O le mafanafana o le Loggia e te faia ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo amata

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona filifili se vevela ma tuʻuina saʻo le faia o se potu malolo mai le Logigia.

O le mafanafana o le Loggia e te faia ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo amata 10830_1

O le mafanafana o le Loggia e te faia ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo amata

E le talafeagai le liua o le Logginia i totonu o le fale teu oloa e seasea lava ona manaʻomia, pe oʻo lava i le lapisi lapisi. E itiiti lava taumafaiga, ae o le a liua atoa ai, ma o fea e mafai ai ona fai le nofoaga faafiafia, o le ofisa, mini-gym, ma isi mea. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻaʻauta le Loggia.

Uma e uiga i le le fiafia o le loggia:

Lelei o le feololo

O fea e amata ai

Mea

Faatonuga i le teafia

  • Taualuga
  • Puipui
  • Fola

Lelei o le feololo

  1. Faʻaleleia o le a faʻatagaina le faʻalauteleina o le vaega o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O isi sikuea mita e le mafai ona sili atu. Lenei e mafai ona e faʻaauaina le potu malolo, o le ofisa, o se tamaʻi malosi sone poʻo le taumalulu faʻatoʻaga.
  2. Otootoga mafanafana o le a sefe mai le susu ma le malulu. Ma le avanoa lava o le a liliu i totonu o se tulimanu malie ma matagofie o le fale.
  3. O se puipuiga aloaʻia lea i ni ata. E masani ona i totonu o le potu, o le mea lea o le loggia e tuaoi, malulu nai lo le isi. O le a avea ma se ituaiga o mea e pa ai i le va o le potu ma le auala. O lea, o le a maua ai se faʻamaʻi microclite o le a saunia i totonu o le fale mautotogi.

  • Faʻafefea ona faʻaʻaiʻu le faapaologa mai totonu ma lou lava lima: auiliiliina taʻiala

Filifilia o se metotia o le feololo

O le a oʻo i totonu o fale mautotogi ma o le a fesoasoani i ai tulaga o le a fesoasoani e faʻamaonia ai le mafai ona faʻaputuputu le potu. Itu i Saute i saute ma luga o le fogafale pito i luga i le lautele. I le itu i matu o le la, a seasea, o lona tagata matua fiafia, ma e tele na ou faifaimea iinei.

Auala o le ita

  • I fafo i fafo. Faifai malosi o le faavaa i fafo. Ua tapunia le faʻamalosia o le mesh, o se vaega o le teuteu teuteu. O le penefiti e iloa ai - o le avanoa i totonu o le potu e le faʻaititia. Peitaʻi, o le galuega i fafo ae aemaise lava i luga o le pito i luga o fola o loʻo faigata ma galuega.
  • Boliclel hermal taofi. O mea e faaputuputu i fafo ma mai totonu. O le fofo e matua le fiafia ma le talafeagai. O le mea moni, e pa'ū faʻalua i le faia o le galuega lava e tasi. A maeʻa mea uma, tasi itu o vae o loʻo tasi ua aoga tele.
  • I totonu o le ita i totonu. O le Insulator e faaputu mai i totonu, e laʻititi lava ona faʻaititia le nofoaga aoga. E ala i galuega, pe a manaʻomia, o loʻo faʻatinoina tutoʻatasi.

Ataʻitau, o le filifiliga mulimuli e tele lava e masani ona filifilia, talu ai o le faigofie ma taugofie. Fafo o le fale faigaluega e aoga tele, ae ole tau malulu i le faʻatinoga.

E le gata i lea, i nisi tulaga ...

E le gata i lea, i nisi o itu, o loʻo manaʻomia e se tiapolo le faʻatautaia se mea e faʻaesea ai. E tupu pe a fai o le fale e faasino i le tusiata o ata. E lelei mo le pito i lalo o fola.

Filifiliga o le feutagaiga

O le filifiliga o le feteʻenaʻi e lautele lautele. E folau i lenei ituaiga, e tatau ona e iloa poʻo ai tulaga e filifilia ai le fesoʻotaʻiga.

