O le mea e tatau ona tatou toe fausia

Anonim

O iʻuga o se potu le faʻatagaina o le fale mautotogi - o feutagaiga a le Faʻatonu o le Nofoaga mo fesoasoani faʻa-loia "On E. A. Saliaca.

O le mea e tatau ona tatou toe fausia 14794_1

O le mea e tatau ona tatou toe fausia
E le faatagaina

Faletupe o le faapaologa ma le faʻamalosi ma glazing i totonu o se fale mautotogi.

O le mea e tatau ona tatou toe fausia
Faʻasalaina o le faʻasolitulafono o le piliki faʻamalama matala o le muamua fola i totonu o le fale mautotogi (lua faʻamalama eseese luga o le tasi fale).
O le mea e tatau ona tatou toe fausia
E le faatagaina

Toe Lagolagoina

O le fale i le falealuga ma le faʻapipiʻiina o chimney i le lua-fogaga fatu fale o le pou-taua galuega.

O le mea e tatau ona tatou toe fausia
Le faʻatagaina o le fausiaina o le faʻamafanafana o le pauau o le sui o le fale nofo ai.
O le mea e tatau ona tatou toe fausia
O le taʻei lea o le laumua o le fale o se mafuaʻaga sili lea o le le faʻatagaina

O masini amata i ni fale lagolago.

O le mea e tatau ona tatou toe fausia
Taofia masani - o le glazing o le loggia ma le aveesea o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi fausaga.
O le mea e tatau ona tatou toe fausia
O le mea e fai mai, aulelei na avea ma faletaele i luga o le nofoaga o le umukuka muamua. Na o le umukuka o fea e te alu ai? Afai e tu i luga i luga o nofoaga o nofoaga o tuaoi mai le pito i lalo, o le toe faaleleia e le mafai ona faatagaina.

Faʻatasi ai ma le faʻavae o le toe faʻaleleia ma toe fausia o le fale mautotogi, ua uma ona faʻaaoga lelei le matou faitauga. O lenei o le a matou taʻu atu ia te oe o loʻo feagai ma le Afā Pule o le Tulafono e oʻo i le tuuatoatasi o le toe faʻatulagaina o fale.

Talie lelei se tasi e ata mulimuli

Ola e manaʻomia e aʻu o se tuaoi na faia ai se toe faʻafouina. Faʻatasi ai ma le isi, na faʻatupuina ai le taliaina o le faletaele ma faia le vai mafanafana vai mafanafana i totonu. Ou te leʻi manatu i le leo o afiafi o le fausiaina o se galuega na tali ese mai. Ma, foliga mai, ua le aoga. Na iu ina ou iloa le misia o aʻu i ou taimi uma na maua ai ni leo fou: E le gata i le faletaele atoa i le musika a "Hydroman" mea faigaluega ". Sa tatau ai ona feiloai le tuaoi. Ma na maua mai i le mea lea: Na faia uma galuega fausia i tagata faimalaga mai Ukraine, e aunoa ma le malilie ma le faʻamaonia o galuega a le poloketi. E masani lava, sa latou paie e faʻataunuʻuina le hydro ma le mafaufau o le fola ma le mafanafana o loʻo tatau ai i le tausamiga o le vai.

Mo tuuaiga uma o fai mai, o le tuaoi na tali mai e se le fiafia i le smirk ma le le gaoia o le a alu. Sa tatau ona ou faʻaaluina sina taimi e suesue ai tulafono, pe a maeʻa ona ou amata mai i le ata tele.

Mataupu Tomai Faapitoa

I le sailiga o se filifiliga saʻo, sa ouʻaia ou i le tofiga o le ogatotonuga o le tulafono fesoasoani "O. A. Z. Helln, ma aso uma. O ana tagata faʻatau o fale mautotogi o loʻo i totonu ma toe fausiaina ma mo faʻafitauli eseese o latou o loʻo i ai i le fanua o le tulafono. Nisi o le solia lava aia tatau ma mea fiafia i tuaoi ma mafua ai le faʻaleagaina o le fausiaina, e le solia e le isi tulafono o nei tuaoi ma le mataga o nei tuaoi ma le leaga o nei tuaoi. O a tagata uma lava, eseese pulega tau pulega na talosaga i tagata na faaaogaina mo fesoasoani faaletulafono. Masani masani masani i ia tulaga o le faʻamaoniaina o le toe faʻaleleia o le tau ma se fale o loʻo umiaina poʻo se tagata faigaluega o nofoaga. E le mafai lava. O mataupu na siitia atu i le Faamasinoga e masani lava ona iʻu i faʻaiuga e faʻamautu ai le fuafuaina o le fale mautotogi i le uluaʻi ata.

