Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa

Anonim

O le mafuaʻaga o le lelava tumau ma faʻaletonu o le neuraous system mafai ona leai se pisa, aemaise i le po. Matou te faʻailoa i le faʻafaileleina lagona o loʻo itagia ai tuaoi ma le fia faʻalogo i tuaoi, televise ma isi leo leo.

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_1

Faafitauli mo leo

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le faʻafitauli o le soona faʻalogo e talafeagai mo fale mautotogi i fale fou ma fale tuai. Ma e te ioe e te malilie i ai, e le taua tele i le i tua o le puipui: o se lipea, faʻatasi ai ma leo e le taʻua, o le tagata fou dogy, o se pepe fou. O se auala faigofie e aveese ai le ita o le faia o le sili atu o le tele o le teʻena o puipui.

  • O le pisapisao o pa i le fale mautotogi: faʻafefea ona aveesea tuaoi le mautonu

1 Faavae Vaeluaga

Faafitauli mo leo

Isover master o le acoustics ("Saint-Guben"), Communing 1000 × 600 × 6 MM, Vol, Ata: "Saint-Goben"

O le sili ona lauiloa mamanu e fesoasoani e foia ai lenei galuega i totonu o fale fou o se uʻamea faʻapipiʻi ma le ufiufi ufiufi, o le pito i totonu o loʻo faʻatumuina i minerale o loʻo tumu i minerale. Faʻateʻa nofoaga (GLC) vaega atagia ai le malosi o le leo galu. Malulu, faia o mea ma le fibrough fausaga, mitiia sili. I le faʻaopopoga, o le faʻavaʻa faʻavaomalo i le matutu ua vave ona vave ma faʻafaigofieina nai lo piliki poʻo ni poloka vai. Ioe, ma latou mamafa le itiiti ifo, taimi le taua, e aoga tele mo soʻo se fale, e aofia ai folainalia vaivai.

Faafitauli mo leo

ACASUSKTAUF (Knauf Cresus), Washs 1230 × 610 × 5 mm, le MM, 0.6 m³ (1 pack - 360. Ata: Tehtusefulu

O le le mautonu o fausaga o fausaga o loʻo faʻaalia e le RW Air Bragy Close Cression. O le maualuga o lona taua, o le sili atu le aoga o le vasega puipuia e puipuia ai le tui o leo. Tele minerale obrale gaosi oloa: Saint-Goben (ISOVERA CARDMAKER), o le Cuthokwol - ofo faapitoa oloa ma le faaleleia atili lagona lelei. Tulaga faʻavae ma le faʻatumu mai ia o ia mea e masani ona i ai le rw square consulation faʻasino i lalo o le faʻasino, sili atu o le SP 51.133) o le CHO, o le DOB, Vaega e aunoa ma faitotoʻa i le va o fale. O potu, i le va o le umukuka ma le potu i le fale mautotogi - 43 DB, ma Vaega i le va o le faletaele ma le potu o le tasi fale mautotogi - 47 DB.

Faafitauli mo leo

O le Matai Tellogacouscoustic (Tehninock), papatusi 1200 × 600 × 50 mm, vol, vol, 19 m³ (1 afifi - mai le 625 rubles.). Ata: Tehtusefulu

E taua le manatua o le leo o le leo o uiga o uiga o fuainumera-ma-apaau vaega faalagolago i le tele o mea. Muamua, mai le mafiafia o mea faʻatapulaʻaina tuʻu i le va o laupepa o le paʻu. E le gata i lea, o le aofaʻi o vaega o Timro o loʻo faia ai se taua tele. O le pito sili ona maualalo le lelei o loʻo tuʻufaʻatasia ma se tasi-vaega faavaa o gkl. Lua vaega o GLCs i autafa o le faʻavaʻa na faʻateleina ai le maualuga o le mamanu ma faʻaleleia atili le stress e ala i le 6 db. O le sui o le tasi vaega i luga o le lua, o laina e lua o le leai o ni mea e le mafai ona faia, o le 10-20 mm mai le tasi, faʻaleleia lagona o le faalumaina o le osnonands i le faʻaititia o le ocontands i le faʻaititia o le paʻu o loʻo i ai i le faʻauiga o loʻo i ai. O loʻo tumu i totonu o faʻavaʻa i totonu o le vaega o loʻo tumu i se mea le mafiafia o mea ma le mafiafia o le 100 mm. E faapena foi le ata ma le mafiafia o le 140-150 MM e i ai le maualuga lelei, ae e oʻo lava i leo tele e oʻo foi i tua.

  • Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola

Vaeluaga i luga o se tasi faʻavaʻa ma le leo mai le minerale fulufulu fulufulu acousticliaf

Faafitauli mo leo

Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Mulavity fausaga ma maualuga-lelei le lelei o mea e fai ai le galuega o potu o loʻo faʻatagaina poʻo le faʻaesea i totonu o pa puipui ma ni vaega. E moni, i totonu o le tofiga mulimuli, ua uma lava le mamanu e tele i le potu, lea e mafai ona matauina i potu uumi. Ma o le a se mea e fai pe a taua le faʻateleina o uiga faʻapitoa o loʻo i ai nei vaevaega, o puipui mai ma le masoa ma le sima - fulafula faʻapipiʻi fasimea?

E oʻo lava i se fale faʻapipiʻi i totonu o se pa poʻo se tamai slot i lalo o le faitotoʻa o le a mautinoa faʻaititia ai le leo o le le mautonu o soʻo se ata.

Le faiga o le fausiaina o le faʻavaʻa vaega

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_9
Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_10
Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_11
Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_12
Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_13
Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_14
Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_15

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_16

Ina ua uma ona faʻapipiʻi ma faʻamau le taʻiala ma le RACK Debile, faʻaleleia le glc i le tasi itu i le va o le va o le aufaʻatau lauiloa o le Matai Teelikiol). Ata: Tehtusefulu

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_17

A e taʻoto i lua vaega, ua maitauina Papaʻia Papa laupapa. Ata: Tehtusefulu

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_18

Faapipiiina ma malupuipuia glc i le isi itu o le fauina. Ata: Tehtusefulu

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_19

I le tulaga o le nofoaga o le lumanaʻi, o le taiala o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina, sa ia faaeeina le faapipiiina o le isi itu. I luga o le faʻailoga i luga o le faʻamau lipine, faʻatonutonu tuusaʻo. Ata: Powckwool.

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_20

Ona taulaʻi atu lea o le HACK Debiles 3000 × 60 × 27 ×.6 mm. Ata: Powckwool.

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_21

Stone Wool slabs "Acoustics Ultra-manifinifi" (Rockwood) o loʻo faʻapipiʻiina i le va o tagata o le Muurmur ma fetaomi le faʻamaloloina. Ata: Powckwool.

Faʻapefea ona leo le pa i le fale mautotogi: Mea ma Mauga Faʻatusa 10978_22

Metallic kides faʻapipiʻi laupepa nofoaga. Ata: Powckwool.

Mo nisi faʻaaliga faʻasofiaiga, o se tamai fale poʻo se potu e manaʻomia e manaʻomia tele, saogalemu ma, sili ona taua, manifinifi Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pulupulu mai le maa papa "acoustics ultra-manifinifi" (Drackwol) mafiafia o le na o le 13 mm. O le paʻu lea, o musika a le tagata, musika ma isi leo ile maualuga ma ogatotonu maualuga taimi. Ina ia maua le avanoa maualuga o le a fesoasoani le malamalama i le nuty o le faʻapipiʻiina. I lalo o le taiala o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i puipui, feusuaʻi ma le taualuga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se faʻamau tapuni e faʻavae ai i luga o le polyeting poʻo le mafiafia). E faʻaitiitia le faʻasalalauga o le acoustic gribunis e ala i le teteʻe i le faʻalavelave. O loʻo le tatau ona latalata i ata o le pepa i le fale o loʻo iai nei (folasaga ma le taualuga). E tatau ona tuʻua i le va o le 2-5 mm Gap, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻatumuina i le vabrouchusts i le vase (tasi-vaega o le silika.

Natatalia Pakhomov

Drackwood Rusia Fuafuaina inisinia

Faitau atili