Fale susulu i le matafaga o Dnieper

Anonim

O le iʻuga o le toe fausiaina, o le fale e leʻi maeʻa--fale-faleoloa i le matafaga o le afi na maua ai se olaga fou. Aoga ma eco-faauo, ae le o le leai o se manatu o Arethetics na lelei lelei mo le nofomau.

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_1

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_2
Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_3
Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_4
Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_5
Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_6
Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_7
Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_8

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_9

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_10

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_11

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_12

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_13

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_14

Fale susulu i le matafaga o Dnieper 10981_15

O le ulu o le malamalama

O le ulu o le malamalama

Faʻamanatuga o le fola: 1. Hallway 6 ² 2. WHERROBE 5.8 MEH 3. HEBEHD DOWN DOVERS 39.7 MIDER 15 ²

O le ulu o le malamalama

Faʻalauteleina o le fogafale lona lua: 1. Hall 17.6 'o le 2. Corridor 5.7 M RAWORD WODHODE 21.6 M «Hall 3

O le ulu o le malamalama

Ina ia teuteuina le potumoe, o le tiga o le ogaoga o le malosi ma le lanu uliuli ua filifilia, lea, pe a tatau ai, poloka le malamalama o le ao. Faaopopo i o latou ug nistipcent vela. Pastel Tennes e manumalo i le lanu paleti

Ulugalii a le aiga, manuia i se pisinisi ma auai i se tulaga ola i le mataupu o le fale puipuia o manu, i Ukaraina aai o milimaoti. O le fausaga nofomau na fausia i le amataga 2000, sa matitiva i tulaga ma manaʻomia le lalolagi ona o nei gaioiga. O le taimi umi e fai ma sui o le piliki lua-laina pusa ma se vaega o 240 m², e leai se vasega o le lagolagoina o le faʻavae, le manaʻomia o loʻo faʻaalia. Mo le atinaʻeina o le toe fausia ma fetuʻutuʻunaʻi o mea totino i lalo o talosaga o le lumanaʻi Novoselov, na valaʻauina Oleg Azov ma Designer Anna Pakheov.

O le ulu o le malamalama

O le fafie laupapa ma le chimney, faamau maamora, na avea ma se tagata moni potu malolo teuteu. O lona mamanu o se atigipusa na tui i luga o le Wild-Common-Wodium Podium, foi e faʻaaoga foi mo le teuina o fafie ma faʻaalia i mea tusiata

O le ulu o le malamalama

I luga o le fogafale lona lua, o se tamai potu ma Pameuramini Windows ma le manaia o le vaitafe e ave le ofisa. O lona siosiomaga o se failautusi manaia e galue i luga o le laptop.

O le faʻamalosia o le faiga o fefaʻatauaiga faʻapaʻaga faʻatulagaina faʻapitoa o loʻo galue ai, o se faʻaiuga lea na mafai ai ona maua se faʻavae faʻatuatuaina na faʻamalosia ma. Na amanaia e tusitala le mea moni lea na aafia ai le malosi o le faavae o le faavae o le faavae o le auala la o le a uma ai. I lea tulaga, na latou faʻailoa mai ai i le tekonolosi o le tapenaina o le magatuu o se faʻavae masani, o loʻo faʻaauau pea ona puipuia le faʻavae mai le eleele o le taamilomilo ma le susu. I le taimi lava lea e tasi, o le mattempul okeni e pasi mai i le pito i lalo o le fale i luga atu o le puipui, sikoa le ulufale autu.

O le mea o totoe o le vaega na valiina paʻepaʻe vali vali mo galuega i fafo. O le taualuga o le taualuga na ufitia i le tuufaatasiga o le tuufaatasiga (uʻamea laupapa i le paʻu o maʻa), lea, ona o le faʻavae o le pepa, ave le tafe i le malaga ese. O le tumutumu o le fogafale lona lua (Cross Gitic) na fusia i le fulufulu fulufulu e faʻamalosia le manaʻomia o le mea e tatau ai i totonu o le fale o le tino e fofoa ai.

E le gata i fagafao, o avanoa "nofo ai" o le tapoleni ma le Dispoal o loʻo faia e le tusiata a Alex Pat K.

O le ulu o le malamalama

E le gata i le aveeseina o le faʻaletonu o loʻo iai nei, o tagata faʻatau o tagata faʻatau i luga o le faʻatulagaina o avanoa o: Fuafuaina i le potu malolo o le loto, faʻaititia le umukuka mo le taumafanafana. Sa tatau foi ona taʻu atu i fale faʻapitoa faʻatasi ai ma fagafao, ma, e tusa ai, ia faʻaaoga tala, ae i le taimi lava faʻauma e le au pa. Auā o lenei mafaufauga, o le foloa o le uluaʻi fola na oʻo lava e faamautu ai i le taʻele o le laʻau i lalo o le laʻau, o le tino vali e ala i le toe faʻaleleia o le atunuʻu.

