13 talimalo mai Scandinavian style e mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻoga

Anonim

O le lanu paʻepaʻe, mullalayer idget, teuteu o le teuina o faiga - nei ma le 10 isi masani masani mai le Scandinavia i totonu o loʻo mafai ona talosaga i totonu.

13 talimalo mai Scandinavian style e mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻoga 10896_1

1 malulu lanu i le tini

O le atunuʻu o le atunuʻu o Tenimaka, lea na amata ai ona tupu le Scandinavian sivili, fesili i le lanu o manu feʻai. Malulu malulu o le paʻepaʻe, efuefu, lanumoana - 'o le tolu "tafola", o le a le tele o le tele o le fetu o loʻo fausiaina.

Malulu paolo i totonu

Ata: Instagram Scandinavianhomames

Ioe, o lanu e le o filifilia e le avanoa. Muamua, e leai se malamalama itiiti i le itu i matu, ma mumu mumu o loʻo faʻaaogaina e faʻateleina ai le faʻavaveina o le siʻitia. Lona lua, o le malulu lanu compume e galue i se mea vaaia i le avanoa. O mafuaʻaga ia lea e iloa ai o le malulu o paolo i le tini e mafai ona faʻaaogaina saogalemu i isi tagata.

  • 12 FOFOGA FOLAFOLAGA FOU: O le a le mea o le a talafeagai i le taumafanafana 2019

2 saturated lanumeamata ma lanumoana lanu

Talu ai nei, o le Scandinavia Corty pasi mai i le paʻepaʻe atoa i le loloto pupula. Ae le gata i le poto ma le tele. O tagata alolofa o loʻo valivali lanu atoa puipui ma potu ma le tamaoaiga lanumeamata ma lanumoana loloto, ma o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaoga gofie.

Saturated ata lanumeamata

Ata: Instagram Karoline_nilssen

  • Pegboard i totonu: 19 auala muamua faʻaaogaina e faʻaaogaina le laupapa

3 FANUA FUA

O le Scandinavian style faamalosia le eco-utu i totonu, ina ia faʻamaeaina ma meaafale o Scandinavian, e masani ona mafai ona vaʻai i se fua masani. Na suia e le SKand SMane lenei faiga, ma e masani lava ona feagai ma mea mo fafie, ae o loʻo saili pea ni auala e fai ai le atunuʻu. Ma e tatau ona aʻoaʻoina lenei mea mai Scandinavian.

Ata masani

Ata: Instagram Ship_sgandi

Faʻataʻitaʻiga, a e manaʻomia se paketi faʻamau o le fola faʻatasi ma faʻo foliga, vaʻai mo le itupa. O le tala o paketi lea o se tamai laupapa o pine pine ma larch. E manaʻomia le tausiga, ae foliga sili ona lelei nai lo le lauʻeleʻele.

  • O le potu malolo o le potu i Scandinavian style: 6 mataupu faavae autu

4 ralea rales mo lavalava

Tatala teuina faiga o mea e masani ona tatou vaʻaia i tamai scandinaviavā. Ma o le a le mea e mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa o le lauiloa Suetena brandes. O le a le mea e mafai ai ona ofi i totonu o le a misi i totonu o se tamai nofoaga ma mafai ona teuteu se potu laititi.

Ofu fata

Ata: Instagram Dainutabelhaft

  • Matou te tosina mai i totonu o le atunuʻu fale i Scandinavian style (48 ata)

5 decoveraves recouti faiga

Mo se faʻataʻitaʻiga, uamea fiafia ma ata ma matau, mo le mea e mafai ona e faʻapipiʻi ai ata i le mea e mafai ona e maua ai le faʻamalologa poʻo le gaʻo.

Decoveraves teuina o ata

Ata: IKA

Poʻo le laulau pusa - faʻataʻitaʻiga tutusa e mafai ona maua i le vaega o ICAA.

  • 11 O le mea fou teuina o le teuina o le tapaa i totonu o scandinavian fale

6 tatala fata

Tatala manava e le mafai ona taʻua o se uiga o se faʻapitoa scandinavian sitaili, ae na latou mauaina lautele i Rusia o le aufaʻatasi ma le taunuu mai o matou mea faitino i o matou moni. E le gata i le teuina o fata matala, o se auala e teuteu ai le potu ma faaopoopoina le tusi i totonu. Faʻafefea ona teuteuina o le fata o se pepa matala, ua uma ona matou taʻuina.