Tulaga o Filifiliga

  • Oppemomedy, afai e le o le le-hygroscopic pe sili atu ma le itiiti ifo ma le itiiti taua tau mo lenei faailo.
  • Saogalemu le saogalemu. Ae, e leai se tasi e inisiua mai i faalavelave tutupu faafuasei, o lea ou te manao e faamalolo tapulaa maualuga.
  • O le fiafia e taua e mafanafana ai le potu i le tele e mafai ai.
  • Se isi taua taua o le saogalemu o le mea. E le tatau ona iloga mea oona i lalo o soʻo se tulaga. A faʻapea e taua le tagata gaosi oloa e mafai ai pe a mautinoa le vevela, e manaʻomia le musu e musu e filifili e filifili.
  • BIOST tetee faia le mea i le malosi ma le faʻatuatuaina o le faʻavaeina o le faʻatupuina o meaola ma lauolaola leaga i le soifua maloloina o tagata.

O mea uma e vaevaeina i nisi vaega.

Fefiloi

O ofutino na gaosia na gaosia i le foliga o le vavaeina o le vavaeina. Ae tele lava, o nei o fulufulu: pa, mineray, tioata. Ae leʻi maeʻa le faʻapipiʻi, ua fesoʻotaʻi, faʻamauina i totonu o le faʻavaʻa. Ona o le fausaga faʻaseʻe i luga, i le aluga o taimi, e mafai ona suia i le faʻamutaina o uiga o felalagaiga. Taua faaopoopo le tau maualalo.

Faatasi ai ma le Clit Coats o lo o iai T & ...

Faatasi ai ma ofu taufetuli ma ni mea talafeagai ma mea talafeagai, mo se faataitaiga, o le ama. Latou faʻaaogaina e fai ma faʻaopopoga i le vaega autu. O le metallized cotting e atagia mai ai galu vevela, e le faʻatagaina latou e o ese mai le potu.

Fulufulu

Faafitia papatusi o isi mafiafia. O lenei vaega e aofia ai le eseese o tagata afaina. O le vaisa lea, o le vai suamalie lea o le polystyrene, peneplex, sasae wats, ma isi.

Faasee

O vai vai polyarethane e faʻaaoga i le faʻavae faʻaaogaina masini faʻapitoa. Ina ua maeʻa ona le malosi, e leai se mea e mafai ona fausia ai le vaega. O le tutusa o le tutusa e taugofie toetoe lava o se auala susu. O mea uma aslatotor, e faʻaititia ai le saogalemu o nofoaga, tautua i le tele o tausaga. O le mea taua tele o le manaʻoga e faʻaaoga faʻapitoa meafaigaluega.

Faatonuga mo le mafanafana i 3 laasaga

O le gasologa o galuega e fuafuaina i le a le setete o loo i ai. A o le i lagolagoina le Loggia mai i totonu ma o latou lava lima, amata i le glazing - e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le malosi-manaia-glazed wal-glazed wrop-glazed wal-glazed faamalama. Ile taimi lea, atonu e tatau ona galue i luga o le paleni o le puipui. O le a matuaʻi tele le tioata fou, ae o le mafanafana o le a naʻo le lua tikeri pe a faʻatusatusa i le auala.

O le mea moni o lenei avanoa i le faʻauiga o le le toe nofomau. Ma o lea o le puipui, o le fogaga ma le faataoto e le mafai ona sefe atoa le vevela. Ma e tatau ona e filifili pe faʻafefea ona toso le potu. E mafai ona faia se tulaga o le tino mafanafana. E mafai ona faʻapipiʻi se vevela.

Galuega sauniuni

Amata i sauniuniga. Fufulu le ogaumu tuai mai le fola, puipui ma le taualuga. Faamama le tatalaina o luga. Asiasi ma le faaeteete. O taulaiga uma, Chips ma isi sese o le a tatau ona aveese. O loʻo faʻamaufaʻailogaina lelei i se palu e palu, faʻataga le mago atoa, fufulu.

O loʻo faʻamavae le faʻailoga. Tele o le sili sili ona taugofie le vevela o le hygroscopic. O le sumisho ifo i totonu ia i latou e faʻaputuga, faʻasolo malie lava ona faʻaleagaina i latou ma faʻaiʻu. O lea, e tatau ai ona susu le susu. O tausua o loʻo faʻataʻitaʻia e se lipine faʻapitoa poʻo ni mea leaga e le mastic. Ina ua maeʻa, o mea uma i totonu e faʻagaoitia e le hydrophobic ma tuʻulafoaʻi.

O le galuega i luga o le omea o le vevela o le vevela o loʻo faia e masani ona faʻatinoina e tusa ma le faʻavae mai luga i le pito i lalo. O le a matou auiliiliina laasaga uma i sili atu auiliiliga.