E tusa ma le Mataupu 84 o le fale o le fale o le RSFSR o le RSFSR, ma i Moscow, i Moscow, palakalafa o le tulafono o Moscow N 37 Ma toe faʻaogaina meafaigaluega o nofoaga e faʻamaonia e le faʻatonutonu tino ma itumalo lamatiaga. Pemita e tuuina mai e komisi komisi.

Afai e toe faʻaleleia le fale mautotogi e tusa ai ma pemita, ae o le fale ma meatotino a tagatanuu ma faʻalapotopotoga e mafua mai, o le faʻalapotopotoga na tuʻuina atu i le faʻalapotopotoga na tuʻuina. O se fale mautotogi poʻo se tagata nofoia na avea ma le faʻatagaina o le toe faʻatagaina o nofoaga e mafai ai ona aumaia ia te ia i lona tulaga muamua i lana lava tupe faʻaalu (Fale. 84, Vaega 3).

O a ituaiga o aʻafiaga i faʻamatalaga e le faʻatagaina e faʻaaoga i faʻataʻitaʻiga?

I Moscow, e tusa ma le nuu o Mose ua faaleaogaina mo le vaitaimi o le itiiti ifo i le tasi le masina o le tupe ma lona aoga na tofia mai i le totogiina o fale.

Afai, i totonu o le lua masina, faiga e faʻaitiitia ai soliga o mea ua faʻailoa ma o latou taunuuga e le taliaina, e le tatau ona vaʻavaʻai itumalo itumalo. O tagi mo le aumaia o fale mautotogi i le amataga o le setete o loʻo tuʻuina atu e le tuʻuina atu o le soʻona tuʻufaʻatasia (i nofoaga eseese, e aofia ai i le talosaga a le tagata nofoia).

OSDHROCRESSSTSSSSSON e tusia ai le setete o le setete o aia tatau i meatotino le mafaigofie ma feuiaiga ma e uiga i mea moni o le le mautonu o nofoaga. E faia e taofia ai le ono puleaina ma meaola ma meatotino seʻia maeʻa le fale mautotogi i le tuai o foliga.

O le sili ona vaivai le faasalaga mo le le faʻatagaina toe faʻaaogaina ma le toe faʻaleleia o le fale o le o se lapataiga o se tagata malaga poʻo se mafuaʻaga o se lelei 142 o le pulega pulega o le Rusia. O nei faʻaiuga e faia e le Pulega Pulega a le itumalo i luga o le faʻatagata sa iai, pe a fai o soliga o le leaga ma e leʻi maua ni taunuuga le lelei mo tuaoi. Afai e mafatia tuaoi poʻo le faʻaleagaina o fesoʻotaʻiga ma le fale atoa, o le Mataupu 293 o le lautele o le tulafono o le Rusia Federation mafai ona apalai i le Violator. Faavae i luga o lenei Tusi, afai e tumau ile pule o nofoaga o nonofo ai ma aia a tuaoi, e le faʻatagaina le mafuaʻaga talafeagai, e le faʻatagaina le Faamasinoga e taui ai le faʻatau atu mo tagata lautele e taui ai o le leaga ma totogi tau tau. I se faʻaopopoga, e tusa ai ma le faʻatusa 133 o le Clortio Susulaga Citi, ono mafai ona faʻatagaina ai e le Faamasinoga se avanoa o loʻo molia poʻo le faʻaavanoaina o le suʻesuʻega.

Seʻia oʻo i tua nei, o faʻafitauli ua le faʻatagaina e leʻi faʻalauiloaina faʻapitoa o pulega o le taulaga. E le tusa ai ma le le tusa ai ma le le tusa ai ma le le tusa ai ma le le tusa ai ma le le tusa ai ma le le tusa ai ma le toe faʻaleleia o mea e le tusa ai ma le faʻaaogaina, ae le o le masalosalo o se tulaga ogaoga o le a taugata ai se lelei. O le mea moni, o le mea e te fefe ai pe a fai o le fale o le fale o le Rusia, atoa foi ma le tulafono o Moscow N 37, Parts 5) e manaʻomia mai tagata na i ai Faʻatinoina, faʻataʻitaʻiga, le faatagaina le faʻauʻuina, na o le faʻatulagaina ma lesitala ai au gaioiga e tusa ai ma faʻavae faʻavae.