Tatala Shelves ata

Ata: Instagram Amiravanilla

7 fulu, fulu ma le palatau pala i totonu

Fur Poullows ma laʻei palanikeke i le scandinavia i totonu o le sologa lelei tele. E le mafai ona talafeagai ai i le vaitau mafanafana, ae o le a mautinoa lava fesoasoani le toe fausia le mafanafana i afiafi tau malulu, e sili lava le tau. Ma fulufulu e masani ona faʻaaogaina mo le teuteuina o lamepa.

Fur, fulu ma kolose foliga ata

Ata: Instagram Scandinavianhomames

  • Afai e te fiafia i Scandinavian style: Faʻafefea ona faʻatulagaina puipui i potu taʻitasi

8 cotton ma len

Scandinavia i sitaili "alofa" mea moni, pei ona matou faapea. Ma atonu o lenei "alofa" o se tasi lea o tulaga taua e faʻaoga i isi sitaili. O mea sili ona mafai ona gafatia mai le scanda o le cotton ma flax. Ua tali tele le maketi o le tele o le tuputupu aʻe i nei ie ma e maua mai ai nisi tusi talafeagai ma sili atu ona talafeagai. Saili mo ma faʻatino i ou totonu.

Cotton ma le len i totonu o ata i totonu

Ata: Instagram Zarahome

  • Cottage i le American Style: 20 Heathhams mai fafo atunuu

9 moega-fale

Ma o lenei fegalegaleaiga e tatau ona mataala i matua. Moega-fale po o faleie matou te vaai i ai i le Scandinavia. E ese le aulelei ma lautele (aoga ma sili ona lelei i le taimi lava e tasi), e taua le faʻaaogaina ma isi sitaili e mautinoa lava. E le gata i lea, o le potu o tamaiti o le fanua mo le faatupu faalavelave.

Fa moega o Ting

Ata: Instagram Alofa_SCandi_kids

  • 10 fou masani i le ata o le umukuka i Scandinavian style

10 moega fata

O loʻo faʻaaoga le Stol Walps Walts Walts i le Scandinavian potumoe, ae foi i faletaele ma i le umukuka. Sili atu, pe a fai o se faʻataʻitaʻiga o fafie ma foliga fafie.

Pactice stool ata

Ata: Instagram Liz.maya.style

  • Matou te tusi i le faletaele i Scandinavian style i le 4 sitepu

11 tele-tele

O lenei faʻauiga e faʻaoga i tamaitusi. O le tele-faʻatauga e talafeagai i totonu o le potumoe ma le potu malolo ma faʻaaoga i totonu o totonu o totonu, pe o se masani poʻo se mimiga. Tuu ni nai aluga o foliga eseese, lulu le moega o se ie puipui ma tuu le isi tasi i luga - ma e mafai ona e maua le aafiaga manaomia. Aua le fefe i auvae.

Malie Long

Ata: Instagram Exmp_to_style

  • French Gradens, mata i le ituaiga o mata ma le isi 6 masani o le Paris Forephing Madison Mason & Obejet 2019

12 Pepa ma Faʻaititia Maimoa

Faiga mo Addsters na o mai nai lo pop ata, ae o le faʻaititia o ata moni ma le saʻo o le scandinavian pepa ma ata o le sili ona lauiloa. Ma o ata uliuli ma paʻepaʻe ua mauaina se lauiloa lauiloa i le Scandinavavia i totonu, ae le o lona uiga e le o le mea latou te faaaogaina. Taumafai e ulufale i totonu o le Lofy sitaili, o se potu faa-nei pe laititi. Tusa lava foi o le ogatotonu o le seneturi o le a mafai ona sili atu ona manaia.

Folasaga ma laititi ata o scand

Ata: Instagram Stephies.Life.and.home

  • 10 lauiloa scandinavian style meths

13 faʻata i luga o se sofa poʻo le moega

Ioe, i luga o le moega po o le sofa, o le faʻata, e faia ai sili atu teuteuga sili atu matafaioi nai lo le faʻataʻitaʻiga. Ae sa iai i totonu o matata-tagata mamafa o nei lauulu lautele na faʻaalia i le faʻamalologa. Faʻaoga i totonu o potu i le faiga o le siʻosiʻomaga, o aso nei poʻo le eclectic in.

Faaata i luga o se sofa pe moe

Ata: Instagram Scandinavianhomames

  • Auala e Filifiliina ai se ata o totonu ma maua ai le nofoaga saʻo: 5 lagolago lautele

Faitau atili