Vevela le mafanafana

E faalagolago le tekonolosi ile ituaiga o le le mautonu, teuteu, ma isi I tulaga lautele, o faʻatonuga mo le faʻatasia foliga pei o lenei:

  1. Matou te aoina le pusa. Mo lona gaosi oloa matou te mauaina le pa poʻo le uʻamea. O le mea mulimuli e masani ona filifilia i lalo o le faʻaliliuina atu o le faʻapipiʻiina o le laupepa. Filifilia i le taualuga faataamilo i le tino. Ona matou taoto lea o le Timber Highm 0.6 m.
  2. Siakiina le tafailagi. Matou te mauaina le tulaga ma iloa le vaalele. E tatau ona sailia muamua. A leai, o le taualuga o le a le tutusa. Maua ni mea sese.
  3. Paʻepaʻe vevela. E mafai ona faʻapipiʻi pe fasi. I soo se tulaga, ua vavae ese maa ina ia latou 3-4 mm sili atu nai lo le malala. O le mea lea o le a pa'ū faʻamalosi ai, aunoa ma le malulu o alalaupapa. O le a sili le umiaina.
  4. Matou te popole i le nofoaga. E mafai ona faʻapipiʻi papatusi ma kelu talafeagai. Afai na faia avanoa, ma le faʻaeteete le latou faʻalugalu ai le latou faʻalu.

Ona mafai lea ona e faia se vaega o le folauga & ...

Ona mafai lea ona e tuu le vaiama sili ona lelei ma se vaipuna i lalo. O le mea lea o le a atagia ai galu o galu Ina ua mavae lena, latou amata le faʻapipiʻi o le tini. Naʻo le tasi lea o le mafai ona o le vevela vevela.

Mo shall slabbs, o se size eseese auala e faaaogaina. O papatusi pipii i le faavae ma faailoga faapitoa. O loʻo faʻaaogaina le faʻamoemoe i tulimanu ma ogatotonu. Ina ua uma ona pipii, matou te faia ni faʻaopopoga o loʻo avea ma faʻaopopoga o papatusi ma le ie o fungi. Ona fao lea o le foma. Matou te tuʻuina i se vaega fagota i lalo, o soʻoga e faʻamamaina ma scotch.

I luga o le uunaiga, tatou te aoina se faʻailoga o uʻamea oloa poʻo pa, lea e maeʻa ai le faʻauma o le a faʻaauau pea.

Isoping o puipui

O se tasi o filifiliga faigofie o le a avea o le ita o le Loggia o le penisini. O ni pepa magofaga nei ma le malosi o nofoaga susu. Maualuga maualuga ma maualalo mamafa mamafa sili atu le taua le faafaigofie lo latou taotoga. E mafai ona e filifilia nisi mea talafeagai. O Papatusi faigata e taugofie e aunoa ma se pupu, ae e masani ona fai. Matou te ofoina atu lea laasaga-i-sitepu faʻatonuga o le faʻagasologa.

  1. Ua matou tuʻuina ma toe faʻalelei i le nofoaga manifinifi mo le maylythylene. O le a faia ni galuega se lua i le taimi e tasi: o le a tautua o se faʻaopopo vai vai ma o le a atagia mai ai ni lapisi vevela, ae le o latou o ese mai le potu. E tatau i le vaega fagota ona "foliga" i totonu.
  2. Matou te tuuina le crates o laupapa laupapa po o le uamea talaaga. O le sitepu o le lamellas e le 60-70 cm. Matou te taumafai e filifili le tau, tele lautele lautele o le hiches.
  3. Motusia. Oti le auiliiliga e sili atu nai lo sela o le au tagi ina ia latou fufusi i ai.
  4. Matou te feosofi i sela. O mea uma na mafua ai o mea o loʻo taʻua ai o le kim o le mauga. O le isi itu o le uʻamea talaaga, i ai latou te maua ai le gaogao, matou te faʻataʻapeina foi. A leai, o le a tumau pea le faʻatoaga i le malulu o ala laupapa, o le a taʻitaʻiina atu ai i le faʻavae o le faʻaleagaina ma le malie faʻamalosi o le faʻaesea.
  5. Na matou faia le leaga. O se ata manifinifi lenei ma ni pu lelei. Matou te avatu ia te ia soofaatasi ma scotch. Faʻasaʻo le membrane ma puipui.