O se vaega o puipui o le tulaga maualalo maualalo - tagata faʻatau, ae na i ai foi Koloke faʻatiga o ni vaega e mafai ona tolopoina. Ona o lenei, na mafai lava ona faalauteleina lamolemole matapeʻa ma faʻateleina le vaʻaiga o nofoaga. I luga o le fogafale muamua, o le tele o vaega o le eria na ave le potu o le potu, lea e tuʻufaʻatasia galuega a le potu malolo ma le toe foʻi. O le sikuea o loʻo totoe na vaeluaina ai i totonu o latou le ulufale i totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le potu faʻapipiʻi ma se potu laei, faʻapea foi ma le potu faletaele (uplery).

O le faitotoa o le teritori o le fogavaa o le veranda fuafuaina i le o fafo mai le umukuka, lea e faigofie tele mo le Faatulagaina o lenei 'upega tafaʻilagi o le' aiga inu pe 'aiga. Uma pupuni o le potu taumafanafana ua faatotogaina i shutters laupapa i fafo e le gata teuteu le faafoliga, ae faapea foi faatagaina pulea o le ea le malamalama ma le fou tafe.

O le fogafale lona lua na faia e tagata tumaoti - o le moe moe mo talimalo ma a latou malo ma o latou malo, o loʻo i ai le potu o laei, potu faletaele ma le ofisa. Ou te manaʻo e matau o tagata e ona i le potumoe muamua na maua ai se vaituloto o le vaipuna o le Vaitafe, ae o le toe faʻatulagaga, o le tusiata o le tusiata e le o faʻamalieina ai le koluma.

O le ulu o le malamalama

O le tulimanu o le lima mo le 'aiga o le taeao e oʻo i tafatafa o le faʻamalama e le o le teuteuina o ni matata o loʻo mafai ona maua le tagata o loʻo i ai i le nofoaga

Faasao o voluma

O le ulu o le malamalama

I le lobby i lalo o le sitepu, o se nofoaga lelei mo le masini o le potu malolo

O le au tusitala e matua maasiasi lava le maualuga o le foloa muamua voluma: Na o le 2.7 m mai le naliina i le fasi pepa, i luga o le folasaga o le Tuʻufaʻatasi maualuga, o le taualuga o le faʻapipiʻiina i le palu lapisi mai le fuanatu masani, ma tuʻusaʻo foi i lalo o le Windows Soun, lea na faʻaleleia atili ai le malamalamaaga o nofoaga.

O le faʻavae o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o le o le faʻamalama o bigs, ma o latou foliga faʻatumu le taʻele o le laupapa i lalo o le laʻau.

O le ulu o le malamalama

Shale maa ma mea totino o loʻo faʻapipiʻiina i puipui i le umukuka ma le faʻaaogaina o le tino, o loʻo fetaui lelei i le ecoconnece o le fale o loʻo nonofo ma fafo

Zoning Space

O lanuki ma i le taimi e tasi, na tuulafoaʻiina Cagonomic na tuʻuesea mai i le sone sui ma se fusipaʻu-Niche, o le itu i le vaega o TV. Ma le faʻaopopoina o le mea e lua o le mamanu, o le faiga o le stading stnetared panelated mai tioata tioata, tautua o se pa puipui i le va o le potu 'ai ma le tele o le kofe, o loʻo fuafuaina mo se lua kofe, na fuafuaina mo se lua kofe nofoaga, na fuafuaina mo se lua kofe.

O le ulu o le malamalama

Ua matou vaʻai i lau galuega i le faʻatulagaina o tulaga lelei mo tagata faʻatau taulai atu i le taimi tumau. O le poloka taʻutaʻua o le maualuga o le maualuga, ae i le taimi lava lea sa tautua ma faʻaiʻu ai le mataupu o le fale atoa (matou tuuina atu le Polokalame "Malamalama). Talu ai o le faʻaaogaina o vaega o malo na faʻatapulaʻa ona o le i ai o manu lalata, o le totonu o loʻo fausia i luga o le paleni pepa, malamalama ma paie gaʻo. O potu uma e sili ona teuteuina, faʻaaogaina le le mautonu lanu gamut ma le malamalama lanu plug. Toe faaleleia Faʻatupuina e uiga i le tausaga ma le 'afa. I lea vaitaimi, sa atoa le tusiata i le fale, na avea ma eleele fanua ma fofo i nofoaga uma.

