foa o maketi togalaau blog

Ma afai e te faʻatumuina le uili ma faʻataʻitaʻi i le faʻataʻamilomilo i le tino sipela, ma i le ogatotonu e fausia ai se auala faaluaina, tele, tele, pei o le malamalama lava e tasi.

BIKYCE uili

Ata: Pasenedodadarka.ru.

O i latou e alolofa faaupuina e mafai ona faʻapipiʻi le uili i le laʻau lala, o loʻo fai ai isi moligaʻo e mafai ona tapa, tafaoga, ma o le patipati o le taʻaloga o le taulaga.

BIKYCE uili

Etsy.com.

Faitau atili