O aso nei o le Odnushka ma se potu e tasi ma se malologa malolo i luga o le loggia

Anonim

O le tagata autu e suia le nofoaga o vaega ma le faʻatulagaina o nofoaga, faʻasao le loggia ma faʻafaigofie avanoa i ai. Ona o lenei, potu avanoa, potumoe, manaia le taimi o faletaele ma faletaele, o le potu malolo ma faafiafiaga i le lima tasi-lima. O manatu o le mamanu o loʻopo nei, ma elemene o le saua.

O aso nei o le Odnushka ma se potu e tasi ma se malologa malolo i luga o le loggia 10885_1

Talimalo Ola

Potu malolo

Le mafai ona ona se tasi-potu potu ma, e tusa ai, o le tagata faʻatau o lenei poloketi o se teine ​​talavou. Ma o le uluai fofo ma le fofo fofo o loʻo iloiloina e le Vaega filifilia e amanaia ai le matua, o manaʻoga ma tuua le olaga atoa o le auvai. Muamua lava, o loʻo fuafuaina e faʻamatuʻu atu uma le mea moni e leai ni vaega, pe a maeʻa le faʻaavanoaina o le avanoa.

O le a tuʻufaʻatasia potu ma faʻateleina ona o le auala folau, ae o le vaega o le vaega na mauaina o le vaega o le auala. O le umukuka ma le potu malolo o le a avea ma se tasi potu storeday space - i totonu o le kukaina o sone ma taliaina o malo o le a vaeluaina e le maualuga (lalo o le lautele mamanuina. I le taimi lava e tasi, ua faʻaleleia atili le NICH, lea, ua tusa ai ma le BTI fuafuaga, e tatau ona i le vaega sili ona mamao o le nofoaga nofomau. Faatasi ai ma le fesoasoani a fou, vaega tumaʻoti ma vaega o vaega glazed vaega, o le a liliu mai i se tamaʻi potu laʻititi.

Ina ia faʻateleina le galuega o le fale mautotogi o le fale atoa, o le alu ese i le loggia (mai le potu malolo) o le a faʻalauteleina ona o le faʻaletonu o le Windows poloka. I le Wricrecreen, Sliding Glazed mamanu o le a faapipiiina. O le afa o le taumafanafana e faʻaaogaina e faʻatulaga ai se nofoaga faafiafiaga. O le faʻamalama lona lua o loʻo tatalaina, i le umukuka, o le a faia foʻi le paymoniamini, le fiafia i le pito i lalo o le pito i lalo (lea ua faʻatagaina i le fale o lenei faʻasologa masani O le vaega o le Loggia o le a faaauupegaina o se potu 'ai.

Talimalo Ola

Umukuka

Potu malolo

I luga o le fola i lenei nofoaga ma latalata i le umukuka ma le ala savali o le a tuu i totonu o laupapa laupapa. I le taumalulu, o le tulaga saʻo o le vevela i nofoaga o le a lagolagoina ai le vevela o le laʻei, fesiitaiga ona o le le mautonu o le Windows Blocks i luga o le Richle. O se tasi o puipui o le a faia tusiata ata vali faaaoga plaster i lalo o sima. O loʻo tumau i luga o loʻo totoe i luga, faʻapea foi ma le siʻusiʻu o le a ufitia i le paʻepaʻe o le pateti vali.

Talimalo Ola

Potu malolo

Umukuka

O le kuka ma le teuina o le a tumau pea i totonu o tuaoi ua faamatalaina e le indomen preyout. O le vaega autu o le umukuka headset e lagolagoina e le g-supercme stacme, ausilali - e tusa ma le laina. Na tuua e le loka i lalo o le pito i lalo o le pito i luga, i le pusa o GLC, o le a natia e se paipa agai atu mai le taavale kaseti. O mea tetele o le a fausia i totonu o le laupapa laupapa (pusaaisa), i lalo o le laulau (ogaumu) ma lalo (uaina le kapeneta).

O le lanu lanu e faia i luga o le le mautonu paʻepaʻe paʻepaʻe ma malulu paolo o efuefu ma lanumoana; E sili atu le sili ona lelei mo le faia o se fale mautotogi ma faamalama i le itu i saute.

Talimalo Ola

Umukuka

Potumoe

O le vaevaega vavaeʻese mai le potu avanoa o le space o loʻo faʻasolosolo mai le foma poloka ma faʻaumaina i le sportparent Greens - masani moli faʻapipiʻi i totonu o le moe moe.

Talimalo Ola

Potumoe

Vaega

Ile vasega, tuueseeseina le matatini o le fale ma le potumoe, o le a faʻafeiloaʻi ai ni kapeneta ma faitotoʻa. Ina ia sefeina avanoa i se tamai alatele, mai le faitotoʻa i le sone o le moe o le a teena o le a teena.

Talimalo Ola

Vaega

Sanosel

Talimalo Ola

Sanosel

O le vaʻaia o loʻo tuleia ai le tuaoi o le faletaele, o le tagata mamanuina e fuafua e faʻaaoga ni nai faʻamaonia o le fola ma puipui, ma o se vaega o le fola i tua.

Ona o le faʻaititia o le maualuga o le maualuga o le taualuga, o le a tuʻuina atu ai le faia o le paʻu o luminare; O le faʻamaloloina o faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina e faʻamamafa ai ni sone.

Talimalo Ola

Sanosel

Manuia le atoatoa

O le 'auʻaunaga o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i se vaʻaiga vaʻaia i le vateatea.

O le faataatiaga e manaʻomia ai.
Nofoaga e teu ai. Fola mai le taʻele paʻu i le eletise mafanafana o le eletise.
I lalo o nofoaga o tagata nofomau ma le televave faateleina. Ona o le mafanafana o le Loggia, e tatau ona latou faia ni malosiaga malosi o le fale mautotogi atoa.
Loggiia ua tulauga ma faaauupegaina o se potu 'ai ma se nofoaga faafiafiaga.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O aso nei o le Odnushka ma se potu e tasi ma se malologa malolo i luga o le loggia 10885_10

Designer: Julia Telnova

Vaepena: "1 + 1"

Matamata i luga

Faitau atili