Ina ua maeʻa, e mafai ona e amata teuteu teuteu. O puipui ma le taualuga o loʻo faʻaalu ai laupapa laupapa poʻo uamea uaea i luga o palasitika panels poʻo le ufiufi. O se faʻaiuga maeʻa, e mafai ona e faʻaogaina le puipui puipui poʻo vali. I lea tulaga, o le a manaʻomia nisi galuega. Mosture-teteʻe Drwwall pepa faʻalelei le pusa. O loʻo latou muamua, tuʻu, faʻatusatusaina ma ua uma ona i ai pe a uma ona faʻaofuina le pepa puipui poʻo le vali.

Mafaufau i le faigofie faigofie & ...

O le a manatu o le faigofie tele o le VPorgotizoprages e le o le saogalemu, o mea teuteu o le "funn" e le gata i lea. O loʻo valaʻauina le fuʻa ma le tele o pulou. Latou te manaʻomia ni fasi lima mo tamo taitasi: i tulimanu ma tutotonu.

O le faasee ua tapunia e le steamptower. Ina ia faia lea, e fautuaina le faʻaaogaina o le vapitor i le faʻatamaia ata tifaga poʻo le fagota afu o Pothamyne. O le a galue e pei o le Steam, Hydro ma le tele o le Herrmlul stralation. O le vaiputi itu e tatalaina totonu o le potu.

VAPORIZOVERS ua mautu ma polysurethane tufuga pe lua-auala mea. O le sui o le va o utupoto o le tele o le tele o feteʻenaʻiga ma soʻoga ma fausaga e faʻataʻitaʻi ma le schellized scotch. O le faaumaina o le detor e faʻapipiʻi i luga.

Logisia

Soʻo se vevela faʻatauga ua filifilia, o nisi taimi faʻaaogaina omea. O le mea lea o se mea tele ma le maualalo maualalo maualalo mamafa. E tele mea, o lea e sili atu le filifilia o se isi vai mo paluni i fale tuai. O le uta i luga o le ogaumu atonu e tele tele. Faapipiiina o soʻo se soʻotaga e faia i le va o laina. E faia lenei mea faapenei:

  1. A o le i tataina papatusi, pa uma ma faʻafitauli faamaufaailogaina e ala i le aluga o Amesa, ona e faaputuputu ai le laufanua, faʻaaogaina o tagata lava ia-selesele. Afai e i ai se lamatiaga o le vai o loʻo i luga o le "keke" o le fola, ona mafai ai lea ona faʻaaoga se vaega o le taʻotoga vili i luga o le plation waproft (i luga o le maualuga .).
  2. Faapipii le vaega o le susu. E mafai ona e filifilia se mastic faʻapitoa pe tuʻu le ata. I soo se tulaga, e faapitoa le usitaia o shake of fola ma pa. O soʻoga o fusi o loʻo faʻamamaina lelei le puipui ma faʻalelei le scotch.
  3. Tatou tuu le agows. O pa o pa e tipi i lalo le tele, teu le faavae. Ia mautinoa e ogatasi le pito i luga o vaega uma i le tulaga. A leai, o le fola o le a i ai i le faaletonu. Faatulaga le peni i le pito i le uʻamea tulimanu poʻo i se isi lava auala.
  4. O le vevela aulator ua tipiina, pe a tatau ai. Na matou tuu i totonu o sela i le va o laina. Fetaui lelei le tauemuga ina ia leai se gaogao. E mafai ona faʻaaoga le pa.
  5. Tuu se vaega o le vapsozoing. O se ata manifinifi lenei ma ni pu lelei. Matou te avatu ia te ia soofaatasi ma scotch. Faʻasaʻo le membrane ma puipui.
  6. Fola le fola o le fola. Matou te faʻaseʻe i luga o le au o ia lava-tagata.

A maeʻa, e mafai ona maeʻa le potu ua taofia. Ona manino ai lea o mea uma na iai, matou te fautua mai e matamata i se vitio e uiga i le faʻaofi o se ogalaau ma ou lava lima.

E sili atu le faigofie ma vave ona faʻavaivaia le mamanu o polyturethane o vai poʻo le eco-art. E sili atu i latou i luga o luga uma. Fausia se telse e leai se mea e sili atu le tau o le suauu. I le manatu o le tele o le potu, o le faʻagasologa atoa o taimi uma o nai minute. Ae paga lea, e le mafai ona faia galuega ma ou lava lima. Manaʻoga faʻapitoa manaʻomia. O le mea lea, o na faʻasesea e ono taugata tele.

  • Faʻafefea ona faʻavaivaia se faitotoʻa o le faapaologa o fafie ma palasitika: faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

Faitau atili