Tusiata Oleg Azovsky, Designer Anna Pakhomova

O le au tusitala o le poloketi

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o le ola ai i le fale ma se vaega atoa o 241 o le ² fiafia i le *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele

seti

123 600.

O le masini o oneone ma lapisi lapisi i lalo o faavae faavae

seti

86 700.

Masini o le faavae monolithiccic malosi sima sima

seti

96 200

Faʻasaoina o le Faʻatoʻilaina o le Faʻaola

seti

65 900.

Isi Galuega

seti

18 600.
Atoa

391 000

Apalai mea i luga o le vaega

Oneone, crusheden

seti

48 600.

Mamafafo fofo, faamalosia

seti

398 100.

Toe faʻafouina le suavai, faʻalauteleina le polystyrene (mafiafia 200 mm)

seti

54 400.
Atoa

526 200.

Pa, o vaega, overlap, taualuga

Masonry of Brick Pati ma le Hormal Clorlation Papatusi, lanu o le stade, teuteu o le faavae ma le natura o le pulupulu

seti

1,280 100.

Masini o le faamalosia sima fola

seti

212 600.

O le masini o le pito i luga o le taualuga (Steam ma le Campoofroof, Faʻaetiga, uʻamea ma le paʻu o le maʻa)

seti

400 400.

Faapipiiina faamalama ma poloka poloka

seti

2003.

Isi Galuega

seti

94 400.
Atoa

2 187 600.

Apalai mea i luga o le vaega

Sinicate piliki (380 mm mafiafia), faʻalauteleina polystyrene (mafiafia 150 mm), paʻepaʻe paʻepaʻe mo galuega mai fafo

seti

817 500.

Papatusi o le sili atu le faʻamalosi sima faʻamalosi

seti

308 400.

Fafie Rafters, Baghed Doughes, Photos Vapar Faʻaeʻeina, vai membrane, tufuga paʻu

seti

462,000

Uamea-palasitika Windows reau, faitotoa

seti

926 900.
Atoa

2 625 100.

Inisinia faiga

O le Storm faʻapipiʻi galuega

seti

141 300.

Faapipiiina o le vevela system, le masini o le laupapa fafie

seti

288 100.

Taofia galuega

seti

168 300.
Atoa

597 700.

Apalai mea i luga o le vaega

Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila

seti

243 400.

Meafaigaluega ma Mea mo Faʻapipiʻiina o le Suavai Seace ma le Sweage System

seti

596 600.

Seti o meafaigaluega ma mea mo le nanaina o le vevela o le stating system (electrocol, bivitors, afi mumu)

seti

353 700.
Atoa

1 193 700.

Faauma galuega

Masini masini fofoga mai le laupapa fale laupapa, laupapa faapalepale; Oti i puipui ma lanu faʻanatura, polecelain connest, vali o puipui ma pine, faapipiiina o laupapa laupapa

seti

754.
Atoa

754.

Apalai mea i luga o le vaega

Cirquit Komiti Faʻatonu, Cerearatic Tile, Tukkuru Vasega, Parcon Parte, Porcelain Codeware, Woodtun Ututa, Isi Aufaigaluega

seti

1 228 600.
Atoa

1 228 600.

Atoa

9 504 000

Faamatalaga faʻatekinisi

O le aofaʻi o le fale o le 241 ² faʻamolemole (ma le faʻaaogaina o le nofoaga o le terace)

Fausiaina o le Fale

Fatu ituaiga: piliki

Faavae: Faʻamalosia sitaili sitaili, faʻafefeteina le mafanafana o le tapaa, faʻamalosi - polystyrene foma (200 mm)

Faleoloa i fafo: Ilchite Brickick, Faʻaleaga - Polystyrene Fom (150 MM), teuteu o le faavae - o le faʻavae masani

Totonu puipui: piliki vaega

Overlap: Faamalosia sima

Tautala: Siteʻai, Stake, Sourt O Meaaiiti, mafanafana ma Steamprooming, Caprooting - Faʻatoʻitonuina Membrane, ma le igoa tusi

Pupuni: SoundPostic Rehau

Dors: Ulufale ma totonu (e okaina)

Olaga Lagolagoina o System

Suavai: tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Faamafanafanaina: eletise

Ventiplation: Osoga masani

Faaopoopo meafaigaluega: fafie afi

O le teuteuga o totonu

Pafu: vali, natura faanatura, Porcelain Codeware

Fola: chramic tile, proquat laupapa

Ciulings: Tukkurla vali, laupapa laupapa

Faitau atili