Talu ai nei, o tulaga e le aofia ai ni suiga ma le le faʻatagaina o fale mautotogi. E muamua laʻasaga a le nuu o Moscow le laa i le itu lenei. Ia Tesema 2000, e tele lava galuega a le laumua na pasia fonotaga a le kolisi. O lipoti o failautusi talafeagai o aiga idortDarthlical ma ulu o Itumalo o le malo i le faʻasalaina o le taliaina o le faʻatagaina. O le faʻatinoina lea o le latou faʻamaoniga e le toe i tua o le numera e faʻatatau i na nofoaga, o le le faʻatagaina o loʻo feaveaʻi muamua ma o loʻo taua ai le faʻalavelave. E tatau ona uma e le Komisi Agesturutumport le aoga e tusa ai ma le lautele Komisi e tusa ai ma le tulafono, e aofia ai le amataga o mataupu tau solitulafono o loʻo i lalo o le New Rusiations o le New Rusiations o le Russian Redeaments.

O lea, faia se tagata faigaluega, o le kolisi o le sili ona atoatoa o le Itumalo o le Moscow o le muamua pule o le vaega o le itumalo o le itumalo. O le faʻamaoniaina o le faʻamaonia o le faʻamaonia o le tulafono ma toe teuteu, loia ma tagata malo o Moscow e matua fefefe lava lea e mafai ai ona ia taua i le malosi o latou avanoa i le faamasinoga i le faamasinoga.

O le faatinoga ua fautuaina: O le toe faaleleia o fale o le a avea ma auala faaletulafono.

Le tulafono, mea lelei, e le manava ...

Tatou toe foʻi i le ata o le Shish Water na teʻa o loʻu fale mautotogi e le Jet Jets. Ina ua maeʻa le Taua Tuuavale, Faʻamalosia le leo tuʻufaʻatasia o lona faletaele, na ou moli ma se faitioga tusia i le Fono fautua Itumalo. Ina ua mavae sina taimi, o se tagata asiasi na taunuu mai iina, faʻatasi ma se leoleo leoleo. Faʻatagaina o le faʻatagaina ma le toe fausia o le tuaoi o le tuaoi sa atagia mai i se faʻapitoa gaioiga. E leʻi leva ae maua ai o ia i le faʻatonuga i luga o le kamupani 'auʻaunaga a le fono itumalo.

O le tuaoi, pei o le Ostrich, na faʻaeaina lona ulu i totonu o le oneone ma amata ona ia se faʻalavelave i lona soifua maloloina. Peitai, i se masina, na ia maua ai le toe faatatauina ma le faʻamatalaga e taofi ai le fuafuaina o le fale gaosi i le uluaʻi faʻatamaia e faʻamaʻi ai le faamasinoga ia te ia. Ona failaina lea e le faatonu o le itulagi o le United le tagata talosaga mo le toe faafouina o le amataga ituaiga o mausa.

Ina ua maeʻa le lona lua o le faʻamasinoga, na gagau ai le 'au tuaoi. O le faʻaaloalo ma le le mautonu, na ia faʻaali atu e ofo atu le lalolagi, lea na ou malie ai. E moni, "na tatau ona ia avatu i le nofoaga nofomau ai i le uluaʻi setete, na uma ona aloaʻia ma le auai i le poloketi a le Komisi. I, o le iʻuga, o le toe faʻafou e faʻatauina o le toe faʻauʻuga o se tuaoi, e le talafeagai leotele.

Ua ou moe nei ao fasiotia, ma le leoa ma le malologa. Moni, o le isi tuaoi, i tua o le puipui, fuafuaga e faʻatulaga ai se fale tifaga fale ma le agavaʻa o le 500 W. Ua ou fiafia a o faasaoina na o ia ...

O le Faatonu o le MJSC "Tamatoa Health" mo feutagaiga.

Faitau atili