20 Moni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le Corail Long Passpapers

Anonim

E toatele ua fefefe e faʻaopopo ai ni leo pupula i totonu - e foliga mai o le a latou popole. Ae o le pupula e foliga mai ai, ma e tatau lava ona e faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pepa puipui ma mea matagofie. I le matou filifiliga o le 20 manatu e mafai ona e toe faia.

20 Moni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le Corail Long Passpapers 11035_1

1 susulu o le 'ese i le potu' ai

O loʻo faʻamanatu mai ai le sili ona faʻamanatuina le taumafanafana i le taumafanafana ma le mafanafana - o le a tonu le mea o loʻo misia ai le toʻatele o matou. Aisea e le faʻaopopo ai le vevela i lenei auala? I le umukuka poʻo le '' eseʻese o le mea e pei o se lolomi e sili ona aoga.

Susulu ese i le 'ai o le potu' ai

Ata: Instagram Treglithophome1

  • 6 O le tagata fou e le masani ai o lo o e mautinoa e le iloa

2 uliuli ma paʻepaʻe fugalaʻau i le taʻele

O le manatu mo i latou e leʻi filifilia e faʻatonutonuina le lolomiina o potu nofomau - fai i totonu o le faletaele poʻo le faleoloa teuina potu. O le a ou le vaivai.

Uliuli ma paʻepaʻe lolomi i le faletaele ata

Ata: Instagram Maconanosagerarshill

  • Mo musumusuga: 24 ata o potu ma le le masani ai o tagata e filifilia mamanuina

3 Classic Lolomiina ma le Uluai Tupe Maua

O ia ituaiga masani masani ma auro o loʻo i ai e aoga tele i potu malolo. Ina ia mafai ona "faʻamaluluina" le lagona, o tagata mamanu o loʻo taʻoto ai le puipui i le laupapa "tuaoi" ma lagolagoina le lolomiina i luga o le pepa puipui.

Lolomi le lolomiina ma le auro o loo i ai

Ata: Instagram Wnenetrznoscia_com

4 Floral Lolomi i le '' ai potu

Se isi faʻataʻitaʻiga o le "muamua" puipui puipui puipui. O le taimi lea, o le lanu na foliga mai e masani lava ona masani ai le fafine, ae o le mamanu o tagata totoa o loʻo o ese mai i Cynder Stereotypes. Manaia le ata pupula e mafai ona faʻaaogaina saogalemu i le faʻaumaina o pa puipui.

Susuga Lolomi i le 'ai o le potu' ai

Ata: Instagram Liveytletlet_denver

5 ata ma le tipolo

O le tusitala fiafia o Lemon Lemoni e mafai ona vaaia i totonu o le totonu o fale nofomau. Ma matua le maua fua. Taumafai se tali i le auala auala po o le fanau.

Lemon lolomi ata

Ata: Instagram Christinearigrearystate

6 Tamaiti a Tamaiti i le Potu a Tamaiti

Filifiliga mo matua, e leʻi foia e faʻaaoga ai le pepa puipui ma se mamanu i totonu o latou potumoe poʻo potu malolo - galue i le vasega pepe. O le pepe o le a mautinoa e pei o susulu manaia ata i luga o puipui.

O le a le lalolagi a tamaiti i le ata o le potu

Ata: Instagram Baddspeswalpapper

7 Otiina ma se tamai geometric lolomi mo le kapeneta

I totonu o lenei poloketi poloketi, ua faoa e leoleoina pepa umia i uta ma se lolomi, lea e fuafuaina ai e le fale fale oloa mai lea taimi o se potu moe. Ma o le tasi lea manatu e mafai ona e tusia. I totonu o le ofisa poʻo le potu moe a le potumoe e le faʻaalu aso, faʻataʻitaʻi ma le lava puipui iina.

Pepa puipui ma se tamai geometric lolomi ata

Architect: Margargata Regary

  • Faʻafefea ona faʻaliliu se totonu ma le lolomiina ma le faʻailoga: 4 o manatu aoga

8 galu o le moe lanumoana

O se manatu lelei mo le tuu o le faletaele, e aoga i fale nofomau. O galu malu o le a faʻaopopo ai sitaili. I lea tulaga, o le ata e matua le mafai ona faalavelaveina, ae e tusa lava ma filemu.

Galu o le lanumoana lanumoana lanu ata

Ata: Instagram Anna_dimes

9 o le fefiloi o le palu i le faletaele

O le isi filifiliga o le tala faatusa. O sea tusi e mafai ona faʻailoa i soʻo se sitaili faaonapo nei pe faʻaaoga i le mea taugata o le ar-deco. I totonu o le faletaele ma auiliiliga o lanu mafanafana suamalie, e foliga mai e sili ona manaia.

O le fefiloi o le faletaele i le faletaele ata

Ata: Instagram Talanoaga

10 fugalaʻau tele ma manulele i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe

O le pupula o nei nofoaga o loʻo faʻafaigofie ai le iloa o le tele o ata, ae o le faʻasolo i totonu o le potumoe - e mafai ona faʻaaoga pe a e maitauina i le laupapa i le laupapa i le laupapa i le laupapa. Lelei lava, o le lolomiga o le a vaʻai i le ala savali i le ata deco sitaili poʻo le agaga o le aso laina po o le.

Tele tusi i luga o le ata o le sitepu

Ata: Instagram Gaby_home

11 moli moli moli i luga o le pogisa

O le malosi o le fofo e le faatagaina e le faatagaina e le o le tagata uma. Palu pa o loʻo iai pea - e tatau ona sili atu le lautele o pa puipui. Peitai, o se ata mo le tasi le paoa o se manatu sili.

O manulele susulu i luga o le pogisa pito i tua ata

Ata: Instagram Settingstertherapy

12 Classic Lolomi i se ata le masani ai

Sa masani ona matou masani i le vaʻai i le bige puipui i le palu pa ma pakete. Lenei e faia i moli susulu, e vave faʻaopopo moli ma olaga o lenei ala savali.

Telefoni pupula lolomi i le alatele

Ata: Instagram Kate_russkova

13 Laʻitiiti Fusi Pasi i tamaiti

I totonu o lenei poloketi, na tuʻuina atu e tagata mamanuina o le faʻaoʻo i le ata o manulele o le aulelei o manulele o tagata faʻatau. I foliga ia, o ata vaʻaia e foliga faʻatasi ma lemu - o le a le mea e manaʻomia mo le potumoe.

Laʻitiiti Floral mamanu i le ata a tamaiti

Designer: Astassasia Kuzmin

14 Faafefiloi o lolomiina o eseese lapoa i luga o se pupula pito

Lototele ma susulu lolomiina o 'ese o laʻau i luga o le piniki piniki. O se tali sili e faʻaopopo ai le tele o le fale i le ata deco sitaili.

Faafefiloi lolomiina i luga o puipui puipui

Ata: Instagram Embertha.harris

15 vaomatua i le taulaga potu

Masalo o se tasi o auala pito sili ona taua, ae faigofie e faʻaopopo ai totonu o Zenini - e fasiotia ai puipui ma pepa puipui ma se ata. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le va o vaomatua e sau mai le potumoe. Faʻamolemole vaʻai pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le laulau vine i totonu o le totonu

Vaomatua i le taulaga potu

Ata: Instagram Archeppored

16 Ata ma le aoga o le matua faauma

O lenei vaitau, o le tele o talanoaga e uiga i faiga mo "ioe" - matagofie ma matagofie. O le siʻitia o kapeti, piliki ma le aafiaga o le faʻapipiʻi o toega, ma o lenei o le pepa puipui ma se ata o le matua teuteuina.

Ata ma le aoga o le matua faauma ata

Ata: Instagram Fairkenwewewe_homestyling

17 Black ma Paʻepaʻe toafa i le fale mautotogi

CACTI, o lio, o manulele na teʻa - o nei puipui o loʻo i totonu o laufanua o le toafa mai tusi geograpitic tusi ma Encycordard. I le uliuli ma paʻepaʻe, o lenei lolomi e le maluelue, ae o le a faʻaopopoina le sitaili i soʻo se potu.

Black ma White Dester ata i luga o le pepa puipui

Ata: Instagram Dealnivise

18 fantasy laau i luga o le umukuka talieleele

O mea masani o ata o laʻau na teuteuina i se umukuka i totonu o lenei maupupuni - o se faʻaaliga susulu e toe faʻaola ai le potu e pei o le umukuka.

Fantasy laau i luga o le umukuka lanu

Ata: Instagram Julieyulu

19 Fugalaʻau ma Ast's Faʻafiafiaga i le fanau

Faailoga lolomi mo le pepe potu - fasi fugalaʻau ma ata ma ni faamoega i ai. O le mea moni tatou te iloa e le aumaia e le fanau manulele, ae o lenei mea moni e le afaina na taʻalo i le mafutaga faʻa-leiloa.

Fugalaʻau ma Facek Faʻafanua i le ata a tamaiti

Ata: Instagram Deargolienzo

20 Black ma White Pineapples i luga o le auro

O le patele o le puipui ma ni ata siliva i luga o le auro i tua sa matua talafeagai lelei i totonu o lenei potu efuefu ma faaopoopo ana sisitema.

Black ma White Pineapple i luga o auro i tua o ata

Ata: Instagram Lussowallpapperizmir

  • O le a le pepa puipui e filifili mo le potumoe: masani manatu ma aga masani

Faitau atili